جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
مبانی آموزه بازگشت مسیح در کتاب مقدس
نویسنده:
قاسمی قمی جواد
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
حیات مسیحیت به عنوان یکی از ادیان زنده جهان، در گرو اعتقاد به آموزه بازگشت مسیح، در همه ابعاد آن است. از محورهای اساسی این آموزه، رجعت یا بازگشت شکوه مند مسیح در آخر الزمان است که اتفاقا از باورهای غالب جامعه مسیحی به شمار می رود. وقتی جزای ایمان به مسیح، زیستن در او و زنده شدن با او و حیات ابدی در ملکوت آسمان ها در کنار او باشد، بی شک یک مسیحی مؤمن همواره در انتظار بازگشت شکوه مند او خواهد بود تا با مسیح در ملکوت الهی بزید. عهد جدید به عنوان مانیفست باورهای مسیحی، نمودار روشنی از این رجعت برای مسیحیان ارایه می کند. این آموزه در بخش های قدیمی تر عهد جدید مانند رساله اول و دوم پولس به تسالونیکیان به خوبی منعکس شده است. در این مقاله، بر آنیم تا با کنکاشی درباره این موضوع، شمه ای از آیات مربوط را بررسی و از این رهگذر به ارزش الهیاتی آن پی ببریم. باید توجه داشت که رستاخیز مردگان، داوری نهایی و نیز پایان دوران از موضوع های مرتبطی است که معمولا به دلیل پیوند محکمی که با بازگشت مسیح دارند، در یک ردیف مورد پژوهش قرار می گیرند.
صفحات :
از صفحه 151 تا 151
شک رسولان و ایمان رستاخیز کلیسای اولیه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
J D Atkins
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Mohr Siebeck,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این اثر، جی دی اتکینز ترکیبی از تحلیل تاریخ دریافت و نقد ویرایش را به کار می‌گیرد تا نظریه‌های مدرن را به چالش بکشد که لوقا 24 و جان 20 پاسخ‌های معذرت‌آمیز به دین‌گرایی اولیه هستند. او شباهت‌های قرن دومی را که برای حمایت از این نظریه‌ها به کار می‌رود، به همان بررسی انتقادی-نقادی اناجیل می‌پردازد و متوجه می‌شود که نگرانی‌های ویراستاری و عذرخواهی انجیل‌ها اساساً با نگرانی‌های نویسندگان ضد اسلام متفاوت است: نه لوقا و نه یوحنا هدفشان اثبات فیزیکی بودن رستاخیز هر دو در عوض توجه را به تحقق نبوت جلب می کنند. نویسنده همچنین استدلال می‌کند که شک حواریون وسیله‌ای معذرت‌خواهانه نبوده و تظاهرات بدنی لمس کردن و خوردن به قبل از تعالیم است. آموزگاران اولیه به اناجیل به عنوان شهادت رسولی متوسل می شوند، اما بر هرمنوتیک غیر تحت اللفظی اصرار دارند که در آن مسیح اعمال فیزیکی را «فقط در ظاهر» انجام می دهد.
  • تعداد رکورد ها : 2