جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1276
پرس و جو و زندگی روزمره. پیشگویی دودونا در دوره کلاسیک و هلنیستی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Karolina Barbara Frank
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این پایان نامه به بررسی زندگی روزمره و دینداری یونانیان باستان از طریق مشاوره آنها در پیشگاه زئوس نایوس و دیون در دودونا، اپیروس، در دوره کلاسیک و هلنیستی می پردازد، و همچنین نقش اوراکل در شکل دادن به روز دعا کنندگان خود را بررسی می کند. -واقعیت امروزی پژوهش‌های گذشته عمدتاً بر منابع ادبی و باستان‌شناسی متمرکز بوده است تا به بررسی عملکرد حرم، شیوه‌های پیشگویی و کارکنان آن بپردازد. اخیراً، تمرکز مطالعات به پرس و جوهای انجام شده توسط کسانی که از اوراکل بازدید می کنند تغییر کرده است. با این حال، انتشار بسیار اخیر مجموعه ای از بیش از 4000 کتیبه فقهی از پناهگاه Epirote (داکاریس و همکاران 2013، 2جلد) بوده است که به طور قابل توجهی منابع منبع را برای مطالعه دودونا و درخواست کنندگان آن گسترش داده است. این الواح که قبلاً منتشر نشده بود، مربوط به قرن ششم و دوم است. قبل از میلاد، شامل طیف وسیعی از پرس و جوهای انجام شده توسط افراد خصوصی، poleis، و koina در اوراکل، و همچنین پاسخ های داده شده توسط خدایان است. این پایان نامه با قرار دادن این متون در یک بافت اجتماعی-اقتصادی و تاریخی گسترده تر، تصویر زندگی افراد و جوامعی را که در دودونا مشورت می کنند، از طریق منشور پرسش ها، درخواست ها و نگرانی هایشان تحلیل می کند. هویت دعانویسان را بررسی می‌کند و استدلال می‌کند که به نظر می‌رسد اکثر آنها منشأ محلی Epirote و یونانی شمال‌غربی داشته‌اند. هر فصل به موضوع متفاوتی از تحقیق در مورد مسائل مذهبی، اجتماعی و اقتصادی می پردازد و میزان و دامنه تأثیر اوراکل بر عبادت، اقتصادهای محلی و هنجارهای اجتماعی-فرهنگی را نشان می دهد. این پایان نامه همچنین به بررسی راه های مختلفی می پردازد که در آن دعا کنندگان از فال گویی برای حل مشکلات خود استفاده می کردند. این امر به درک نقش اورالس در دینداری شخصی و برقراری ارتباط با خدا کمک می کند تا از نگرانی ها بکاهد و روند تصمیم گیری فرد را شکل دهد.
معنا و بی معنی: ویتگنشتاین، ایده آلیسم و ​​محدودیت های زبان [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Matthew John Densley
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : مد شده است که ویتگنشتاین را نوعی ایده آلیست توصیف کنیم. مفسران با تشویق از تأثیر کانتی که در Tractatus Logico Philosophicus اولیه او مشهود است، در مورد تعهد ضمنی به ایده آلیسم در اندیشه بالغ او گمانه زنی کرده اند. متأسفانه، این بحث به دلیل (الف) عدم درک توافق شده از معنای «ایده‌الیست» بودن یک فلسفه، و (ب) فقدان شواهد پشتیبان در سطح تفسیر دقیق متون ویتگنشتاین مخدوش شده است. در این پایان نامه تلاش شده است تا به این مشکلات پرداخته شود و بحث حل شود. در بخش اول، من تصمیم گرفتم مفهوم دکترین ایده آلیستی را به طور کلی روشن کنم و شکلی از ایده آلیسم را تعریف کنم که برای مقایسه با کار ویتگنشتاین مناسب تر است. این شامل بررسی مختصری از اهمیت تاریخی ایده‌آلیسم، توصیف تأثیر ایده‌آلیسم متعالی بر ویتگنشتاین اولیه، و بحث در مورد نوع ایده‌آلیسمی است که امروزه هنوز به عنوان رویکردی به متافیزیک رایج است. بخش دوم شرح نسبتاً مفصلی از جنبه های خاصی از اندیشه ویتگنشتاین ارائه می دهد. این توضیح در وهله اول برای برانگیختن این ادعا به کار می رود که ویتگنشتاین یک ایده آلیست است، اما در نهایت برای این استدلال که او در واقع چنین آموزه متافیزیکی را نداشته است. در عوض، من از تفسیری از اندیشه ویتگنشتاین دفاع می‌کنم که مدعی است او همواره به اصول ضدنظری خود پایبند بوده و بنابراین از هر یک از تعهدات متافیزیکی مثبتی که یک دکترین ایده‌آلیستی مستلزم آن است، اجتناب می‌کند. ویتگنشتاین متاخر با توجه به گفتمان متافیزیکی به عنوان یک «آرام‌گرا» توصیف می‌شود. در بخش سوم، روش شناسی ساکت گرا را با این استدلال نشان می دهم که این تنها رویکردی است که می تواند شهود ما را در مورد مسائل خاص در فلسفه ذهنیت حل کند.
تاملات انتقادی برای تصمیم گیری محیطی: هابرماس، مشارکت و عقلانیت [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Darren Paul Bhattachary
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف این پایان نامه بررسی بینش های نظریه انتقادی هابرماسی برای فرآیندهای تصمیم گیری محیطی است. اگرچه به طور سنتی چنین تصمیم‌گیری بر معیارهای علمی تکیه می‌کند، اما اکنون به طور گسترده به رسمیت شناخته شده است که توجیه و مشروعیت مدیریت زیست‌محیطی مستلزم بازنمایی ارزش‌های عمومی است. این تز استدلال می‌کند که رویکردهای مبتنی بر بازار که ادعا می‌کنند طیف کاملی از ارزش‌های عمومی را برای محیط زیست به دست می‌آورند، می‌توانند رضایت‌بخش نباشند، به‌ویژه از نظر حداکثرسازی مطلوبیت به عنوان یک مدل کافی از اقدام منطقی. در این راستا، مدل کنش ارتباطی که توسط فیلسوف آلمانی یورگن هابرماس ایجاد شده است، در نظر گرفته می شود که درک مناسب تری از عقلانیت ارائه دهد. علیرغم چالش‌های معرفت‌شناختی «صحبت کردن برای طبیعت» در چنین چارچوب نظری، استدلال می‌شود که کنش ارتباطی وسیله‌ای امیدوارکننده برای مشارکت دادن عموم مردم در تصمیم‌گیری‌های زیست‌محیطی است. پایان نامه حول دو فرض اصلی است. اولین مورد این است که مهم است که در پیچیدگی تاریخی عصر روشنگری به درک معرفت شناختی از مفهوم طبیعت دست یابیم. هدف این پایان‌نامه میانجی‌گری دیدگاهی از جهان طبیعی است که نه رمانتیک است و نه پوزیتیویستی، بلکه مبتنی بر ادعاهای اعتبار و درک مردم عادی است. به این ترتیب، عقلانیت بوم شناختی ممکن است از طریق توسعه ابعاد ارتباطی زندگی اجتماعی حاصل شود. ثانیاً استدلال می شود که از طریق بررسی مشکلات جامعه شناختی چگونگی درک عقلانیت، کنش و جامعه، کنش ارتباطی برنامه ای را ارائه می دهد که از طریق آن فرآیندهای مشارکتی می توانند هم توسعه و هم ارزیابی شوند. این پایان‌نامه به بررسی محاسن و کاستی‌های رویکردهای کاربردی مختلف هابرماسی در فرآیندهای مشارکتی برای تصمیم‌گیری در ادبیات محیطی و برنامه‌ریزی می‌پردازد. در نهایت، یک بررسی تجربی از دو مطالعه موردی، بینش‌هایی را که از نظریه انتقادی به دست می‌آید نشان می‌دهد. تنش بین نگرانی های سازمانی برای نتایج اساسی و اجماع، در برابر مزایای رویه ای بیشتر درگیر شدن در خود روش ها برجسته می شود. در نتیجه، استدلال می‌شود که در حالی که چنین روش‌هایی نشان‌دهنده پیشرفتی در ابزار صرفاً اقتصادی ارزش‌گذاری ماهیت است، ارزیابی برای ارزیابی اینکه این اشکال در عمل چقدر مشروع هستند، مورد نیاز است. ادعا می شود که نظریه انتقادی چنین دیدگاهی را ارائه می دهد.
اخلاق ایمان وظیفه گرا: جست و جوی فردی و ضرورت کانتی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Christian Jerome Onof
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه یک نظریه اخلاقی را توسعه می دهد که برای پرداختن به مشکلات محوری در اخلاق کانت به شیوه ای سازگار با تفسیر پدیدارشناسانه از انسان طراحی شده است. برای انجام این کار، کار به سه بخش تقسیم می شود. در بخش اول، بررسی انتقادی و بازسازی اصول اصلی اخلاق کانت انجام شده است. این منجر به شناسایی سه مشکل مرتبط می شود. اینها به نامعین بودن کنش اخلاقی، ماهیت انگیزه اخلاقی و زمینه سازی اخلاق کانت مربوط می شود. پژوهش پدیدارشناختی ارائه شده در بخش دوم، برخی از بینش‌های وجودی هایدگر و سارتر را مورد ارزیابی انتقادی قرار می‌دهد و از آن بهره می‌گیرد تا تفسیر جدیدی از انسان بودن بسازد. مفاهیم کلیدی جست‌وجوی معنای مطلق، و ایمان متعهد سازنده به یک مطلق که نقشی برای مفهومی از خود دارد، در اینجا معرفی می‌شوند. در بخش سوم، این مفاهیم به توسعه اخلاق کانتی تعدیل‌شده، یعنی اخلاق ایمان وظیفه‌گرا، هدایت می‌شوند. این نظریه ابتدا بر اساس یک پرسش اساسی در مورد زمینه های عمل به تفصیل بیان می شود. این منجر به شناسایی همان مفهوم ایمان متعهد و سازنده می شود که در قسمت دوم توسعه یافته است و تنها پاسخ رضایت بخش به تقاضا برای توجیه عمل شخص است. با این حال، این مفهوم از ایمان را تنها می‌توان معطوف به یک مطلق متعالی کرد تا جایی که مستلزم هنجاری بودن قیود وظیفه باشد. با درک صحیح مفاهیم بین الاذهانی این واقعیت، می توان اصول اساسی اخلاق ایمان تکلیفی را تدوین کرد. این نظریه پاسخی به مشکلات اخلاق کانت که در بخش اول مشخص شده است، ارائه می دهد. علاوه بر این، هم با روح فلسفه انتقادی کانت مطابقت دارد و هم با تفسیر پدیدارشناختی ارائه شده در بخش دوم.
درک اخلاقی و مفاهیم اخلاقی در ارسطو [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Joanna Patsioti
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه تلاشی برای پاسخ به دو پرسش مرتبط در فلسفه ارسطو است. (الف) این مفاهیم چگونه به دست می آیند و در درک هر فرد گنجانده می شوند، و (ب) به چه معنا و بر چه اساسی می توانیم از حقایق اخلاقی اساسی، جهانی و عینی صحبت کنیم. نتایج بررسی رابطه زبان با اندیشه و واقعیت، و به طور کلی اکتساب مفاهیم، ​​موضوعاتی که دیگران به آن پرداخته اند، در کاربرد آنها به ویژه در معرفت شناسی اخلاقی ارسطو بررسی می شود. بررسی اولیه پیشینه کلی شامل بازسازی نظریه معنا در De Interpretatione و مقولات ارسطو، همراه با چارچوب کلی او در مورد اکتساب مفاهیم و کلیات در تحلیل پسین B.19، بحث در مورد عملکرد در B. 19، در رابطه با آن در De Anima نیز داده شده است. بحث ما از معرفت شناسی ارسطو بررسی می کند که او، همانطور که یادآوری افلاطونی را رد می کند، در بحث بین چامسکی و تجربه گرایان کجا ایستاده است، سپس بررسی می کنیم که تا چه حد مراحل کسب امر اخلاقی مشابه با علوم است، و نقشی که در معرفت شناسی اخلاقی و غیراخلاقی ایفا می کند، ارتباط با رشد اخلاقی و کیفیت زندگی ما نیز مورد توجه قرار می گیرد. در مورد سؤال دوم، به ماهیت مفاهیم اخلاقی ارسطویی می پردازیم و بررسی می کنیم که این مفاهیم تا چه حد از مواردی هستند که بررسی ساختار مفهوم ارسطویی متضمن تمایزات بین این مفهوم است که موضوع جهانی بودن و مبنای عینی یک مفهوم اخلاقی را مطرح می کند. . بحث در مورد مفاهیم و اطلاعات بیشتر در مورد ساختار مفاهیم پیچیده اخلاقی برای ارسطو و نحوه کسب تدریجی آنها توسط درک فردی فراهم می کند.
آزادی، خود و پیامدهای جبرگرایی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Kevin Barry Magill
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به بررسی شرایط اختیار می پردازد. سازگاری گرایان بر این باورند که اراده آزاد و جبر با هم سازگارند، و استدلال می کنند که تنها چیزی که برای آزاد بودن یک عمل لازم است، اختیاری بودن آن است. در حالی که ناسازگاران استدلال می کنند که باید بی علت نیز باشد. من استدلال می‌کنم که راه‌حل‌های نگرانی‌های ناسازگاری درباره جبرگرایی را باید در ایده رواقی آزادی به عنوان عمل مطابق با آنچه معقول و خوب است، و در تصوری از خود به عنوان فعالیت استدلالی یافت. در قسمت‌های 1 و 2 نشان می‌دهم که چگونه می‌توان در یک جهان قطعی آزاد بود. من در رد این ایده که پیامدهای جبرگرایی را می توان با روشن کردن معانی اصطلاحاتی مانند «آزاد» و «مسئول اخلاقی» حل و فصل کرد، از تد هوندریش پیروی می کنم. با این حال، من استدلال می کنم که مشکلات مهم در مورد پیامدهای جبرگرایی همچنان باقی است. من همچنین نشان می‌دهم که چرا ما نمی‌توانیم تصمیم‌های دشوار را آنطور که اتفاق می‌افتد، تجربه کنیم، و چرا این با جبرگرایی سازگار است. سپس مفهوم آزادی را که توسط رواقیون، اسپینوزا، کانت و هگل توسعه یافت، بیان کردم و استدلال کردم که این مفهوم با آنچه که به طور استاندارد از آزادی معنا می شود بیگانه نیست. من نشان می‌دهم که اگر این ادعای رواقی را بپذیریم که آزادی عبارت است از عمل مطابق با آنچه معقول است، آزادی خلاف علی زاید است. برای داشتن یک اراده آزاد، و در نتیجه، توانایی گفتن اینکه اعمال من واقعاً به من بستگی دارد، نه تنها مستلزم آزادی من است، بلکه این نیاز به این دارد که «من» به عنوان چیزی وجود داشته باشد که اعمال من می تواند «واقعاً مطابق با آن باشد». '. پس از تعیین شرایط آزادی با توجه به جبر، به دفاع از تصوری از خود می پردازم که به آن بستگی دارد. من با کسانی مانند درک پارفیت که وجود خود واحد را انکار می کنند، مخالفم. من ایده هگل از Geist را به عنوان فعالیتی که عقل را مجسم می کند، در مورد خود به کار می برم. من نشان می‌دهم که چگونه خود می‌تواند اصل وحدت‌بخش آگاهی باشد و چگونه در طول زمان دوام می‌آورد. در نهایت، با نشان دادن اینکه چگونه می توان به درستی رفتار خود را کنترل کرد و چگونه با توجه به شرح آزادی، برداشتی از خود به عنوان فعالیت استدلالی می تواند به بردگی خود توضیح دهد، شرح های آزادی و خود را بررسی و توسعه می دهم.
شک فلسفی و شرایط فکر [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jonathan Levett
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : شک و تردید نسبت به جهان بیرونی یک مشکل فلسفی مداوم است. یکی از پاسخ های مشخص به شک این است که استدلال کنیم چنین موضعی را نمی توان به طور پیوسته حفظ کرد تا جایی که یک موضع شک گرا شامل تردید یا انکار یک شرط ضروری فکر و/یا تجربه باشد، و از این رو شک یا انکار چیزی که خود مشکل شک را به طور ضمنی چارچوب بندی می کند. بدیهی می گیرد. چنین خط استدلالی، به پیروی از امانوئل کانت، اغلب ماورایی نامیده می شود. این پایان نامه امکان پذیر بودن چنین پاسخی را بررسی می کند. استدلال‌های متعالی در برابر این اتهامات دفاع می‌شوند که نمی‌توانند با موفقیت به شکاک پاسخ دهند، زیرا (الف) آنها تعهدی به راستی‌آزمایی دارند، و/یا (ب) زیرا تلاش می‌کنند تا غیرممکن را در نشان دادن طرح مفهومی ما منحصر به فرد بودن تثبیت کنند. در عوض، استدلال می‌شود که مشکل اساسی استدلال‌های استعلایی این است که آن‌ها نمی‌توانند با انواع تأمل‌هایی که در وهله اول شک و تردید را برمی‌انگیزد دست و پنجه نرم کنند. یک برهان استعلایی ممکن است نشان دهد که شک گرایی مستلزم شک یا انکار یک شرط فکر و/یا تجربه است، اما اگر فقط نتیجه یک استدلال شکی باشد که زیر سؤال می رود و نه مقدمات، آنگاه این صرفاً تعارضی بین آنها ایجاد می کند. دو راه استدلال است و پاسخی به شکاکیت نمی دهد. این که این یک مشکل مشخص است، با در نظر گرفتن پاسخ‌های مختلف استعلایی به شک‌گرایی، با تکیه بر آثار کانت، استراوسون، ویتگنشتاین و دیویدسون نشان داده می‌شود، در نهایت پیشنهاد می‌شود که بیشتر نیروی شک به گره خوردن آن است. تصور معینی از ذهن، که تجربیات ادراکی و نگرش‌های گزاره‌ای را حالت‌ها یا رویدادهایی می‌بیند که در قلمرو تبیین علّی قرار می‌گیرند - تصویری که هم جذاب است و هم شاید اجتناب‌ناپذیر.
دورها و تکرارها: عادت و ناخودآگاه [پایان‌نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ruth Isabel Victoria Blue
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به بررسی عادت - فعالیت های آموخته شده، تکراری، تشریفاتی می پردازد. رایج ترین و روزمره ترین تجلی مارپیچ های تکرار در زندگی انسان است. در طول دوره مدرن، ظهور سوبژکتیویته خودآگاه اغلب در تنش با گرایش به تبیین پدیده ها بر حسب مکانیسم طبیعی و خودکاری بوده است و مفهوم عادت بارها و بارها به عنوان یک مدولاسیون ممکن بین این قطب ها ظهور کرده است. به طور متناقض، تصور فروتنانه عادت به عنوان مرحله ای عمل می کند که در آن مضامین باستانی تکرار ناخودآگاه و سرنوشت در یک زمینه مدرن بازپخش می شوند. این پایان نامه سعی دارد جلوه های فلسفی، روانشناختی و زیبایی شناختی عادت را یکپارچه کند و در عین حال مفهوم را بسط دهد و آن را در قالب مسیر یا وسیله ای برای دستیابی به حالات مختلف آگاهی «دگرگونی» در نظر بگیرد. کار عملی من، بیشتر ویدیویی، همچنین به موضوع عادت و تکرار و تعدیل آن بین قلمرو خودآگاه و ناخودآگاه می پردازد. اغلب قطعات ویدئویی من از رویاها نوشته شده اند و سعی می کنند چیزی از ماهیت "خوابگرد" را منعکس کنند. رقمی که جایی بین مرگ و زندگی، کنترل و خودمختاری، عزم و عدم تعین گرفتار شده است. به نظر من، درک عادت می‌تواند وسیله‌ای برای بیان چیزی از حالت میان‌بر چنین چهره‌های متقاعدکننده و غیرقابل نفوذ در خواب، که بارها و بارها در طول تاریخ در انواع شکل‌ها و شیوه‌های هنری مختلف، از ادبیات گرفته تا ظاهر شده‌اند، فراهم کند. فیلم، بلکه مهمتر از همه، در زندگی روزمره. در سرتاسر پایان نامه صدای آیریس گلدو است، سنجاق کنار پایان نامه، که من بدون مشکل در تمام طول مدت با او کار کرده ام. من تجربیات شخصی او را در قالب نامه‌ها، ایمیل‌ها و یادداشت‌های روزانه، که در آن او به آنچه فکر می‌کند ممکن است در هر فصل از پایان نامه به آن دست پیدا کنم، پاسخ می‌دهد. اگرچه سخنان او اغلب تحریک آمیز هستند، اما همیشه مرتبط هستند و او کیفیتی از عدم تعین و مقاومت را در برابر چیزهایی که من سعی در روشن کردن آنها را دارم باز می گرداند.
نظریه علّی خواص [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ann Katherine Whittle
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به بررسی نظریه علی خواص (CTP) می پردازد. CTP بیان می‌کند که ویژگی‌ها باید از طریق شبکه پیچیده روابط علی که یک ویژگی می‌تواند به آن کمک کند، درک شود. برای مثال، اگر جسمی خاصیت 90 درجه سانتیگراد بودن را داشته باشد، در تماس با پوست انسان، احساس گرما می‌کند، و غیره. برای درک بهتر CTP، من استدلال می‌کنم که باید بین ویژگی‌ها و ویژگی‌های خاص تمایز قائل شویم. نمونه هایی از آنها ویژگی‌ها باید از طریق روابط علّی که نمونه‌های آن‌ها در آن قرار دارند، تجزیه و تحلیل شوند، دمای 90 درجه سانتی‌گراد این فر است که باعث سوختن پوست من می‌شود، و غیره. اول، معیاری از هویت برای ویژگی‌ها ارائه می‌کند، هویت آنها از طریق نقش‌های علی که نمونه‌های دارایی متوجه می‌شوند، تحلیل می‌شود. همچنین شرحی از نحوه طبقه بندی نمونه های دارایی به انواع واقعی، در موارد قابل تعیین و تعیین، ارائه می دهد. من نشان می‌دهم که چگونه می‌توانیم بین شباهت واقعی و غیراصیل از طریق نمونه‌های ویژگی اشیا تمایز قائل شویم. سپس پیامدهای CTP برای تجزیه و تحلیل علیت مورد بررسی قرار می گیرد. من استدلال می کنم که CTP پیشنهادی یک هستی شناسی علّی قابل قبول ارائه می دهد. ریزدانگی نمونه‌های دارایی ما را قادر می‌سازد تا ظرافت‌های مربوط به سؤالات مربوط به این که چه چیزی باعث چه چیزی می‌شود را درک کنیم. اما مهم‌تر از آن، CTP ما را قادر می‌سازد تا دو تز بسیار جذاب در مورد رابطه علی را با هم آشتی دهیم. اولین مورد از اینها، تز کلیات است. این بیان می کند که روابط علی بخشی از الگوهای کلی تر است. دومین مورد از اینها، تز مفردگرایان است. این بیان می کند که ارتباط علّی بین دو موجودیت، به هیچ چیز خارجی به آن رابطه بستگی ندارد. من استدلال می‌کنم که با ترکیب CTP با هستی‌شناسی استوانه‌ها، می‌توانیم از این طریق به آنچه که تکینگی و کلی‌گرایی را هدایت می‌کند احترام بگذاریم.
سیاست و مذهب: نیاز به در کنار هم قرار گرفتن عقاید (نمونه ای از سنت هندو) [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Amar Dasrath Jayant Desai
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به بررسی اشتراکات اجماع هندوئیسم در هند با ایدئولوژی تکثرگرایی لیبرال می پردازد و این بازتاب ها را در آموزش دینی در زمینه انگلیسی به کار می گیرد. نظریه عدالت رالزی ساختار سیاسی جامعه کثرت لیبرال را مدل می کند. بینش‌های جامعه‌گرایی، نسبی‌گرایی و Alasdair Maclntyre به طور انتقادی ارزیابی شده و برای بزرگ‌تر کردن این مدل استفاده می‌شوند. علاوه بر این، کارول گیلیگان و تام کیتوود تأکید می کنند که شهروندان اخلاقی در یک جامعه متکثر نیاز دارند و باید محیطی دلسوز و باز فراهم کنند. اجماع همپوشانی در سراسر کثرت گرایی لیبرال و سنت هندو در سطوح (1) الهیات و (2) تجربی ارزیابی می شود. (من) مفاهیم ودانتیک برای برجسته کردن یک اجماع قوی بالقوه در بین دیدگاه‌های ودانتیک و لیبرال فرموله می‌شوند. بر معرفی خداوند به عنوان مادری دلسوز و برابری طلب تاکید شده است. (ii) یک بررسی چشم انداز (اندازه نمونه 550) برای کمک به تمرکز بر تحقیقات موردی-مطالعه انجام شد. مطالعات موردی چهار هندو جوان هندی نگرش نسبت به کثرت گرایی را از طریق بحث در مورد Ayodhya 1992 مورد مطالعه قرار دادند. حجم نمونه کوچک مطالعه موردی به این معنی است که این داده ها به خودی خود نمی توانند تعمیم استقرایی را توجیه کنند. با این وجود، مطالعات موردی برخی از صداهای مهم و نگران کننده را برجسته کردند و با نتایج بررسی چشم‌انداز بزرگ‌تر تناقض نداشتند. داده‌ها هشدار می‌دهند که احساسات معاصر ممکن است با اجماع قوی بالقوه در سراسر کثرت‌گرایی لیبرال و الهیات ودانتیسم ناسازگار باشد. شرایط مسئول این مورد بررسی شده است. پیشنهاد می شود که ترکیبی از سکولاریسم و ​​حذف آموزش دینی از آموزش دولتی به ناآگاهی از الزامات الهیاتی لیبرال کمک کرده و انزوای جمعی بین جوامع هندو و مسلمان را تقویت کرده است. این امر در میان هندوها باعث سوء ظن و نگرش های غیر لیبرالی شده است. دروس هندوستان در وضعیت جمع انگلیسی به کار می رود. با کنار هم قرار دادن نظریه رالزی به کنار ابتکارات عملگرایانه اخیر، الگویی برای آموزش دینی مناسب برای تداوم یک کثرت گرایی لیبرال پیشنهاد شده است. این مدل رویکرد واسط به سوی منشور بومی لیبرال (IATaLIC) به عدالت لیبرال احترام می‌گذارد، اما محدودیت‌های مربی کلاس را در برانگیختن جوانان با هویت مذهبی قوی به سمت یک گرایش لیبرال به رسمیت می‌شناسد. به همان اندازه مشکل ساز، رهبران مذهبی سنتی و علمای جامعه ممکن است به عدالت اهمیتی ندهند. از این رو، مربی مذهبی کلاس درس، که همدل با برنامه های لیبرال و سنتی است، باید با رهبران جامعه و علما همکاری کند. مربیان باید این پرسنل را تشویق کنند تا اصول لیبرالی را از متون مذهبی خود استخراج کنند و سپس این اصول را در سراسر جامعه خود بشارت دهند. سپس عدالت برقرار خواهد شد و یکپارچگی جمعی حفظ خواهد شد. تنش جمعی در هند ممکن است به دلیل ممنوعیت یک دولت لیبرال چنین رویکردی باشد. در انگلستان، فرصت‌هایی برای آموزش و پرورش وجود دارد تا بین دیدگاه‌های مذهبی و لیبرال یک توافق ایجاد کند. چنین فرصت هایی را نباید نادیده گرفت.
  • تعداد رکورد ها : 1276