جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 318736
بررسی و تحلیل دیدگاه ویلیام آلستون در باب زبان دین ونقد آن از منظر حکمت متعالیه
نویسنده:
احسان حبیب الهی نجف آبادی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
از ابتدای قرن بیستم با روی آوری معنادار فلسفه به مباحث زبان شناسی و معناشناسی و بروز شکاکیت‌های نوظهور درباره بسیاری از قالبهای سنتی زبان، مسائل و پرسشهای جدیدی نیز در زبان دین مطرح گشت تا آنجا که شورواشتیاق گسترده فیلسوفان دین به تحلیل زبان دینی در قرن اخیر موجب شده عمده ی تفلسف دینی، فنون به کار گرفته شده در فلسفه زبان را مورد توجه قرار دهد ، این امر رفته رفته موجب گشت عنوان زبان دین به یکی از سرفصلهای اصلی و مستقل مسائل فلسفه دین درآید و علاوه بر مسأله کیفیت معناشناسی زبان دینن مسائلی همچون اصل معناداری و غیرمعرفت‌بخش بودن یا نبودن گزاره‌های دینی نیز در کانون توجه قرار گرفته و پیرامون آن واکاویهای جدی انجام پذیرد. در این بینسخن گفتن از خدا ،به عنوان پایه ای ترین گزاره های دینی، بخش مهمی از محتوای زبان دین را به خود اختصاص میدهد و همواره این سوال در این زمینه مطرح بوده است که آیا برای بشر اصولا این امکان وجود دارد که در قالب مفاهیم و الفاظ متداول و طبیعی خود، در مورد خدای به کلی دیگر و صفات و افعال او به طور معنادار، حقیقی، ایجابی و صادق سخن بگوید؟ویلیام آلستون فیلسوف برجسته و تحلیلی مشرب معاصر ،به عنوان یک صاحب نظر هم در فلسفه دین و هم در فلسفه زبان، با رد نظریات غیرشناختاری راه میانه ای را در زبان دین پیش گرفته و مدعی است که می توان زبانی ساخت که به مدد مفاهیم آن، به شکل حقیقی، درباره خداوند سخن گفت. این زبان میان انسان، خدا و سایر مخلوقات مشترک است و زبان مختص به خداوند نیست، وی با کمک گرفتن از نظریه کارکردگرایی مطرح در فلسفه ذهن سعی می کند اوصاف مشترک میان خدا و انسان را به گونه ای معنی کند که این اوصاف بر خدا و انسان به نحو حقیقی ، غیرمجازی، واحد و مشترک صدق کند.رساله حاضر، با تبیین مبانی فکری و معرفتی آلستون در فلسفه زبان و فلسفه تحلیلی دین، ابتدا دیدگاه وی درباره زبان دین را به طور کامل تحلیل کرده و سپس تلاش وی در نظریه کنش گفتاری، تحویل پذیری استعارات دینی و تطبیق نظریه کارکردگرایی بر زبان دینرا مورد ارزیابی قرار میدهد ودر پایان نیز از منظر مبانی فلسفی حکمت متعالیه به بررسی مبانی و محتوای نظریه ی آلستون در زبان دین می پردازد.
فرهنگ زیباشناسی
نویسنده:
آران گوتر؛ ترجمه: محمدرضا ابوالقاسمی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: ماهی,
چکیده :
فرهنگ زیباشناسی دربردارنده‌ی مفاهیم، مسائل، مواضع و چهره‌های مهم زیباشناسی و فلسفه‌ی هنر است. مدخل‌های متنوع این کتاب نشان می‌دهند که زیباشناسی چگونه به سایر شاخه‌های فلسفه و نظریه‌های هنر پیوند خورده و با آن‌ها در ارتباط است. کتاب حاضر راهنمای کم‌ادعا و جمع‌وجوری است برای سرگشتگان این حوزه‌ی به‌غایت متنوع و ارزشمند در تحقیقات فلسفی. این کتابی است برای تازه‌واردان حوزه‌ی زیباشناسی تا به کمک آن به مسائل و مفاهیم پیچیده‌ی زیباشناختی مطرح در کشورهای انگلیسی‌زبان وارد شوند. درعین‌حال، کسانی که از ظرایف زیباشناسی شناخت بیش‌تر و بهتری دارند نیز می‌توانند از آن برای مرور دانسته‌هایشان بهره ببرند. فرهنگ زیباشناسی، به سیاق لغت‌نامه‌ها، بر اساس حروف الفبا مدون شده است. اما با دقت بیش‌تر درمی‌یابیم که مدخل‌های آن به یکدیگر ارجاع می‌دهند و به مضامین مرتبط و زمینه‌های تاریخی و صورت‌بندی‌های استدلالی هم توجه دارند.
رسالت روح: چگونه به نور درون خود دست یابیم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
کیم روسو
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
HarperOne ,
چکیده :
کیم روسو دلسوزانه به ما می آموزد که چگونه عشق را در آغوش بگیریم، ترس را از خود دور کنیم و خود را از تعصب منفی خلاص کنیم. او در "کتاب رسالت روح" ( چگونه به نور درون خود دست یابیم) از طریق مجموعه ای از آزمون ها و توصیه ها به ما کمک می کند تا که خودمان را بهتر درک کنیم و شناخت کافی در خصوص عواطفمان بدست آوریم. "رسالت روح" شما خوانندگان را قادر می سازد تا عشق را بشناسید، ترس و نفس خود را در خانه بگذارند و از ابزارهای معنوی که قبلا در اختیار داشته اید برای تحقق سرنوشت خود استفاده کنید. کیم با هزاران نفر در سراسر کشور برای مخاطبان با سنین، مذاهب و عقاید مختلف صحبت می‌کند، به خواندن می‌پردازد و به دیگران آموزش می‌دهد که چگونه یاد گرفته است به دنیای مردگان دسترسی پیدا کند و هدیه‌اش را بپذیرد. او در سال 2015 عنوان "بهترین روانشناس در لانگ آیلند" را از بهترین مطبوعات لانگ آیلند دریافت کرد. این کتاب توسط ویدا کرمی به فارسی برگردانده شده و نشر "بهار سبز" نیز آنرا منتشر کرده است.
انسان غیرعقلانی: پژوهشی در باب فلسفه اگزیستانسیل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
ویلیام بارت
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
New York: Random House, Inc.;Anchor Books ,
چکیده :
کتاب «انسان غیرعقلانی»، با زیر عنوان «پژوهشی درباب فلسفه‌ی اگزیستانسیل» اثر ویلیام بارت است که اولین‌بار در سال 1958 منتشر شد و مروری جامع بر اگزیستانسیالیسم ارائه می‌کند و ریشه‌های فلسفی آن را دنبال می‌کند و ایده‌های برجسته‌ترین شخصیت‌های آن را بررسی می‌کند. اهمیت و بار علمی این کتاب زمانی مشخص می‌شود که دانسته شود این کتاب نقشی محوری در معرفی فلسفه اگزیستانسیالیستی به دنیای انگلیسی زبان داشته است. بارت کتاب را با بیان پیش‌زمینه‌های تاریخی برای درک اگزیستانسیالیسم، از افلاطون تا هگل، شروع می‌کند. وی در راستای این هدف، تغییر و تحول آراء درباب اگزیستانس، اگزیستانسیل و متافیزیک و چگونگی تکامل این مفاهیم در طول زمان را تشریح می‌کند. بارت سپس به بحث در‌مورد سکولاریزاسیون رو‌به‌رشد دنیای مدرن و وضعیت «تضعیف شده» ایمان می‌پردازد و توضیح می‌دهد که «تصویر جدیدی از انسان» در این دوره پدیدار گشته است. هسته‌ی اصلی کتاب به بررسی متفکران اصلی اگزیستانسیالیست، یعنی سورن کیرکگارد، فردریش نیچه، مارتین هایدگر و ژان پل سارتر اختصاص دارد. بارت بحث عمیقی درباره‌ی ایده‌های اصلی و اصطلاحات فلسفی آن‌ها انجام می‌دهد و مفاهیم اغلب پیچیده و انتزاعی این فلاسفه را برای خوانندگان ساده و روشن می‌کند. بارت همچنین به متفکران اگزیستانسیالیست دیگری مانند کارل یاسپرس، نیکولای بردیایف، مارتین بوبر، میگل دو اونامونو، گابریل مارسل، سیمون دوبووار و آلبر کامو اشاره می‌کند. علاوه‌بر این، او هنرمندان و نویسندگانی مانند فئودور داستایفسکی را نیز مد‌نظر قرار داده است. کتاب «انسان غیرعقلانی» بارت، به‌عنوان یکی از مفیدترین کتاب‌ها در بحث اگزیستانسیالیسم شناخته می‌شود. نام این کتاب به این دلیل اینگونه نام‌گذاری شده است که به عقیدۀ بارت، انسان‌ها ذاتا موجوداتی غیرعقلانی هستند، در‌حالیکه عقل و منطق ابزارهای مهمی هستند، اما نمی‌توانند پیچیدگی احساسات و خواسته‌های انسانی را تبیین کنند و احساسات نیز نقش بسیار مهمی در زندگی ما بازی می‌کنند. کتاب بارت نه‌تنها چهره‌ها و مفاهیم کلیدی اندیشه اگزیستانسیالیستی را معرفی می‌کند، بلکه خوانندگان را به تأمل در جنبه‌های غیرعقلانی (احساسی) وجود انسان و چالش‌های فلسفی آن‌ها دعوت می‌کند.
بر فراز با فیلسوفان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
ماری رابرت
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Penguin Random House Australia ,
چکیده :
چگونه کانت می تواند در روابط عاشقانه به شما کمک کند؟ راهکار ارسطو برای سرگیجه هایتان چیست؟ چگونه هایدگر شما را در زمان مرگ عزیزانتان تسلی می دهد؟ هنگام مواجهه با مشکلات امروزی، بر فراز با فیلسوفان حکمت فلاسفۀ غربی را پیش رویمان می گذارد تا با چالش های روزمرۀ زندگی مدرن کنار بیاییم. نویسنده در دوازده بخش، زیرکانه و قابل فهم، از اپیکور نصیحت هایی را نقل می کند تا از دغدغۀ فضای مجازی رهایی یابیم؛ از زبان نیچه به ما یاد می دهد که از تلاش دست نکشیم؛ نظر جان استوارت میل را به راهکار مواجهه با هدایای مزخرف تولد تعمیم می دهد و به همین ترتیب نظر فیلسوفان بزرگ غربی را برای رویارویی با مشکلات امروزی مطرح می کند. بر فراز با فیلسوفانْ کتابی خنده آور، کاربردی و آموزنده است که آرای برترین فیلسوفان را پیش رویمان می گذارد تا در دنیای آشفتۀ امروزی، برای زیستن، رویارویی و حل مشکلات قرن بیست ویک آماده شویم.
فلسفه ذهن: مقدمه ای جامع [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
ویلیام جاوورسکی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell,
چکیده :
ترجمه ماشینی : فلسفه ذهن خوانندگان را با یکی از پر جنب و جوش ترین زمینه ها در فلسفه معاصر با بحث در مورد مسائل ذهن و بدن و راه حل های مختلف برای آنها آشنا می کند. این یک نمای کلی دقیق و در عین حال متعادل از کل زمینه ارائه می دهد که خوانندگان را قادر می سازد بلافاصله به بحث های جاری بپرند. طیف وسیعی از نظریه‌ها و استدلال‌های ذهن و بدن را به شیوه‌ای منصفانه و متعادل بررسی می‌کند. نشان می‌دهد که چگونه پیشرفت‌های علوم اعصاب، زیست‌شناسی، روان‌شناسی و علوم شناختی بر بحث‌های ذهن و بدن تأثیر گذاشته است. ساختار هر استدلال را به سرعت و به راحتی درک کنید نمودارها و تصاویر به خوانندگان کمک می کنند تا ایده های پیچیده تر را جذب کنند مقالات کتابشناختی در پایان هر فصل خوانندگان را در مورد آخرین ادبیات به روز می کند. اصطلاحات تخصصی و بسیار قابل دسترس برای خوانندگان گسترده تنها کتابی است که به طور سیستماتیک توضیح می دهد که چگونه یک نظریه هیلومورفیک مانند ارسطو می تواند به بحث های فعلی ذهن و بدن کمک کند و با نظریه های فعلی ذهن و بدن رقابت کند فصل های آنلاین در مورد اراده آزاد و فلسفه افراد باعث می شود کتاب یک ابزار آموزشی انعطاف پذیر برای دوره های عمومی و مقدماتی فلسفه - موجود در www.wiley.com/go/jaworski
فلسفه ذهن (مقدمه‌ای جامع)
نویسنده:
ویلیام جاوورسکی؛ ترجمه: محمدحسین وقاری
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: اطلاعات,
چکیده :
«فلسفه‌ی ذهن: مقدمه‌ای جامع» نوشته‌ی ویلیام جاورسکی، کاوشی کامل در زمینه‌ی پیچیده‌ای است که فلسفه‌ی ذهن نام دارد. در این راهنمای جامع، جاورسکی خواننده را از طریق پیچیدگی‌های ذهن-بدن، آگاهی، محتوای ذهنی و سایر مسائل اساسی که قرن‌ها فلاسفه را مجذوب خود کرده است، هدایت می‌کند. جاورسکی با وضوح، عمق‌ و درک دقیق هر دو دیدگاه تاریخی و معاصر، خوانندگان را به دنیای شگفت‌انگیز فلسفه ذهن دعوت می‌کند. عنوان‌ «فلسفه ذهن: مقدمه‌ای جامع»، حاکی از دامنه‌ی بلندپروازانه کتاب است. این صرفا یک مقدمه نیست، این یک راهنمای جامع است که به جنبه‌های چندوجهی ذهن می‌پردازد و به خوانندگان کاوشی ظریف و عمیق ارائه می‌دهد. رویکرد جاورسکی هم در دسترس و هم دقیق است و ایده‌های پیچیده‌ی فلسفی را برای خوانندگانی از دانشجویان تازه‌وارد تا فیلسوفان کارکشته که به‌دنبال بررسی جامع هستند، قابل دسترس می‌کند. در دل روایت جاورسکی، رابطه‌ی ذهن و بدن مطرح است؛ یک معمای فلسفی که برای قرن‌ها متفکران را گیج کرده است. او به‌طرز ماهرانه‌ای تحولات تاریخی این رابطه را باز می‌کند و ریشه‌های آن را از دکارت تا بحث‌های معاصر جست‌وجو می‌کند. کاوش در مسئله‌ی ذهن و بدن، به سفری از طریق تکامل تفکر فلسفی تبدیل می‌شود و دیدگاه‌های متنوعی را برجسته می‌کند که درک ما از رابطه‌ی بین ذهن و بدن را شکل داده است. علاوه‌بر این، کاوش جاورسکی فراتر از مسئله‌ی ذهن-بدن گسترش می‌یابد و طیفی از موضوعات در فلسفه‌ی ذهن را دربرمی‌گیرد. هشیاری، محتوای ذهنی، هویت شخصی و ماهیت اندیشه، از‌جمله جنبه‌هایی هستند که با دقت و وضوح مورد بررسی قرار می‌گیرند. این رویکرد جامع تضمین می‌کند که خوانندگان به درک جامعی از ابعاد مختلف فلسفه ذهن دست می‌یابند و کاوشی جامع و ظریف را ارائه می‌دهند. همچنین، کتاب صرفا بر مباحث نظری متمرکز نیست و خوانندگان را به ملاحظات عملی و کاربردهای ایده‌های فلسفی دعوت می‌کند. جاورسکی پیامدهای نظریه‌های مختلف را بر درک ما از سلامت‌ روان، هوش‌مصنوعی و ماهیت تجربه‌ی ذهنی بررسی می‌کند. این بعد عمل‌گرایانه لایه‌ای از ارتباط را اضافه می‌کند و به خوانندگان نشان می‌دهد که چگونه ایده‌های فلسفی در مورد ذهن با نگرانی‌ها و پیشرفت‌های دنیای واقعی تلاقی می‌کنند. کتاب «فلسفه‌ی ذهن: مقدمه‌ای جامع» نوشته‌ی ویلیام جاورسکی، یک سفر فکری محرک به قلب یکی از ماندگارترین و جذاب‌ترین رشته‌های فلسفه است. چه دانشجویی باشید که کاوش ذهن را آغاز می‌کند یا یک خواننده کنجکاو که به‌دنبال یک راهنمای جامع برای فلسفه‌ی ذهن است، کتاب جاورسکی شما را به دنیایی از ایده‌هایی فرا می‌خواند که قرن‌ها را دربر می‌گیرد و با ماهیت خودآگاهی انسان دست‌و‌پنجه نرم می‌کند. این دعوتی است برای شروع یک ماجراجویی فلسفی؛ ماجرایی که مفروضات را به چالش می‌کشد، تفکر انتقادی را تقویت می‌کند و درک غنی از پیچیدگی‌هایی را که زندگی ذهنی ما را تعریف می‌کند ارائه می‌دهد. همانطور که در صفحات این مقدمه‌ی جامع پیمایش می‌کنید، ممکن است متوجه شوید که نه‌تنها بینش‌هایی در مورد فلسفه ذهن به دست می‌آورید، بلکه درک عمیق‌تری برای سوالات عمیقی احساس می‌کنید که همچنان درک ما را از معنای یک موجود متفکر و آگاه شکل می‌دهند.
تاریخ زیباشناسی: قرون وسطی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
ووادیساف تاتارکیویچ
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
این کتاب علاوه بر این‌که گزارشی تاریخی و صرفا توصیفی است، در بردارندة دسته‌‌‌بندی نظریات، تحلیلی‌های متعدد و بررسی خاستگاه نظریه‌های زیبایی‌شناختی، سنجش میزان اصالات و مقایسة آن‌ها با یکدیگر نیز هست. آثار فراوان و گوناگونی در تاریخ زیبایی‌شناسی تألیف و منتشر شده، اما در این میان سهم زیبایی‌شناسی قرون‌وسطا بسیار اندک است. تاریخ‌دانان زیبایی‌شناسی غالبا چنین فرض می‌کردند که فیلسوفان و متألهان قرون‌وسطا بیش‌تر دل‌مشغول مباحث الاهیاتی و کلامی بوده‌اند و در نتیجه در آثار آن‌ها جایی برای زیبایی‌شناسی نبوده است. نکته دیگر این که در آثار پرشماری که دربارة قرون‌وسطا منتشرشده مطالبی هم به صورت پراکنده در باب هنر و زیبایی وجود دارد. اما به ندرت به کتابی برمی‌خوریم که همة آن یا حتی فصلی مستقلی از آن به زیبایی‌شناسی اختصاص یافته باشد. بنابراین، برای بررسی تاریخ‌زیبایی‌شناسی قرون‌وسطا ناگزیر باید نخست از میان حجم انبوه مطالب کتب گوناگون، سخنانی را انتخاب کنیم که به نحوی در بردارندة فلسفة هنر و زیبایی است و سپس به شیوه‌ای نظام‌مند آن‌ها را دسته بندی کنیم و...
هنر چیست؟: مواضع زیبایی‌شناسی از افلاطون تا دانتو [کتاب به آلمانی]
نویسنده:
میشائیل هاوس‌ کلر
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
C.H.Beck,
چکیده :
آیا وظیفه ی هنر نمایش حقیقت نیکی و زیبایی است یا رسالت دیگری دارد؟ میشائیل هاوس کلر در این کتاب مهم ترین مواضع زیباشناسی را از عهد باستان تا روزگار ما در مقالاتی کوتاه و با نثری روشن و درخشان توضیح می دهد. کتاب حاضر تاریخ مختصر زیباشناسی است موجز نوآورانه و قابل فهم برای همه.
در ستایش عقل: چرا دموکراسی وامدار عقلانیت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
مایکل‌ پاتریک لینچ
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
The MIT Press,
چکیده :
کتاب "در ستایش عقل: چرا دموکراسی وامدار عقلانیت است" نوشته مایکل پاتریک لینچ یک بررسی فلسفی و اجتماعی است که به اهمیت عقل و تفکر منطقی در نظام‌های دموکراتیک می‌پردازد. لینچ در این کتاب به بررسی نقش حیاتی عقلانیت در حفظ و تقویت دموکراسی می‌پردازد. وی معتقد است که در دنیای امروزی که اطلاعات فراوان ولی گاها مغلوب‌ساخته‌ی تبلیغات و پیش‌قضاوت‌ها است، نیازمند تفکر منطقی و عقلانیت بیش از پیش است. لینچ با مرور تاریخچه فلسفی عقلانیت، به تحلیل و نقد وضعیت موجود می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه نادیده گرفتن اصول عقلانیت می‌تواند به افول دموکراسی منجر شود. وی از مثال‌های تاریخی و معاصر استفاده می‌کند تا نشان دهد که چگونه عقلانیت می‌تواند به مواجهه با چالش‌های سیاسی و اجتماعی کمک کند. لینچ در "در ستایش عقل" با یک رویکرد هم فلسفی و هم عملی به بررسی موضوع می‌پردازد. او نه تنها به مفاهیم فلسفی عقلانیت پرداخته، بلکه نحوه‌ی کاربرد آن‌ها در زندگی روزمره و سیاست را نیز مورد بررسی قرار می‌دهد. در زمانی که اخبار جعلی، تئوری‌های توطئه و پیش‌قضاوت‌ها بخش بزرگی از گفت‌وگوهای عمومی را تشکیل می‌دهند، لینچ بر اهمیت بازگشت به عقلانیت و تفکر منطقی تاکید می‌کند. وی معتقد است که دموکراسی برای حفظ و تقویت خود به این نوع تفکر نیاز دارد. تاب "در ستایش عقل: چرا دموکراسی وامدار عقلانیت است" یک آثار ضروری برای کسانی است که به فهم بهتر نقش عقل در جوامع مدرن و چالش‌های دموکراتیک معاصر علاقه‌مند هستند. لینچ با استدلال‌های قوی و مثال‌های متنوع، به نقد وضعیت موجود می‌پردازد و راه‌هایی برای استفاده بهینه از عقل و منطق در زندگی سیاسی و اجتماعی ارائه می‌دهد.
  • تعداد رکورد ها : 318736