جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 6
پیش فرض های متافیزیکی بودن در جهان: رویارویی بین سنت توماس آکویناس و مارتین هایدگر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Caitlin Smith Gilson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Continuum,
چکیده :
ترجمه ماشینی : «پیش‌فرض‌های متافیزیکی بودن در جهان» سنت توماس آکویناس و مارتین هایدگر را وارد گفت‌وگو می‌کند و برای ضرورت فلسفه مسیحی استدلال می‌کند. از طریق تقابل اندیشه هایدگری و تومیست، بازاندیشی اصیل و جامعی درباره ماهیت موقتی و خاستگاه های تحقیق متافیزیکی ارائه می دهد. کتاب بررسی دقیق آغاز و زوال پیش‌فرض‌های چهارگانه متافیزیک تومیستی است: غرض‌ورزی، علیت، پایان‌پذیری، آنانکه استنای. تحلیل چهارگانه قبلا هرگز انجام نشده بود و سهم اصلی و اصلی کتاب گیلسون است. چهار ضلعی به مسائل بین رویکرد پدیدارشناختی و بینش متافیزیکی نفوذ می کند تا به تفاوت اصلی و آشتی ناپذیر آنها برسد. تلاش هایدگر برای استفاده از چهارچوب برای بیرون راندن الهیات از هستی‌شناسی، انگیزه تفسیری لازم را برای بازبینی متافیزیک رادیکال و غالباً نادرست سنت توماس، از طریق مسائلی مانند ابدیت، نیستی و تراژدی فراهم می‌کند.
گفتگوی سیاسی طبیعت و فیض: به سوی پدیدارشناسی آنارشیسم خالص [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Caitlin Smith Gilson (کیتلین اسمیت گیلسون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی: گفتمان طبیعت و فیض، تریبون زبانی و وجودی خود را در شرایط سیاسی انسان ها می یابد. همانطور که کیتلین اسمیت گیلسون نشان می دهد، در این عرصه است که مبارزه سرزمینی دائمی ایمان و عقل، خدا و انسان، انسان و دولت صورت می گیرد. و اینجاست که درک امر سیاسی به مثابه سیاسی و نیز امر سیاسی به مثابه شخصی معنای خود را می یابد. و اینجاست که خدا خانه ای می یابد یا از او رد می شود. هر بحثی از «جامعه پساسکولار» منشأ خود را در این گفت‌وگوی سیاسی بین طبیعت و فیض دارد، که حل و فصل آن نه تنها جامعه‌ای پساسکولار آینده را تعیین می‌کند، بلکه جامعه‌ای را که در آن هیبت دوباره به محبت، همبستگی و برادری پیوند می‌خورد، تعیین می‌کند. . اسمیت گیلسون این سؤال را مطرح می‌کند که آیا ایده‌ی طبیعت ناب به طور پیشین این واقعیت را نادیده می‌گیرد که فیض وارد هستی می‌شود و این امر تبدیلی را در منطقه متافیزیکی/وجودی کنش و هستی انسان انجام می‌دهد. این تبدیل نحوه عمل انسان را به عنوان موجودی عاطفی، اخلاقی، فکری، اجتماعی، سیاسی و معنوی تغییر می دهد. نظریات وضعیت طبیعت، که دگرگون شده و در عین حال در مفاهیم متافیزیکی و وجودی گسترده‌تر ولتگایست هگلی حفظ شده‌اند، مدیون محدودیت ایدئولوژیک طبیعت ناب (ناتورا پورا) هستند، به‌عنوان اینکه دشمن اصلی هر نوع حضور معنادار الهی در درون جهان است. polis، و همچنین مهار واقعیت پدیدارشناختی انسان به عنوان یک طبیعت باز.
پرسش فلسفی از مسیح [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Caitlin Smith Gilson (کیتلین اسمیت گیلسون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا شخصیت مسیح دلیل فلسفی را با چالش نهایی فلسفی خود ارائه می دهد؟ فکر به عنوان اندیشه در مورد تصویر مسیح در اناجیل چه می تواند بگوید؟ گیلسون استدلال می کند که هرمنوتیک فراموش شده کمال کلید بازاندیشی در مقولات اساسی عقل و ایمان را فراهم می کند. از منظری کاملاً فلسفی، گیلسون، شخصیت مسیح را در اناجیل به‌عنوان یک جوهره منحصربه‌فرد بررسی می‌کند که دیگر نه قابل ردیابی است و نه قابل تقلیل به هیچ‌گونه تأثیرات کمک‌کننده. آنقدر منحصر به فرد که فراتر رود و در عین حال همه جنس های مقایسه ای را در بر گیرد. آنقدر منحصر به فرد است که نه خود گواهي خود را بلکه ناگزيري خود را در خود دارد. پرسش فلسفی مسیح ایده های اساسی بیان شده در مسیحیت را بررسی می کند: ایده انسان-خدا، معنای ایمان، ماهیت فیض، مرگ، رستاخیز، گناه و بخشش. هرمنوتیک کمال قابل کشف پیشامضایی در تراژدی‌های یونانی، نمونه‌ای در داستایوفسکی، که از نظر روش‌شناسی در آنسلم، آکویناس، پاسکال و کیرکگور یافت می‌شود، در ماهیت معرفت‌شناختی و متافیزیکی آن مورد بحث قرار می‌گیرد. ایمان جایگزین صرفاً فلسفی، همانطور که در کارل یاسپرس و اریک وگلین نشان داده شده است، مورد بحث، تحلیل و نشان داده شده است که هم از نظر فلسفی و هم از نظر الهیات ناقص است.
اخلاق فرمانبرانه: حقوق طبیعی و تغییرات اخلاقی در آکویناس و داستایوفسکی [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Caitlin Smith Gilson (کیتلین اسمیت گیلسون)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , مطالعه تطبیقی
وضعیت نشر :
Lightning Source Inc. (Tier 3),
بی‌واسطگی و معنا: جی کی هیزمنز و خاستگاه دیرینه متافیزیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Caitlin Smith Gilson (کیتلین اسمیت گیلسون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی: بی واسطه و معنا به دنبال نزدیک شدن به ناراحتی عجیب ریشه در تمام معنای متافیزیکی است. اینکه انسان دانا تلاش می کند تا آنچه را نمی توان واسطه کرد، واسطه کند. وجود یک بی‌واسطگی ازادی پیش‌شناختی وجود دارد که مشارکت‌کنندگانش را تقلیل‌ناپذیر، غیرقابل ارتباط و شخصی می‌سازد. معضل متافیزیک بر رابطه بین تماشاگر و بازیکن استوار است، هر دو به عنوان پاسخ های اساسی به بی واسطه بودن هستی. بی‌درنگ و معنا کوششی است برای مکث، اما بدون عقب‌نشینی، تماشاگر بودن در بازی، برای دسترسی به این حضور بی‌واسطه، شاید فقط برای لحظه‌ای، قبل از اینکه شکست امضاکننده در زبان متافیزیکی ما را به میانجی بازگرداند. تترالوژی نیمه اتوبیوگرافیک جی کی هویسمن این کتاب را به عنوان یک مراقبه، نه صرفاً شاعرانه و نه فقط فلسفی، لنگر می‌اندازد. زمانی که سعی می‌کند چیزی را بیان کند، ادعای قلمروی منحصربه‌فرد دارد. محاسن ناخوشایند اسم گرایی، دشواری های ارزیابی صادقانه دعای مؤثر، عقل دیوانه وار الهه، رابطه بین مخلوق و مخلوق، و اخلاق اصیل تضاد، هر کدام در خدمت روشن ساختن یک معرفت شناسی جدید هستند.
پیش فرض های متافیزیکی بودن در جهان: رویارویی بین توماس آکویناس و مارتین هایدگر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Caitlin Smith Gilson (کیتلین اسمیت گیلسون)
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Continuum,
چکیده :
ترجمه ماشینی: «پیش‌فرض‌های متافیزیکی بودن در جهان» سنت توماس آکویناس و مارتین هایدگر را وارد گفت‌وگو می‌کند و برای ضرورت فلسفه مسیحی استدلال می‌کند. از طریق تقابل اندیشه هایدگری و تومیست، بازاندیشی اصیل و جامعی درباره ماهیت موقتی و خاستگاه های تحقیق متافیزیکی ارائه می دهد. کتاب بررسی دقیق آغاز و زوال پیش‌فرض‌های چهارگانه متافیزیک تومیستی است: غرض‌ورزی، علیت، پایان‌پذیری، آنانکه استنای. تحلیل چهارگانه قبلا هرگز انجام نشده بود و سهم اصلی و اصلی کتاب گیلسون است. چهار ضلعی به مسائل بین رویکرد پدیدارشناختی و بینش متافیزیکی نفوذ می کند تا به تفاوت اصلی و آشتی ناپذیر آنها برسد. تلاش هایدگر برای استفاده از چهارچوب برای بیرون راندن الهیات از هستی‌شناسی، انگیزه تفسیری لازم را برای بازبینی متافیزیک رادیکال و غالباً نادرست سنت توماس، از طریق مسائلی مانند ابدیت، نیستی و تراژدی فراهم می‌کند.
  • تعداد رکورد ها : 6