جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 35845
معنای دین: گفتارهایی در پدیدارشناسی دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Prof. W. Brede Kristensen (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
کلیدواژه‌های اصلی :
الگوهای عقلانیت: استنباط‌های مکرر در علم، شناخت اجتماعی و تفکر دینی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Tommaso Bertolotti (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب چارچوب معرفت‌شناختی کاربردی را برای بررسی علم، شناخت اجتماعی و تفکر دینی بر اساس الگوهای استنتاجی که در حوزه‌های مختلف تکرار می‌شوند، پیشنهاد می‌کند. عقلانیت انسانی را به عنوان ابزاری معرفی می کند که به ما امکان می دهد محیط اطراف خود (فیزیکی یا اجتماعی) را درک کنیم. این نشان می‌دهد که فعالیت شناختی حاصل، طیف وسیعی از خروجی‌ها را تولید می‌کند، مانند مدل‌های علمی و آزمایش، شایعات و شبکه‌های اجتماعی، اما همچنین خدایان باستانی و معاصر. این کتاب از سه بخش تشکیل شده است که بخش اول به مدل‌سازی و آزمایش علمی و کاربرد آن در تحلیل عقلانیت علمی می‌پردازد. بنابراین، این بخش سنت معرفت شناسی اکو شناختی و مطالعات ربایش را ادامه می دهد. بخش دوم به رابطه بین شناخت اجتماعی و ساخت جایگاه شناختی می پردازد، یعنی برون سازی مرتبط تکاملی دانش در محیط، در حالی که بخش سوم بر آنچه که معمولاً به عنوان «غیر عقلانی» تعریف می شود، تمرکز می کند، بنابراین به گونه ای از نظر دیالکتیکی با قسمت اول در اینجا، نویسنده نشان می‌دهد که «غیر عقلانی» را می‌توان با استفاده از همان رویکرد معرفت‌شناختی مورد استفاده برای مطالعه عقلانیت علمی و شناخت اجتماعی تحلیل کرد. همچنین در این مورد، شاهد ظهور الگوهای عقلانیت هستیم که روابط بین عامل ها و محیط آنها را تنظیم می کند. در مجموع، کتاب شرحی منسجم و یکپارچه از عقلانیت انسانی ارائه می‌کند و مبنایی برای ارتباطات مفهومی جدید و گمانه‌زنی‌های نظری فراهم می‌کند.
ادراک خدا: معرفت‌شناسی تجربه دینی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William P. Alston
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cornell University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ویلیام پی آلستون در این گزارش روشن و تحریک‌آمیز از معرفت‌شناسی تجربه دینی استدلال می‌کند که ادراک خدا - اصطلاح او برای آگاهی تجربی مستقیم از خدا - سهم عمده‌ای در زمینه‌های اعتقاد دینی دارد. آلستون با بررسی انواع تجارب مستقیم گزارش شده از خدا، نشان می دهد که یک شخص را می توان در داشتن باورهای خاصی در مورد خدا بر اساس تجربه عرفانی توجیه کرد.
خدا، گناه و مرگ: پدیدارشناسی وجودی دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Merold Westphal
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
‎Indiana University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: یک تحلیل پدیدارشناختی خوب از دین
معرفت‌شناسی تطبیقی ​​دوکساستیک-عملی تجربه دینی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mark Owen Webb (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به یک کار نظری در فلسفه دین مسیحی پرداخته و آن را در آیین بودا به کار می‌برد، بنابراین از بودیسم دفاع می‌کند و آن را در مقایسه با آن به خوبی ارائه می‌کند. فصل‌ها به بررسی این موضوع می‌پردازند که چگونه ادعاهای مسیحیت و بودیسم تراوادا بر تجربیات مردم استوار است، بنابراین این سؤال که حق با کدام مدعیان دانش دینی است، بر ارزش اثباتی آن تجربیات استوار است. این کتاب به بررسی عرفان و راه‌هایی برای درک آنچه در تجارب دینی می‌گذرد، می‌پردازد و به ما کمک می‌کند تا دریابیم که آیا آن زمینه‌های خوبی برای باور دینی است یا خیر. نویسنده استدلال می کند که زبان دینی هم در سنت مسیحی و هم در سنت بودایی به عنوان گفتمان واقعی قابل فهم است و بنابراین گزارش های تجربه عرفانی درست یا نادرست است. این کتاب ادعا می‌کند که آن تجربیات را می‌توان به شکلی ثمربخش به‌عنوان ادراکی در نظر گرفت و بنابراین، در غیاب شرایط شکست‌دهنده، زمینه‌های اولیه خوبی برای باور دینی هستند. این کار به بررسی شهادت مسیحی و بودایی می‌پردازد و اینکه چگونه احتمال خودفریبی، خودفریبی، تفصیل تخیلی و مواردی از این دست یک شرط شکست‌دهنده است. نشان داده شده است که این شکست‌دهنده در مورد بودایی نسبت به مورد مسیحی فضای کمتری برای عملیات دارد و بنابراین بودیسم تراوادا بهتر است. این اثر برای دانشجویان و دانش پژوهان فلسفه و فلسفه دین و علاقه مندان به مطالعه تجربیات دینی جذاب خواهد بود.
شیوه‌های ایمان: جانشینان سکولار برای اعتقادات مذهبی ازدست‌رفته [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Theodore Ziolkowski
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University Of Chicago Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در دهه‌های مربوط به جنگ جهانی اول، باورهای دینی در مواجهه با ایده‌های جدید رادیکال مانند مارکسیسم، علم مدرن، فلسفه نیچه و الهیات انتقادی کاهش یافت. شیوه‌های ایمان هم به این افول باور دینی و هم به شیوه‌های جدید ایمان سکولار می‌پردازد که جای دین را در ذهن بسیاری از نویسندگان و شاعران گرفت. تئودور زیولکوفسکی در اینجا به بررسی انگیزه‌های این پذیرش سکولار می‌پردازد و شیوه‌های جدید ایمان را در هنر پیدا می‌کند. ، سفر گریزان، سوسیالیسم، اسطوره های سیاسی شده، و بینش های اتوپیایی. جیمز جویس، او فاش می کند، در حالی که هرمان هسه در جستجوی روشنگری به هند سفر کرد، به هنر روی آورد. نویسندگان دیگر، مانند راجر مارتین دو گارد و توماس مان، به دنبال آرامش موقت در کمونیسم یا اسطوره بودند. و H. G. Wells، Ziolkowski استدلال می‌کند، به رویاهای اتوپیایی که به طور کلی در بعد دیگری طرح شده بودند، پناه برد. Modes of Faith که ریشه در خوانش تطبیقی ​​بدیع و دقیق آثار نویسندگانی از فرانسه، انگلیس، آلمان، ایتالیا و روسیه دارد، شاهکاری انتقادی است. یک محقق برجسته ادبی که بینش فراوانی را به هر کسی که علاقه مند به اجبار انسانی برای باور به نیروهایی که فراتر از فرد است، ارائه می دهد. (20080301)
احساسات معنوی: تجربه دینی سینمایی و مفاهیم در حال تحول از امر قدسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sarah K. Balstrup
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فرهنگ سکولار و کثرت گرای غرب رویکردی ذهنی به حقیقت معنوی را تشویق می کند که در آن تجارب عاطفی تحریک کننده، مانند آنچه که توسط فیلم ارائه می شود، می تواند به برداشت های شخصی از امر مقدس کمک کند. سارا بالستروپ با بررسی فیلم های استنلی کوبریک 2001: ادیسه فضایی (1968) به عنوان نمونه موردی اصلی و گاسپار نوئه Enter the Void (2009) و مالیخولیا لارس فون تریر (2011) به عنوان نمونه های مقایسه ای، استدلال می کند که این فیلم بر ویژگی های کارگردان تأثیر می گذارد. ایجاد حالات تغییر یافته از ادراک به شیوه ای مشابه با عمل مذهبی. احساسات قدرتمند گسستگی و اهمیت وصف ناپذیری که نمونه شهادت عرفانی است، در پاسخ تماشاگران به این فیلم‌ها ظاهر می‌شود، که نشان‌دهنده تقدس‌شدن مداوم چنین حالات ذهنی است. هر فیلم به شیوه خود، بیننده را با افشاگری آخرالزمانی از نیروهای غیرشخصی هستی مواجه می‌کند که از شخصیت و روایت انسانی دور می‌شوند و به احساسی ناب می‌رسند. آنها یک حقیقت معنوی غیر قطعی را ارائه می دهند که می تواند شهودی باشد اما قابل توضیح نیست و منعکس کننده تحولات در حوزه دینی است. احساسات معنوی با بررسی رابطه بین تکنیک سینمایی و تجربه دینی، رویکردی جایگزین برای مطالعه دین و فیلم ارائه می دهد که عمدتاً بر نمادگرایی روایی و نمایش ارزش ها متمرکز شده است. احساسات معنوی با تجزیه و تحلیل فیلم‌ها به صورت متنی، با در نظر گرفتن پاسخ‌های ذهنی تماشاگران در پرتو تغییرات مذهبی و فرهنگی، کمک بیشتری به این حوزه می‌کند.
پدیدارشناسی دین هایدگر: واقع گرایی و نقد فرهنگی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Benjamin D. Crowe
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Indiana University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مارتین هایدگر در طول کار طولانی و بحث برانگیز خود، سهم قابل توجهی در پدیدارشناسی دین داشت. در پدیدارشناسی دین هایدگر، بنجامین دی. کرو مفاهیم کلیدی و مراحل رشدی را که مشخصه کار هایدگر بودند بررسی می کند. کرو نشان می دهد که گزارش هایدگر از معنا و ساختار زندگی دینی به پروژه بزرگتر او در افشای و نقد مفروضات بنیادی فرهنگ مدرن متاخر تعلق دارد. او با خوانش دقیق دیدگاه‌های او درباره نگرش‌ها و فعالیت‌های دینی، هایدگر را به‌عنوان یک رئالیست آشکار می‌کند. کرو تفاسیر تلاش های اولیه هایدگر در پدیدارشناسی دین و نوشته های بعدی در مورد دین، از جمله بحث در مورد دین یونانی و شعر هولدرلین را به چالش می کشد. این کتاب مطمئناً جرقه بحث و مناظره خواهد شد زیرا کار هایدگر در دین و فلسفه دین برای محققان و فراتر از آن اهمیت فزاینده ای پیدا می کند.
معرفت‌شناسی فضیلت: باور مناسب و دانش تأملی جلد اول [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ernest Sosa
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press, USA,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اگر به دنبال این کتاب هستید، باید در مورد واژگان و مشکلاتی که به ترتیب استفاده می‌کنید و با آن‌ها مواجه می‌شوید، در حین بررسی آنچه می‌دانیم و چگونه آن را می‌دانیم، دانش کافی داشته باشید. در این کتاب، سوسا رویکردی نادر به پرسش‌های معمولی که در معرفت‌شناسی مطرح می‌شود، اتخاذ می‌کند: چالش‌های شک‌آمیز نسبت به دانش، چیزهایی که ما از نزدیک با آنها آشنا هستیم، و آنچه به عنوان دانش بیش از باور واقعی به حساب می‌آید. برای یک معرفت شناس، موضع قوی او مبنی بر اینکه دانش یک عملکرد است (حتی احتمالاً عملکردی که لزوماً به بیش از یک نفر نیاز دارد، اما این یک موضوع تفسیری است) نیاز به بررسی و پاسخ دارد. قبل از خرید به خاطر داشته باشید که استدلال های او مختصر اما کامل هستند، به این معنی که او از عبارات فشرده زیادی استفاده می کند که نیاز به توجه دقیق دارد.
White Theology: Outing Supremacy in Modernity
نویسنده:
James W. Perkinson (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan US ,
چکیده :
چکیده ماشینی : الهیات سفید امتیاز نژاد سفید را در طول تاریخ و رابطه آن با الهیات سیاهان را دوباره بررسی می کند. جیمز دبلیو. پرکینسون در پاسخ به ادعاهای جیمز کون (و دیگر دانشمندان سیاهپوست) که درگیر شدن جدی با تاریخ و فرهنگ باید در مرکز هر طرح آمریکایی از صداقت یا "رستگاری" در دوره مدرن باشد، الهیات سفید مسئولیت را بیان می کند. پرکینسون زندگی نامه و تحلیل پسااستعماری، تاریخ و پدیدارشناسی را در هم می آمیزد تا برتری سفیدپوستان و آینده مطالعات دینی را بررسی کند. این یک کتاب ضروری و پیشگامانه برای دوره های مطالعات دینی، مطالعات آفریقایی آمریکایی و الهیات است.
  • تعداد رکورد ها : 35845