جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
بررسی اثرهای عدالت در ایجاد و ارتقای خودباوری در نهادهای آموزشی
نویسنده:
آرین قلی پور، علی پیران نژاد
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه شهید بهشتی,
چکیده :
خودباوری ملی، امروزه یکی از عوامل متمایز کننده ملت های پیشرفته و عقب مانده است. مطالعات نشان داده است که نیروی انسانی کشورهای پیشرفته از خودباوری بالایی برخوردار است و از این رو تلاش برای افزایش این ویژگی یکی از برنامه های بلندمدت کشورها در سراسر جهان شده است. در این تحقیق تاثیر مدل چهار بعدی (الماس) عدالت در ایجاد و ارتقای خودباوری مورد بررسی قرار گرفته است. یافته های تحقیق حاکی از وجود رابطه معنی داری بین این دو سازه است؛ یعنی هر قدر عدالت توزیعی، مراوده ای، رویه ای و اطلاعاتی در نهادهای آموزشی بیشتر باشد، خودباوری بالاتر است. لذا برای ایجاد و ارتقای خودباوری ملی ضروری است که نهادهای آموزشی بر استقرار عدالت در این نهاده اهتمام ورزند تا زمینه برای رشد این ویژگی در کل جامعه فراهم گردد. جامعه آماری شامل دانشگاه ها و مدارس است که 2000 نفر برای نمونه انتخاب شدند و در نهایت 897 نفر به پرسشنامه ها پاسخ داده اند. طبق یافته های تحقیق، همبستگی بین ابعاد چهارگانه عدالت و خودباوری مثبت و معنی دار است.
صفحات :
از صفحه 357 تا 374
ملاحظاتی پیرامون ابعاد سالمندی با نگاهی به تجربه ژاپن
نویسنده:
سیدمحمد سیدمیرزایی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه شهید بهشتی,
چکیده :
سالمندی فرایندی طبیعی در زندگی انسان و حاصل فرسایش تدریجی ارگان های حیاتی است. عوامل فردی مانند جنس، سن و نژاد، ویژگی های اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی در زمان و میزان آن موثرند. هزینه های آن در ابعاد مختلف بر جامعه انکارناپذیر است. شیوه های زندگی فردی، روابط اجتماعی، توانمندی های اقتصادی و فرهنگی تفاوت هایی را ایجاد می کند. در حالی که کشورهای پیشرفته صنعتی، به منابع مالی، جهت تامین نیازهای سالمندان دسترسی دارند، با این حال از این پدیده در جایگاه یک پدیده به عنوان یک «بن بست» «بار اقتصادی بی سابقه» و «مساله ای فراگیر» که مستلزم رویکردی جدی است، یاد کرده اند. تجربه پاره ای از کشورها نشان می دهد، که با به کارگیری روش ها و راهبردهای علمی، ایجاد فرصت برای ادامه فعالیت اقتصادی - اجتماعی سالمندان، مانعی چندان جدی برای ایفای نقش جوانان ایجاد نمی کند، در حالی که احساس فایده مند بودن سالمندان را به طور نسبی قوت می بخشد. در کشورهای در حال توسعه، متناسب با شرایط هر کشوری، می توان چنین شرایطی را به وجود آورد، اما هنوز فاصله زیادی تا رسیدن به فرصت های مطلوب، در اغلب این کشورها وجود دارد.
صفحات :
از صفحه 201 تا 222
  • تعداد رکورد ها : 2