جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 313425
 بررسی جنبه های حقوقی و فقهی لایحه حمایت از خانواده 1386
نویسنده:
جنیدی لعیا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
با توجه به اینکه لایحه حمایت از خانواده 1386، منشا بحث های جدی شده، در این مقاله نویسنده تلاش کرده است که علاوه بر اشاره به پیشینه حقوقی و فقهی مقررات لایحه و مرور بر جنبه های مثبت و منفی آن، در مورد موارد بحث برانگیز لایحه، راه حلهای جایگزینی را که بر اساس مبانی حقوق موضوعه و فقه امامیه قابل توجیه باشند، طرح کند.
صفحات :
از صفحه 4 تا 26
 بررسی حقوقی مساله شبیه سازی انسان
نویسنده:
موسوی بجنوردی سیدمحمد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
بررسی حقوق فردی شخص شبیه سازی شده به معنای به رسمیت شناختن شبیه سازی نیست بلکه در شبیه سازی غیر قانونی باید از اهداف غیرانسانی جلوگیری کرد. دیدگاه گروهی بر این باور است که تمام حقوق و تکالیف بر شخص شبیه سازی شده ثابت است. در مقابل، جمعی دیگر چنین می پندارند که انسان شبیه سازی شده نه پدری دارد و نه مادر و عناوین اب، اخ، اخت در مورد چنین ولدی صادق نیست. همچنین، کودک شبیه سازی شده از والد خود ارث نمی برد. لکن تحقیق آن است که چون با صدق عنوان تولد، انتساب به شخص روشن می شود، قهرا سایر عناوین هم به تبع آن صدق می کند.
صفحات :
از صفحه 27 تا 43
 ویژگیهای جنسیتی و عزت نفس
نویسنده:
نوابی نژاد شکوه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
عزت نفس فرد از کجا نشات می گیرد؟ آیا بین زن و مرد از این لحاظ تفاوت وجود دارد. فرض بر این است که عزت نفس با نرم های مناسب جنسیت و زمینه و قلمرو فرهنگی، جدایی و استقلال برای مردان و ارتباط میان فردی و همبستگی برای زنان مرتبط است. یافته های پژوهشی نشان می دهد که عزت نفس مردان با فرایند فردگرایی که در آن موقعیتهای شخصی فرد و عزت نفس زنان با فرایندی که در آن پیوند و همبستگی با افراد مهم و معنادار زندگی است، مورد تاکید هستند. این یافته ها با توجه به کاربرد آنها برای ساختار و پویایی های «خود» در هر دو جنس مورد بحث قرار می گیرد.
صفحات :
از صفحه 4 تا 13
 تفکر انتقادی: جنس یا رشته تحصیلی؟
نویسنده:
حجازی الهه, برجعلی لو سمیه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
رابطه بین الگوهای ارتباط زوج های دانشجو و الگوهای ارتباط والدین آنها
نویسنده:
رسولی محسن, نوابی نژاد شکوه, ثنایی ذاکر باقر
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
در این مطالعه رابطه بین الگوهای ارتباط زوج های دانشجو و الگوهای ارتباط والدین آن ها مورد بررسی قرار گرفت. هدف از مطالعه آزمون فرضیه انتقال بین نسلی الگوهای ارتباط در مواقع تعارض زناشویی بود. طرح تحقیق توصیفی و از نوع پس رویدادی بود. داده های تحقیق به وسیله پرسش نامه الگوهای ارتباط (CPQ)، که یک ابزار خودسنجی است و الگوهای ارتباط زوج را در سه مرحله از تعارض زناشویی براورد می کند، گردآوری شد.زوج های دانشجوی دانشگاه های دولتی شهر تهران و والدین آنها، جامعه آزمودنی های این تحقیق را تشکیل می دادند. گروه ازدواج، 153 زوج را در بر می گرفت که از این میان 52 زوج دانشجو، 51 زوج را والدین زن و 50 زوج را والدین شوهر تشکیل می دادند. برای انتخاب آزمودنی های گروه ازدواج از روش ازدواج گیری غیر احتمالی، نوع گلوله برفی استفاده شد. داده ها با استفاده از روش تحلیل همبستگی جزیی تجزیه و تحلیل شد. یافته های پژوهش غالب فرضیه های تحقیق را تایید نمود. همبستگی مثبت و معنا داری بین الگوی ارتباط سازنده متقابل زوج های دانشجو و والدین آن ها وجود داشت (P<0.01). همبستگی مثبت و معنا داری بین الگوی ارتباط اجتناب متقابل زوج های دانشجو و والدین آن ها وجود داشت (P<0.05). انتقال بین نسلی الگوی ارتباط توقع، کناره گیری قائل به تفاوت جنسیتی بین زن و شوهر بود: یافته ها نشان داد که بین الگوی مرد توقع، زن کناره گیری زوج های دانشجو و والدین شوهر همبستگی مثبت و معنادار وجود دارد (P<0.01)، ولی بین الگوی مرد توقع، زن کناره گیری زوج های دانشجو و والدین زن، هرچند همبستگی مثبت وجود دارد، اما از لحاظ آماری معنادار نبود. این امر در مورد الگوی ارتباط زن توقع، مرد کناره گیری حالت عکس داشت. یافته های این پژوهش را می توان در امر پیش گیری و درمان مشکلات زناشویی به کار گرفت.
صفحات :
از صفحه 83 تا 100
سهم وضعیت اشتغال، سطح تحصیلات، سن و تعداد فرزندان در پیش بینی اعتمادبه نفس زنان متاهل
نویسنده:
مرادی اعظم, زرگر فاطمه, طاهرپور فاطمه, کلانتری مهرداد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف: هدف تحقیق حاضر تعیین سهم هریک از عوامل وضعیت اشتغال (آموزگاری در برابر خانه داری) ،سطح تحصیلات، سن و تعداد فرزندان در میزان اعتماد به نفس زنان متاهل بوده است. روش: ازدواج مورد پژوهش شامل 80 زن متاهل (40 آموزگار و 40 خانه دار) بودند که به طور تصادفی با استفاده از روش ازدواج گیری خوشه ای چند مرحله ای از میان زنان متاهل آموزگار و خانه دار شهر اصفهان انتخاب شدند. برای سنجش اعتماد به نفس آزمودنی ها خرده مقیاس اعتماد به نفس(F1-C)  پرسش نامه شخصیتی برن رویتر به کار برده شد. نتایج: نتایج نشان داد که وضعیت اشتغال (آموزگاری در برابر خانه داری) می تواند میزان اعتماد به نفس زنان متاهل را به طور معناداری پیش بینی کند (P=0.00)، اما افزودن هر یک از متغیرهای سطح تحصیلات، سن و تعداد فرزندان به متغیر وضعیت اشتغال (آموزگاری در برابر خانه داری) نمی تواند قدرت پیش بینی اعتماد به نفس زنان متاهل را به طور معناداری افزایش دهد. نتیجه گیری: یافته های این تحقیق نشان داد که اشتغال زنان نقش مهمی در تامین اعتماد به نفس آن ها دارد، اما متغیرهای سطح تحصیلات، سن و تعداد فرزندان، اگرچه با اعتماد به نفس زنان متاهل رابطه دارند اما نمی توانند آن را پیش بینی کنند.
صفحات :
از صفحه 67 تا 82
  • تعداد رکورد ها : 313425