جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
نجات لئوناردو: فراخوانی برای مقاومت در برابر حمله سکولار به ذهن، اخلاق و معنا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Nancy Pearcey
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
B&H Books,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا سکولاریسم یک نیروی مثبت در دنیای مدرن است؟ یا منجر به چندپارگی و از هم گسیختگی می شود؟ در نجات لئوناردو، نانسی پیرسی، نویسنده پرفروش و برنده جایزه (حقیقت کامل، نویسنده همکار چگونه اکنون زندگی کنیم؟) یک مورد قانع کننده را بیان می کند که سکولاریسم مخرب و غیرانسانی است. پیرسی متفکران و هنرمندان انقلابی، ایده‌ها و رویدادها را به تصویر می‌کشد که گام به گام به رهاسازی جهان‌بینی‌های سکولار منجر می‌شود که کرامت و آزادی انسان را تضعیف می‌کند. او رویکرد تازه‌ای ایجاد می‌کند که تأثیر دنیای واقعی ایده‌ها در فلسفه، علم، هنر، ادبیات و فیلم را به نمایش می‌گذارد - صداهایی که ما را در کلاس درس، سینما و اتاق نشیمن ما احاطه می‌کنند. پیرسی، یک آگنوستیک سابق، یک مورد قانع کننده برای مسیحیت تاریخی به عنوان یک جایگزین کل نگر و انسانی ارائه می دهد. او خوانندگان را برای مقابله با جهان بینی های انکار کننده زندگی که به طور بنیادی جامعه را بازسازی می کند و زندگی روزمره ما را فرا می گیرد، مجهز می کند. چه یک مسیحی فداکار، سکولاریست مصمم باشید، یا ندانید دقیقاً در کجا ایستاده اید، خواندن نجات لئوناردو دیدگاه های تثبیت شده را متزلزل می کند و بت های ایدئولوژیک را سرنگون می کند. شامل بیش از 100 بازتولید هنری و تصویرسازی است که مضامین کتاب را زنده می کند.
شاخص‌های تمدن اسلامی با الهام از آموزه‌های قرآن کریم
نویسنده:
محمد باقر سعیدی روشن
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
مشهد: دانشگاه علوم اسلامی رضوی,
چکیده :
انسان به صورت فطری و سرشت آفرینشی، موجودی اجتماعی است و رشد و تعالی او نسبتی دو سویه با جامعه دارد. دین اسلام، اهتمام فراوانی معطوف رشد و ارتقای همه جانبه جامعه داشته و آموزه های بسیاری در راستای ایجاد جامعه‌ای متمدن، رشید و الگو، ارائه نموده است. مبنای اصلی منظومه فکری اسلام در اداره جامعه برغم دیگر مکتب ها، نه صرف آسایش بلکه «سعادت» و «کمال» است. از آموزه های قرآن کریم استفاده می شود در راهبرد جامعه به سمت اهداف متوازن و مطلوب و تامین سعادت آحاد آن یک رشته شاخص های اساسی را در نظر دارد. در نگاه قرآنی، یکی از شاخص‌های جامعه آرمانی، فرزانگی مردم آن در بعد معرفت و حکمت و برخورداری از درکی عمیق و همه جانبه از همه حقایق هستی است. همچنان که داشتن فلسفه زندگی و ایمان به یک تکیه گاه اعتقادی معیاری دیگر در ساخت تمدن توحیدی و جامعه مطلوب اسلامی و تمایز بخش تمدن اسلامی از تمدن های غیر اسلامی است. سومین شاخص در تمدن اسلامی، بسط فضیلت‌های والای انسانی و ارزش‌های اخلاقی است. فرزانگی در قلمرو مناسبات اجتماعی مانند حاکمیت قانون منبعث از حق، و مدیریت صالح، وجود عدالت، آزادی و امنیت اجتماعی و برقراری وحدت و همدلی میان افراد جامعه از دیگر شاخص‌های تمدن اسلامی بشمار می‌رود. و سر انجام آن که برتری جامعه اسلامی در مظاهر مادی و برخورداری از اقتدار اقتصادی، صنعتی و دفاعی، از دیگر معیارهای تمدن در نگاه اسلامی ملاحظه می شود. نکته اساسی در تحلیل و ارزیابی این شاخص ها آن است که سهم و وزن اصلی در این میان به حوزه نرم افزار تعلق داشته و عناصر ذاتی یک جامعه مطلوب، پیشرفته و پوینده ی مسیر سعادت، بعد مغز افزار آن است و نه بعد سخت افزار آن.
صفحات :
از صفحه 61 تا 82
حکومت جهانی واحد رویارویی جهان بینی سکولار با جهان بینی الهی
نویسنده:
رهنمایی سیداحمد
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
مقاله پیش رو، با نگاهی به مفهوم حکومت جهانی واحد، به نقد و بررسی چنین حکومتی از دو منظر کاملا متمایز سکولار و الهی می پردازد. اردوگاه غرب در اندیشه سیاسی خود بر ساختار و محتوای لیبرال ـ دموکراسی پای می فشارد، در حالی که مکتب اسلام در به تصویر کشاندن حاکمیت جهانی، به نظریه عدالت جهانی در پرتو حکومت جهان گستر مهدوی می اندیشد. روی کرد این نوشتار، تحلیلی ـ انتقادی است تا با حفظ جنبه پویایی بحث، عرصه را برای مباحث جامع تر و دقیق تر بگستراند و زمینه بهتری را برای طرح موضوع نظام جهانی واحد در مراکز علمی و فرهنگی و در سطح داخلی و بین المللی، فراهم سازد.
صفحات :
از صفحه 63 تا 84
  • تعداد رکورد ها : 3