جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
شناسایی تیپ های هوای ایستگاه سینوپتیک بم طی دوره زمانی 1382-1358 و بررسی ارتباط تیپ ها با الگوهای گردشی تراز میانی جو (500 هکتوپاسکال)
نویسنده:
رزمجویی فرشته
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
در این پژوهش از مجموعه داده های روزانه مربوط به 7 متغیر اقلیمی شامل دمای خشک، دمای تر، حداکثر دمای روزانه، حداقل دمای روزانه، بارش، نم نسبی، سرعت و جهت باد از تاریخ 1/1/1358 تا 29/12/1382 به مدت 25 سال استفاده شده است. ابتدا پایگاه داده ای از متغیرهای مورد بررسی در نرم افزار «مت لب» ایجاد شد. با توجه به اینکه هدف از این پژوهش تیپ بندی هوا بود ماتریس داده ها با آرایش P آماده شد. آرایش P آرایشی از ماتریس پایگاه داده است که در آن سطرها زمان و ستون ها عناصر اقلیمی هستند. بعد از انتخاب روش طبقه بندی یک تحلیل خوشه ای به روش ادغام وارد بر روی آرایه های استاندارد شده انجام شد و چهار تیپ هوای متمایز برای ایستگاه بم بدست آمد. برای هر تیپ یک روز به عنوان روز نماینده انتخاب گردید. فراوانی ماهانه و سالانه هر کدام از تیپ ها محاسبه شد و مشخص گردید که حاکمیت فصول مختلف حاصل حاکمیت تیپ های مختلف هوا در یک محل می باشد و فراوانی سالانه تیپ ها در سه دهه گذشته تغییر کرده است. در پایان به بررسی ارتباط این تیپ ها با الگوهای گردشی تراز میانی جو پرداخته شد و چنین نتیجه شد که رخداد هر کدام از تیپ ها متاثر از الگوی گردشی خاصی هستند.
صفحات :
از صفحه 85 تا 108
شناسایی تیپ های همدید ایستگاه کنارک
نویسنده:
کریمی آخورمه محمدتقی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف از این پژوهش شناسایی تیپ های همدید ایستگاه کنارک است. در این پژوهش از داده های روزانه هجده متغیر اقلیمی شامل دمای خشک در ساعات (15-09-03)، دمای تر ساعات (15-09-03)، نم نسبی ساعات (15-09-03)، سرعت باد (15-09-03)، سمت باد (15-09-03)، ارتفاع بارش روزانه، دمای کمینه و دمای بیشینه طی سالهای 1/1/1363 تا 29/12/82 به مدت 20 سال برای ایستگاه کنارک استفاده شده است. ابتدا پایگاه داده ای از متغیرهای مورد بررسی در نرم افزار Matlab ایجاد شد. این پایگاه داده شامل رخدادهایی بود که مقدار متغیرهای مورد بررسی بطور کامل در آن ثبت شده بودند. برای تجزیه و تحلیل داده ها، از یکی از حالات بردار ویژه به نام حالتp  برای تیپ بندی استفاده شد. در واقع، آرایش p آرایشی از ماتریس پایگاه داده است که متغیرهای جوی بر روی ستونها و روزها بر روی سطرها فراهم شده است. سپس داده ها استانداردسازی شده، که در این صورت هر کدام از متغیرها سهم برابری در تیپ بندی خواهند داشت. سپس بر روی مقادیر استاندارد شده یک تحلیل خوشه ای به روش ادغام «وارد» انجام گرفت و برای هر ایستگاه نمودار درختی ترسیم شد. با توجه به نمودار درختی کل برای ایستگاه کنارک سه تیپ اصلی به دست آمد و برای هر تیپ به دست آمده تنوع روزانه تیپ های همدید، پیایی، رخداد، رخنداد، روز نماینده و دوره زمانی فعالیت ماهانه و سالانه آنها در دو دهه گذشته بررسی گردید تا تغییرات فراوانی تیپ های همدید هوا در این دو دهه مشخص شود.
صفحات :
از صفحه 69 تا 84
شناسایی تیپ های هوای ایستگاه همدید اراک
نویسنده:
باقری جلیل
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف ما در این مقاله شناسایی و بررسی تیپ های هوای ایستگاه همدید اراک می باشد. در این پژوهش از داده های روزانه 18 متغیر اقلیمی شامل دمای خشک در ساعات (15-09-03)، دمای تر در ساعات (15-09-03)، نم نسبی در ساعات (15-09-03)، سرعت باد (15-09-03)، سمت باد (15-09-03)، ارتفاع بارش روزانه، دمای کمینه و دمای بیشینه از تاریخ 1/1/1363 تا 29/12/82 به مدت 20 سال برای ایستگاه اراک استفاده شده است . ابتدا پایگاه داده ها از متغیرهای مورد بررسی در نرم افزار MATLAB ایجاد شده است. این پایگاه داده شامل رخدادهایی بود که مقدار متغیر های مورد بررسی بطور کامل در آن ثبت شده بودند. برای تجزیه و تحلیل داده ها از یکی از حالات بردار ویژه به نام حالت p برای تیپ بندی استفاده شده است. در واقع آرایش p آرایشی از ماتریس پایگاه داده است که متغیر های جوی بر روی ستونها و روزها بر روی سطرها فراهم شده است. سپس داده ها استاندارد سازی گردید، در این صورت هر کدام از متغیرها سهم برابری در تیپ بندی خواهند داشت. در مرحله  بعد بر روی مقادیر استاندارد شده یک تحلیل خوشه ای به روش ادغام «وارد »انجام گرفت و دارنمای آن ترسیم شد و با برش دارنما، از فاصله اقلیدوسی، 4 تیپ اصلی بدست آمد، تیپ گرم وخشک یکپارچه ترین، با دوام ترین، غالب ترین و همگن ترین تیپ است و در سالهای اخیر رو به رشد بوده است. تیپ سرد و مرطوب ناهمگن ترین و پرظهورترین تیپ است. تیپ معتدل سازگارترین، کم دوام ترین و پراکنده ترین تیپ است. تیپ بسیار سرد و بارشمند کم ظهورترین و بالاترین دوره انتظار را برای ظهور مجدد دارد و در سالهای اخیر کاهش نسبی داشته است. در مجموع حاکمیت تیپ های هوای اراک نشان دهنده حاکمیت فصول مختلف اقلیمی می باشند. برای هر تیپ بدست آمده پیایی، رخداد، رخنداد، تنوع، روز نماینده و دوره زمانی فعالیت آنها در دو دهه گذشته مورد بررسی قرار گرفت تا تغییرات فراوانی تیپ های هوا در این دو دهه مشخص شود.
صفحات :
از صفحه 131 تا 150
  • تعداد رکورد ها : 3