جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 313818
ح‍ک‍م‌ و م‍واع‍ظ م‍ن‌ ح‍ی‍اه‌ الان‍ب‍ی‍اء ع‍ل‍ی‍ه‍م‌ال‍س‍لام‌
نویسنده:
ت‍ال‍ی‍ف‌ م‍رت‍ض‍ی‌ ال‍م‍ی‍لان‍ی‌.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ق‍م‌: دار ال‍ک‍ت‍اب‌ الاس‍لام‍ی‌‏‫,
خون و دیگر هیچ ...
نویسنده:
جواد فاتحی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: انتشارات سلسله‏‫,
ت‍ج‍رب‍ه‌ی‌ دی‍ن‍ی‌
نویسنده:
ع‍ب‍اس‌ ی‍زدان‍ی‌؛ ت‍ه‍ی‍ه‌ ش‍ده‌ در ان‍ج‍م‍ن‌ م‍ع‍ارف‌ اس‍لام‍ی‌ ای‍ران‌.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ق‍م‌: زلال‌ ک‍وث‍ر‏‫‬‏,
L'integrite islamique: ni integrisme, ni integration‫‭
نویسنده:
Charles-Andre Gilis.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‏‫‭Beyrouth‏‫‭: Albouraq‏‫‭,
پاسخ به پرسش‌های عاشورا
نویسنده:
محمدعلی چنارانی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
مشهد: نورالمبین‏‫,
ق‍ی‍ام‌ ال‍ح‍س‍ی‍ن‌(ع‌) ت‍اری‍خ‌ ع‍اش‍ورا
نویسنده:
ف‍اض‍ل‌ ب‍خ‍ش‍ش‍ی‌
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
م‍ش‍ه‍د: ف‍دک‌,
استخراج، گزینش، گونه شناسی و تحلیل روایات تفسیری، ذیل آیات 1- 15 سوره ی انفال
نویسنده:
نویسنده:مرضیه میزبانی؛ استاد راهنما:اسماعیل ملکوتی خواه؛ استاد مشاور :صحبت‌اله حسنوند
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
قرآن کتاب انسان سازی و هادی بشر و تبیین کننده ی همه جوانب و نیازهای انسان است و در بر دارنده ی مسائل فردی و اجتماعی و تنظیم کننده ی امور دنیوی و اخروی است. و رسول خدا (ص) و ائمه ی اطهار (ع) بهترین و شایسته ترین شارحان و مفسران و آموزگاران تفسیر این کلام الهی می باشند. باتوجه به وسعت احاطه ی معصومین (ع) بر معارف قرآن و آثار به جای مانده از ایشان، باید پذیرفت که آموزه های اهل بیت (ع) در تفسیر قرآن، هنوز آنگونه که شایسته است شناخته نشده است و مورد بهره برداری قرار نگرفته است. همچنین معارف احادیث در ارتباط با آیه یا به درستی تبیین نشده و یا در هاله ای از ابهام می باشد. علاوه بر این امور باتوجه به موقعیت و فضای اجتماعی و با توجه به وظایف و اهداف جامعه اسلامی و مسئله ی تولید علم که بارها مقام معظم رهبری به آن اشاره فرموده اند، ضرورت تلاش برای گونه شناسی و دسته بندی روایات موجود و کشف روایات تفسیری جدید را اثبات می کند. به همین خاطر این نوشتار با روش توصیفی تحلیلی و با ابزار کتابخانه ای و مراجعه به کتب تفسیری و روایی و با بهره گیری از نرم افزار جامع الاحادیث و جامع التفاسیر و درایه النور به گزینش روایات تفسیری مرتبط با آیات 1تا 15 سوره ی انفال پرداخته تا رابطه ی آیات و روایات را تبیین نماید و معارف قرآن را در قالب پیام یا شرح ارائه دهد. در این پژوهش روایات موجود در 95 تفسیر ذیل آیات 1تا 15 سوره ی انفال جمع آوری گردید. در مجموع برای این 15 آیه 367 روایت در تفاسیر آمده است که از این تعداد فقط 258 روایت، مشابه و تکرار روایت پیشین است و تنها 87 روایت جدید است و 22 روایت برآمده از منابع روایی، بیشترین روایات برآمده از اصول کافی است و30 درصد روایات بررسی شده و از این میزان، فراوانترین گونه ی روایات منتخب این پژوهش نیز گونه ی شرح می باشد.
بررسی نقش اینترنت همچون فناوری آموزشی در نسبت با پرورش اصالت در دانشجویان با نظر به فلسفه هستی
نویسنده:
روح اله مظفری پور
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
در این پژوهش نسبت اصالت اگزیستانسی با اینترنت به عنوان فناوری آموزشی مورد بررسی قرار گرفته است. به همین منظور از روشهایی مثل تفسیرمفهومی،تحلیل تطبیقی و هرمنوتیک انتقادی استفاده شده است. ابتدا رویکردهای مختلف فناوری از جمله دیدگاه ابرارگرایانه، رویکرد کلاسیک، رویکرد انتقادی و رویکرد جبرگرایی منعطف مورد بررسی قرار گرفته است. در ادامه مفهوم اصالت از دیدگاه اندیشمندان فلسفه هستی مطالعه شده است. هر یک از اندیشمندان هستی به روش خاص خود مفهوم اصالت را مورد بحث قرار داده اند. از جمله موارد مورد نظرآنها عبارتند از: تاکید بر فرد و برتر بودن فرد بر نوع انسان، تاکیدبر تنهایی انسان و دور بودن انسان ازتوده، بررسی زندگی متوسط هرروزی و شرایط نااصیل آدمی، تاکید بر ارتباط اصیل. مولفه های اصالت اگزیستانسی شامل: فردیت، تعهد و مسئولیت، ارتباط اصیل، ژرف نگری و دوری از روزمره گی. با نگاه به اینترنت به عنوان فناوری اطلاعات، نسبت هر یک از مولفه های اصالت اگزیستانسی با اینترنت مورد مطالعه قرار گرفته است، اینترنت می تواند به رشد برخی مولفه هاکمک کند و هم چنین می تواند مانع رشد برخی مولفه های اصالت باشد. برخی چگونگی های کلی پرورش اصالت دانشجویان در نسبت با استفاده از اینترنت عبارتند از: تمایز اطلاعات و دانش و خرد، نگاه به اینترنت به عنوان ابزار آموزشی، ارائه معیار برای استفاده درست از اینترنت و توجه به تعاملات اصیل و نقش مکانهای فیزیکی. برای پاسخ به سوال سوم پژوهش در مورد استلزامهای بهره گیری از اینترنت از روش هرمنوتیک انتقادی و مصاحبه با متخصصان استفاده شده است که مواردی مانند داشتن معیار و هدف و اولویت بندی برای جستجو در اینترنت، داشتن هدف قبل از استفاده از اینترنت، مشخص شدن جایگاه اینترنت در آموزش و آگاه و متفکر بار آوردن دانشجویان، توجه به تفاوتهای فردی در آموزش عالی، ایجاد فرصت ارتباطات فراتر از فضای مجازی، توجه به تربیت رسانه ای و رسانه تربیتی موارد مطرح شده از دیدگاه متخصصان فلسفه تعلیم و تربیت می باشد.
Heqiqeta Heqiqete‬
نویسنده:
‭ Cefer el- Hadî‬ ‭; Wergêr Seyyid Elî yê Huseynî yê BOHTÎ.‬
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: مجمع جهانی اهل بیت,
نقش پاسخ گویی و تأثیر آن در عدالت اجتماعی
نویسنده:
محمود اصغری
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
از جمله عوامل مهمی که روند تحولات اجتماعی را سرعت می‏بخشد، و فضا را برای استیفای حقوق فردی و اجتماعی افراد فراهم می‏سازد، و در نتیجه زمینه را برای دست‏یابی به عدالت اجتماعی میسر می‏کند، پاسخ‏گویی دولت و پرسش‏گری ملت نسبت به خواسته‏های مشروع آنان است. براین اساس یکی از مباحث کلیدی و اثرگذار بر تمامی بخش‏های نظام، اعم از سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، اهمیت دادن به مسأله‏ی پاسخ‏گویی است. اصولاً تا پاسخ‏گویی به صورت یک فرهنگ در جامعه و نظام اجتماعی جای خود را باز نکند، امید چندانی نمی‏توان به استیفای حقوق افراد در جامعه بست. همچنین تا زمانی که در جامعه درخواست پاسخ و پاسخ‏گویی به نوعی کارامد در حیطه‏ی مسؤولیت افراد تلقی نشود، افراد به هر طریق ممکن در پی فرار از پاسخ‏گویی خواهند بود. این مسأله، به یقین، جامعه را از پویایی و بالندگی و شکوفایی بازخواهد داشت و، در نتیجه، راه را برای تحقق عدالت اجتماعی ناهموار خواهد ساخت. این نوشتار، در پی آن است که با ریشه‏یابی مسأله‏ی پاسخ‏گویی و جایگاه آن در نظام اسلامی به تأثیر و ارتباط آن با عدالت اجتماعی بپردازد. نویسنده بر این باور است که با توجه به اهدافی که برای پاسخ‏گویی می‏توان در نظر گرفت، جدای از این که پاسخ‏گویی به نفسه به ایفای بخشی از حقوق اجتماعی مردم می‏پردازد، علاوه بر آن فضا را برای تحقق عدالت اجتماعی فراهم می‏کند.
  • تعداد رکورد ها : 313818