جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2250
إمانويل كانط
نویسنده:
عبدالرحمن بدوی
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
کویت: وکاله المطبوعات,
النقد التاريخي: یشتمل «المدخل الی دراسات التاریخیة» و «نقد النص» و «التاریخ العام»
نویسنده:
أنجلو اوسینوبوس, بول ماس, امانویل کنت؛ ترجمها عن الفرنسیة والألمانیة: عبد الرحمن بدوي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
کویت: وکالة المطبوعات,
توسعه از کانت تا هگل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrew Seth
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge Scholars Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این اثر کمک مهمی به مطالعه فلسفه آلمانی در جهان انگلیسی زبان است. بخش اول از دو بخش، هسته اصلی تحلیل های ست از آثار کانت، فیشته، شلینگ و هگل، در تابستان 1880 نوشته شد، در حالی که نویسنده یک محقق دوره گرد هیبرت بود. قسمت دوم، فلسفه دین، چنانکه از نتایج بخش اول حاصل شده است، به درخواست متولیان امر نوشته شده است. همانطور که نویسنده در مقدمه خود بر نسخه 1882 اعلام می کند، توجه خود را به موقعیت متافیزیکی اساسی که توسط چهار متفکر اشغال شده است محدود می کند. فیشته مورد توجه ویژه‌ای قرار گرفته است و تعدادی از آثار هر یک از فیلسوفان که در زمان نگارش مورد غفلت قرار گرفته‌اند، به‌طور کامل مورد بررسی قرار گرفته‌اند. کاملاً می‌توان گفت که آثار اندرو ست نقش مهمی در شکل‌گیری ایده‌آلیسم بریتانیا و تمرکز آن بر ایده‌آلیست‌های آلمانی مانند آنچه در اینجا مورد بررسی قرار می‌گیرد، داشت. اما جدای از این نقش، این اثر تحلیلی درخشان از اندیشه آلمانی است که حتی برای خوانندگان امروزی نیز جذاب خواهد بود.
التربية الجنسيَّة في الفلسفة الكانطيَّة
نویسنده:
علي أسعد وطفة
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
فلسفة الجلد الأسود
نویسنده:
خالد الغيلاني
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
مارکس، سرمایه و جنون عقل اقتصادی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David Harvey
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: سرمایه کارل مارکس یکی از مهمترین متون نوشته شده در دوران مدرن است. از سال 1867، زمانی که اولین جلد از سه جلد آن منتشر شد، تأثیر عمیقی بر سیاست و اقتصاد در تئوری و عمل در سراسر جهان گذاشت. اما مارکس در زمینه سرمایه داری در نیمه دوم قرن نوزدهم نوشت: مفروضات و تحلیل های او برای پرداختن به تغییرات تکنولوژیکی، اقتصادی و صنعتی که پس از انتشار اولیه کاپیتال رخ داده است، باید به روز شوند. دیوید هاروی در کتاب مارکس، سرمایه و جنون عقل اقتصادی، نه تنها شرح مختصری از درس معروف خود درباره سرمایه ارائه می‌کند، بلکه متن را به فرآیندهای مداوم جهانی شدن قرن بیست و یکم مرتبط می‌سازد. هاروی قدرت تحلیل مستمر کار را نشان می‌دهد، این کار را با واضح‌ترین و ساده‌ترین عبارات انجام می‌دهد، اما هرگز عمق و پیچیدگی آن را به خطر نمی‌اندازد. مارکس، سرمایه و جنون عقل اقتصادی دریچه ای قابل دسترسی به رویکرد منحصر به فرد هاروی به مارکسیسم فراهم می کند و خوانندگان را به یک ترن هوایی پرچین در تاریخ اخیر جهانی می برد. این نشان می‌دهد که چگونه و چرا سرمایه به عنوان یک سند زنده و نفس‌گیر باقی می‌ماند که تأثیر زیادی بر تفکر اجتماعی معاصر دارد.
مارکس، سرمایه و جنون عقل اقتصادی
نویسنده:
دیوید هاروی؛ مقدمه برای ترجمه فارسی: باب جسوپ؛ مترجم: حسین رحمتی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
افکار جدید,
چکیده :
ترجمه ماشینی معرفی نشر انگلیسی کتاب: سرمایه کارل مارکس یکی از مهمترین متون نوشته شده در دوران مدرن است. از سال 1867، زمانی که اولین جلد از سه جلد آن منتشر شد، تأثیر عمیقی بر سیاست و اقتصاد در تئوری و عمل در سراسر جهان گذاشت. اما مارکس در زمینه سرمایه داری در نیمه دوم قرن نوزدهم نوشت و فرضیات و تحلیل های او برای پرداختن به تغییرات تکنولوژیکی، اقتصادی و صنعتی که پس از انتشار اولیه کاپیتال رخ داده است، باید به روز شوند. دیوید هاروی در کتاب مارکس، سرمایه و جنون عقل اقتصادی، نه تنها شرح مختصری از درس معروف خود درباره سرمایه ارائه می‌کند، بلکه متن را به فرآیندهای مداوم جهانی شدن قرن بیست و یکم مرتبط می‌سازد. این کتاب به عنوان پنجره ای قابل دسترسی به رویکرد منحصر به فرد هاروی به مارکسیسم عمل می کند و خوانندگان را به یک ترن هوایی پرچین در تاریخ اخیر جهانی می برد. این نشان می‌دهد که چگونه و چرا سرمایه به عنوان یک سند زنده و نفس‌گیر باقی می‌ماند که تأثیر زیادی بر تفکر اجتماعی معاصر دارد.
عدالت: چه باید کرد؟
نویسنده:
مایکل‌ج سندل؛ مترجم: افشین خاکباز
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
فرهنگ نشر نو,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
مایکل سَندِل، فیلسوف سیاسی معاصر امریکایی و استاد دانشگاه هاروارد، سه رویکرد بیشینه‌سازی رفاه، محترم شمردن آزادی و پرورش فضیلت را برای اندیشیدن دربارۀ عدالت مطرح و در کتاب حاضر نقاط قوت و ضعف این سه راه مختلف را بررسی می‌کند. سَندِل برای این کار خواننده را در برابر بزرگ‌ترین نوشته‌های فلسفی دربارۀ عدالت قرار می‌دهد و به بحث متقابل با فیلسوفان وامی‌دارد. با ارائۀ مثال‌هایی از زندگی واقعی، بحث‌های حقوقی و سیاسی معاصری را مطرح می‌کند که به پرسش‌هایی فلسفی می‌انجامد: آیا مالیات‌گرفتن عادلانه است؟ خدمت سربازی باید اجباری باشد یا داوطلبانه و آیا خریدن آن عادلانه است؟ اجاره‌کردن رحم یا فروش کلیه کار درستی است؟ سقط جنین اخلاقی است یا خیر؟ پذیرش در دانشگاه باید بر اساس شایستگی‌های افراد باشد یا بر اساس توانایی مالی‌شان؟ آیا ملت‌ها باید برای کارهای اشتباه گذشتگان‌شان عذرخواهی کنند؟ آیا درست است باورهای اخلاقی و دینی خود را در گفتمان عمومی دربارۀ عدالت دخالت دهیم؟ سَندِل برای پاسخ به این پرسش‌ها نظرات و دیدگاه‌های فیلسوفان مختلف را، از ارسطو تا کانت و رالز، بررسی می‌کند و با نشان‌دادن نقاط قوت و ضعف آن‌ها به پاسخگویی می‌پردازد.
عدالت: کار درست کدام است؟
نویسنده:
مایکل سندل؛ ترجمه‌ی حسن افشار
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران - ایران: مرکز,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
آیا دروغ گفتن همواره نادرست است؟ آیا آزادی فردی باید حد و حدودی داشته باشد؟ آیا کشتن انسان‌ها را می‌شود گاهی توجیه کرد؟ آیا بازار آزاد منصفانه است؟ کار درست کدام است؟ پرسش‌هایی از این دست در قلب زندگی ما جا دارند. کتاب حاضر این پرسش‌ها را از منظری فلسفی و به‌شیوه‌ای پر کشش به بحث گذاشته است. برای این کار سندل طیف گسترده‌ای از دیدگاه‌های فیلسوفان قدیم و جدید را درباره‌ی عدالت به میان می‌آورد.
دفاع لویناس از سوبژکتیویتة دکارتی
نویسنده:
محمد اصغری
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
این مقاله به بررسی تقدم اخلاق بر فلسفه نزد لویناس پرداخته است. لویناس با محور قراردادن «دیگری» در کانون اخلاق خود نگاهی کاملاً متفاوت با نگاه سنتی به اخلاق اتخاذ کرده و مفاهیمی از قبیل دیگری، چهره، زبان، نامتناهی، تعالی را در تقابل با مفاهیمی مثل من یا خود، حلول، بازنمایی و تمامیت قرار می­دهد. او بر همین اساس اخلاق را بر فلسفه مقدم می­داند و اخلاق خود را نوعی فلسفة اولی معرفی می­کند که ماهیتاً با فلسفة اولی غربی تفاوت بنیادی دارد. البته مراد لویناس از فلسفة اولی معنای وسیع­تر آن را شامل می­شود که معرفت‌شناسی نیز در داخل آن قرار می­گیرد. اخلاقی که لویناس از آن دفاع می­کند عرصه تعالی است نه حلول چنانکه در فلسفه سنتی حاکم بوده است. همچنین اخلاق او با اصالت دادن به دیگری فلسفه و اخلاق غرب را به دلیل اصالت من و خودپرستی و در نهایت به دلیل فروکاستن دیگری به خود ضداخلاقی توصیف می­کند.
صفحات :
از صفحه 24 تا 41
  • تعداد رکورد ها : 2250