جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 36
شکل گیری همکاری بین المللی در مواجهه با تروریسم: فرصت ها، چالش ها و راهکارها
نویسنده:
سیمبر رضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 147 تا 171
سازمان شانگهای و امنیت آسیای مرکزی
نویسنده:
کولایی الهه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
مبارزه با تروریسم، راهبردی موثر در تحقق صلح عادلانه جهانی
نویسنده:
نمامیان پیمان, سهراب بیگ محمد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
امروزه مبارزه با پدیده تروریسم به یک امر مبتلا به نظام بین المللی مبدل گردیده است، چرا که وضعیت نابه سامان ناشی از وقوع آن نه تنها موجب خدشه دار شدن امنیت انسانی شده، بلکه صلح و امنیت ملی و بین المللی را مورد هجمه خود قرار داده است. بنابراین با چنین شرایطی به نظر می رسد تنها عزم راسخ جهانی می تواند به مثابه راهبردی ویژه در مبارزه با تروریسم تلقی گردیده و موجبات رفع شکاف های موجود در این رابطه باشد. با این حال، یکی از مسائلی که همیشه از دید اذهان جهانی مورد اهتمام بوده و متاسفانه هیچ گونه هنجار موثری در مبارزه با نقض آن مقرر نگردیده، مساله ی«صلح عادلانه جهانی» می باشد که با تهدیدات ناشی از ارتکاب اقدامات تروریستی اغلب با چالش هایی مواجه است. از این رو، تحقق صلح عادلانه جهانی زمانی قابل دسترسی است که در بسیاری از چالش های بین المللی به ویژه تهدیدات ناشی از تروریسم، دولت ها ضمن توافق نظر در امر مبارزه، و ضمن مساعدت و همکاری با سازمان های بین المللی، شکاف موجود را از طریق اجماع در پذیرش اسناد بین المللی در نیل به جهانی عاری از هرگونه ناامنی و تهدید مرتفع کنند. به علاوه، امروزه تحقق صلح عادلانه جهانی به مثابه حلقه مفقوده در چالش ها و هنجارهای بین المللی مستلزم توجه بیش از پیش به آن است که این امر نه تنها موجب رفع ناهنجاری های ملی و بین المللی بوده، بلکه با اجرای آرمان ها و اصول مقرر در منشور ملل متحد شرایط تحقق صلح عادلانه جهانی را فراهم می آورد. همچنین، لازم به ذکر است در این راستا نظام اسلامی به دلیل عدالت محور بودن آموزه های متقن خود، دارای راهبردهایی جهت استقرار صلح عادلانه بوده که به عنوان غایت و هدف در تعیین شیوه ها و مجاری تنظیم روابط جمعی به شمار می آید و از نظر تحلیلی جلوه ای بارز در تبیین و تصدیق گفتمان صلح عادلانه محسوب می گردد. از این رو، صلح عادلانه جهانی در صورت اتکا بر پایه آموزه های اسلام به مثابه صلح اسلامی تلقی شده که رسالتی فراگیر در کل جامعه بشری دارد.
روابط هند و اسرائیل؛ عامل ایران
نویسنده:
ساجدی امیر
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد، لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.
صفحات :
از صفحه 157 تا 183
تروریسم یهودی - صهیونیستی و تأسیس اسرائیل [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
.Peeke, John L (جان لوییس پیک)
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: بمب گذاری های تروریستی در ساختمان های عمومی، حمله به مقامات دولتی، هواپیماربایی و ترور رهبران سیاسی پدیده جدیدی در سیاست خاورمیانه نیست. در تاریخ معاصر، حوادثی که توسط سازمان آزادیبخش فلسطین و اجزای مختلف آن آغاز شده است، سرفصل های سرتاسر جهان را به خود اختصاص داده است. با این حال، در اواخر جنگ جهانی دوم، جنگ تروریستی دیگری بر سر همان سرزمین و برای اهداف مشابه - ایجاد یک کشور فلسطینی - درگرفت. اما این بار تروریست ها یهودی بودند. این مقاله به فعالیت‌های سازمان‌های تروریستی یهودی در جستجوی یک کشور یهودی می‌پردازد. این مقاله در سه مسیر زمانی، کم و بیش موازی، به تشکیل گروه‌های نظامی و شبه‌نظامی، تشکیلات، رهبری، فلسفه و اقدامات آنها می‌پردازد که در نهایت بریتانیای کبیر را مجبور به تسلیم شدن در برابر خواسته‌های صهیونیست‌ها برای تشکیل کشور یهودی در فلسطین کرد.
پاسخ به تروریسم و خشونت در سیاست کیفری اسلام
نویسنده:
آقابابایی حسین
نوع منبع :
مقاله , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , کتابخانه عمومی
چکیده :
با وجود این که در مورد تعریف تروریسم اجماع قابل ذکری وجود ندارد، اما ارتکاب برخی اعمال که به ایجاد ترس، وحشت، ترور و کشتن بی گناهان منجر می شود، در بسیاری از نظام های حقوقی به عنوان تروریسم جرم انگاری شده است. در سیاست کیفری اسلام، توسل به ترور، ایجاد رعب و وحشت و سلب آسایش عمومی، جرم تلقی شده و با پاسخ کیفری شدید و سخت گیرانه ای همراه است. در عین حال، در مواردی که توسل به خشونت با انگیزه های سیاسی و به قصد مقابله با حکومت یا فرد حاکم انجام می گیرد، پاسخ ها تنظیم کننده، تدافعی و در راستای اعاده نظم اجتماعی است. بررسی سیاست کیفری اسلام در خصوص تروریسم و خشونت سیاسی موضوع این نوشتار است.
صفحات :
از صفحه 1 تا 19
الارهاب بين التوراة والقرآن
نویسنده:
الرائد المتقاعد شاكر الحاج
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
شورای امنیت و تعهدات دولتها برای مقابله با تروریسم
نویسنده:
زرنشان شهرام
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
تروریسم پدیده جدیدی نیست. تاریخ مشحون از اقدامات تروریستی است که حیات بی گناهان بی شماری را سلب یا تهدید نموده. با اوج گیری موارد فوق، اقدامات جامعه بین المللی نیز برای مقابله با آن گسترش یافت. تصویب بیش از 12 کنوانسیون جهانی و 7 کنوانسیون منطقه ای از این دست می باشد. با صدور قطعنامه 1373 از سوی شورای امنیت، بعد از حوادث تروریستی 11 سپتامبر 2001 در آمریکا، اقدامات فوق به اوج خود رسید و شورا تدابیر گسترده ای برای دولتها به منظور مبارزه موثر با تروریسم اتخاذ نمود.
صفحات :
از صفحه 57 تا 94
  • تعداد رکورد ها : 36