جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
نظریه پردازی جامعه پساسکولار [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
.Trainor, Brian T
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این مقاله، من به عنوان یک مرد با ایمان خطاب به خود آگاهانه صحبت می کنم چه مؤمنان و چه غیر مؤمنان، اما با دومی به ویژه در ذهن من پیشنهاد می کنم که ما در حال حاضر شاهد (i) بسیار مهم هستیم خروج از مدل «قدیمی» جامعه لیبرال که از آن حمایت می کرد یک شکاف مقدس-سکولار، که در آن دولت (فقط) یک داور بی طرف بود با نگرش عمدی پرورش یافته "بی تفاوتی عمومی مطالعه شده" به «زندگی درونی» مجموعه وسیعی از انجمن‌های (خصوصی) موظف به تنظیم بی طرفانه بود، و (2) انتقال به "جدید" مدل پساسکولار جامعه لیبرال که از آن حمایت و ترویج می کند تمایز مقدس - سکولار (وحدت متمم از متمایز جنبه ها)، که در آن دولت موظف است خود را بازنگری کند و تبدیل شود (همچنین) وضعیت جامعه آن. از این نظر شبیه دولت است در عصر مسیحیت من معتقدم که رالز و هابرماس هستند در تلاش های خود برای نظریه پردازی جامعه پساسکولار به عنوان یک جامعه ناتوان هستند نتیجه وضعیت ضد متافیزیکی قوی آنهاست.
گفتگوی سیاسی طبیعت و فیض: به سوی پدیدارشناسی آنارشیسم خالص [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Caitlin Smith Gilson (کیتلین اسمیت گیلسون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی: گفتمان طبیعت و فیض، تریبون زبانی و وجودی خود را در شرایط سیاسی انسان ها می یابد. همانطور که کیتلین اسمیت گیلسون نشان می دهد، در این عرصه است که مبارزه سرزمینی دائمی ایمان و عقل، خدا و انسان، انسان و دولت صورت می گیرد. و اینجاست که درک امر سیاسی به مثابه سیاسی و نیز امر سیاسی به مثابه شخصی معنای خود را می یابد. و اینجاست که خدا خانه ای می یابد یا از او رد می شود. هر بحثی از «جامعه پساسکولار» منشأ خود را در این گفت‌وگوی سیاسی بین طبیعت و فیض دارد، که حل و فصل آن نه تنها جامعه‌ای پساسکولار آینده را تعیین می‌کند، بلکه جامعه‌ای را که در آن هیبت دوباره به محبت، همبستگی و برادری پیوند می‌خورد، تعیین می‌کند. . اسمیت گیلسون این سؤال را مطرح می‌کند که آیا ایده‌ی طبیعت ناب به طور پیشین این واقعیت را نادیده می‌گیرد که فیض وارد هستی می‌شود و این امر تبدیلی را در منطقه متافیزیکی/وجودی کنش و هستی انسان انجام می‌دهد. این تبدیل نحوه عمل انسان را به عنوان موجودی عاطفی، اخلاقی، فکری، اجتماعی، سیاسی و معنوی تغییر می دهد. نظریات وضعیت طبیعت، که دگرگون شده و در عین حال در مفاهیم متافیزیکی و وجودی گسترده‌تر ولتگایست هگلی حفظ شده‌اند، مدیون محدودیت ایدئولوژیک طبیعت ناب (ناتورا پورا) هستند، به‌عنوان اینکه دشمن اصلی هر نوع حضور معنادار الهی در درون جهان است. polis، و همچنین مهار واقعیت پدیدارشناختی انسان به عنوان یک طبیعت باز.
  • تعداد رکورد ها : 2