جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 316752
تأملات ميتافيزيقية في الفلسفة الأولى
نویسنده:
رنیه دیکارت؛ ترجمه: کمال الحاج
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت - لبنان/پاریس - فرانسه : دار منشورات عویدات,
تاملات در فلسفه اولی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
رنه دکارت
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
HarperTorch Classics ,
چکیده :
در این کتاب عناوین زیر مورد مطالعه قرار خواهند گرفت: اجمالی از زندگی دکارت، عصر دکارت، موقعیت فلسفه دکارت، رساله تاملات، خلاصه تاملات ششگانه.
اراده قدرت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
فریدریش‌ ویلهلم نیچه
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Vintage,
چکیده :
کتاب اراده قدرت، اثری نوشته ی فردریش نیچه است که نخستین بار در سال 1901 انتشار یافت. اگر هنوز هم در این زمانه ی پست مدرن و عجیب، چیزی به عنوان «فکر خطرناک» وجود داشته باشد، بدون تردید هیچ کتاب دیگری بیشتر از کتاب اراده قدرت، دربردارنده ی چنین افکاری نیست. هیچ اثر بزرگ دیگری در ادبیات متأخر، این چنین دلسوزانه و دقیق، نشانه های افول تمدن مدرن غرب را گوشزد نکرده است. در این کتاب ارزشمند و تأثیرگذار، بسیاری از بینش های بنیادین نیچه برای اولین بار به چشم می خورند و معرفی می شوند. علاوه بر این، موضوع نیهیلیسم نیچه، تفکری که جهان را خالی از معنا و هدف و ارزش می داند، در این کتاب مورد پرداختی جامع و چندوجهی قرار می گیرد. کتاب اراده قدرت، یکی از برجسته ترین آثار متفکر بزرگ آلمانی، فردریش نیچه است.
تاریخ فلسفه‌ی راتلج: فلسفه‌ی علم، منطق و ریاضیات در قرن بیستم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
استوارت جی شنکر
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
جلد 9 تاریخ فلسفه راتلج ده موضوع کلیدی در فلسفه علم، منطق و ریاضیات در قرن بیستم را بررسی می کند. هر مقاله توسط یکی از متخصصان برجسته جهان در آن زمینه نوشته شده است. این مقالات مقدمه ای جامع برای موضوع مورد بحث ارائه می دهند و به گونه ای نوشته شده اند که برای دانشجویان کارشناسی فلسفه و برای کسانی که خارج از فلسفه به این موضوعات علاقه مند هستند قابل دسترسی باشد. هر فصل شامل کتابشناسی گسترده ای از نوشته های اصلی در این زمینه است. از جمله مباحث مطرح شده، فلسفه منطق است. تراکتاتوس لودویگ ویتگنشتاین؛ بررسی پوزیتیویسم منطقی؛ فلسفه فیزیک و علم؛ نظریه احتمال و سایبرنتیک
تاریخ فلسفه‌ی راتلج: فلسفه‌ی علم، منطق و ریاضیات در قرن بیستم
نویسنده:
استوارت جی شانکر؛ ترجمه: حسن مرتضوی، علی سیاح
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
تهران: نشر چشمه,
چکیده :
مجموعة «تاریخ فلسفة غرب»، مروری بر فلسفة غرب را به ترتیب زمانی، از سرآغاز آن در قرن ششم پیش از میلاد تا عصر حاضر، فراهم می‌آورد. این کتاب، همة جریان‌های بزرگ فلسفی را مورد بررسی قرار می‌دهد. این مجموعه که در ده جلد فراهم شده، اطّلاعات بنیادی و انتقادی دربارة همة فیلسوفان مهمّ گذشته و حال را در اختیار می‌گذارد و تصویر روشنی از آن‌ها در بستر فرهنگی و علمی روزگارشان ارائه می‌دهد.در کتاب تاریخ فلسفه‌ی راتلج - جلد نهم: فلسفه علم، منطق و ریاضیات در قرن بیستم به موضوعاتی چون فلسفه‌ی منطق و ریاضیات، فلسفه‌ی فیزیک، فلسفه‌ی علم، پوزیتیویسم منطقی و سایبرنتیک پرداخته شده و آرای فیلسوفانی چون فرگه و ویتگنشتاین توضیح داده می‌شود. شانکر در ابتدای این جلد یک گاه‌شماری از رویدادهای بزرگ علمی و فلسفی قرن بیستم آورده است که برای علاقه‌مندان به فلسفه‌ی علم، بسیار مفید خواهد بود. همچنین پس از مقاله‌ها، واژه‌نامه‌ای از اصطلاحات فنی استفاده‌شده در کتاب آمده است تا خوانندگانی که رشته‌شان با فلسفه و ریاضیات نیز مرتبط نیست، بتوانند مقاله‌ها را به‌راحتی مطالعه کنند.
عشق دانایی: حیات فلسفه از سقراط تا دریدا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
روی برند
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
New York: Columbia University Press ,
چکیده :
کتاب عشق دانایی حاصل سال‌ ها پرداختن به متون و فیلسوفان کلیدی در مجله‌ های آکادمیک، کنفرانس‌ ها، گفتگوها و کلاس‌ های درس است؛ چه به عنوان دانشجو و چه به عنوان استاد. گاهی این کتاب صدای دانشجو یا همصحبت را پیدا می‌ کند و گاهی، هر چند بسیار کم، صدای استاد را به خود می‌ گیرد. در هر حالت، صفحات آتی نتیجۀ خوانش دقیق یا به طور دقیق ‌تر، نتیجۀ نوع خاصی از خوانش است؛ خوانشی که بر عملکرد و اثر تأکید دارد و این ابزار را برای پیام فلسفی مهم تلقی می ‌کند. دغدغۀ اصلی کتاب در عنوانش بیان شده است: عشق دانایی. البته این عنوان تحریفی از ترجمۀ پذیرفته‌شدۀ «فیلوـ‌سوفیا» به عنوان «عشق دانایی» است. باید در همین ابتدا اعتراف کنم که این کتاب تعریفی قاطع و مشخص ارائه نمی‌ دهد. در عوض، این اصطلاح به پرسشی مبدل می ‌شود که محرک هر فصل خواهد بود و با هر بخش جدید تغییر شکل می‌ یابد. این همان طریقی است که من تجربه‌ اش کرده‌ ام.
پیشرفت افلاطون: افلاطون چگونه افلاطون شد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
گیلبرت رایل
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge: Cambridge University Press ,
چکیده :
از نگاه رایل «فلسفه کاوشگری و جستجو است» روندی که هر فیلسوفی باید در پیش گیرد و در عرصه تفکر سرزمین های کشف ناشده را کشف کند. فیلسوف مانند «هر کاوشگری همیشه در حال یادگیری است، دست کم از خودش و در بهترین حالت از خودش و از دیگران.» رایل همین عقیده را در بررسی زندگی و فلسفه افلاطون وجهۀ نظر خویش قرار داده است. از دیدگاه وی افلاطون نیز یک سیر فکری را طی کرده و هرگز زندانی اندیشه و آموزه ای، به ویژه نظریه مثل، نبوده است. کوتاه سخن اینکه «داستان تکوین فلسفی افلاطون هنوز چشم به راه روایت شدن است» و در این کتاب رایل، خود، روایت می کند که افلاطون چگونه افلاطون شد.
در - جهان - بودن: شرحی بر قسمت نخست وجود و زمان هایدگر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
هیوبرت‌ ال دریفوس
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
The MIT Press ,
چکیده :
"در جهان بودن" کتابی است به قلم "هیوبرت دریفوس" که در آن "شرحی بر قسمت نخست وجود و زمان هایدگر" ارائه می کند. "در جهان بودن" راهنمای یکی از تأثیرگذارترین آثار فلسفی این قرن است: بخش اول از قسمت اول "وجود و زمان" ، جایی که "مارتین هایدگر" روایتی اصیل و قدرتمند از حضور در جهان را ارائه می دهد که سپس از آن برای انتقاد عمیق از هستی شناسی و معرفت شناسی سنتی استفاده می کند. تفسیرهای "هیوبرت دریفوس" راه را برای بازشناسی و پاسداشت این فیلسوف سخت سخن باز می کند و واژگانی دقیق و روشن را تشریح می کند که برای گفتگو در مورد پدیده ی جهان ضروری است. انتشار کتاب "وجود و زمان" در سال 1927 توجه دنیای آکادمیک را کاملا به خود جلب کرد. از آن زمان این کتاب تاکنون سنگفرشی برای فیلسوفان متنوعی مانند مارکوزه ، سارتر ، فوکو و دریدا بوده که به دنبال جایگزینی برای سنت خردمندانه ی دکارتی در فلسفه ی غرب بوده اند. اما متن هایدگر به طرز مشهوری حجیم و پیچیده است ، و به نظر می رسد زبان او متشکل از نئولوژی هایی است که بی دلیل غیرمرتبط است. برای نئوفیات و حتی برای کسانی که در مکتب هایدگر تحصیل کرده اند ، نتیجه ی کار اغلب قابل درک نیست. رویکرد "هیوبرت دریفوس" نسبت به این کتاب هیجان انگیز، ساده و کاربردی است. او متن را با مثال های مکرری که از زندگی روزمره بیرون کشیده شده اند، توضیح می دهد و ایده های هایدگر را به طرز ماهرانه ای با سوالات مربوط به هستی و ذهن مرتبط می سازد که فکر نسلی از دانشمندان علوم شناختی و فلاسفه ی ذهن را به خود مشغول کرده است.
دریافت‌های یو دن از مکالمات کنفوسیوس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
یو دان
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
کتاب دریافت‌های یو دن از مکالمات کنفوسیوس دربارۀ اثر کلاسیک مکالمات[1] است. اگرچه مکالمات متنی ثقیل و سنگین دارد، یو دن، نویسندۀ کتاب، این اثر کلاسیک را به شیوه‌ای ساده و زنده برای خواننده توصیف کرده است. او با آوردن داستان‌های مختلف و منطبق با زندگی واقعی، تک‌تک جملات کنفوسیوس را قابل‌درک می‌کند. جملاتی که قبل از خواندن این کتاب سخت و انعطاف‌ناپذیر می‌نمایند، با توضیحات و تفسیر‌های یو دن به روشی انعطاف‌پذیر و کاربردی در جنبه‌های مختلف زندگی تبدیل می‌شوند. در مقدمۀ کتاب، یو دن از خاطرات کودکی خود می‌گوید؛ خاطراتی که نشان از آمیختگی و اُنس او از کودکی با مکالمات دارد که دلیلی بر توانایی‌اش در تفسیر زیبای مکالمات است. نویسنده در هفت فصل با موضوعات مختلفی چون خودسازی و تهذیب نفس، راه‌ورسم زندگی، سلوک اجتماعی و… به تفسیر جملات مکالمات نشسته است.
حکومت‌اندیشی: قدرت و تدبیر در جامعه مدرن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
میشل دین
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
SAGE Publications Ltd ,
چکیده :
کتاب حاضر با تامل در کار فوکو ، مدعی است که حکومت اندیشی نه منزله مفهومی محوری در جامعه شناسی این سوال را طرح می کند که حکومت چیست و چگونه افراد و فرهنگ ها در جامعه مدرن سازمان می یابند ؟گرچه میشل دین سعی می کند از فوکو یاد بگیرد ولی به نوبه خود چارچوب ها و سنت های تحلیلی وسیع تری را برای بررسی کامل این مفهوم فراهم می کند .او نشان می دهد که حکومت اندیشی جهت گیری اساسا جدیدی به مطالعه قدرت و اقتدار اختیار کرده و درک جدید ئ مرتبط تری از این موضوع پیشنهاد می کند که چگونه فرد با دولت و بر عکس دولت با فرد ارتباط دارد. حکومت اندیشی منبعی ارزشمند برای دانشجویان و محققان در زمینه تحلیل و نظریه اجتماعی و سیاسی است.
  • تعداد رکورد ها : 316752