جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
حسن البنا .. رجل على موعد
نویسنده:
محمد مورو
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
الغزو الفكري والرد على إفتراءات المستشرقين
نویسنده:
محمد عللوه
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
مالک بن نبی ... زندگی و اندیشه او [کتاب عربی]
نویسنده:
عبدالله بن حمد العويسي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: الشبکه العربیه للأبحاث والنشر,
ملت اسلام: لویی فراخان و  پیروانش [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dawn-Marie Gibson (auth.) (داون ماری گیبسون)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
US: Palgrave Macmillan ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به بررسی روش‌های گوناگونی می‌پردازد که ملت رستاخیز وزیر فراخان برای مردانی از پیشینه‌های مختلف درخواست می‌کند. داون ماری گیبسون تعدادی از موضوعات از جمله ایمان، خانواده و جامعه را بررسی می‌کند و از تحقیقات آرشیوی و مصاحبه‌های عمیق استفاده می‌کند. این کتاب راه های چندوجهی مواجهه مردان با ملت اسلام (NOI) و هدایت اخلاقی و هنجارهای جنسیتی آن را در نظر می گیرد. گیبسون عواملی را که مردان را به سمت NOI جذب می‌کند، توصیف و تشریح می‌کند، در حالی که چالش‌هایی را که این مردان به‌عنوان افراد تازه مسلمان با آن مواجه می‌شوند، در نظر می‌گیرد. او درباره تلاش‌های مختلف بین مذاهب و جامعه‌ای که مردان درگیر آن هستند بحث می‌کند و کار آنها را با همتایان مسیحی و مسلمان خود ارزیابی می‌کند. برای پایان دادن به بحث، این کتاب نگاهی به راهپیمایی عدالت یا دیگر راهپیمایی NOI در سال 2015 برای بزرگداشت بیستمین سالگرد راهپیمایی میلیون مرد در واشنگتن دی سی دارد.
پزشک خانواده، تحقق عدالت در سلامت با رویکردی به آرای امام خمینی (س)
نویسنده:
محمد موسوی بجنوردی، محسن داورزنی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
در این مقاله حق بر سلامتی به عنوان یکی از مهم ترین حقوق انسانی که عاملی برای توسعه یافتگی کشورها نیز به شمار می رود، مطرح شده است. حق برسلامتی همانند سایر حقوق انسانی قابل مطالبه است و دولت ها موظف به محترم شمردن و حمایت از آن هستند. سازمان بهداشت جهانی با توصیه به ارائه مراقبت های اولیة سلامت با محوریت پزشک خانواده در کشورهای عضو، موضوع برابری در دسترسی به خدمات سلامت بدون هیچ نوع تبعیضی را مورد توجه قرار داده است. عدالت در سلامت و مفهوم توسعه بر مبنای آرای امام خمینی در زمینة اهمیت عدالت اجتماعی در اسلام و حمایت از محرومین و نیازمندان در جامعه اسلامی بررسی شده است. سیرتحول پزشک خانواده به عنوان مجری عدالت در سلامت در کشورهای توسعه یافته و درحال توسعه نیز آمده است.
نقش آموزه‌های قرآنی، اسلامی و عرفانی بر سبک زندگی اجتماعی
نویسنده:
رحمت رزاقی، محسن نورایی، زینب السادات حسینی، محسن موسوی، حسن باقرزاده خجسته
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
جوامع اسلامی دچار التقاط شدید فکری و رفتاری هستند. پس از چند سده پیشرفت تمدنی در جوامع اسلامی، هجوم دشمنان مختلف و جنگ‌های پیاپی و درگیری‌های داخلی و نیز تکفیر مسلمانان از سوی برخی از مذاهب اسلامی، جامعه اسلامی عقب گردی به سمت و سوی جاهلیتی جدید داشت. این عقب گرد همراه با پذیرش فرهنگ‌های مسلطی بود که در سده‌های اخیر توان علمی خود را در فن آوری‌های مادی نشان داده و در این عرصه‌ها پیشرفت‌های چشم‌گیری داشته‌اند. این گونه است که نوعی سبک زندگی التقاط در فکر و رفتار در جوامع اسلامی شکل گرفت که نه تنها عامل پیشرفت نشد، بلکه موجبات افزایش عقب افتادگی جوامع اسلامی و تسلط دشمنان دین و ملت شد. نویسنده در این مطلب بر آن است تا با بررسی سبک زیستی در جوامع اسلامی و علل مشکلات کنونی جهان اسلام، راه کار برونرفت را تبیین کرده و اثبات نماید که تنها راه همانا بازگشت به سبک زندگی اسلامی با بازخوانی و به کارگیری آموزه‌های قرآنی، اسلامی و عرفانی است. چرا که فرازمندترین و جامع‌ترین سبک زندگی، برنامه‌ای است که از تعالیم الهی و آموزه‌های وحیانی استخراج شده باشد. در این راستا دانشوران مسلمان نیزمتناسب با رویکرد علمی- فلسفی و آموخته‌های خود از اسلام و یافته‌های خود به ارائه برنامه زندگی اقدام کرده‌اند. در این میان عرفا نیز طبق آموخته‌های خود از اسلام و یافته‌های شهودی و باطنی، دستورالعمل‌هایی را برای رسیدن به حیات معنوی و زندگی مطلوب بیان کرده‌اند.
صفحات :
از صفحه 192 تا 211
عولمة وصورة الإسلام: دور الطبقة الرأسمالية عابرة القومية في السيطرة على الإعلام الدولي لتشكيل صورة العالم الإسلامي
نویسنده:
محمد حسام الدین
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره: المدينة برس,
چکیده :
کتاب حاضر را می توان کتابی با دید وسیع و بلندپروازانه منطقی دید که در آن اسلام را دینی جهانی می بیند و می خواهد اسلام در همه زمینه های سیاسی - اقتصادی - فرهنگی و اجتماعی در صدر و جهانی و فراگیر باشد.
صراع الثقافی والحوار الحضاری فی فلسفة محمد إقبال
نویسنده:
عصمت نصار
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره: دار الهداية و دار القلم,
چکیده :
معرفی شخصیت محمد اقبال و فلسفه برخوردی او با مسائلی همچون فرهنگ، فرهنگ زدایی ، رابطه با غرب و ... این کتاب را به کتابی ارزشمد در حوزه شناخت تفکرات محد اقبال تبدیل کرده است که با دقتی خوب و متنی روان نوشته شده است.
رابطه ایمان با عدالت و حقوق مردم
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دائرة المعارف اسلامی طهور,
آسیب‌شناسی دینداری در جامعه امروز ایران با نگاهی به مبانی قرآنی و حدیثی آن
نویسنده:
فاطمه خاصی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
دین به عنوان اصلی ترین نیاز بشر ، همراه و قرین وی بوده است. پیامبران الهی در راستای این نیاز ، اوامر و فرامین و احکام خداوند را با توجه به نوع نیاز هر جامعه عرضه داشته اند. با اعتقاد به مصونیت دین از هر گونه آسیب و آفت به خاطر قدسی بودن آن ،آنچه تحت عنوان آسیب های دینداری مطرح می شود مربوط به بسترها و زمینه هایی است که دین در آنهاظهور و بروز می کند. از مهمترین بسترهای آسیب زای دینداری می توان به عوامل جامعه شناختیآن اشاره کرد که در جامعه امروز ایران عبارتند از : خانواده، رسانه های جمعی، نظام تعلیم و تربیت، متولیان امور دین و حکومت . در این پژوهش با اختصاص شش فصل، به بررسی مهمترین عوامل آسیب زای دینداری که از ناحیه عوامل اجتماعی فوق در جامعه دیندار امروز ایران سرچشمه می گیرد با نگاهی به مبانی قران و حدیث می پردازیم.