جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
نیروی توجیهی تجربیات: از معرفت شناسی پدیدارشناختی تا مبانی ریاضیات و فیزیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Philipp Berghofer
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب مفهومی پدیدارشناختی از توجیه تجربی ارائه می‌کند که در پی آن است تا روشن کند چرا برخی تجربیات منبع توجیه فوری هستند و تجربیات چه نقشی در کسب دانش (علمی) دارند. بر اساس گزارش نویسنده از توجیه تجربی، این کتاب نشان می دهد که چگونه یک معرفت شناسی تجربه پدیدارشناسانه می تواند علوم فردی را به لحاظ معرفتی پایه ریزی کند. به طور دقیق تر، تصویری جامع از چگونگی رسیدن ما از معرفت شناسی به مبانی ریاضیات و فیزیک ارائه می دهد. این کتاب منحصر به فرد است زیرا از روش ها و بینش های سنت پدیدارشناسی برای پیشرفت در معرفت شناسی تحلیلی فعلی استفاده می کند. این به عنوان نقطه شروعی برای ارزیابی مجدد ارتباط پدیدارشناسی هوسرلی با معرفت شناسی تحلیلی کنونی و برداشتن گامی مهم در جهت هموار کردن راه برای بحث های متقابل سودمند آینده است. این امر با نشان دادن اینکه چگونه بحث‌های جاری می‌توانند از ایده‌ها، بینش‌ها و روش‌هایی که در سنت پدیدارشناسی می‌یابیم بهره‌مند شوند، حاصل می‌شود.
نقد راتیکاینِن بر کتاب «فلسفۀ تحلیلی چیست؟»: فلسفۀ تحلیلی چه بود؟
نویسنده:
پانو راتیکاینِن؛ ترجمۀ: علیرضا کاظمی
نوع منبع :
مقاله , نقد و بررسی کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ترجمان علوم انسانی,
چکیده :
نگاه‌های متفاوتی وجود دارد دربارۀ ماهیت فلسفۀ تحلیلی و این که دقیقاً چه کسی یک فیلسوف تحلیلیِ واقعی به شمار می‌آید. اگر دقیق‌تر نگاه کنیم، دوگانۀ تحلیلی-قاره‌ای مسلماً مشکل‌ساز است. همان‌طور که برنارد ویلیامز اشاره کرده‌است، تقسیم فلسفه به تحلیلی و قاره‌ای یک دسته‌بندی عجیب و بدون معیار واحد است. فلسفۀ تحلیلی را سنتی می‌دانند که از یک طرف از فرگه و از طرف دیگر از مور و راسل شروع شده ‌است و در کشورهای انگلیسی‌زبان رواج و غلبه دارد. پارادایم فلسفۀ تحلیلی از یک طرف پوزیتیویسم منطقی حلقۀ وین و به طور عام‌تر تجربه‌گرایی منطقی است که از دل آن برخاسته‌ است و از طرف دیگر فلسفۀ تحلیل زبانی که در کمبریج و آکسفورد رایج بوده و خویشاوند آن است.
  • تعداد رکورد ها : 2