جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 30255
چاپ انتقادی از قواعد التاسوعا تألیف احمد زروق (متوفی 899/1493) با مقدمه [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ghulam Shamas ur Rehman
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : پژوهش حاضر با مطالعه تطبیقی و جامع نسخ خطی آن، تلاشی برای بازیابی متن قواعد التاسوعاف است. هدف این پایان نامه بررسی مفهوم زروق از تصوف فقهی است که در این کتاب تجلی یافته است. قوائد یکی از برجسته ترین آثار زروق است که در آن کوشیده است تا اصول تصوف را به گونه ای معرفی کند که شریعت را با حقیقة تلفیق کند و کلام و فقه را با طریقت درآمیزد. یا تلفیقی از درستی قانونی در عبادت و تقوای صوفیانه. زروق با تفسیر مفهوم شادلی از اصول تاسوعا، نظریه تصوف فقهی را بر مبانی کلامی و متافیزیکی آن بنا نهاد. ارائه اسلام به این شکل یکپارچه نه تنها علمای مسلمان، بلکه قدیسین را نیز به چشمگیرترین دستاورد او جذب کرد. آموزه‌ها و میراث فکری او تأثیری ماندگار بر جامعه مغربی، به‌ویژه محافل شادلیه که به دلیل تأثیر او به «زروقیه» تغییر نام دادند، بر جای گذاشت. این پایان نامه به دو بخش تقسیم می شود. بخش اول شامل متن ویرایش شده قواعد التاسوعاف است زیرا هدف اصلی این پایان نامه بازیابی متن اصلی و بررسی صحت مطالب آن با مطالعه تطبیقی MSS آن است. برای تثبیت متنی روشن، معتبر و معتبر از قواعد رمز شناسی، املاء و روش های متن پژوهی استفاده شده است. شش MSS و یک نسخه منتشر شده برای بازیابی متن استفاده شده است. پس از تثبیت متن، چند ضمیمه اضافه شده است تا متن برای خوانندگان قابل دسترسی تر باشد. این ضمائم حاوی چند قوائد اضافی، اشاراتی به آیات قرآن، روایات نبوی و منابع ذکر شده در متن است. علاوه بر این، کتابشناسی و فهرست در پایان ثابت شده است. بخش دوم شامل یک مقدمه است که به شش بخش نابرابر تقسیم شده است. بخش اول، مقدمه ای کوتاه بر زندگی زروق، معلمان او، سفرهای او از مراکش به حجاز و همچنین مهاجرت او به مصراته و دیگر رویدادهای مهم زندگی او است. بخش دوم تلاشی است برای ارائه میراث فکری زروق با ترسیم آثار او و سهم طریقت صوفیانه او. بخش سوم، مقدمه‌ای است بر نسخه‌های خطی و چاپ شده قوائد التاسوعا. بخش چهارم روش شناسی ویرایش مورد استفاده برای بازسازی متن را توضیح می دهد. بخش پنجم شرح و تحلیل قوائد التاسوعا است. مهم ترین وظیفه این بخش، تحلیل اندیشه های زروق است که در این کتاب تجلی یافته است تا چگونگی تلفیق و ادغام فقه اسلامی با تصوف را دریابیم. ما این را مهم‌ترین سهم او در میراث صوفیانه می‌دانیم زیرا ژانر متمایز، مضمون و اندیشه‌های بدیع آن در رابطه با وحدت طریقت صوفیانه با حقوق و کلام و شرح و تبیین آن از طریق ژانر قاویدی، بر اساس الگوی آثار آل. -قواید الفقهیه واصولیه (احکام فقهی و کلامی). بخش ششم خلاصه‌ای از قوائد…
هویت جنسیتی: ایده های مذهبی در مورد مردانه به عنوان زاویه ای از تحلیل [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Clóvis Ecco
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : این متن درباره ساخت فرهنگی برتری مرد است. هدف آن درک تأثیر اندیشه های دینی در ساخت این هویت است. برای رسیدن به این هدف، ما به دنبال درک تأثیر دین در ساخت اجتماعی مردانگی و همچنین درک دلایل اجتماعی و مذهبی هستیم که نهاد سلسله مراتب برتری مردانه را تسهیل می کند. صحبت از مردانگی تخمین هایی است که به معنای صحبت از عینیت، مسئولیت، سنت، قدرت، قدم ها، مردانگی است، این عبارات به معنای توانایی در روابط متقابل اجتماعی است. چنین تأییدهایی در فلسفه و کلام تأیید فرهنگی و تاریخی می یابد. سلطه در این اثر به عنوان رد مشخصی از روابط سلسله مراتبی درک می شود. فرهنگ سنتی ما این ایده را ارائه کرده است که مقدس برای تعالی، خدا، موجودی مردانه است که آثار پدرسالاری دارد. برآیند این ساخت فرهنگی، ویژگی غالب هویت مردانه است، امروزه مفهوم مرد به عنوان سلطه گر است.
Qu(e) به جای اسلام: کاوشی در مورد مسلمانان کوئیر و متحدان آنها در اندونزی  [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Diego García Rodríguez
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه دکترا به بررسی جنسیت، جنسیت و مذهب در اندونزی معاصر می پردازد. این کار را ابتدا با تجزیه و تحلیل اینکه چگونه مسلمانان اندونزیایی دگرباش به جنسیت، ذهنیت‌های جنسی و مذهبی، عقاید و اعمال خود از طریق تعامل با نیروهای اجتماعی اطراف خود می‌رسند و با آنها مذاکره می‌کنند، انجام می‌شود. ثانیاً، از پژوهش های اخیر استفاده می کند که به «نمایندگی» نه صرفاً به عنوان مترادف مقاومت، بلکه به عنوان یک روش عمل برای بررسی ظهور سیستم های عاملی دگرباش از طریق تسلیم شدن به وظایف دینی توجه می کند. ثالثاً، بررسی می‌کند که چگونه در اندونزی معاصر، گروه متنوعی از مردم که به عنوان متحدان مسلمانان دگرباش تعریف می‌شوند، به توسعه استراتژی‌های فراگیر از درون اسلام آمده‌اند. در تعامل با این سه سطح تحلیل، این پایان نامه صداها، اقدامات و فعالیت اندونزیایی های معاصر را برای کشف نقش اسلام به عنوان منبع قدرت عاطفی، راهنمایی و حمایت اجتماعی ارائه می کند. این پایان نامه بر اساس یک مطالعه قوم نگاری 10 ماهه است که در سال های 2017 و 2018 در جزیره جاوه اندونزی انجام شد که شامل 74 مصاحبه عمیق نیمه ساختاریافته، مشاهده شرکت کنندگان و تجزیه و تحلیل رسانه ها بود. این پایان نامه گزارشی انتقادی از صدای مسلمانان دگرباش و متحدان آنها در اندونزی ارائه می دهد که در ادبیات موجود به طور عمیق مورد بررسی قرار نگرفته است. علاوه بر این، یک کاوش تاریخی در مورد جنسیت، جنسیت و مذهب در مجمع الجزایر ارائه می کند. از نظر تئوری، من به صدای طرفین خود توجه می کنم تا ظهور نظام های عامل مذهبی عجیب و غریب را از درون تسلیم و مذاکره نسبت به اعمال و باورهای دینی درک کنم.
روند ورود و گسترش فرقه حنفیه در خراسان: نفوذپذیری مدرسه حنفیه به ناحیه خراسان [پایان نامه ترکی]
نویسنده:
Faizul Rahman AZİZİ
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : فرقه حنفی یکی از فرقه‌های اهل سنت که عمیقاً در منطقه هراسان مستقر شد و همچنان مانند بسیاری از مناطق جهان با آغاز روند فرقه‌ای به حیات خود ادامه می‌دهد، با فعالیت طلاب تربیت‌شده توسط ابوی رشد کرده است. حنیفه و اهمیت و اعتبار سنت های مردم منطقه. در همین راستا، در روندی که از عبدالله بن مسعود آغاز شد و با شاگردانش ادامه یافت، نظام آموزشی کوفه اهل ری به مرکز تولید علم فقه دانشگاهی تبدیل شد و با تعیین اصول آن در کنار امام ابوحنیفه، نظام مند شد. در این آکادمی که توسط ابوحنیفه تشکیل شده بود، دانشجویانی از بسیاری از نقاط جهان در این برنامه شرکت کردند و سعی کردند اصول این فرقه را در محل خود گسترش دهند. منطقه هراسان یکی از این موارد است. فرقه حنفی همان گونه که گفته شد توسط طلاب هراسانی در منطقه گسترش یافت، به فرقه ای نماینده اسلام تبدیل شده است که با ارزش و اعتباری که به فرهنگ ها و سنت ها بخشیده است، توسط مردم منطقه جذب شده است. فرقه حنفی با ارزش‌های جهانی اسلام که مورد تأیید مردم منطقه قرار گرفته است، حق اسلامی را در مسیر هدف قرار داده و منبعی بوده است که اسلام با آثار خود به خوبی درک و تجربه شود. و همچنین در ادارات دولتی ایالت به منظور جلب حمایت دولت های منطقه. با این حساب، در بسیاری از شهرهای هراسان، به ویژه در بلح، مدرس ها بر اساس نظام حنفیه، هم باعث شتاب و هم عمق گسترش این فرقه شده است. فرقه حنفی که در این زمینه مستقر شده است، هنوز هم با قوت به حیات خود ادامه می دهد و آثار اصلی این فرقه هم در دانشکده حقوق و هم در دانشکده شریعت تدریس می شود.
دریافت مقایسه ای از طبیعت گرایی علمی در بریتانیای کبیر و جهان عرب، 1860-1930 [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ahmad Muhammad Hassani
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : پیشرفت علوم طبیعی، به‌ویژه زمین‌شناسی و زیست‌شناسی در نیمه دوم قرن نوزدهم، بر شیوه‌های سنتی تفکر در مورد منشأ انسان، قوای ذهنی و اخلاقی و دین او تأثیر گذاشت. هدف من در این مطالعه تحلیل استقبال از این جنبش علمی در بریتانیای کبیر و جهان عرب در دوره 1860-1950 است که عمدتاً در نشریات ادواری معاصر ارائه شده است. این تحلیل به تأثیر طبیعت گرایی علمی بر برخی مسائل مذهبی و اخلاقی و واکنش یا واکنش نویسندگان خاصی که در بحث پیرامون این موضوعات شرکت کرده اند می پردازد. . پایان نامه به دو بخش تقسیم می شود. اولی به نویسندگان انگلیسی اختصاص دارد و دومی به روشنفکران عرب، یک فصل تاریخی قبل از هر بخش، دو فصل مشابه دیگر در هر بخش ظاهر می شود: یکی به تعارض علم و دین اختصاص دارد و دیگری به تعارض بین مفاهیم سنتی و جدید اخلاق. فصل پایانی مقایسه ای بین نویسندگان غربی و شرقی مربوطه ارائه می دهد و بر پیامدهای تحلیل تاکید می کند. من در این مطالعه خود را به بررسی متون علمی که در سوریه (از جمله لبنان و فلسطین)، مصر و عراق، جایی که تأثیر غرب برای اولین بار روی داد، ظاهر شد، اکتفا کردم. در میان همه آموزه های تکاملی، اصل پیشرفت برای نویسندگان عرب، اعم از مسیحی و مسلمان، جذاب ترین بود، اگرچه برخی از نویسندگان طبیعت گرایی علمی را رد می کردند و برخی دیگر از پذیرش کامل اندیشه غربی حمایت می کردند، اکثریت سازش بین قدیم و جدید را به عنوان امری می دانستند. کلید پیشرفت نواندیشان مسلمان تفسیر جدیدی از قرآن و بازگشت به نخستین آموزه های اسلامی را پیشنهاد کردند، در حالی که نویسندگان پروتستان در مورد آموزه های کتاب مقدس چنین کردند.
کلابازی (متوفی 380/990) و برداشت او از تصوف [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Vahit Göktaş
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : کلابازی یکی از نام‌های برجسته عصر کلاسیک تاسوعا و همچنین از بنیانگذاران نظام تاسوعا است. کلابازی متفکر، فیلسوف اسلامی، محقق حدیث و صوفی است که در منطقه بخارا زندگی می‌کرده است که در چهارمین سال میزبان فعالیت‌های علمی گسترده‌ای بوده است. قرن بعد از هجرت، که دوره ای از تجزیه است که در آن اندیشه اسلامی از مجاری مختلف شروع به رشد کرد. کلابازی یکی از افراد مهم این عصر تاسوعا است که دیگر نهضت زهد نبود و راه نظام سازی را در پیش گرفت. وی همچنین از اولین بنیانگذاران مفاهیم تاسوعا است. کلابزی بخشی از تلاش ها برای یافتن منابعی برای تاسوعا در اصول اهل سنت بود که روندی بود که از هجری قمری آغاز شد. قرن و تا چهارم ادامه یافت. قرن. کلابازی در آثار خود کوشید تا ثابت کند که تاسوعا از اسلام و بر اساس نصوص اسلامی تغذیه می شود. دو اثر از کلابازی توانستند تا به امروز باقی بمانند. اینها طاعروف و بحرو الفوائدیر هستند. کلابازی آرای صوفیه را درباره عقاید اسلامی و اصطلاحات تاسوعا توضیح داده است. وی اصطلاحات را در پرتو مبانی دینی تا حد ممکن مورد مطالعه قرار داد و به معنای دیگری اشاره نکرد. وی در اثر دیگر خود به نام بحروالفوائد 203 حدیث را از نظر اخلاق صوفیانه شرح داده است. کلابزی بازسازی انسان را راه حل تعارض در زندگی اجتماعی می دانست، همان گونه که دیگر صوفیان عصر اول چنین می کردند. بنابراین او بر اهمیت پرورش افراد خودآگاه و از نظر معنوی بالغ تأکید کرد. اصطلاحات صوفیانه نقاط عطف در روند کمال انسان را تشکیل می دهد. در دوره تاسوعا که از چهارم / دهم آغاز شد. قرن هاست که مفاهیم اولیه تاسوعا همراه با کلابازی از نظر تربیتی و معرفتی و معرفتی و ایستگاه ها (حال) و مکملار آغاز شد.
توسعه متعارف و پدران اولیه کلیسا: ایجاد اعتبار و افزایش وزن نقل قول های متنی دقیق [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Chris Davis
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : نظریه غالب نقد متنی که به «التقاط گرایی مستدل» معروف است، اغلب دست نوشته های NT را به شیوه ای درگیر می کند که واقعاً التقاطی نیست. در عوض، شیوه عمل اغلب نادیده گرفتن شاهدان متنی از خانواده‌های نسخه‌های خطی است که با نوع متن مورد علاقه اسکندریه موافق نیستند. در عین حال، در مواردی که به نظر می رسد پدران اولیه کلیسا به قطعاتی از این خانواده های شناخته شده دیگر استناد می کنند، کلمات آنها اغلب به عنوان مدرکی برای یک قرائت خاص حذف می شود. این پایان نامه عمدتاً به موضوع دوم می پردازد و به تعدادی از مسائل اساسی می پردازد که منجر به استفاده ناقص از مطالب پدری می شود. نخست، استدلال می شود که تنها راه کافی برای شروع بحث در مورد مطالب اولیه این است که حتی زودتر از ماهیت خود کتاب مقدس شروع کنیم. این یک مسئله اساسی است که نباید نادیده گرفته شود، زیرا پدران یا مطالبی را که به آنها استناد می کردند به عنوان کتاب مقدس می دانستند یا خیر. دوم، نشان داده شده است که مشکل اصلی در مورد بی اعتمادی پدران از مفهوم "فساد ارتدوکس" ناشی می شود. این تئوری اولین اعضای کلیسا - حتی خود نویسندگان NT - را به عنوان گروهی فریبنده از افراد می بیند که به دنبال سرکوب ایده های قبلی بودند. این ایده‌های قبلی تنها به این دلیل به عنوان بدعت شناخته شدند که ارتدکس‌ها بودند که آن روز را پیروز شده بودند. در هر صورت، چنین دیدگاهی مورد نقد قرار می گیرد و هشدارهای اندکی به انجیلیان داده می شود که در مواردی نیز نظریات مشابهی را اتخاذ کرده اند. ثالثاً، مفاهیم «اولین-برابر-بهترین»، «سنت شفاهی» و «تشخیص کتاب مقدس» توضیح داده شده و ارتباط آنها با این موضوع توضیح داده شده است. به طور کلی، این نظریه‌ها دارای شایستگی‌هایی هستند، اما هر کدام برای پیشبرد به سمت یک الگوی متن انتقادی واقعاً التقاطی نیاز به واجد شرایط بودن دارند. چهارم، بیش از بیست آیه کتاب مقدس که توسط بسیاری از اولین پدران ذکر شده است، ارائه شده است. این به عنوان شاهدی است مبنی بر اینکه قطعات متعددی که در نوع متن اسکندریه وجود ندارد، قبل از آن دست نوشته ها به صورت متنی وجود داشته است. هدف از این کار اثبات این نیست که چنین استنادی‌ها شکل اصلی NT را تشکیل می‌دهند، اما نادیده گرفتن این مطالب اولیه بر اساس هر یک از معیارهایی که در سراسر این پایان‌نامه به آن اشاره شده است، قابل قبول نیست.
الیزابت وایتار کم موعظه: پیشگام مورمون غیر معمول [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Denise McLaurin
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مطالعه به بررسی زندگی یک زن پیشگام مورمون به نام الیزابت وایتار سرمون کام می پردازد که با رویای خاص رسیدن به یوتا و زندگی در میان دیگر اعضای ایمانش به ایالات متحده مهاجرت کرد. وقتی او با شرکت مارتین گاری دستی از دشت ها عبور کرد، همه چیز به طرز وحشتناکی خراب شد، که به دلیل اوایل زمستان و جیره غذایی کمیاب به یکی از بدترین فاجعه های مهاجرت به غرب در تاریخ آمریکا تبدیل شد. هنگامی که شوهر الیزابت در طول این سفر به غرب درگذشت، زندگی او تغییر چشمگیری پیدا کرد. این مطالعه از گزارش‌های دست اول، گزارش‌های زندگی‌نامه و مقالات روزنامه استفاده می‌کند تا نتیجه زندگی الیزابت را با زنان دیگر در گروه سنی او مقایسه کند که هنگام عبور از دشت‌ها با شرکت مارتین گاری دستی بیوه شدند. تجربه الیزابت معمولی نیست و دیدگاه جدیدی به این رویداد اضافه می کند.
بسیج کواکر و انگلستان میان حکومتی: بحثی در مورد دهش در مطالعه روانشناختی اجتماعی
نویسنده:
Alan Stephen Kent
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه منشأ و رشد کواکریسم در دوره بازسازی را از طریق مفاهیم توسعه یافته در روانشناسی اجتماعی و جامعه شناسی دین تفسیر می کند. این استدلال می‌کند که تلاش‌های قبلی برای تفسیر کواکریسم از طریق دیدگاه‌های روان‌شناختی یا عرفانی نتوانسته است گروه را در موقعیت اجتماعی-تاریخی آن قرار دهد، و بنابراین این تفاسیر توضیحات ناکافی از گروه و برجسته‌ترین شخصیت آن، جورج فاکس، ارائه می‌دهند. با این حال، پایان نامه با استفاده از نظریه اجتماعی-روانشناختی «محرومیت نسبی»، منشأ ایدئولوژی مذهبی کواکریسم را توضیح می‌دهد و نشان می‌دهد که چگونه احساس محرومیت اعضای آن، تصمیمات گروه را در مورد تخصیص منابع اقتصادی و شخصی در یک ضدیت تعیین می‌کند. -کمپین دهم به طور خلاصه، استدلال اصلی این مطالعه این است که کویکرها نسبت به پیوریتان های پیروز (پس از 1648) که معتقد بودند در اجرای یک سری اصلاحات اجتماعی و سیاسی وعده داده شده، از جمله لغو عشر، شکست خورده اند، احساس ناامیدی و خشم داشتند. در واقع، گروه 3 در میان رادیکال های مذهبی و سیاسی که به ویژه نسبت به تداوم سیستم عشریه مورد حمایت دولت احساس نارضایتی داشتند، پدیدار شد و کواکریسم یک کمپین شدید برای وادار کردن مقامات دولتی به لغو عشریه در همان زمان که مردم را تشویق به خودداری از پرداخت عشر می کرد، به راه انداخت. آنها را کمپین ضد عشر کواکریسم تعدادی مخالف سرسخت ایجاد کرد، با این حال، و پایان نامه از مفهوم 11 محرومیت نسبی» برای توضیح واکنش آنها به گروه استفاده می کند. می‌توانستند در دستیابی به هدف خود یعنی لغو عشر موفق باشند، زیرا بسیاری از آنها خود عشر دریافت می‌کردند.
فلسفه جنگ [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Darran Alexander Moseley
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه در چهار بخش مجموعه ای از براهین فلسفی مربوط به جنگ را بررسی می کند. نتیجه گیری این است که جنگ مفهومی قابل تعریف و کاربردی است، جنگ بالاتر از سطح واکنش های بیولوژیکی نتیجه باورها است، تمایز عینی بین اقدامات تهاجمی و تدافعی وجود دارد و جنگ تنها در حمایت از حقوق اصلی قابل توجیه است. . بخش اول به تحلیل تعاریف رقیب جنگ می پردازد. استدلال می‌شود که مفهوم جنگ از نظر فلسفی مناسب است و وجه مشترک مفهومی بین جنگ‌های خاص را در بر می‌گیرد. ماهیت جنگ به عنوان "شرط خشونت بی پایان" تعریف شده است. بخش دوم به بررسی روابط علّی بین باورهای متافیزیکی و معرفت‌شناختی و جنگ می‌پردازد. اعتقاد بر این است که جنگ را نمی توان به عنوان یک واقعیت غیرقابل تغییر در جهان توضیح داد، از این رو توضیحات قطعی به نفع این نتیجه گیری که جنگ ها محصول ایده ها هستند و ایده ها به طور ارادی به دست می آیند، شکست می خورند. بخش سوم به کاوش در روایت های جبرگرایانه از جنگ ادامه می دهد و بررسی می کند که چگونه تئوری های مختلف طبیعت انسان سعی در توضیح علت وقوع جنگ دارند. برای اهداف روش شناختی، طبیعت انسان به جنبه های بیولوژیکی، فرهنگی و عقلانی تقسیم می شود. تئوری هایی که سعی می کنند جنگ را تنها با استفاده از یک جنبه تفسیر کنند، ناکافی هستند، زیرا هر جنبه ای منطقاً باید وجود و در نتیجه تأثیر سایر جنبه ها را فرض کند. نتیجه گیری می شود که جنگ های انسانی محصول ایده ها هستند، اما ایده ها بین اشکال ضمنی و صریح قابل تشخیص هستند. اشکال ضمنی دانش از طریق تعامل اجتماعی تکامل می یابند و گاهی پیامدهای ناخواسته ای دارند. جنگ در سطح فرهنگی می‌تواند محصول کنش انسان باشد، اما نه طرح انسان (فرگوسن)، از این رو تلاش‌ها برای از بین بردن جنگ تنها به‌واسطه عقل، ناکام خواهند ماند. بخش چهارم کاربرد استدلال اخلاقی و سیاسی در جنگ را ارزیابی می کند. اولاً استدلال می شود که اخلاق، در قالب حقوق اصلی جهانی شدنی و قواعد رفتار عمومی ایجاد شده اجتماعی، نباید از حوزه جنگ حذف شود. ثانیاً نتیجه می‌شود که دولت عادل ایده‌آل برای حمایت از حقوق وجود دارد که از آن نتیجه می‌شود که جنگ‌های دفاعی و جنگ‌های مداخله‌ای برای حمایت از حقوق از نظر اخلاقی قابل پشتیبانی هستند.
  • تعداد رکورد ها : 30255