جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
لكیلا تتنازعوا
نویسنده:
محمد حسیني شیرازي؛ محقق: صاحب مهدي
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
اتحاد ملی - انسجام اسلامی در کلام مطهر
نویسنده:
مرتضی مطهری؛ تدوین: مجتبی حاجی‌ جمالی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
اصفهان: شهید حسین فهمیده,
چکیده :
بدون شک امروزه، نیاز مسلمانان به اتحاد و اتفاق از مبرم‌ترین نیازها است و درد اساسی جهان اسلام، همین کینه‌های کهنه‌ی میان مردم مسلمان می‌باشد که دشمن، همیشه از آن‌ها برای ایجاد جدایی بین مسلمانان جهان استفاده کرده است. مفهوم اتحاد اسلامی که در صد سال اخیر میان عالمان و فاضلان مومن و روشن‌فکر اسلامی مطرح است این نیست که فرقه‌های اسلامی به خاطر اتحاد اسلامی از اصول اعتقادی و یا غیر اعتقادی خود صرف‌نظر کنند و به اصطلاح مشترکات همه‌ی فرقه‌ها را گرفته و مختصات را کنار بگذارند، چرا که این کار هم غیر منطقی و هم غیر عملی است. طراحان این ایده هستند که فرقه‌های اسلامی در عین اختلاف‌هایی که در کلام و فقه و غیره با یک‌دیگر دارند به واسطه‌ی مشترکات بیش‌تری که در میان آن‌هاست، می‌توانند در مقابل دشمنان خطرناک اسلام دست برادری داده و جبهه‌ی واحدی تشکیل دهند. نویسنده در آثار خویش موضوع وحدت مسلمانان را از دیدگاه پیامبر (ص) مطرح می‌کند و آن‌گاه هویت واقعی و ملاک وحدت مسلمانان از نظر اسلام، علت شکست عرب‌ها در برابر اسراییل وموضوع تعصب‌های ملی و انترناسیونالیسم اسلامی را بررسی می‌کند. وی در ادامه نظر علامه امینی، آیت ا... بروجردی سید جمال‌الدین اسدآبادی و از همه مهم‌تر، نظریه‌های شهید مطهری در خصوص وحدت مسلمانان را بیان می‌کند و بحث‌هایی از جمله سکوت علی (ع) در زمان خلافت ابوبکر، مساله‌ی فلسطین امروزی و دیگر موضوع‌های مرتبط با اتحاد اسلامی در جهان را مطرح می‌سازد.
مثل العليا في الإسلام لا في بحمدون
نویسنده:
محمدحسين آل كاشف الغطاء
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
لبنان/ بیروت: دار الوعي الاسلامي,
کلیدواژه‌های اصلی :
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
کتاب "المثل العلیا فی الاسلام لا فی بحمدون" اثر استاد "محمدحسین آل‌کاشف‌الغطاء" می باشد در این نوشتار ابتدا به بررسی شخصیت فکری محمد حسین آل کاشف‌الغطاء یکی علمای بیدارگر شیعه و مولف کتاب حاضر پرداخته شده و سپس دیدگاه‌های ایشان در مورد مقابله با اقدامات تفرقه‌افکنانه کشورهای اسلامی در جهان اسلام و ضرورت اتحاد و همدلی مسلمانان و با یکدیگر مقابله با فرقه‌گرایی منعکس گردیده است. در ادامه دیدگاه‌های ایشان در مورد دفاع از مبانی فکری و عقیدتی اسلامی در قبال حمله فکری مسیحیت نسبت به آن بیان گردیده و اهداف فکری و فرهنگی مسیحیت برای از بین بردن فرهنگ و تمدن اسلامی برجسته شده است. در بخش دیگری از کتاب به بحث درباره ابعاد مختلف نشست علمای مسلمان در شهر بحمدون عراق و تصمیم‌گیری در مورد سلطه کشورهای استکباری به ویژه کشور استعماری آمریکا بر بلاد اسلامی پرداخته شده تصمیمات اتخاذ شده در این نشست فرهنگی گزارش شده است.
فصول المهمة فی تألیف الامة
نویسنده:
عبدالحسین شرف الدین موسوی؛ محقق: عبدالجبار شراره
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: المجمع العالمی للتقریب بین المذاهب الإسلامیة، مدیریة النشر و المطبوعات,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
«الفصول المهمة في تأليف الأمة»، تأليف علامه سيد عبدالحسين شرف ‏الدين از جمله آثار ارزشمندى است كه در راستاى ايجاد وحدت و الفت ميان امت اسلامى به نگارش درآمده است. اين اثر نشان مى‏ دهد كه مسأله وحدت در نزد شرف ‏الدين چه اندازه مهم بوده است كه اولين اثرش را به آن اختصاص داده است. مؤلف که بیشترین دغدغه را در تقریب بین شیعه و سنی دارد، در این اثر به عوامل بروز تفرقه و جدایی بین مذاهب اسلامی پرداخته و راهکارهایی برای وحدت نیز ارائه می ‌کند. علامه شرف الدین در مقدمه به وقایع پس از رحلت پیامبر (ص) پرداخته و تنها «وحدت اسلامی» را راه بالندگی و پیشرفت جامعه اسلامی می‌ داند. وی سپس در ۱۲ فصل با نقل احادیث صحیح از مجامع حدیثی معتبر اهل سنت و نیز فتواهای برجسته عالم اسلام از دورترین دوره آن درباره اسلام، ایمان، حرمت انسان گوینده شهادتین، اهل نجات بودن موحدان و نجات اهل توحید به بیان حقایق پرداخته است. او همچنین به مقوله اجتهاد در مقابل نص، فتاوای تکفیری و تکفیر شیعه و پاسخ به آن، نقش دروغ سازان و عملکرد برخی از نویسندگان در تفرقه افکنی واکنش نشان داده است.
  • تعداد رکورد ها : 4