جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
مقدمه ای فلسفی بر علوم شناختی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Rom Harré (رام هار)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این اولین متن اصلی است که بررسی جامعی از علوم شناختی به معنای کامل آن ارائه می دهد. از مدل های هوش مصنوعی و روانشناسی شناختی گرفته تا نظریه های گفتمانی و فرهنگی اخیر، رام هار؟ یک ادغام نفس گیر اصلی و در عین حال قابل دسترس از این زمینه را ارائه می دهد. در اصل این کتاب درسی به این سوال می پردازد که "آیا روانشناسی یک علم است؟" با توضیحی روشن از روش و تبیین علمی و تأثیر آنها بر تحقیقات روانشناختی. شخصیت محوری در روانشناسی و فلسفه برای چندین دهه رام هار؟ وسعت مرجع و بینش بی بدیل خود را برای دانش آموزان در تمام سطوح تبدیل کرده است. این کتاب چه در توصیف، زبان، دسته بندی، حافظه، مغز یا پیوند گرایی، همیشه شهود ما در مورد باورها، خواسته ها و زمینه اجتماعی آنها را به آخرین گزارش ها از جایگاه آنها در مدل های محاسباتی و بیولوژیکی پیوند می دهد. روان نوشته شده و ساختار خوبی دارد، این متن ایده آل برای دانش آموزان است. این کتاب به چهار ماژول اصلی، با سه سخنرانی در هر یک تقسیم شده است. خواننده با نکات یادگیری مفید، سوالات مطالعه و مقاله و خواندن های کلیدی برای هر فصل راهنمایی می شود.
کتاب راهنمای بلومزبری برای معرفت‌شناسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrew Cullison (اندرو کالیسون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: برای هر کسی که به دنبال درک بهتر موضوعات در مرکز معرفت شناسی معاصر است، The Bloomsbury Companion to Epistemology راهنمای ارزشمندی را ارائه می دهد. این همراه به‌روز، تمام سؤالات اساسی امروزی اپیدمیولوژیست‌ها را پوشش می‌دهد - حوزه‌هایی که از نظر تاریخی همچنان مورد توجه بوده‌اند و همچنین موضوعاتی که اخیراً به‌عنوان حوزه‌های تحقیقاتی فعال ظاهر شده‌اند. پانزده مقاله سفارشی ویژه از یک تیم معتبر از متخصصان نشان می‌دهد که کار مهمی که در آن منطقه همچنان انجام می‌شود و مسیرهای جدیدی که این حوزه در حال حرکت است، مانند: • بنیادگرایی اثر دانیل هوارد-اسنایدر • انسجام گرایی توسط جاناتان کوانویگ • کارکردگرایی مناسب توسط کنت بویس و آلوین پلانتینگا • شواهد گرایی توسط ریچارد فلدمن و اندرو کالیسون • معرفت شناسی تجربی نوشته جیمز آر بیبی به وضوح نوشته شده و دارای فهرست مفصلی از منابع، واژه نامه و کتابشناسی کاملاً مشروح شده است. The Bloomsbury Companion to Epistemology برخی از موضوعات را معرفی می کند. فلسفه تحلیلی معاصر
مفهوم‌شناسی نظریه‌های شناخت
نویسنده:
سید علی طالقانی
نوع منبع :
مقاله , سخنرانی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
دکتر طالقانی در این گفتار نظریۀ شناخت خدا را به عنوان یک نظریۀ کاربردی از معرفت‌شناسی مورد تحلیل قرار داده است. بنابر توضیحات استاد، نظریه شناخت خدا محدود به شناخت وجود خدا نمی‌شود، بلکه شامل علم به صفات و اسماء الاهی و حتی شاید علم به اوامر و نواهی الاهی را نیز دربرمی‌گیرد. اصولاً نظریه‌ها برای توضیح واقعیت‌ها و امور واقع به کار می‌روند؛ یعنی فرض این است که واقعیت‌هایی داریم و صاحب نظریه قرار است این واقعیت‌ها را توضیح دهد. در مورد نظریۀ شناخت خداوند هم می‌توانیم مفروض بگیریم که خدا را می‌شناسیم، اما سؤال این است که چگونه خدا را می‌شناسیم؟ چه وجوهی از ساحات ربوبی را می‌شناسیم؟ اگر طرق مختلفی برای شناخت خدا پیشنهاد می‌شود، با چه ساحاتی از ساحات ربوبی ارتباط برقرار می‌کند؟ بنابراین دست‌کم بعضی از معرفت‌شناس‌ها در حوزۀ شناخت خدا می‌توانند وجود الله و وجود علم به الله را مفروض بگیرند و به چیستی علم به الله بپردازند. از نظر دکتر طالقانی این معرفت یک گرایش گزاره‌ای نیست، بلکه چیزی از جنس acquaintance یا آشنایی است.
معرفت‌شناسی طبیعی‌شده
نویسنده:
نویسنده: گروه نویسندگان؛ مترجم: حسین شقاقی؛ ویراستاران: حسین شیخ‌رضایی، بابک عباسی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , مجموعه مقالات , کتابخانه عمومی
معرفت‌شناسی
نویسنده:
لیندا زاگزبسکی؛ مترجم: کاوه بهبهانی؛ ویراستار: سارا کلهر
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - ایران: نشر نی,
چکیده :
در کتاب حاضر، نگارنده دیدگاه‌ها و بدعت‌های خود را در ساحت معرفت شناسی بازگو کرده است. مؤلف ابتدا به اقتضائات، بایسته‌های معرفتی، یاوه‌گویی، شکایت و دغدغه‌های ما می‌پردازد. او در ادامه مکتب پیرون و پس روی بی پایان، مبناگرایی در برابر انسجام گرایی، اعتمادگرایی، بسترگرایی، پانتم و مغز در خمره، اعتماد کردن به عاطفة ستایش، ناسازگاری خودمداری معرفتی، آرمان خودمداری معرفتی، نظریه‌های اعتبار در برابر معرفت، مطلوبیت حقیقت و ... را مورد بررسی و توجه قرار داده است.