جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 314143
پایان مجازی؟ یک رویکرد تشریحی برای دیجیتالی بودن
نویسنده:
آلبرتو رومل؛ ترجمه: علی اصغر تقوی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: فراهنر,
چکیده :
مجموعه «درک مجازی»، بخشی از مجموعه مقالات و گفتارهایی در باب چالش‌های حقیقت و مجاز در فضای علم، دانش، فلسفه و هنر است. در این کتاب به سه مبحث پرداخته می‌شود. در مبحث اول، نویسنده نظریه‌های مربوط به پایان مجازی را توضیح می‌دهد و بین کسانی که فکر می‌کنند واقعیت به مجازی حمله کرده است و کسانی که می‌گویند برعکس است، تمایز ایجاد می‌کند. در بحث دوم به «فیلیپ کی» و ایده عجیب وی ادای احترام می‌کند که امپراتوری روم هرگز به پایان نرسیده است، دیجیتال از طریق تمایز بازنمایی و تخصیص عملکردی کار می‌کند و دقیقا این فرآیندی است که مجازی را به یک مفهوم معتبر تبدیل می‌کند که اجازه می‌دهد تا علم تفسیر در حوزه دیجیتالی استفاده شود.در مبحث سوم، نویسنده به اختصار مزایای معرفت‌شناختی و هستی‌شناختی چنین دیدگاهی را مورد بررسی قرار می‌دهد.
پدیدارشناسی و چالش واقعیت مجازی
نویسنده:
دانیل اوشیل؛ ترجمه: علی اصغر تقوی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: فراهنر,
چکیده :
مجموعه «فراروز و مجازی‌سازی»، بخشی از مجموعه مقالات و گفتارهایی در باب چالش‌های حقیقت و مجاز در فضای علم، دانش، فلسفه و هنر است. هدف از این کتاب توضیح درباره مسائل اولیه اصلی برای پدیدارشناسی جامع واقعی مجازی و نشان دادن ارتباط چنین پروژه‌ای برای مسئله معاصر فناوری مجازی و گسترش فزآینده آن در زندگی است؛ از این‌رو ابتدا ماهیت پدیدارشناختی ادراک و خیال در آثار «هوسرل» بررسی می‌شود. سپس فرضیه هوسرل درباره تفاوت بین آگاهی از تصویر و خیال در کتاب «روا‌ن‌شناسی تخیل» اثر «سارتر» بررسی می‌گردد.
مجازی فراتر از بازتولید: نکاتی درباره‌ی تاریخچه‌ی متافیزیک
نویسنده:
سیمونه گویدی؛ ترجمه: علی اصغر تقوی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: فراهنر,
چکیده :
مجموعه «درک مجازی»، بخشی از مجموعه مقالات و گفتارهایی در باب چالش‌های حقیقت و مجاز در فضای علم، دانش، فلسفه و هنر است. این کتاب به «هستی‌شناسی مجازی» می‌پردازد و نگاهی به ارتباط تاریخی آن با فناوری امروز دارد. این کتاب با بحث درباره ساختار متافیزیکی «دینامیس ارسطویی» آغاز می‌شود و سپس با مصالح آثار ارسطو و به‌ویژه مفاهیم «برگسون» ادامه می‌یابد و با بررسی کاربرد هستی‌شناسی مجازی در «برتری فرگشتی» پایان می‌یابد.
کافه‌ای در ته دنیا: داستانی درباره معنا و مفهوم زندگی
نویسنده:
جان‌ استرلکی؛ ترجمه: کیاندخت نوبخت نصیری
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: ژاله,
چکیده :
«جان»، مدیر تبلیغاتی یک شرکت بزرگ است. او بسیار پرکار است و زندگی پرمشغله‌ای دارد. جان به قصد یک استراحت کوتاه با ماشینش به راه می‌افتد. در مسیر با شرایطی روبه‌رو می‌شود و به کافه‌ای برخورد می‌کند که به اجبار در آن توقف می‌کند. در کافه با منوی غذای عجیبی روبه‌رو می‌شود؛ در منو سه سؤال پرسیده شده است، شما چرا اینجا هستید؟ آیا از مرگ می‌ترسید؟ و آیا زندگی پرمحتوایی دارید؟ جان، تعجب می‌کند و در عین حال حس کنجکاویش برانگیخته می‌شود و تصمیم می‌گیرد پی به راز این سؤالات ببرد... .
فضا - زمان و فراتر از آن
نویسنده:
باب توبن، فرد آلن ولف؛ ترجمه: نرگس سعیدی شاد
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: امید انقلاب,
چکیده :
یکی از هیجان انگیزترین نظریه هایی که در فیزیک کوانتوم مطرح گردیده، قضیه “اورت” است که در مورد وجود جهان های موازی صحبت می کند. “هیو اورت” دانشجوی دکترایی بود که تصمیم گرفت در پایان نامه دکترای خود، امواج کوانتوم را به عنوان مبنای احتمال وقوع هر چیزی در نظر نگیرد، بلکه آن را مبنای اتفاقاتی بداند که حتما به وقوع می پیوندند. دلیل این که این قضیه تا این حد گیج کننده است این است که در واقع موج کوانتومی در فضا-زمان احتمال اتفاقات، پرسه می زند. احتمال اتفاقاتی که ممکن است با یکدیگر متناقض هم باشند! به عنوان مثال وقتی شما سکه ای را به هوا می اندازید، وقتی به زمین رسید یا شیر و یا خط را نشان می دهد و هیچ گاه در یک زمان هر دو روی سکه را نشان نخواهد داد. اما در سکه ی کوانتومی، احتمال آمدن شیر و یا احتمال آمدن خط، همواره برابر است. اما چگونه این امواج کوانتوم واقعیت ها را می سازند؟ “اورت” و دیگر همکارانش به دنبال جوابی بودند که تمام احتمالات موجود را در بر داشته باشد و در نهایت به ایده جهان های موازی دست یافتند. بر طبق این نظریه به تعداد احتمالات ممکن، “جهان” وجود دارد و هر یک از احتمالات در یکی از این جهان ها اتفاق می افتد. بر این اساس، وقتی سکه ای را بالا می اندازید، با توجه به این که سکه دو رو دارد پس دو دنیا مسئول نتیجه به پایین افتادن سکه هستند؛ در یک دنیا سکه روی شیر را نشان می دهد و در دنیای دیگر سکه روی خط را. جالب تر این که شما کسی هستید که در هر دو دنیا شاهد نتایج متفاوت انداختن سکه هستید! شما در همه این دنیاهای موازی حضور دارید.
میدان نقطه صفر: در جستجوی نیروی اسرارآمیز کیهان
نویسنده:
لین مک‌ تاگارت؛ ترجمه: محمدعلی جعفری
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: فاطمی,
چکیده :
موضوع این کتاب، بحث دربارة برخی رازها و شگفتی‌های جهان خلقت است. نوشتار حاضر، با هدف پرده‌برداری از بسیاری واقعیت‌های رازگونة جهان و ارائة تعریفی نوین از زندگی به انسان معاصر تدوین شده است. نگارنده در این کتاب می‌کوشد، چگونگی برقراری ارتباط میان مغز و بدن انسان‌ها با جهان را شرح داده و تأثیر القائات ذهنی فرد بر تغییر سیر زندگی را بیان کند. وی همچنین،‌به موضوعاتی مانند تله‌پاتی، پدیده‌های فراوانی، هومیوپاتی، طب‌سوزنی، ماهیت حافظه و آگاهی، ارتباط میان ذهن و بدن و تأثیر نیایش بر بیماران لاعجاج توجّه کرده و با توضیح دربارة آن‌ها، مرزهای علم را بر هم زده و واقعیت وجود هر یک را به صورت جداگانه ثابت کرده است. مشخّصة کتاب، تأکید بر این موضوع است که انسان‌ها در اساس واحدی یکپارچه و در ارتباط با یکدیگرند و به این وسیله و با بهره‌گیری از اصل «اجزای کاملاً پیوسته»، هر لحظه بر کل تأثیر می‌گذارند.
فلسفه هنر نیچه
نویسنده:
جولیان یانگ؛ ترجمه: محمد رضا باطنی، رضا حسینی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: ورجاوند وابسته به شرکت ورجاوند,
چکیده :
این اولین بررسی جامع از فلسفه‌ی هنر نیچه است که به زبان انگلیسی ظاهر می‌شود. جولیان یانگ استدلال می‌کند که اندیشه‌ی نیچه در مورد هنر تنها در چارچوب فلسفه گسترده‌تر او قابل درک است. به ویژه، او تغییرات شگرف در زیبایی‌شناسی نیچه را در برابر پس‌زمینه مضامین مشهور مرگ خدا، عود ابدی و ایده اوبرمنش مورد بحث قرار می‌دهد. سپس یانگ حرفه‌ی نیچه و فلسفه‌ی هنری او را به چهار مرحله‌ی مجزا تقسیم می‌کند، اما پیشنهاد می‌کند که این مراحل یک دایره را توصیف می‌کنند. تلاش برای تأیید جهان در مراحل مرکزی انجام می‌شود، اما نیچه عمدتا در آغاز و پایان کار خود تحت تأثیر بدبینی شوپنهاوری است. هنر در آغاز و پایان مهم است زیرا ما را از زندگی "رهایی" می‌بخشد.
مشاوره‌ی فلسفی: نظر و عمل
نویسنده:
پیتر بی. راب؛ ترجمه: علی علوی نیا
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: شرکت نشر فراروان,
چکیده :
مشاوره فلسفی به فیلسوفان یادآوری می‌کند که هدف از فلسفه‌بافی نه تنها نظريه‌پردازی و موشکافی صِرف که پرداختن به چالش‌هایی است که زندگی روزمره انسان قرن 21 را فراگرفته و به روان‌شناسان نیز یادآوری می‌کند که برخی پرسش‌ها از قلمرو تعریف‌شده روان‌شناسی بیرون می‌روند، اما در عین حال بر بهداشت روانی مُراجع تأثیری بسزا دارند و نمی‌توان با نادیده گرفتن آن‌ها از دست تأثیرات پنهانشان در امان ماند. مشاوره فلسفی به روان‌شناسی، کمک می‌کند تا تکنیک‌ها و مهارت‌ها و روش‌های خود را در دامنه گسترده‌تری به کار بندد و به فلسفه، کمک می‌کند تا به میدان عمل زندگی بازگردد و نقش بازاندیشی زندگی را دوباره برعهده گیرد. در این کتاب فلسفه مشاوره فلسفی در چهار مطالعه موردی مورد بررسی قرار می‌گیرد.
تاریخچه اجمالی نظریه‌های صدق
نویسنده:
استوارت کندلیش، نیک دامنیانوویچ؛ ترجمه: فرشته نباتی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه علامه طباطبایی,
چکیده :
صدق، موضوعي است كه از عهد باستان مورد توجه فلاسفه بوده و نظريات گوناگوني درباره چيستي آن مطرح شده است؛ از اين‌رو در اين كتاب تاريخچه‌اي از نظريه‌هاي صدق از ابتداي قرن بيستم تا به امروز ارائه مي‌شود. نظريه‌هاي «بلانشارد»، «كارنپ»، «كواين»، «آلستون»، «رورتي»، «هاريچ»، «مك داوئل» و... در كتاب مطرح است. تمركز بيشتر مباحث كتاب بر نظريه «كاهش‌گرايي» است.
دوستی با خدا
نویسنده:
نیل‌ دونالد والش؛ ترجمه: مهرویه هاشمی نژاد
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: چابک اندیش,
چکیده :
«دوستی با خدا» از ارتباطی با خداوند می‌گوید که از عشق سرچشمه می‌گیرد و بر مبنای ترس و سودجویی تنگ‌نظرانه استوار نیست. «نیل دونالد والش» به ما نشان می‌دهد که در چه مسیر پرافت‌وخیزی از شک به ایمان، از ترس به شهامت و از سرگشتگی به هدفمندی رسیده است. نیل در روایت ماجرای شگفت‌آور زندگی خود، روبه خدا می‌گوید که اکنون می‌داند آفریدگارش در تمامی این داستان‌ها هدایت‌کننده وی بوده، اما پیوسته برای او حق انتخاب قائل بوده و با نگاهی مهر‌آمیز آزادی انسانی‌اش را محترم داشته است. والش با یکرنگی و صداقتی کم‌نظیر شرح می‌دهد که زمانی کارش به بی‌خانمانی و دربه‌دری رسیده بود و اگر همدلی و محبت مردمانی که همچون او فقیر و آواره بودند وجود نداشت، نمی‌توانست به زندگی ادامه دهد و امروز پیامش را به گوش جهانیان برساند. او از چگونگی مقاومت خود در برابر جریان پویای زندگی حکایت می‌کند؛ تا آنجا که این سرسختی و نرمش‌ناپذیری، افزون بر جان موجب آزردگی جسمش می‌شود و او را به بستر بیماری می‌کشاند. نویسنده، حکمت الهی را به ما یادآور می‌شود که اگر در ژرفای جان خود نخواهیم کاری را انجام دهیم، خدا ما را به اجبار وادار به انجام آن نخواهد کرد. آنگاه نیز لطف او همانند همیشه ما را دربرمی‌گیرد و از مسیری که نمی‌خواهیم، دور می‌کند؛ حتی اگر از طریق شکستن گردن در تصادفی عجیب با اتومبیلی باشد که از رده خارج شده و پیرمردی 90‌ساله آن را می‌راند! نیل برای ما شرح می‌دهد؛ اکنون به این درایت دست یافته که بداند سراسر این راه را تصادفی نپیموده و آن نقش‌آفرین یکتا پیوسته طرح‌های اصلی نقشه زندگی‌اش را رسم کرده است. البته او در همه حال آزاد بوده تا صحنه‌پرداز داستان زندگی خود باشد و زیبایی و اوج داستان‌آفرینش نیز در همین نکته است؛ هم‌آفرینی پرتوان بنده و کردگار و ظرافت و قاطعیت قانون جبر و اختیار! نگارنده از خشک‌اندیشی‌ها و محدودنگری‌هایی پرده برمی‌دارد که عظمت پروردگار را در چارچوب‌های تنگ خود محصور می‌بیند و هراس‌ها و نگرانی‌های خود را به آفریننده‌ای همواره خشمگین و مجازات‌کننده فرامی‌افکند. نیل با تأسف و حسرتی آشکار می‌گوید که این دیدگاه‌های نارسا و بسته چگونه او را در زندان جدایی از آفریدگارش اسیر کرده و وجودش را با زنجیر هراس و ناامیدی، از حرکت و پویندگی بازداشته است. اما ندایی درونی، پیوسته والش را به سوی وصل با معشوق می‌خواند و سرانجام او از درس‌های رنج‌بار و دشوار زندگی خودساخته می‌آموزد و از شهد گوارای هشیاری و آگاهی می‌چشد. آنگاه درِ معجزات پروردگار به روی او گشوده می‌شود و مردی بی‌خانمان و سرگردان در جایگاه یک آموزگار معنوی، پیام عشق و امید را منتشر می‌کند. نیل دونالد والش به همه نوید می‌دهد که دسترسی به این جایگاه برای تک‌تک انسان‌ها ممکن است؛ فقط باید عاشق وصل با او بود، به او روی آورد و پاسخ پرسش‌های بی‌پایان را نزد او جست.
  • تعداد رکورد ها : 314143