جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 320396
ارزیابی مناطق مناسب جهت بهره‌برداری از منابع آب کارست در شمال غرب اسلام‌آباد، کرمانشاه
نویسنده:
عبدالله شمسی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
هدف اساسی از این مطالعه، مکان یابی محل مناسب برای حفر چاه به منظور تأمین آب شرب شهر کرند در شمال غرب اسلام آباد، در استان کرمانشاه می باشد. منطقه مورد مطالعه یک منطقه کارستی است که در اطراف شهر کرندغرب در بین طولهای جغرافیایی 46 درجه و 6 دقیقهتا46 درجه و22 دقیقه شرقیو عرض جغرافیایی 34 درجه و 9 دقیقه تا 34 درجه و 29 دقیقه شمالی واقع شده است. در این تحقیق،از اطلاعات زمین شناسی، هیدروژئولوژی و ژئومورفولوژی برای تعیین محل مناسب حفر چاه استفاده شده است. ابتدا تمامی عوامل موثر بر حضور و یا جریان آب‎زیرزمینی درمنطقه شناسایی شده و به لایه های اطلاعاتی تبدیل شده اند. این پارامترها شامل لیتولوژی، شیب لایه ها، عمق دره های کارستی، تراکم شکستگی ها و فاصله از شکستگی ها می باشد. در تهیه این لایه-ها از نرم افزار های دورسنجیRSو سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS استفاده شده‎ است. بعد از آماده سازی لایه های اطلاعاتی جهت تصمیم گیری همه جانبه،به هر لایه یک ارزش متناسب با اثر آن بر جریان آب‎زیرزمینی در محل مطالعه اعطا شده است. با استفاده از نرم افزار GISهمپوشانی لایه ها انجام شده و در نهایت مناطق با ارزش بالای 70 درصد جهت بررسیمرحله بعدی انتخاب شده است. در مرحله نهایی با توجه به موقعیت مکان های انتخاب شده در مرحله اول نسبت به مرز-های هیدروژئولوژیکی، پایین دست یال تاقدیس و سطح محوری ناودیس ها و فاصله از شهر کرند-غرب، برخی از مناطق پیشنهاد شده در مرحله اول حذف شده اند.در نهایت، مناطق باقیمانده با توجه به برخی محدودیت ها از قبیل قرارگیری در حوضه آبگیر چشمه های منطقه، مجدداً مورد بازنگریقرارگرفته و محل های مناسب از بین آنها برای حفر چاه به منظور تأمین آب شرب شهر کرندغرب معرفی شده اند.
مناسك عمره مفرده ويژه بانوان مطابق با فتاواي حضرت آيه الله العظمي امام خميني سلام الله عليه با
نویسنده:
تدوين محمدحسين فلاح زاده
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
کدام حکمت، کدام حکومت: تاملات انتقادی بر کتاب «حکمت و حکومت»
نویسنده:
تالیف داود مهدوی‌زادگان.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران امیرکبیر‏‫،۱۳۹۲.‮‬,
Of Gods and goddesses‫‭‭
نویسنده:
Mayah Balse‏‫‭; drawings by B. D. Goray.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‏‫‭Bombay‏‫‭‭: India book house education trust‏‫‭‭,
بررسى عقلانى نهضت عاشورا
نویسنده:
محمدجواد رودگر
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
پدیدارشناسی تجربی گناه: مورد مطالعه گناهان جنسی
نویسنده:
سعیده میرابی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
گناه یکی از اساسی ترین مفاهیم در ادیان مختلف و بویژه دین اسلام است. در متون جامعه شناسی گناه نوعی انحراف اجتماعی است. از منظر جامعه شناسی کارکردگرا گناه وحدت اخلاقی جامعه و به تبع آن انسجام اجتماعی را از بین می‌برد. علاوه بر این گناه به اختلال در نظام معنایی جامعه منجر می‌شود. توجه به آثار اجتماعی گناه لزوم بررسی جامعه شناختی این پدیده‌‌ی اجتماعی را روشن می‌سازد. هر چند آثار اجتماعی که گناه به همراه دارد شامل انواع مختلف آن می‌شود ولی این آثار در برخی از گناهان منجمله گناهانی که به ارضای غریزه‌ی جنسی باز می‌گردند بارزتر است. غریزه‌ی جنسی یکی از مهم ترین غرایز بشری است که ارضای نادرست آن آسیبهای روانی و اجتماعی متعددی را به همراه دارد. هدف اصلی تحقیق حاضر پی بردن به فرایند برساخت اجتماعی تجربه‌ی گناه جنسی و کشف پدیدار اجتماعی گناهان جنسی در بین زنان است. در این بررسی از بین انواع گناهان جنسی، گناهانی که در رابطه با جنس مخالف اتفاق می‌افتند مورد بررسی قرار گرفته‌است.مشارکت کنندگان تحقیق حاضر، 10 زن دارای رابطه‌ی دوستی(روابط خارج از ازدواج) با جنس مخالف هستند. با بررسی‌های انجام شده پدیدار اجتماعی گناهان جنسی در قالب هشت تم مرکزی « تعریف گناهان جنسی، واکنشهای (احساسی و رفتاری) قبل از گناهان جنسی، واکنشهای (احساسی و رفتاری) حین گناهان جنسی، واکنشهای (احساسی و رفتاری) پس از گناهان جنسی ، پیامد تکرار گناهان جنسی، توجیه گناهان جنسی، گام‌های گناهان جنسی و تغییر ارزشهای جنسی در رابطه‌ی دوستی با جنس مخالف» شناسایی شده ‌است.
بررسی مدیریت دانش در کتابخانه‌های وابسته به حوزه علمیه قم براساس مدل بکوویتز و ویلیامز
نویسنده:
آزاده زیارتی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
مقدمه و هدف: حوزه های علمیه از جمله مراکز اصلی تولید و اشاعه دانش دینی در جهان اسلام محسوب می شوند و نقش حیاتی در پیشبرد سطح علمی جامعه دارند. مدیریت دانش به عنوان عاملی برای رقابت گرایی و حیات سازمان ها، فرصتی را نیز برای کتابخانه ها به ویژه کتابخانه های حوزوی جهت بهبود اثربخشی خود به وجود آورده است. به منظور بررسی مدیریت دانش در کتابخانه های وابسته به حوزه علمیه قم، مدل بکوویتز و ویلیامز به جهت مناسب تر بودن آن برای محیط های غیرانتفاعی همچون کتابخانه ها انتخاب شده است. این مدل شامل هفت مولفه یافتن، به کارگیری، یادگیری، تسهیم، ارزیابی، ایجاد/ نگهداری و حذف دانش است. روش/ رویکرد پژوهش: روش انجام پژوهش حاضر توصیفی- پیمایشی و جامعه ی آن، تمام کتابداران شاغل در 8 کتابخانه وابسته به حوزه علمیه قم (50 نفر) و مدیران (8 نفر) در سال 1392 بود. ابزار گردآوری داده‌ها پرسش نامه‌ بر اساس مولفه های مدل بکوویتز و ویلیامز بود. روایی پرسش نامه توسط استاد راهنما تأیید و به منظور پایایی آن از ضریب آلفای کرونباخ 98/. استفاده شد.یافته ها: یافته های حاصل از این پژوهش نشان داد بررسی مدیریت دانش بر اساس مدل بکوویتز و ویلیامز کتابخانه های وابسته به حوزه علمیه قم در حد پایین تر از اندازه متوسط است، به طوری که از بین مولفه های مورد بررسی، مولفه یافتن دانش با 11/3 در حد بالاتر از متوسط، ایجاد/ نگهداری دانش با 3 در حد متوسط، به کارگیری دانش با 84/2، یادگیری دانش با 54/2، تسهیم دانش با 41/2، ارزیابی دانش با 91/2، و حذف دانش با 68/2 در حد پایین تر از متوسط بودند. افزون بر این بین دیدگاه مدیران نسبت به اعمال مدیریت دانش تفاوت معنی داری وجود ندارد اما بین دیدگاه کتابداران تفاوت معنی داری وجود دارد. نتیجه گیری: بیشتر مولفه های مدل بکوویتز و ویلیامز در کتابخانه های وابسته به حوزه علمیه قم در وضعیت مطلوبی قرار ندارد و نیاز به برنامه ریزی و توجه بیشتر به خصوص برای اشتراک و یادگیری دانش دارد. همچنین با توجه به اهمیت روزافزون دانش در سازمان هایی همچون حوزه های علمیه، اجرای برنامه های مدیریت دانش موجبات خدمات رسانی بهتر خواهد شد.
طاهر احمد‌زاده و اعضای کانون نشر حقایق اسلامی از دکتر و استاد می‌گویند
نویسنده:
حمید شاکری
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
ت‍ق‍وی‍م‌‌ال‍واع‍ظی‍ن‌، ی‍ا، روزه‍ای‌ غ‍م‌ و ش‍ادی‌: شامل خلاصه‌ای از وقایع و حوادث دوازده ماه هجری‌قمری....
نویسنده:
ت‍ال‍ی‍ف‌ ح‍س‍ن‌ م‍ی‍رح‍اف‍ظ( م‍وس‍وی‌).
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
م‍ش‍ه‍د: ن‍ش‍ر ال‍ف‌‏‫,
بررسی تاثیر عوامل مهم تولید بر خواص کاربردی تخته خرده چوب‌حاصل از سرشاخه‌های درختان میوه و چوب صنو
نویسنده:
حبیب‌الله خادمی اسلام
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
دراین رساله به‌منظور استفاده بهینه از مواد لینوسلولزی (غیرجنگلی) موجود در ایران،امکان استفاده از سرشاخه‌های درختان میوه با چوب صنوبر در ساخت تخته خرده چوب مورد بررسی قرارگرفته، برای ساخت تخته‌ها از رزین اوره فرم آلدئید به میزان ده درصد وزن خشک چوب و کلرور آمونیم به عنوان کاتالیزور استفاده گردیده‌است . ازمجموع عوامل و سطوح مربوطه 5 تیمار برای آزمایشهای مرحله‌اول و 18 تیمار برای آزمایشهای مرحله دوم حاصل شد. درشرایط آزمایشگاهی 4 تخته ازهر تیمار ساخته شده و خواص فیزیکی و مکانیکی آنها طبق آئین‌نامه D1057 استاندارد ASTM اندازه‌گیری گردیده. آزمایشهای موردنظر در دو مرحله صورت پذیرفت . فاکتور متغیر آزمایشهای مرحله اول گونه چوبی بود و نسبت مصرف سرشاخه‌های درختان میوه وچوب صنوبر در پنج تیمار مورد مطالعه قرارگرفت . عوامل متغیر آزمایشهای مرحله دوم رطوبت کیک خرده چوب ، زمان و سرعت بسته‌شدن پرس درنظر گرفته شده‌بود.سطو عوامل متغیر به شرح زیر می‌باشد: نسبت گونه‌ها 0،25،50،75،100 درصد رطوبت کیک خرده چوب 12،14،16 درصد (نسبت به وزن خشک ذرات چوب) زمان پرس 4/5،6،7/5 د سرعت بسته شدن پرس 5 و 10 میلیمتر درثانیه نتایج این بررسی نشان می‌دهد که زیاد شدن سرشاخه درختان میوه در ماده اولیه مورد استفاده باعث کاهش مقاومت خمشی و چسبندگی داخلی تخته‌ها گردیده و میزان جذب آب و واکشیدگی ضخامت تخته‌را افزایش داده‌است ، علت این تغییرات رامی‌توان به جرم ویژه نسبتا زیاد سرشاخه‌ها و درصد بالای پوست درماده اولیه نسبت داد.درآزمایشهای مرحله دوم از سرشاخه‌های درختان میوه و چوب صنوبر به نسبت مساوی استفاده شده و تاثیر عوامل متغیر پیش گفته برخواص مهم تخته‌های ساخته شده مورد ارزیابی و تحلیل قرار گرفته . براساس نتایج حاصله، افزایش رطوبت کیک خرده چوب از 12 به 16 درصد موجب بهبود اغلب صفات مورد مطالعه مانند مقاومت خمشی، جرم ویژه، جذب آب و پایداری ابعاد تخته‌ها گردیده‌است . تنها چسبندگی داخلی این تخته‌ها در محدوده رطوبتی 14 تا 16 درصد به علت تجمع بخارآب درلایه میانی کیک کاهش یافته‌است . تغییرات زمان پر4/5 تا 7/5 دقیقه برمقاومت‌های خمشی، برشی و جرم ویژه تاثیر مثبت داشته وآنها رابهبود بخشیده‌است ، ولی میزان جذب آب و واکشیدگی ضخامت تخته‌ها تاحد 6 دقیق کاهش یافته و از 6 تا 7/5 دقیقه‌افزایش یافته‌است . سرعت بسته شدن پرس از دیگ عوامل متغیر آزمایشهای مرحله دوم بود . تغییرات سرعت بسته شدن پرس از 5 به 0 میلیمتر درثانیه تاثیر قابل ملاحظه‌ای بر مقاومت‌های خمشی و برشی نمونه‌ها داشته است .این افزایش ، مقاومت خمشی تخته‌های مورد مطالعه رابهبود بخشیده و همزمان چسبندگی داخلی آنها راکاهش داده‌است . بادرنظر گرفتن جنبه‌های گوناگون نتایج بدست آمده، حداپتیمم عوامل متغیر دراین آزمایشها رامی‌توان، 14 درصد برای رطوبت کیک خرده چوب ، 6 دقیقه برای زمان پرس و 10 میلیمتر درثانیه برای سرعت بسته شدن پرس دانست .
همه چیز به نفع تو پیش می‌رود
نویسنده:
نویسنده جوئل اوستین ؛ مترجم افسانه اکبرزاده‌مقدم ؛ ویراستار نسترن حسین‌پور.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران : نسل نواندیش,
  • تعداد رکورد ها : 320396