جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 6
فلسفه، روان‌شناسی و اصالت روان‌شناسی‌: خوانش‌های انتقادی و تاریخی درباره چرخش روان‌شناختی در فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dale Jacquette (auth.), Dale Jacquette (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فلسفه، روان‌شناسی و روان‌شناسی تنوع قابل‌توجهی از نظرات معاصر را در مورد چشم‌انداز پرداختن به موضوعات فلسفی از منظر روان‌شناختی ارائه می‌دهد. تاریخچه و شایستگی های فلسفی روانشناسی را مورد توجه قرار می دهد و به طور سیستماتیک به روانشناسی در پدیدارشناسی، علوم شناختی، معرفت شناسی، منطق، فلسفه زبان، معناشناسی فلسفی و هوش مصنوعی نگاه می کند. بسیاری از دیدگاه‌های فلسفی مختلف را در کنار هم قرار می‌دهد که هر کدام با استدلال فلسفی دقیق پشتیبانی می‌شوند. فلسفه، روان‌شناسی و روان‌شناسی برای متخصصان رشته‌های ذکر شده، دانشجویان کارشناسی ارشد و کارشناسی ارشد در زمینه‌های تحصیلی مرتبط، و خوانندگان عادی علاقه‌مند در نظر گرفته شده است.
باورهای عقلانی و غیرمنطقی: تحقیق، نظریه و عمل بالینی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Daniel David, Steven Jay Lynn, Albert Ellis
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Oxford University Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در باورهای منطقی و غیرمنطقی: پژوهش، تئوری و عمل بالینی، دانشمندان، محققان و متخصصان برجسته رفتار درمانی هیجانی منطقی (REBT) و دیگر درمان‌های شناختی-رفتاری (CBTs) دیدگاه‌ها و یافته‌های تجربی خود را در مورد ماهیت عقلانی و عقلانی به اشتراک می‌گذارند. باورهای غیرمنطقی، نقش باورها به عنوان واسطه احساسات و رفتارهای عملکردی و ناکارآمد، و رویکردهای بالینی برای اصلاح باورهای غیرمنطقی، تقویت باورهای منطقی و مقابله انطباقی در مواجهه با رویدادهای استرس زا زندگی. با ارائه یک رویکرد جامع و منسجم برای درک REBT/CBT و ساختارهای اصلی آن از باورهای منطقی و غیرمنطقی، مشارکت‌کنندگان یک ادبیات تجربی به طور پیوسته انباشته را مرور می‌کنند که نشان می‌دهد باورهای غیرمنطقی با طیف گسترده‌ای از مشکلات در زندگی مرتبط است و قرار گرفتن در معرض اظهارات منطقی می تواند اضطراب و سایر علائم روانی را کاهش دهد و نقش ارزنده ای در ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری ایفا کند. مشارکت‌کنندگان همچنین مرزهای جدید تحقیق و نظریه را شناسایی می‌کنند، از جمله پیوند بین باورهای غیرمنطقی و سایر فرآیندهای شناختی مانند حافظه، پاسخ‌های روان‌فیزیولوژیکی، و عوامل تعیین‌کننده تکاملی و فرهنگی باورهای عقلانی و غیرمنطقی. یک خلاصه واقعاً در دسترس و پیشرفته از تحقیقات و کاربردهای بالینی REBT/CBT، باورهای منطقی و غیرمنطقی منبع ارزشمندی برای پزشکان روان‌درمانی با تمام گرایش‌های نظری، و همچنین مربیان، دانشجویان، و روانشناسان دانشگاهی است.
حیث التفاتی (اضافی بودن) ادراک از نگاه برنتانو
نویسنده:
مرتضی عرفانی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
شیراز: دانشگاه شیراز,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
نظریه حیث التفاتی (اضافی بودن) ادراک مهم ترین و تاثیرگذارترین اندیشه فرانتس برنتانو است. او این نظریه را ابداع نکرد؛ بلکه دیدگاهی را که ریشه اش به ارسطو، فیلسوفان اسلامی و فیلسوفان مدرسی قرون وسطی باز می گشت، احیا و آن را به فلسفه جدید غرب معرفی نمود و خود نیز به تکمیل و گسترش آن همت گمارد. این نظریه از عناصر اصلی پدیدار شناسی ادموند هوسرل است. دیدگاه اولیه برنتانو درباره حیث التفاتی (اضافی بودن) ادراک در 1874 در مهم ترین اثر او، روان شناسی از دیدگاهی تجربی، به رشته تحریر درآمد. او با انگیزه نشان دادن برتری و استقلال روان شناسی نسبت به علوم طبیعی، تفاوت اساسی موضوعات روان شناسی، از جمله ادراک، را با موضوعات علوم طبیعی مثل رنگ و صدا، در اضافی بودن موضوعات روان شناسی عنوان کرد. به نظر او، ادراکات ما، مثل دیدن و شنیدن همواره درباره متعلق هایی هستند که «وجود ذهنی» دارند نه وجود واقعی. برنتانو در مطالبی که به چاپ 1911 کتابش افزود، دیدگاه اولیه اش را تغییر داد. در دیدگاه جدید، او هم چنان بر اضافی بودن ادراک تاکید ورزید، ولی دست از ذهنی بودن متعلق ادراک برداشت. تفاوت اضافه ادراکی با سایر اضافه ها در این است که در اضافه های دیگر، مثل کوچک تر یا بزرگ تر بودن، لازم است هر دو طرف اضافه واقعا وجود داشته باشند، ولی در اضافه ادراکی، تنها وجود ادراک کننده الزامی است. متعلق ادراک ممکن است اصلا وجود نداشته باشد.
صفحات :
از صفحه 51 تا 64
  • تعداد رکورد ها : 6