جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 28
اقتدار دموکراتیک و جدایی کلیسا از دولت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert Audi
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کشورهای دموکراتیک باید از آزادی شهروندان محافظت کنند و هم آزادی مذهبی و هم تنوع فرهنگی را در نظر بگیرند. این امر دموکراتیک یکی از دلایل افزایش سکولار بودن اکثر دموکراسی های مدرن است. با این حال، شهروندان مذهبی معمولاً دولت سکولار را غیردوستانه نسبت به دین می‌دانند. این کتاب اصولی را بیان می‌کند که دولت‌های سکولار را قادر می‌سازد تا از آزادی به گونه‌ای محافظت کنند که کلیسا و دولت را به طور عاقلانه از هم جدا کند و به شهروندان مذهبی کاملاً احترام بگذارد. پس از ارائه گزارشی مختصر از رابطه دین و اخلاق، این کتاب نشان می‌دهد که چگونه اخلاق می‌تواند مستقل از دین باشد - به نحوی که دانش اخلاقی را برای شهروندان سکولار ممکن می‌سازد - بدون اینکه منابع دینی را یک مرجع اخلاقی خودشان انکار کنند. با این حساب، جدایی کلیسا از دولت را به تصویر می‌کشد که دولت‌ها را ملزم می‌کند نه تنها از تأسیس مذهبی اجتناب کنند، بلکه بی‌طرفی مذهبی را نیز حفظ کنند. این کتاب نشان می‌دهد که چگونه بی‌طرفی مذهبی با موضوعاتی مانند آموزش زیست‌شناسی تکاملی در مدارس دولتی، مشروعیت کوپن‌ها برای تأمین مالی مدارس خصوصی، و حمایت دولتی از «ابتکارات مبتنی بر ایمان» مرتبط است. فصل آخر نشان می‌دهد که چگونه نظریه پیشنهادی دین و سیاست، مدارا و بخشش را به عنوان عناصری در دموکراسی‌های شکوفا می‌کند. بردباری و بخشش توصیف شده است. نقش آنها در شهروندی دموکراتیک روشن شده است. و در این پرتو مفهومی از فضیلت مدنی ارائه شده است. به طور کلی، این کتاب نظریه لیبرال دموکراسی را پیش می برد، رابطه بین دین و اخلاق را روشن می کند، اصول متمایز حاکم بر دین در سیاست را ارائه می دهد و نظریه تساهل را برای جوامع کثرت گرا ارائه می دهد. اصول نهادی را برای هدایت سیاست های حکومتی در قبال دین تنظیم می کند. استانداردهای شهروندی را برای رفتار سیاسی افراد بیان می کند. مورد تأیید این دو نوع معیار را بر اساس آنچه که از نظر تاریخی عقل طبیعی نامیده می شود، بررسی می کند. و از روایتی از تساهل دفاع می کند که کاربرد عملی چارچوب اخلاقی را هم در کشورها و هم در عرصه بین المللی افزایش می دهد.
لیبرال دموکراسی و حدود تساهل: مقالاتی به افتخار و یاد اسحاق رابین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Raphael Cohen-Almagor
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Michigan Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: طنزی که در همه نظام های سیاسی نهفته است این است که اصولی که زیربنای آنهاست و مشخصه آنهاست، می تواند آنها را نیز به خطر بیندازد و از بین ببرد. این مجموعه به بررسی محدودیت‌هایی می‌پردازد که باید بر دموکراسی، آزادی و مدارا اعمال شود تا بقای جوامعی که آنها را گرامی می‌دارند تضمین شود. مقالات این جلد مشکلات فلسفی ذاتی مفاهیم آزادی و مدارا را در نظر می گیرد. در عین حال، آنها به مشکلات عملی ناشی از تنش بین نیروهای دموکراسی و عناصر مخربی که از آزادی برای آسیب رساندن به دموکراسی سوء استفاده می کنند، فکر می کنند. بنابراین، این جلد که در پی ترور اسحاق رابین نوشته شده است، به پرسش مرزها اختصاص دارد: دموکراسی‌ها چگونه باید با نیروهای ضد دمکراتیکی که نظام آن را به چالش می‌کشند کنار بیایند؟ چگونه باید به تهدیداتی که دموکراسی را تضعیف می کند و در عین حال ارزش های ما را حفظ می کند و تعهد خود را به دموکراسی و ارزش های زیربنایی آن حفظ می کند، پاسخ دهیم؟ همه مقالات در اینجا اعتقادی به فوریت نیاز به مقابله و یافتن پاسخ های کافی برای رادیکالیسم و ​​افراط گرایی سیاسی دارند. آنها موضوعاتی مانند معضلات موجود در مفهوم تساهل، از جمله هزینه و مقررات آزادی بیان را پوشش می دهند. تحریک به عنوان متمایز از وکالت؛ چالش افراط گرایی مذهبی با لیبرال دموکراسی؛ مشکلات سخنان نفرت ارتباطات آزاد، آزادی رسانه ها و به ویژه روابط بین رسانه ها و تروریسم. مشارکت کنندگان این جلد عبارتند از: دیوید ای.بویینک، هاروی چیسیک، ایروین کاتلر، دیوید فلدمن، اوون فیس، دیوید گلدبرگ، جی. مایکل جافه، ادموند بی.لمبث، سام لمان-ویلزیگ، جوزف الیوت مگنت، ریچارد مون، فردریک شوئر.، و L.W.سامنر. این جلد شامل سخنان افتتاحیه خانم اسحاق رابین به کنفرانس - تقدیم به مرحوم اسحاق رابین - است که این مقالات در ابتدا ارائه شده است. این مطالعات برای سیاستمداران، جامعه شناسان، مربیان و متخصصان رسانه، حقوقدانان و حقوقدانان و همچنین عموم مردم جذاب خواهد بود.
دین و سیاست مدارا: چگونه مسیحیت دموکراسی را می سازد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Marie Eisenstein
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Baylor University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ماری آن آیزنشتاین با به چالش کشیدن این باور عمومی مبنی بر عدم تحمل سیاسی افراد مذهبی، شواهد قانع‌کننده‌ای بر خلاف آن ارائه می‌کند. در این کتاب شگفت‌انگیز و قابل توجه، او به طور کامل مطالعات قبلی را مجدداً بررسی می‌کند و تحقیقات جدیدی را ارائه می‌کند تا از استدلال خود حمایت کند مبنی بر اینکه در واقع یک همبستگی مثبت بین اعتقاد و عمل مذهبی و تحمل سیاسی در ایالات متحده وجود دارد. آیزنشتاین از ابزارهای تحلیلی پیچیده جدید برای ارزیابی مجدد داده‌های قبلی استفاده می‌کند و شواهد آماری قانع‌کننده جدیدی ارائه می‌کند تا ادعای خود را مبنی بر اینکه دینداری و تساهل سیاسی در واقع با هم ترکیب می‌شوند - و اینکه دینداری تهدیدی برای لیبرال دموکراسی نیست که اغلب مطرح می‌شود. بودن.
دامنه تساهل: مطالعاتی در مورد هزینه های بیان آزاد و آزادی مطبوعات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Cohen-AlmAgor
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: یکی از خطراتی که در هر نظام سیاسی وجود دارد این است که اصولی که زیربنای آن است و مشخصه آن است، ممکن است با به کارگیری خود، باعث نابودی آن شود. لیبرال دموکراسی نیز از این قاعده مستثنی نیست. علاوه بر این، از آنجایی که دموکراسی یک پدیده نسبتاً جوان است، فاقد تجربه در برخورد با دام‌هایی است که در کار سیستم - «گرفتن» دموکراسی وجود دارد. این یک مطالعه میان رشته‌ای است که به محدودیت‌های مدارا، این «گرفتن دموکراتیک» و هزینه‌های آزادی بیان مربوط می‌شود. حقوق هزینه بر است و کسی باید برای آن هزینه کند. ما می‌توانیم و باید در مورد توجیه تحمل هزینه‌ها بپرسیم و آن‌ها را با آسیب‌های وارد شده به جامعه در نتیجه دامنه وسیع تساهل بسنجیم. ضمن اینکه می‌دانیم نیاز به ابراز وجود داریم، باید در مورد توجیهات تحمل گفتار آسیب‌زا و اینکه آیا اینها به اندازه کافی سنگین هستند یا خیر جویا شویم. این کتاب تئوری و عمل را با هم ترکیب می‌کند و موضوعات مورد اختلاف را از دیدگاه‌های فلسفی، حقوقی و رسانه‌ای بررسی می‌کند و موضوعاتی مانند: تهاجم رسانه‌ای به حریم خصوصی فرد را پوشش می‌دهد، سخنان توهین‌آمیز، تحریک سخنان نفرت‌انگیز هولوکاست، انکار پوشش رسانه‌ای تروریسم. خواندن این کتاب برای هر کسی که علاقه‌مند به نظریه سیاسی، افراط گرایی و آزادی بیان است ضروری است.
دموکراسی در کدام دولت؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Giorgio Agamben, Alain Badiou, Daniel Bensaid, Wendy Brown, Jean-Luc Nancy, Jacques Ranciere, Kristin Ross, Slavoj Žižek
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Columbia University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: "آیا این معنی دارد که خود را دموکرات بنامیم؟ و اگر چنین است، چگونه این کلمه را تفسیر می کنید؟" در پاسخ به این سوال، هشت متفکر نماد شکن پتانسیل غنی دموکراسی را به همراه ضعف های انتقادی آن اثبات می کنند و این عمل را برای تطبیق مجدد با آن درک می کنند. واقعیت های جدید سیاسی و فرهنگی جورجیو آگامبن تاریخ پرتنش قانون اساسی و همزیستی آنها با دولت های مختلف را دنبال می کند. آلن بدیو عملکرد دموکراتیک کنونی را در مقابل کمونیسم دموکراتیک قرار می دهد. دانیل بن سعید به نهادینه شدن دموکراسی می اندیشد، در حالی که وندی براون در مورد دموکراتیزه شدن جامعه تحت نولیبرالیسم بحث می کند. ژان لوک نانسی تفاوت بین دموکراسی را به‌عنوان شکلی از حکومت و به‌عنوان هدف انسانی می‌سنجید و ژاک رانسیر ماهیت برابری‌خواهانه آن را برجسته می‌کند. کریستین راس روابط سلسله مراتبی را در درون پراتیک دموکراتیک شناسایی می کند و اسلاوی ژیژک تمایز بین کسانی را که مایل به مالکیت دولت هستند و کسانی که می خواهند بدون آن انجام دهند پیچیده می کند. این مقالات به طور منحصر به فردی از آنچه از سنت چپ پس از سقوط کمونیسم شوروی باقی مانده است، دفاع می کند. آنها با عوامل بازدارنده برای مشارکت فعال دموکراتیک روبرو می شوند که باعث کاهش مشارکت رای دهندگان در کشورهای غربی شده است و با استناد و احیای سنت مشارکت شهروندان به بی تفاوتی انتخاباتی می پردازند. این مجموعه که پرشور نوشته شده و از لحاظ نظری غنی است، به تمام جنبه های بحث سیاسی و دموکراتیک مدرن صحبت می کند.
ارزش‌های دینی در لیبرال دموکراسی [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Emily R. Gill: امیلی آر. گیل
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
چکیده ماشینی: ارزش های دینی نه به طور کامل ثبات لیبرال دموکراسی را تهدید می کند و نه به طور کامل تقویت می کند. این بستگی به نحوه تفسیر و اعمال آنها دارد. تأثیر اخیر ناسیونالیست‌های مسیحی، که تفسیر خاصی از مسیحیت را به عنوان تنها مبنای مشروع برای سیاست عمومی ترویج می‌کنند، و کسانی که آزادی مذهبی را بالاتر از همه حقوق دیگر قرار می‌دهند، پلورالیسم را ترویج نمی‌کند. اگرچه مردم باید بتوانند به تعهدات دینی خود عمل کنند، اما این دولت است، نه افراد یا سازمان های خصوصی، که باید مرزی بین اعمال آزادانه دین و حقوق مدنی کسانی که ممکن است تحت تأثیر اعمال مذهبی قرار گیرند، تعیین کنند. دیگران. اول، حقوق مذهبی ممکن است سایر حقوق را تهدید کند، به ویژه زمانی که با بودجه عمومی تقویت شود. ثانیاً، دین هنگامی که از اعتقادات و اعمال وجدانی افراد و گروه های مذهبی اقلیت محافظت می کند، کمک های ارزشمندی به کثرت گرایی می کند. در نهایت، در مورد حقوق مدنی دگرباشان جنسی، افراد معتقد مذهبی باید تا حد امکان پذیرفته شوند، اما سازمان های آنها باید موظف باشند که بدون اعتراض دیگران را برای ارائه خدمات مورد نظر ترتیب دهند. بیشترین سهم دین زمانی رخ می‌دهد که با جنبش‌هایی که حقوق فردی را تقویت می‌کنند، از جمله اعمال آزادانه دین، اما نه محدود، متحد شود.
آزادی عمل به دین در یک نظام حکومتی لیبرال [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Emily R. Gill: امیلی آر. گیل
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به چالش فراهم کردن اجرای آزادانه دین بدون اجازه دادن به اعمال مذهبی توسط برخی افراد و گروه‌ها بر اعتقادات وجدانی دیگران می‌پردازد. بی طرفی دولت نسبت به دین غیرممکن است، زیرا بی طرفی برای برخی به معنای بی توجهی به دین است، اما برای برخی دیگر از طریق تسهیلات یا معافیت ها، زمین بازی را مساوی می کند. بی طرفی رسمی و ماهوی هر دو جایگاهی در پرداختن به درگیری های خاص دارند. یکی از این نمونه‌ها، بودجه عمومی برای برنامه‌های خدمات اجتماعی وابسته به مذهبی است که هیچ یک از انواع بی‌طرفی برای آن رضایت‌بخش نیست و بنابراین برخی محدودیت‌ها قابل توجیه هستند. برعکس، سازمان‌های داوطلبانه خصوصی که بودجه عمومی مستقیم دریافت نمی‌کنند، باید در رابطه با فعالیت‌های خود از اختیارات وسیعی برخوردار باشند. این عنوان همچنین به بررسی ادعاهای تمرین آزاد گسترده‌ای می‌پردازد که اکنون توسط کسانی مطرح می‌شود که استدلال می‌کنند پیروی از قانون بر عقاید آنها تضعیف می‌کند، که نمونه‌ای از موارد استثنای وزارتخانه و پرونده‌های دادگاه عالی لابی و شاهکار کیک‌شاپ است. با تجزیه و تحلیل رابطه بین بی طرفی و ازدواج به عنوان یک وضعیت مدنی، که بر انواع تعهدات و ازدواج متکثر تأثیر می گذارد، نتیجه گیری می شود.
نقد التسامح الليبرالي
نویسنده:
محمد بن احمد مفتي
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 28