جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
گرسنگی، سفیدی و دین در بریتانیای نئولیبرال: نابرابری قدرت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Maddy Power (مدی پاور)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Policy Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب با بررسی چرایی وجود کمک های غذایی و علل عمیق فقر غذایی، به ابعاد نادیده گرفته شده کمک های غذایی سنتی و بحث های فقر غذایی می پردازد. این استدلال می‌کند که صنعت کمک‌های غذایی با حکومت نئولیبرال آمیخته شده است و نشان می‌دهد که چگونه خیریه غذایی از آرمان‌های مسیحی و امتیاز سفیدپوستان حمایت می‌کند و نابرابری‌های طبقاتی، نژادی، مذهبی و جنسیتی را حفظ می‌کند. با این حال، همچنین بخشی را نشان می دهد که بسیار متنوع است، که هم فردگرایی و هم کمک متقابل را در بر می گیرد. با تکیه بر تجربیات زیسته، این مستند را نشان می دهد که چگونه به اشتراک گذاری غذا در میان فقر، همبستگی را تقویت می کند و به شیوه های جایگزین توزیع مجدد غذا در میان جوامع منجر می شود. با استفاده از این روش‌های جایگزین، کمک‌های غذایی و جوامع می‌توانند بخشی از جنبش‌های عدالت اقتصادی و نژادی باشند.
چارچوب بندی متقاطع: بحث در مورد یک مفهوم چند وجهی در مطالعات جنسیتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Helma Lutz, Maria Teresa Herrera Vivar, Linda Supik
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
.Ashgate Pub,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مفهوم «تقاطع پذیری» که در ابتدا توسط کیمبرل کرنشاو در سال 1989 به عنوان ابزاری برای تجزیه و تحلیل شیوه‌های تعامل و همپوشانی اشکال مختلف نابرابری اجتماعی، ستم و تبعیض به شیوه‌های چند بعدی مطرح شد، توجه زیادی را در بحث‌های فمینیستی بین‌المللی به خود جلب کرده است. دهه گذشته «قاب‌بندی متقاطع» طرفداران و منتقدان این مفهوم را گرد هم می‌آورد تا درباره «وضعیت هنر» با کسانی که در بحث‌های پیرامون آن تأثیرگذار بوده‌اند بحث کنند. این کتاب با درگیر شدن با ریشه های تاریخی تقاطع در بحث "نژاد-طبقه-جنسیت" مستقر در ایالات متحده، پذیرش اروپایی این مفهوم را در زمینه های مختلف ملی مورد بررسی قرار می دهد تا موضوعاتی مانند مهاجرت، هویت، پوشش رسانه ای خشونت جنسی را بررسی کند. علیه مردان و معیشت فراملی مهاجران با مهارت بالا و پایین. این کتاب که به لحاظ موضوعی حول موضوعات مهاجرت فراآتلانتیکی از متقاطع، توسعه متقاطع به عنوان یک نظریه، مطالعات مردان و مردانگی، و بدن و تجسم مرتب شده است، از مطالعات موردی تجربی و همچنین گفتگوهای نظری برای بررسی ظرفیت و پایداری استفاده می کند. از مفهوم و روشن کردن وضعیت کنونی تحقیقات متقاطع. با ارائه جدیدترین اثر تیمی از دانشمندان برجسته فمینیست از ایالات متحده و اروپا، "فریمینگ بینابینی" مورد توجه همه کسانی خواهد بود که به جنسیت، مطالعات زنان، مردانگی، نابرابری ها و تفکرات فمینیستی علاقه دارند.
مرأة في الفكر الإسلامي المعاصر : بين الشريعة و التطبيق
نویسنده:
فتيحة بلال
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کارآفرینی زنان دانشگاهی
نویسنده:
شریفی امید, اسدی علی, رضایی روح اله, عادلی محسن
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
کارآفرینی از محورهای اصلی و اساسی رشد و توسعه در هر کشوری می باشد به طوری که آن را موتور توسعه اقتصادی می دانند، تجربه کشورهای دارای رشد بالای درآمد ملی نشان می دهد که یکی از دلایل موفقیت آنها این است که مدیران این کشورها به نقش و اهمیت کارآفرینی در پیشرفت و توسعه کشور پی برده اند. کارآفرینی مزایایی دارد که از جمله آنها می توان به تسهیل بازاریابی محصولات، ایجاد اشتغال، افزایش سود و سرمایه سرمایه گزاران، تامین رفاه اجتماعی، افزایش صادرات، دریافت ارز و غیره اشاره کرد. امروزه فراهم ساختن امکان مشارکت فعال زنان به عنوان نیمی از جمعیت کشور در روند توسعه منابع و ظرفیت های محلی تردیدناپذیر است. آمارها نشان می دهد که نرخ بیکاری زنان تحصیل کرده به خصوص، در سال های اخیر، مرتبا در حال افزایش است؛ با وجود این، نتایج مطالعات نشان می دهد که زنان کارآفرین در مقایسه با مردان گرایش بیشتری به کار گروهی دارند و خودمحوری در آنها کمتر است. در حال حاضر که بیش از 60 درصد از ظرفیت دانشگاه ها را زنان به خود اختصاص داده اند، ترغیب و اشاعه فرهنگ کارآفرینی سازوکاری است که می تواند فرصت های جدیدی را پیش روی زنان تحصیل کرده دانشگاهی قرار دهد، در این رابطه الگوهای موفق کارآفرینی می توانند ضمن انتقال تجارب فعالیت های کارآفرینانه خود، نقش موثری در ترویج و توسعه کارآفرینی زنان و ترغیب دختران جوان برای ورود به عرصه کارآفرینی ایفا نمایند. در این مقاله با استفاده از روش کتابخانه ای، به بررسی مفاهیم، تعاریف و نقش زنان تحصیل کرده کارآفرین در تحول و توسعه کشور پرداخته، همچنین به موانع و محدودیت های موجود در پیش روی آنها از جمله نابرابری های جنسیتی اشاره می گردد.
صفحات :
از صفحه 73 تا 106
بررسی وضعیت نابرابری جنسیتی در میان کشورهای منتخب خاورمیانه: با تاکید بر جایگاه ایران
نویسنده:
همتی رضا, مکتوبیان مریم
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
نابرابری جنسیتی در امکان دسترسی به فرصت های گوناگون اقتصادی، اجتماعی و سیاسی، یکی از چالش های مهم برای کشورهای منتخب منطقه خاورمیانه است. شواهد تجربی بین کشوری نشان می دهد که نابرابری جنسیتی عملکرد اقتصادی کشورها را مختل می کند، توانایی آن ها در بهره مندی از ظرفیت هایشان را کاهش می دهد و سرانجام، رشد و بهره وری اقتصادی آنان را کند می کند. هدف از این مطالعه، که به صورت اسنادی و تحلیل ثانویه صورت گرفته است، توصیف و تحلیل وضعیت نابرابری جنسیتی در میان سیزده کشور منتخب منطقه خاورمیانه و به ویژه، جایگاه ایران با استفاده از داده های «گزارش جهانی شکاف جنسیتی» سال های 2006 تا 2011 است. همچنین، از داده های «شاخص نابرابری های جنسیتی» (GGI) در ذیل گزارش توسعه انسانی (2011) و گزارش «رقابت پذیری اقتصادی» (GCI) به منظور آزمون رابطه میان نابرابری جنسیتی با توسعه انسانی و میزان رقابت پذیری اقتصادی کشورها استفاده شده است. نتایج نشان می دهد که وضعیت برابری جنسیتی کشور ما، در میان کشورهای منتخب خاورمیانه در طی سال های 2006 تا 2011، به رغم بهبود نسبی در برخی از حوزه ها، در مجموع رضایت بخش نیست؛ به طوری که در سال 2011، کشور ما در حوزه برابری جنسیتی در مشارکت اقتصادی، رتبه هفتم؛ دستاوردهای آموزشی، رتبه نهم؛ سلامتی و بقا، رتبه ششم و توانمندسازی سیاسی، رتبه دهم را کسب کرده است. تحلیل های بیشتر نشان می دهد در میان کشورهای منتخب خاورمیانه، برابری جنسیتی با شاخص توسعه انسانی و میزان رقابت پذیری اقتصادی کشورها رابطه مثبتی دارد. در نهایت، به منظور ارتقاء برابری جنسیتی در ارتباط با هر یک از شاخص های فوق توصیه هایی مطرح شده است.
صفحات :
از صفحه 115 تا 142
  • تعداد رکورد ها : 5