جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
 تبیین عوامل شکل گیری و تحول دلبستگی در کودک بر اساس منابع اسلامی
نویسنده:
آقاجانی کوپایی محمدصادق, احمدی محمدرضا, نارویی رحیم
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
چکیده :
هدف از این پژوهش، کشف عوامل شکل گیری و تحول دلبستگی در کودک بر اساس منابع اسلامی است. بدین منظور به روش توصیفی- تحلیلی به منابع دست اول به کمک نرم افزارهای معتبر و مطالعه تربیتی برخی منابع اسلامی مراجعه شد و آموزه های اسلام در موضوع پژوهش مورد تحلیل قرار گرفت. بررسی آیات و روایات اسلامی نشان داد، نگاه همه جانبه اسلام، این پدیده را فرایندی قلمداد می کند که شکل گیری آن از دوران جنینی آغاز می شود. شکل گیری دلبستگی در مرحله پیش از تولد، به دو زیر مرحله تقسم می شود. زیر مرحله پیش از ازدواج و زیر مرحله پس از ازواج. در زیر مرحله اول عوامل موثر در شکل گیری دلبستگی انتخاب همسر مناسب و توجه به ویژگی های ژنتیکی مادر است. در زیر مرحله دوم می توان به شرایط انعقاد نطفه، تغذیه و آرامش مادر به عنوان عوامل موثر در شکل گیری دلبستگی در کودک اشاره کرد.این عوامل جهت تایید روایی محتوا توسط ده نفر کارشناس ارزیابی شد و ضریب تطابق کندال و آزمون معناداری خی دو برای بررسی میزان تطابق و معناداری بین نظرات ده کارشناس محاسبه گردید. ضریب تطابق کندال 0.187 با سطح معناداری 0.05 نشان می دهد میزان توافق کارشناسان خبره درباره موافقت گویه ها با مستندات اسلامی است که نشان دهنده روایی مناسب محتوای عوامل شکل دهنده دلبستگی است.
صفحات :
از صفحه 13 تا 42
تحول و تکامل در معرفت
نویسنده:
روزبهی فضل اله
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
صور ذهنی به جهت تجرد و ثبات خود، تغییر یا تکامل نمی پذیرند و امر صدق و کذب تصدیقات و گزاره ها بین وجود و عدم دایر است، یعنی صادق تر یا کاذب تر بودن تصدیقات معنا ندارد. تصدیق بدیهیات و ضروریات از تحول در امانند، هر چند فهم بهتر آن ها میسر شود. از طرف دیگر، نظریات تغییرپذیرند، هر چند یقینیات منطقی از جهت منطقی استوارند. فهم بهتر - به معنای تحول کیفی فهم - نیز، امکان پذیر است که با تکامل نفس پدید می آید.نفس انسانی با تهذیب درونی و اتحاد با معلومات خویش تکامل می یابد. و هر گونه تغییر یا تکاملی تنها در نفوس بشری واقع می شوند.
صفحات :
از صفحه 95 تا 123
  • تعداد رکورد ها : 2