جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 795
تفاسیر شیعی اسلام: سه رساله در باب الهیات و معاد شناسی
نویسنده:
S. J. Badakhchani (ed.,trans.) (سید جلال بدخشانی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
I. B. Tauris ,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
چکیده ماشینی: یکی از برجسته‌ترین دانشمندان و دانشمندان مسلمان عصر قرون وسطی، چندمعیت ایرانی نصیرالدین طوسی (1274-1201) در سنین جوانی و همزمان با سرازیر شدن لشکریان چنگیزخان به سرتاسر سرزمینش به جامعه شیعه نزاری اسماعیلی پیوست. او در طی یک کار طولانی و برجسته، ابتدا تحت حمایت اسماعیلیان در قلعه الموت، و بعداً با مغولان فاتح، بیش از 150 اثر در موضوعات مختلف از کلام و فلسفه گرفته تا ریاضیات و نجوم ارائه کرد. آثار اصلی او درباره دکترین اسماعیلی، روضه یی تسلیم (بهشت تسلیم) و سیر و سلوک (تفکر و کنش)، پیش از این به ترجمه انگلیسی توسطS.J. Badakhchani(س.ج.بدخشانی) موجود است. او در این مجلد، سه اثر کوتاه‌تر اسماعیلی طوسی به نام‌های «آغاز و انجام»، «تولا و تبرا» و «مطلوب المؤمنین» را در این مجلد به چاپ رسانده است) طوسی در این سه رساله، با اشاره ویژه به ماهیت اولیه انسان، وجود زمینی او در ارتباط با امام و سرنوشت اخروی او، تفاسیر اجمالی از نقوش کلیدی در آموزه اسماعیلیه ارائه می دهد.
یک الهیات در طرح کلی: آیا این استخوان ها می توانند زنده بمانند؟
نویسنده:
Robert W. Jenson; Adam Eitel (trans.,ed.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی: A Theology in Outline کل الاهیات مسیحی را به عنوان پاسخی به سؤالی که خداوند از حزقیال نبی مطرح کرده است، چارچوب بندی می کند: "ای پسر انسان، آیا این استخوان ها می توانند زنده بمانند" (حزقیال 37:3)؟ با توجه به نور جنسون، پرسیدن اینکه آیا این استخوان‌ها می‌توانند زنده بمانند یا خیر، ابتدا این سوال است که آیا داستانی که خدا با قوم خود زندگی می‌کند می‌تواند ادامه یابد یا خیر. سپس می توان پرسید: آیا خود ایمان مسیحی انبوهی از استخوان های مرده است؟ آیا الهیات مسیحی مرده است؟ تحت فشار محرک این سوال است که A Theology in Outline به دنبال این است که دانشجویان را با رشته ای سنتی از موضوعات در الهیات مسیحی آشنا کند: خدا، تثلیث، خلقت، انسانیت، گناه، نجات، و کلیسا. یک الهیات در طرح کلی: آیا این استخوان ها می توانند زندگی کنند؟ با یک دوره کارشناسی که توسط رابرت دبلیو. جنسون در دانشگاه پرینستون در بهار سال 2008 تدریس شد، آغاز شد. بر اساس مجموعه ای از بیست و سه سخنرانی دوره، یک مرور مختصر و قابل دسترس از الهیات مسیحی ارائه می دهد و در عین حال فضای کلاس درس جنسون را حفظ می کند. همان‌طور که کتاب الهیات سیستماتیک جنسون، یک الهیات در طرح کلی به دنباله‌ای استاندارد از آموزه‌ها در الهیات مسیحی می‌پردازد - خدا، تثلیث، خلقت، انسانیت، گناه، نجات، کلیسا و غیره. با این حال، اصل سازماندهی و انگیزه آن کمتر سنتی است. جنسون با انعکاس علاقه اخیر خود به تفسیر الهیاتی از کتاب مقدس، کل الهیات مسیحی را در پاسخ به سؤالی که از حزقیال نبی پرسیده شده است: "ای پسر انسان، آیا این استخوان ها می توانند زنده بمانند؟" برای جنسون، پرسیدن این سوال به این معناست که آیا الهیات مسیحی خود انبوهی از استخوان های مرده است؟ آیا می توان داستانی را که خدا با قوم خود زندگی می کند امروز بیان کرد؟ از اول تا آخر فصل های این کتاب تحت فشار انگیزشی این سوال پیش می رود. بنابراین، آنها یک توالی منفرد از گفتگوهای گویا را به منظور معرفی مبتدیان به الهیات مسیحی تشکیل می دهند. ادامه مطلب... چکیده: در سال 2008، رابرت جنسون آخرین مجموعه سخنرانی خود را با عنوان «آیا این استخوان ها می توانند زندگی کنند؟: مقدمه ای بر الهیات مسیحی» را در دانشگاه پرینستون ایراد کرد. آدام ایتل، دستیار آموزشی جنسون در آن زمان، بیست و سه سخنرانی این مجموعه را ضبط و رونویسی کرد و آنها را در این کتاب گردآوری کرد. ادامه مطلب...
الهیات رهایی بخش زیست محیطی: دیدگاه‌های مبتنی بر ایمان درباره فقر و تغییرات اقلیمی در فیلیپین
نویسنده:
William Holden, Kathleen Nadeau, Emma Porio
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing ,
چکیده :
چکیده ماشینی: اثرات مرتبط با تغییرات آب و هوا و پیامدهای بلایای طبیعی، مانند طوفان هایان در فیلیپین، بر زندگی و معیشت مردم محلی، به ویژه در جوامع فقیر ساحلی، ویران کرده است. این کتاب به پاسخ‌های سطح محلی به اثرات تغییرات آب و هوایی از منظر الهیات بوم‌شناختی و فمینیسم نگاه می‌کند، که رویکردی مبتنی بر راه‌حل و عادلانه جنسیتی برای برخی از مشکلات تغییر آب و هوا ارائه می‌دهد. این بررسی می‌کند که چگونه کارگران محلی و مذهبی در حال مشارکت با جوامع محلی برای تغییر و بازسازی زندگی و معیشت خود در قرن بیست و یکم هستند.
پیوریتانیسم عثمانی و نارضایتی‌های مربوط به آن: احمد العقیصاری و قدیزادلی‌ها
نویسنده:
Mustapha Sheikh
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی: این کتاب در مورد ظهور یک تصوف فعال جدید در جهان اسلام از قرن شانزدهم به بعد است که بر مسئولیت شخصی برای عملی کردن هدایت های خداوند تأکید دارد. این به طور خاص بر تحولات در مرکز امپراتوری عثمانی تمرکز می‌کند، اما همچنین در نظر می‌گیرد که چگونه ممکن است تحت تأثیر ارتباطات و مشارکت‌های گسترده‌تر مردان عالم و مقدس قرار گرفته باشند و چگونه نفوذ آنها از امپراتوری عثمانی به جنوب آسیا در سال جاری گسترش یافته است. خاص تمرکز فوری بر جنبش قادی‌زادلی است که از سال‌های 1620 تا 1680 در استانبول شکوفا شد و علیه علمای فاسد و صوفیان غیرقانونی به مبارزه پرداخت. هدف این کتاب بررسی رابطه بین مجالس الابرار مجالس احمد الرومی الاقصاری و عقاید قادیزاده است تا هم نویسنده و هم جنبش را در محیطی عثمانی، حنفی و صوفی قرار دهد. با این کار، هم در آشکار کردن نوشته‌های الاقصاری و هم از نظر روش‌شناختی، حداقل در مطالعات عثمانی، در استفاده از مقایسه‌های متنی خط به خط برای تعیین وام‌گیری‌ها و تأثیراتی که الاقصاری را به قرون وسطی اسلامی مرتبط می‌کند، زمینه جدیدی را می‌گشاید. متفکرانی چون احمد ب. تیمیه و ابن قیم جوزیه و نیز به چند تن از نزدیکان معاصر. مهم‌تر از همه، این کتاب در نهایت به دوگانگی شدید اصلاح‌طلبی قادی‌زادلی و تصوف پایان می‌دهد، دوگانگی که به استثنای اندک همچنان ستون اصلی ادبیات موجود است.
بین تصویر و کلمه: درگیری‌های الهیاتی با تخیل، زبان و ادبیات
نویسنده:
Trevor Hart
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
چکیده :
چکیده ماشینی: بحث اصلی ایمان مسیحی این است که در تجسم، کلام ابدی یا لوگوس خود خدا جسم گرفته است، بنابراین برای ما تصویر خدای نامرئی شده است. خود انسانیت ما در یک رفت و آمد دائمی بین مادیت و غیرمادی زندگی می کند. تخیل، زبان و ادبیات هرکدام نقشی حیاتی در میانجی گری این اتحاد غایی ماده و معنا در موجود انسانی دارند. ترور هارت با نزدیک شدن به جنبه های مختلف دو حرکت متمایز بین تصویر و کلمه، در تجسم و پویایی وجود انسان، درک روشن تری از هر یک ارائه می دهد و در کنار هم قرار گرفتن با دیگری را بررسی می کند. هارت نتیجه می‌گیرد که در اقتصاد تثلیثی خلقت و رستگاری، این دو موقعیت «تن‌گیری» جدایی‌ناپذیر و غیرقابل تقسیم هستند.
الهیات آزادی میلتون
نویسنده:
Benjamin Myers
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Walter de Gruyter ,
چکیده :
چکیده ماشینی: در مرکز شعر حماسی جان میلتون بهشت ​​گمشده (1667) تعهدی رادیکال به آزادی الهی و انسانی وجود دارد. این مطالعه بهشت ​​گمشده را در چارچوب مناقشات الهیاتی پس از اصلاحات قرار می دهد، و تصویر الهیاتی از آزادی را در طول شعر دنبال می کند. این مطالعه راه‌هایی را شناسایی و بررسی می‌کند که میلتون با سنت‌های اصلی پروتستان در به تصویر کشیدن جبر، خلقت، اراده آزاد، گناه، و تبدیل شدن، هم پیوسته و هم ناپیوسته است.
قرآن مستضعفین: الهیات رهایی بخش و عدالت جنسیتی در اسلام
نویسنده:
Shadaab Rahemtulla
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی: این مطالعه به تحلیل تفسیرهای چهار روشنفکر مسلمان می پردازد که به کتاب مقدس به عنوان متنی رهایی بخش برای رویارویی با مجموعه ای از مشکلات، از پدرسالاری، نژادپرستی، و امپراتوری گرفته تا فقر و خشونت جمعی بین مذهبی روی آورده اند. شاداب رحمت الله تفاسیر فرید اساق (متولد 1956) آفریقای جنوبی، مهندس اصغرعلی هندی (1939-2013)، آمینه ودود آمریکایی آفریقایی تبار (متولد 1952) و اسما بارلاس آمریکایی پاکستانی (متولد 1950) را می داند. . رحمتولا بررسی می‌کند که چگونه این روشنفکران توانسته‌اند این متن عربی قرن هفتمی را به شیوه‌ای رهایی‌بخش اجتماعی، با پرداختن به واقعیت‌های زندگی‌شده خود از ظلم و ستم، و در نتیجه زمینه‌هایی که جهان‌هایی هستند که از دنیای مخاطبان متن حذف شده‌اند، بیان کنند. او از طریق مطالعه دقیق آثار آنها، بر اهمیت محتوای اخلاقی-اجتماعی قرآن و استفاده آنها از شیوه های جدید و بدیع قرائت تأکید می کند. این اثر تحلیلی غنی از شیوه‌های فکری روشنفکران مسلمان خاص ارائه می‌کند و بدین وسیله یک مکتب فکری با چارچوب وسیع را اثبات می‌کند. رحمت‌لا اهمیت خاص و عام آنها را بدون ابراز همدردی غیرانتقادی نشان می‌دهد. او تأثیر تفسیر تفسیری مدرن را که بیشتر خودآگاهانه به بافت تاریخی و واقعیت های کنونی توجه دارد، روشن می کند. بنابراین، این اثر به شیوه ای متقابلاً تقویت کننده، نقش عاملیت و رویکردهای هرمنوتیکی را در اندیشه مدرن اسلامی روشن می کند.
بعد از کالوین: مطالعاتی در باب توسعه یک سنت الهیاتی
نویسنده:
Muller, Richard Alfred
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این دنباله ای بر فیلم The Unaccomodated Calvin OUP 2000 اثر ریچارد مولر است. در کتاب قبلی، مولر تلاش کرد تا کار الهیات کالوین را در بافت تاریخی خود قرار دهد و شبکه‌های الهیات قرن بیستمی را که برداشت ما را از کار اصلاح‌طلبان تیره کرده‌اند، از بین ببرد. در کتاب حاضر، مولر این رویکرد را با هدف غلبه بر یک سری چارچوب‌های الهیات قرن نوزدهم و بیستم که مشخصه بسیاری از پژوهش‌های مربوط به ارتدوکس اصلاح‌شده یا آنچه که می‌توان «کالوینیسم پس از کالوین» نامید، پیش برد.
الهیات کاتولیک بعد از کیرکگارد
نویسنده:
Furnal, Joshua
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : اگر چه او همیشه به عنوان چنین شناخته نمی شود، اما سورن کی یرکگور یکی از متحدان مهم الهیات کاتولیک در اوایل قرن بیستم بوده است. علاوه بر این، درک این رابطه و ریشه های آن منابع و بینش های ارزشمندی را به الهیات کاتولیک معاصر ارائه می دهد. البته برخی از پیش فرض های منفی وجود دارد که باید بر آنها غلبه کرد. از نظر تاریخی، برخی از خوانندگان کاتولیک به کی یرکگور مشکوک بوده اند و او را یک پروتستان غیرمنطقی می دانند که با تفکر کاتولیک در تضاد است. با این حال، ذکر مساعد از کی یرکگور در Fides et Ratio اثر ژان پل دوم نشان می دهد که نوشته های کی یرکگور به این راحتی ها رد نمی شوند. الهیات کاتولیک پس از کی یرکگارد به بررسی نوشته های متفکران نمادین کاتولیک در قرن بیستم می پردازد تا تعامل اساسی آنها را با نوشته های کی یرکگور ارزیابی کند. جاشوا فرنال استدلال می‌کند که نوشته‌های کی‌یرکگور موجب اصلاح و تجدید در الاهیات کاتولیک قرن بیستم شده است، و باید این کار را امروز ادامه دهد. برای نشان دادن ارتباط کی یرکگور در الهیات کاتولیک پیش از آشتی، فرنال شواهد گسترده تری از استقبال کاتولیک ها از کی یرکگور در اوایل قرن بیستم را بررسی می کند - به طور خاص به شخصیت های با نفوذی مانند تئودور هاکر، رومانو گواردینی، اریش پرژیوارا، و دیگر متفکران رومانهولیک نگاه می کند. معمولاً با حرکت منابع مرتبط هستند. فورنال به‌ویژه بر نوشته‌های هنری دو لوباک، هانس اورس فون بالتاسار، و تومیست ایتالیایی، کورنلیو فابرو، به‌عنوان نقطه‌های ورودی، تمرکز دارد.
  • تعداد رکورد ها : 795