جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 45
دور الخطاب الدینی فی تغییر البنیة الفکریة بین الاصلاح والافساد
نویسنده:
السید نبیل الحسنی
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
کربلا: العتبه الحسینیه المقدسه، قسم الشوون الفکریه و الثقافیه,
چکیده :
المبحث الأول: مصطلح الخطاب الديني، ما هو؟؛ المبحث الثاني: مرجعية الخطاب الديني ومناهله؛ المبحث الثالث: آليات فهم النص وبناء الخطاب الديني؛ المبحث الرابع: تقديس النص أم نص القداسة ودوران الخطاب الديني بينهما؛ المبحث الخامس: تجديد الخطاب الديني أم تجديد البنية الفكرية والمعرفية؟؛ المبحث السادس: دور خطاب العقيلة زينب عليها السلام في إصلاح البنية الفكرية للمجتمع الإسلامي في الكوفة؛.
زينب الكبرى ودورها فی النهضة الحسینیة
نویسنده:
عبدالسلام كاظم الجعفری
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: دارالغدیر,
چکیده :
کتاب شخصیت والای حضرت زینب، فضایل و نقش ویژه ای که حضرت زینب در واقعه عاشورا و بعد از عاشورا داشت را به تصویر می کشد.
خصائص الزینبیه
نویسنده:
السید نورالدین الجزائری
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
کتاب حاضر به زبان عربی شرح و توصیفی است از خصایص، فضایل، مکارم و وجوه مختلف زندگی حضرت زینب(ع) که با ذکر روایات متعدد نگاشته شده است.
زینب فی محراب العشق
نویسنده:
أم عباس، تقدیم: الشیخ عبدالهادی فضلی
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بی جا: بی نا,
چکیده :
کتاب حاضر همانگونه که از نام آن هم پیداست درباره شخصیت والا و فضایل حضرت زینب کبری سلام الله علیها می باشد. ذکر فضایل حضرت زینب، فضائل اهل بیت، نقش حضرت زینب در کربلا، ارتباط ایشان با امام حسین ع ، و... از موضوعات کتاب می باشد.
اسیران و جانبازان کربلا ( به ضمیمه زنان نقش آفرین در نهضت عاشورا )
نویسنده:
محمد مظفرى و سعید جمشیدى
نوع منبع :
کتاب
وضعیت نشر :
قم: فرازاندیشه,
چکیده :
کتاب در مورد شخصیت های برجسته کربلا ، ذکر حال اسیران و جانبازان کربلا و زن های حماسه ساز در کرب و بلای امام حسین ع از بخش های این کتاب ارزشمند می باشد.
دویست داستان از فضایل، مصایب و کرامات حضرت زینب سلام الله علیها
نویسنده:
عباس عزیزي
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم : نشر سلسله ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
کتاب دویست داستان از فضایل ، مصایب و کرامات حضرت زینب سلام الله علیها تألیف عباس عزیزی می باشد در این کتاب دویست داستان از فضایل, مصایب و کرامات حضرت زینب کبری سلام الله ذیل عناوین مختلف گردآمده است :((خصایص و فضایل حضرت زینب(س))) با موضوعاتی چون : ((فصاحت و بلاغت)) ;((حضرت زینب سلام الله در سوگ پیامبر, علی, فاطمه و حسن(ع))) ; ((مصایب زینب سلام الله در سرزمین کربلا)) مصایب زینب سلام الله در شب و روز عاشورا, مصایب گل‌های کربلا و مصایب بعد از شهادت امام حسین(علیه السلام) از موضوعات این بخش به شمار می‌آید .((مصایب حضرت زینب سلام الله در اسارت)) و ((کرامات حضرت زینب(س))) در شفای بیماران و رفع حاجت نیازمندان .صفحات پایانی کتاب به اشعاری در منقبت زینب کبری سلام الله اختصاص دارد .
بانوی کربلا حضرت زینب سلام الله علیها
نویسنده:
عایشه بنت شاطی؛ مترجم: رضا صدر
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم : حوزه علمیه قم دفتر تبلیغات اسلامی مرکز انتشارات ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
عایشه بنت الشاطی، از نویسندگان چیره ‏دست مصری است که کتاب هایی چند درباره شخصیت های اسلامی به خصوص مادر پیامبر، همسران پیامبر و دختران پیامبر نوشته است. این بانوی دانشمند، چند سال پیش از دنیا رفت. از کتاب او درباره شخصیت عظیم حضرت زینب سلام الله علیها، به نام «بطله کربلا» ترجمه‏ های دیگری هم انجام گرفته است، اما ترجمه استادانه و شیوای مرحوم آیت الله صدر، از برجستگی خاصی برخوردار است. نویسنده، در بخشی پدران و نیاکان زینب کبری سلام الله علیها را معرفی می‏ کند، سپس با پرداخت ادیبانه تولد این گوهر در مدینه در سال ششم هجرت، به دوران غم بار کودکی این دختر که مصادف با رحلت رسول خدا (صلی الله علیه و آله) و شهادت مادرش حضرت فاطمه سلام الله علیها است می‏ پردازد. در مقطعی به ازدواج حضرت زینب سلام الله علیها با عبدالله بن ‏جعفر و ثمره فرخنده این وصلت می ‏پردازد. ترسیم صحنه‏ هائی از زندگی او در دوران امامت پدر بزرگوارش امیر المؤمنین علیه السلام و برادر مظلومش امام حسن مجتبی علیه السلامو نقش آفرینی این شیرزن در حماسه کربلا، بخش هایی دیگر از این کتاب است. فصل عاشورایی زندگی وی، برجسته‏ ترین فصل کتاب محسوب می‏ شود که سبکی روایی، جذاب و داستان گونه دارد، تا آن جا که کاروان اهل بیت، با کاروان سالاری زینب کبری سلام الله علیها به مدینه باز می ‏گردد و همواره احیاگر یاد عاشورا و رسواگر جنایات بنی امیه بر ضد خاندان نور و عصمت است، تا آن که یک سال و نیم پس از حادثه کربلا، از دنیا می ‏رود. هرچند که بافت کلی کتاب، بیشتر داستانی است و همین بر جاذبه کتاب افزوده است، ولی با نقل هایی از منابع، فضایل و شخصیت علمی و اجتماعی او را هم ترسیم می‏ کند.
آفتاب در حجاب
نویسنده:
مهدى شجاعى
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
آفتاب در حجاب روایتی است از زندگی حضرت زینب. از کودکی تا عاشورا تا اسارت و تا وفات. اثری که ماندگاری اش از حال پیداست. رمانی که به پشتوانه تحقیقات دقیق و عالمانه تاریخی و روایی،‌ به همه زوایای پنهان و آشکار زندگی و رفتار و درونیات حضرت زینب پرداخته است. شجاعی زبان روایتش را در مخاطب انتخاب کرده، راوی دانای کلی است نامحدود که در تمام روایت حضرت زینب را مخاطب قرار داده و روایتش را پیش می برد. فرمی که در ادبیات داستانی ایران نمونه‌اش کمتر دیده شده. داستان از کابوس حضرت زینب در کودکی آغاز می شود: چشم‌های اشک‌آلودت را به پیامبر دوختی، لب برچیدی و گفتی:«خواب دیدم، خواب پریشان دیدم. دیدم که طوفان به پا شده است، طوفانی که دنیا را تیره و تار کرده است. طوفانی که مرا و همه چیز را به این سو و آن سو پرت می کند، طوفانی که چشم به بنیان هستی دارد. ناگهان در آن وانفسا چشم من به درختی کهنسال افتاد و دلم به سویش پرکشید…» داستان از این کابوس که گواه رحلت پیامبر است و شهادت مادر و پدر و… آغاز می شود و در انتهای کتاب باز به همین خواب پریشان می رسیم: «تعبیر شد خواب کودکی های من پیامبر! و من اکنون با یک دنیا مصیبت و غربت تنها مانده‌ام…»
  • تعداد رکورد ها : 45