جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 30253
کمک به کلیسای اسقفی متدیست آفریقایی موریس براون برای اتصال به یک جامعه نجیب [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
James A Keeton
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : کلیسای اسقفی متدیست آفریقایی موریس براون (AME) در جامعه‌ای باشکوه در شبه جزیره چارلستون، کارولینای جنوبی است. این جماعت یک کلیسای تاریخی سیاهپوست است که بسیار درگیر جامعه اطراف بوده است. تا حدود 20 سال پیش، اکثر اعضای کلیسا در چند قدمی کلیسا زندگی می کردند. اکنون که اعیان‌گرایی در شبه‌جزیره اتفاق می‌افتد، بسیاری از اعضای کلیسا آواره شده‌اند، و کلیسای موریس براون AME ارتباطی با جامعه‌ای که به‌طور سنتی آن را پذیرفته است، ندارد. این پروژه به‌عنوان یک کلیسای سیاه‌پوست تاریخی، به راه‌هایی می‌پردازد که این جماعت می‌تواند به یک جامعه دائماً در حال تکامل متصل شود. در این تلاش، عناصر متمایز کلیسای شناسی کلیسای سیاهان را که برای خدمت کلیسای موریس براون AME شکل می‌دهند، بررسی خواهم کرد. در این میان می توان به الهیات ریچارد آلن، بنیانگذار و اولین اسقف کلیسای AME، و بورسیه تحصیلی رافائل وارناک و والتر فلوکر اشاره کرد. کلیسای سیاه‌پوستان بسیار پیچیده‌تر از سیاه‌پوستانی است که در ساختمان کلیسا نشسته‌اند. توسعه کلیسای سیاه‌پوستان یک جنبش مسیحی متمایز است که از ناملایماتی که شامل برده‌داری، جدایی‌طلبی، و کشت‌زاری بود، به وجود آمد. این چالش‌ها به‌طور منحصربه‌فردی، کلیسای سیاه‌پوست را برای خدمت به کسانی که در حاشیه جامعه هستند، قرار می‌دهد. از این سنت، کلیسای موریس براون AME می‌تواند با جامعه‌ای مهربان در چارلستون ارتباط برقرار کند تا هم به همسایگان جدید و هم با همسایگان جدید از طرف افراد به حاشیه رانده شده در جامعه ما خدمت کند. امیدواریم این امر با ایجاد یک گروه آشتی نژادی که یک بنیاد مسیحی داشته باشد و اصول اوبونتو را پذیرا باشد، محقق شود. از این رابطه ای که بین جماعت و محله شکل خواهد گرفت، وزارتخانه های درهای جانبی برای رسیدگی به بسیاری از چالش های موجود در جامعه ما طراحی خواهند شد. از جمله این موارد، توسعه شرکت توسعه موریس براون است که به چالش‌های مسکن رسیدگی می‌کند - ایجاد یک برنامه STEM (علم، فناوری، مهندسی، و ریاضی) که به اختلافات در آموزش رسمی رسیدگی می‌کند. سرانجام، کلیسای موریس براون AME روابط خود را با دانشگاه پزشکی کارولینای جنوبی (MUSC) گسترش خواهد داد تا به نگرانی‌های سلامتی که به طور نامتناسبی بر افراد حاشیه‌نشین تأثیر می‌گذارد، رسیدگی کند.
تشکیل دانش آموز-شهروند تونس: آموزش مدنی و آموزش اسلامی در مدارس دولتی از 1958 تا 2002: مسلمانان یونانی زبان مقدونیه غربی: نمونه ای از گرویدن جمعی به اسلام (قرن 16 تا 19) در منطقه بالکان عثمانی [پایان نامه فرانسه]
نویسنده:
Hanene Farhat Ben Nasr
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : در این پایان نامه به دنبال تحول الگوی آموزشی و الگوی شهروندی است که توسط مدارس تونس بین سال های 1958 تا 2002 برای رویکردهای مختلف در زمینه آموزش مدنی و اسلامی و از طریق اصلاحات تجربه شده توسط سیستم آموزشی منتقل شده است. اصلاحاتی که ابتدا با اصلاحات 1958 و پس از خودآزمایی اجتناب ناپذیر ناشی از ظهور جنبش اسلام گرایی و بحران سیاسی اواخر دهه هشتاد (اصلاحات 1991) و سپس مقایسه با چالش های جدید جهانی شدن و مقایسه آن با چالش های جدید جهانی شدن و 1958، اتفاقات حاد خود را به همراه داشت. خواسته های زندگی مشترک در جهان (رفرم 2002). ما دوره بیش از نیم قرنی را برای آموزش مدنی و اسلامی در مدارس دولتی در تونس تحلیل می کنیم. دوره ای که انتخاب وضعیت را به چالش می کشد و روش هایی که در آن اصول و ارزش ها به محتوای آموزشی ترجمه می شوند، انجام شد. این بازتابی است در محتوا، اتخاذ رویکردی مقایسه ای بین تداوم و مخالفت. رویکرد ما مبتنی بر تحلیل مجموعه‌ای است که شامل کتاب‌های درسی و برنامه‌های رسمی آموزش مدنی و اسلامی در مدارس دولتی تونس است.
محتوای احکام اخلاقی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Hallvard Lillehammer
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به موضوعاتی در درون نظریه محتوا برای قضاوت های اخلاقی می پردازد. یک نظریه محتوا باید مشخص کند که احکام اخلاقی چه نوع قضاوتی هستند و برای درک و قضاوت اخلاقی چه مواردی لازم است. در فصل اول مشخص می کنم که با چه نوع قضاوت هایی برخورد خواهم کرد. من اینها را قضاوت های ارزشی اخلاقی می نامم. در فصل دوم استدلال می‌کنم که یک نظریه محتوایی برای احکام اخلاقی باید این محدودیت را رعایت کند که احکام اخلاقی اساساً عملی هستند و باورهای اخلاقی ذاتاً انگیزشی هستند. در فصل سوم من استدلال می‌کنم که احکام اخلاقی به گونه‌ای وابستگی ذهنی دارند که محدودیت‌هایی را بر هر مفهومی از عینیت که ممکن است برای آنچه قضاوت‌های اخلاقی ادعا می‌کنند، ایجاد کند. در فصل چهارم این ادعا را بررسی می‌کنم که احکام اخلاقی قاطعانه و حداقل با حقیقت هستند. من استدلال می کنم که این نشان نمی دهد که احکام اخلاقی اساساً قضاوت های شناختی هستند. در فصل پنجم تلاشی برای اثبات بیشتر این ادعا که احکام اخلاقی شناختی و واقعی هستند را بررسی می کنم. من استدلال می کنم که این تلاش با شواهد مشخص نشده است. در فصل ششم، روایتی را بررسی می‌کنم که بر اساس آن احکام اخلاقی غیرشناختی هستند و حالات ذهنی ذهنی را بیان می‌کنند. من ادعا می کنم که این حساب در مسیر درستی است.
رهبری اخلاقی کلیسا: گفتگو با سعادت ها [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jack T Tsoai
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مقاله تحقیقاتی به دنبال بررسی این موضوع است که سعادتمندان چه کمکی می توانند در توسعه یک پارادایم اخلاقی در ساختارهای رهبری در محیط های کلیسایی داشته باشند. بنابراین، این تحقیق برخی از فرآیندهای تفسیری را به عنوان بخشی از روش شناسی خود در پرداختن به جنبه هایی از متن در متی فصل 5 که به بخشی از سعادت های موجود در موعظه روی کوه می پردازد، اختصاص می دهد. این تحقیق همچنین سعی خواهد کرد به این سؤال پاسخ دهد: «اصول رهبری اخلاقی، که از موعظه روی کوه گرفته شده است، چگونه می‌تواند قابلیت مربیگری را در کلیسا افزایش دهد؟ Osmer (2008) از چهار وظیفه تفسیر الهیات عملی که عبارتند از: وظیفه توصیفی-تجربی، وظیفه تفسیری، وظیفه هنجاری و وظیفه عملگرایانه برای توسعه الهیات عملی رهبری در پاسخ به این سؤال استفاده خواهد شد. این چهار وظیفه همچنین به تحقیق در استخراج برخی از اصول رهبری اخلاقی از مطالعه سعادت‌ها کمک می‌کنند و فضیلت‌هایی را پیشنهاد می‌کنند که می‌توانند به عنوان درس‌های راهنمایی برای رهبران کلیسا مفید باشند. جالب است بدانید که متی 4، فصل قبل از «موعظه بزرگ»، آغاز خدمت عیسی را که شامل دعوت اولین پیروان او می شود، ثبت می کند. بلافاصله پس از دعوت آنها، شاگردان باید می نشستند و به تدریس عیسی در موعظه روی کوه گوش می دادند، که به عنوان یک فلسفه رهبری اخلاقی و اخلاقی برای آنها و پیروان پس از آنها عمل می کرد. بنابراین، این مقاله به دنبال درک اختلاف بین آنچه که این شاگردان از رهبری عیسی مشاهده کردند و تأثیر آن بر آنها و فقدان آشکار چنین ارزش‌های اخلاقی و اخلاقی در بین رهبران کلیسا امروزی است.
ناسازگاری خداباوری باز با نظریه بی خطا بودن [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Stuart M. Mattfield
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف اصلی این پایان نامه نشان دادن این است که آموزه خداباوری باز، آموزه بی اشتباهی را انکار می کند. به طور خاص خداباوری باز، ارجاعات کتاب مقدس به علم و حاکمیت الهی خداوند را به دروغ تفسیر می کند، و برعکس، ارجاعات وزین کتاب مقدس به آن دو ویژگی را که کمال و کامل بودن را به گونه ای که خداباوری آشکار صراحتاً انکار می کند، نادیده می گیرد. در حالی که از دوران روشنگری، و عمدتاً در دوران مدرن و پست مدرن، آموزه خطاکاری به شدت مورد بحث بوده است، ممکن است استدلال شود که درک سنتی از خطای کتاب مقدس وجود داشته است که از کتاب مقدس استخراج شده است، و از زمان پدران اولیه کلیسا تا دین شناسان محافظه کار امروزی. این دیدگاه در اکتبر 1978 در قالب بیانیه اشتباه کتاب مقدس شیکاگو تدوین شد. این سه منبع بیش از درک کافی از خطای کتاب مقدس ارائه می دهند که با آن می توان دیدگاه های خداباوری آشکار را اندازه گیری کرد. خداباوری باز دیدگاه سنتی در مورد صفات خداوند را مورد انتقاد قرار می دهد، که حداقل آن دانایی و حاکمیت خداوند است. دستور کار اساسی برای تلاش های آنها حفظ دیدگاه عالی از اراده آزاد انسان است. نتیجه نهایی تلاش های آنها انکار صریح دانایی و حاکمیت کامل و کامل الهی خداوند است که در کتاب مقدس ارائه شده است، که به نوبه خود باعث نقض آموزه خطاکاری می شود. پیامدهای چنین انکاری برای آموزه خدا و دیدگاه عالی به کتاب مقدس قابل توجه است.
"یک مسیحی از نظر دین و یک مسلمان از سرزمین پدری": گفتارهای مصری در مورد برابری قبطی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Carron White
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در گفتمان مربوط به به حاشیه راندن اجتماعی و سیاسی جامعه مسیحی قبطی مصر، این فرض گسترده وجود دارد که یک دولت سکولار و لیبرال مصر تنها نوع دولتی است که به منافع قبطی ها احترام می گذارد و دموکراسی و برابری را ترویج می کند. با این حال، قبطی‌های معاصر در مصر به نمایش نگرش‌های سنتی خود نسبت به مسائل محوری مانند قانون وضعیت شخصی و محدودیت‌های استقلال شخصی ادامه داده‌اند، روندی که نشان می‌دهد نوع سکولاریسم مورد حمایت قبطی‌ها پیچیده و متمایز از سکولاریسم در بافت غربی است. این تمایزات را می توان به ارزش های فرهنگی مصر نسبت داد که قبطی ها با مصریان مسلمان در نتیجه تجربه تاریخی ادغام قبطی ها در جامعه مصر مشترک هستند. افزایش خشونت‌های فرقه‌ای از قرن بیستم و فشارهای یک دولت استبدادی، همراه با ابهامات مداوم در مورد هویت مصری و تفرقه افکنی پژوهش‌های مربوطه، این واقعیت را که قبطی‌ها و مسلمانان در چارچوب مرجع مصری مشترک مشترک هستند، پنهان کرده است. در این پایان نامه تلاش شده است تا ضمن مقایسه نگرش روشنفکران و فعالان قبطی با اسلام گرایان معتدل مصری، این شرایط را در نظر بگیرد. در حالی که قبطی ها و اسلام گرایان قطعاً در تعدادی از مسائل با هم تفاوت دارند، اشتراکات قابل توجهی وجود دارد که بر یکپارچگی اجتماعی و فرهنگی جامعه قبطی تأکید می کند. روشنفکران قبطی اغلب اصلاحات را بر اساس ارزش ها و منافع مشترک مصریان در کل تصور می کنند. به جای اینکه به مسائل به عنوان یک گروه اقلیت متمایز و منزوی برخورد کنیم که فقط به ترویج منافع خاص مشغول است. اسلام گرایان میانه رو مصری نیز تفسیرهای گسترده ای در مورد نگرانی های قبطی ها ارائه کرده اند و از استدلال مستقل برای حمایت از اعتبار ارائه شهروندی و حقوق سیاسی برابر قبطی ها مطابق با اصول اسلامی استفاده کرده اند، تلاشی که بر شناخت آنها از مسیحیان قبطی به عنوان یک جزء جدایی ناپذیر از مصر تأکید می کند.
انکار شعور در تاریخ: تحلیل آثار نفی گرایانه به عنوان تاریخ و مشکل مدیریت حافظه [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Makchwell Coimbra Narcizo
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : شوآ (هولوکاست) یک رویداد قابل توجه در دوران معاصر ما است، به ویژه از نظر نحوه توسعه و نتایج آن. بشریت با وحشیگری روبه‌رو شد که هرگز تصور نمی‌کرد در دنیای مدرن امکان‌پذیر باشد، و باعث از هم گسیختگی پایه‌های بالابر دوره مورد نظر شد. بنابراین، می طلبید که نشانگرهای دانشی مانند فلسفه، تاریخ، الهیات، قوانین و حتی هنر بازاندیشی کنند. رویداد مورد بحث، بازتابی بر ظرفیت تاریخ برای درک پدیده‌ای که در گذشته برای شکلی مرتبط با زمان حال رخ داده است، ایجاد می‌کند. شامل سؤالات نظری و پویایی کار تاریخ نگار است که از نحوه ساخت این اثر به انگیزه های آن می رسد. بین ترومایی که شوآ برمی انگیزد و دشواری هایی که به عرصه تاریخ نگاری وارد می کند، مسئله مهم استفاده از تاریخ است. یکی از نبردها با هدف اداره تاریخ و حافظه شعاع در حال توسعه کامل است، در آن گروهی که ادعا می‌کنند رویداد ذکر شده رخ نداده است، به نفی‌گرایان شوع اشاره می‌شود. هدف این اثر، تحلیلی از تلاش‌های نفی‌گرایان برای مدیریت تاریخ شوعه، حافظه آن و نحوه استفاده آن‌ها از تاریخ، به‌عنوان اعتبار آثارشان در طول تاریخ است. برای چنین واقعیتی، برخی از نویسندگان اصلی نفی گرایان مانند پل راسینیه و رابرت فاوریسون و همچنین سایر نویسندگان مهم گروه مانند: مارک وبر، دیوید ایروینگ و آرتور بوتز مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
ایجاد عدالت: رویکردی عملی-وابستگی به امور مالی اسلامی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Mai Mohamed Awad Hamed
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به دنبال درک بهتر و ارزیابی عملکرد مالی اسلامی است. برای انجام این کار، پایان نامه از یک رویکرد وابسته به عمل یا سازه گرایی با هدف شناسایی اصل یا اصولی استفاده می کند که شیوه های مالی اسلامی را آگاه، محدود و هدایت می کند. پایان نامه با این استدلال پیش می رود که امور مالی اسلامی یک مکان برجسته عدالت است، با مجموعه ای از مشارکت کنندگان به وضوح قابل شناسایی و مجموعه ای از اهداف مشترک. پس از تثبیت این موضوع، پایان نامه از طریق تجزیه و تحلیل قواعد و عملکرد مالی اسلامی نشان می دهد که می توان یک مفهوم متمایز از عدالت را به عنوان اطلاع رسانی به عمل شناسایی کرد. ادعای اصلی پایان نامه این است که عمل مالی اسلامی توسط یک اصل برابری طلبانه شانس محدود به کفایت هدایت می شود. استدلال می‌شود که این اصل نه تنها به ما در درک بهتر امور مالی اسلامی کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به ما کمک کند تا رویه‌های مالی اسلامی موجود را ارزیابی کنیم و در جایی که آنها را ناتوان می‌دانیم، راهنمایی‌هایی را در مورد بهترین روش برای اصلاح این شیوه‌ها ارائه کنیم.
طنز به مثابه گفتمان عمومی در دین
نویسنده:
Adam Wallis
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : رویکرد نظریه پردازی از گرایش های طنز اخیر پیامدهایی دارد که به صراحت مضامین الهیاتی عدالت و آشتی را برمی انگیزد.طنز اغلب به عنوان چیزی بیش از یک شکل سرگرم کننده از تمسخر تعبیر می شود که طنز سیاسی و مذهبی تنها نمونه های موضوعی آن هستند. با این حال، گرایش‌ها در طنز معاصر نشان می‌دهد که می‌تواند به عنوان شیوه‌ای خاص از گفتمان عقلانی عمل کند. من استدلال می کنم که طنز اخیر اغلب در تضعیف تبادل افکار اجباری معامله می کند، که در انجام این کار تعهدات اجتماعی/سیاسی خاصی را نشان می دهد، و راه هایی را برای کاهش مضرات گفتار توهین آمیز از طریق شیوه های خواندن یا شنیدن چنین گفتمانی پیشنهاد می کند. اجازه دادن به اهداف خشونت آمیز این برهان مراحل زیر را طی می‌کند: اولاً، کارکرد عقلانی طنز، تضعیف قوت دلایل از طریق تکرار و آراستن استفاده غیرمنطقی آنهاست. من با استفاده از استدلال های جی ال آستین و رابرت براندوم، طنز را راهی برای قطع دادن و درخواست دلیل با فرض اینکه عقاید بیان شده دارای مقاصد غیرواقعی هستند، و در نتیجه به کارگیری آنها در جهت اهداف نامحتمل توصیف می کنم. دوم، طنز سیاسی و مذهبی حداقل دو تعهد قابل شناسایی را نشان می دهد که در نظریه قرارداد اجتماعی کلاسیک نقش اساسی دارند: اینکه قدرت سیاسی باید تابع رضایت جمعی حکومت شوندگان باشد، و اینکه صاحبان قدرت نباید آسیبی به حکومت شوندگان وارد کنند. سوم، به‌ویژه در زمینه‌های لیبرال دمکراتیک، طنز می‌تواند با به کار بردن چنین سخنان اجباری برای اهداف عادلانه اجتماعی، سوءاستفاده از قدرت را تضعیف کند. تضعیف گفتار مضر حاکی از یک پیامد هستی شناختی است که فرد از نقش اجتماعی مرتکب انکار می شود. این پیامد برای این دیدگاه که هویت انسانی به طور قابل توجهی در اجراهای گفتمانی عمومی ریشه دارد، پیشنهاد می کند. یعنی طنز راهبردهایی را هم برای کاهش اثربخشی گفتار مضر و هم ایجاد نقش عمومی جدید برای مرتکب به نمایش می گذارد.
گروه ها، ذهن ها و ذهن های گروهی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Thomas H. Smith
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : فصل اول دیدگاه ارتدکس را بیان می کند: (O1) گروه ها وجود دارند. (O2) ذهن گروه وجود ندارد. این پایان نامه را خلاصه می کند: (O2) نادرست است. نفی (O2) تنها دلیل ما برای (O1) است. فصل دوم یک استدلال ساده را ترسیم می کند که ظاهراً (O1) و (O2) را ناسازگار نشان می دهد. پاسخ‌هایی را که در اختیار مدافعان دیدگاه ارتدوکس است، در نظر می‌گیرد. فصل سوم پاسخ ناامیدانه را مورد بحث قرار می دهد که از (O1) صرف نظر می کند. این استدلال می کند که برای توضیح درستی جملات زبان معمولی انگیزه و تجهیزات ضعیفی ندارد. این نشان می‌دهد که متقاعدکننده‌ترین فرمول آن تحت بررسی در موقعیتی قرار می‌گیرد که (O1) را در بر می‌گیرد. فصل چهارم پاسخ مستعفی را که (O2) را انکار می‌کند و پاسخ معقول را بررسی می‌کند که (O1) و (O2) را با این ادعا که گروه‌ها کثرت هستند، نه موجودیت، آشتی می‌دهند. اصرار دارد که پاسخ مستعفی بیش از حد متعهد باشد که به طور کلی قابل قبول باشد، و اگر گروه‌ها ویژگی‌های روان‌شناختی داشته باشند که فقط توسط افرادی که از دست دادن بخش‌های خود جان سالم به در می‌برند تحمل کنند، پاسخ معقول شکست خواهد خورد. فصل پنجم استدلال می‌کند که برخورد ما با گروه‌ها، از جمله تفاسیر ما از آن‌ها، ما را متعهد به این دیدگاه می‌کند که برخی از گروه‌ها ویژگی‌های روان‌شناختی دارند که تنها می‌توانند توسط موجودیت‌های پایدار تحمل شوند. نتیجه گیری می شود که پاسخ مستعفی برای چنین گروه هایی مناسب است. اما منکر این نیست که بسیاری از گروه‌ها چنین ویژگی‌هایی ندارند، و بنابراین ادعا می‌کند که وجود بسیاری از گروه‌ها، حتی آن‌هایی که موضوع پیش‌بینی روان‌شناختی هستند، نیازی به وجود ذهن‌های گروهی ندارد. برای چنین گروه هایی پاسخ منطقی کافی است. فصل ششم پیشنهاد می‌کند که گروه‌های ماندگار هیچ خاصیت مادی ندارند و با فرشتگان دکارت مشابهت دارند.
  • تعداد رکورد ها : 30253