جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 972
شر و رنج انسانی در اندیشه اسلامی: به سوی تئودیسه عرفانی [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Nasrin Rouzati (نسرین روضاتی)
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مقاله به بررسی «مسئله شر» و رنج بشر از دیدگاه اسلام می پردازد. من با ارائه یک مرور کلی از اصطلاح شر در قرآن شروع می کنم تا معنای چند بعدی آن را برجسته کنم و تصویر کلی این مفهوم را همانطور که در وحی اسلامی از طریق روایت ایوب پیامبر ارائه شده است نشان دهم. پس از ایجاد یک چارچوب قرآنی، سپس مروری کوتاه بر شکل گیری بحث های فلسفی و کلامی پیرامون «خیر» و «بد/بد» و پیدایش اندیشه تئودیسی مسلمان ارائه خواهم کرد. این ما را به تئودیسه آلی غاز و حکم معروف «بهترین جهان ممکن» توسط یکی از تأثیرگذارترین علمای اندیشه اسلامی، ابوح. بخش پایانی این مقاله سنت صوفیانه/ عرفانی اسلام را از طریق آموزه‌های یکی از برجسته‌ترین عرفای اسلام، جلال‌الدّین رأُمْ ی، بررسی می‌کند. در پایان مقاله تلاش خواهد شد تا درک جدیدی از این که چگونه به اصطلاح «مسئله شر» در اسلام به عنوان یک مشکل مطرح نشده است، بلکه به عنوان ابزاری در تحقق برنامه خداوند که با تجارب بشری در هم آمیخته است، ارائه شود. در این دنیا تجربه ای است که برای رشد معنوی انسان لازم است.
اسلام و عقلانیت: تأثیر غزالی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Georges Tamer (ed.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill Academic Publishers ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد شرحی از ابوحامد غزالی (متوفی 505/1111) به‌عنوان متکلم عقلانی ارائه می‌دهد که همزیستی از فلسفه و کلام ایجاد کرد و عقلانیت را در تصوف دمید. اکثر مقالات این مقاله به موضوعات مهم آثار غزالی می پردازد که بیانگر برخورد عقلانی او با قرآن و موضوعات اصلی الهیات اسلامی و زندگی روزمره مسلمانان است. برخی از مشارکت‌های دیگر به منابع غزالی می‌پردازد و اینکه چگونه تلاش‌های فکری او بعداً توسط محققانی که همان دغدغه آشتی دادن دین و عقلانیت در اسلام، مسیحیت و یهودیت را داشتند، مورد استقبال قرار گرفت. با مشارکت بنیامین آبراهاموف، هانس دایبر، کن گاردن، آونر گیلادی، اسکات جیردنر، فرانک گریفل، استیون هاروی، آلفرد ایوری، ژول یانسنس، تانلی کوکونن، لوئیس خاویر لوپز-فرجات، ویلفرد مادلونگ، یحیی ام.میچو، یحیی ام.اریک اورمزبی، M.Sait Özervarlı، و Hidemi Takahashi.
غزالی و اندیشه زیبایی اخلاقی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sophia Vasalou (سوفیا واسالو)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: غزالی و ایده زیبایی اخلاقی با در نظر گرفتن آثار متکلم مسلمان قرن یازدهم، ابوحامد غزالی (متوفی 1111) رابطه بین خوب و زیبا را بازاندیشی می کند. غزالی غول تاریخ روشنفکری اسلامی، به خاطر دستاوردهایش در طیف وسیعی از رشته ها مورد تحسین قرار می گیرد. یکی از بزرگترین مشارکت های فکری او در حوزه اخلاق نهفته است، جایی که او رهبری تلاشی بلندپروازانه برای ادغام ایده های فلسفی و کتاب مقدس در یک بینش اخلاقی یکپارچه را بر عهده داشت. ارتباط بین اخلاق و زیبایی شناسی یکی از ویژگی های این حساب است. فضیلت یکی از اشکال زیبایی است و انسان طبیعتاً تمایل دارد که با محبت به آن پاسخ دهد. پاسخ جهانی انسان به زیبایی به نوبه خود پارادایم مرکزی اندیشیدن در مورد عشقی را که خداوند فرمان داده است فراهم می کند. در حالی که روایت غزالی از عشق الهی بسیار مورد توجه قرار گرفته است، شیوه خاص او در پیوند خیر با زیبایی به طرز عجیبی از اظهار نظر دور مانده است. سوفیا واسالو در این کتاب با ارائه یک مطالعه فلسفی و زمینه‌ای از این جنبه از اخلاق غزالی و مفهوم زیبایی اخلاقی که از آن بیرون می‌آید، به این شکاف می‌پردازد. این کتاب مورد توجه محققان و دانشجویان در زمینه اخلاق اسلامی، تاریخ فکری اسلامی و تاریخ اخلاق خواهد بود.
 منقذ من الضلال (رهایی از گمراهی) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Abu Hamid al-Ghazali
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه انگلیسی کتاب المنقذ من الضلال
  • تعداد رکورد ها : 972