آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 59
اصل گفتمان فال دونگ ژونگ شو و انتقاد وانگ چونگ از توبیخ بهشت در فصل «کیان گائو» [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Xun Yang
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : گفتمان فال، بررسی بلایای طبیعی نابهنجار و پدیده‌های آسمانی معجزه‌آسا، یک الگوی ایدئولوژیک پیچیده ارائه کرد که می‌توان از آن برای تبرئه کردن خلاف‌های حاکمیت و محکوم کردن حکومت‌های نادرست بوروکراسی امپراتوری استفاده کرد. اولین مدل از این مدل سیاسی، تجسم بهشت ​​اعلا و اعتلای مقام بهشت ​​است. از دیدگاه دانشمندان رو 儒 (کنفوسیوسیان)، استقرار اقتدار عالی بهشت ​​بر قلمرو انسانی و محدودیت حاکم در قدرت، تضمین کننده اصلاح اشتباهات سیاسی و همچنین راهی قابل اجرا برای دانشمندان ru برای مشارکت فعال در سیاست واقعی است. در دادگاه ظهور گفتمان فال در سلسله هان غربی 西漢 (202 پ. با این حال، کارآیی نظری آن توسط وانگ چونگ 王充 (27 - 97 پس از میلاد) در فصل "کیان گائو" 譴告 در تک نگاری استدلال متوازن (Lun Heng 論衡) زیر سوال رفته است. نقطه کانونی این مقاله، منطق ذاتی استدلال‌های وانگ چونگ در رد رادیکال ایده‌های فلسفی گفتمان فال هان است. وانگ چونگ با نشان دادن روش شناسی نادرست اصل توبیخ بهشت، نه تنها الگوی کنفوسیوسی را برای مجازات، و همچنین هشدار دادن به رفتار نادرست حاکم در سیاست، کاملاً رد کرده بود، بلکه ماهیت فعال بهشت ​​را به عنوان یک خدای انسان‌وار تضعیف کرد. در نهایت به ابتکارات حکیمان و شایستگان در دنیای دنیوی باز می گردد
الفكر السياسي عند كونفوشيوس
نویسنده:
زید خالد الزریقات
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
مفهوم جامعه از دیدگاه کنفوسیوس
نویسنده:
یوسف جعفر زاده
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
چکیده جامعه دوران کنفوسیوس مشحون از درگیریها وجنگهای ایالات چین باستان با یکدیگر، آشفتگی و نابسامانی روابط خانوادگی، ناامنی، رقابت، ستمکاری، ضعف حکومت و فساد اخلاقی بود. کنفوسیوس برای اصلاح این وضع، جامعة سر مشقی را مطرح کرد که خاقانهای باستانی (واسطوره‌ای) «یائو»، «شون» و «یو» درهزاره سوم قبل از میلاد ایجاد کرده بودند و یکبار دیگر در اوایل سلسله «چو» توسط شاه «ون» و فرزندش «وو» در تاریخ چین باستان محقق شده بود. جامعة مورد نظر او در واقع خانواده‌ای بزرگ است که بر ساختاری سلسله مراتبی، مشتمل بر روابط پنجگانة پدر با فرزند، شوهر با زن، برادر بزرگتر با برادر کوچکتر، دوست با دوست و شاه با وزیر مبتنی است. در این جامعه انسانها به یکدیگر احترام می‌گذارند و نسبت به همدیگر عشق می ورزند. ریشة چنین جامعه‌ای از خانوادة آسمانی و کیهانی- آسمان به منزلة پدر، زمین مادر و حاکم فرزند - شروع می‌شود و سپس در سایة «تقوای فرزندیِ» حاکم، به مراتب پایین‌تر جامعه و حتی به حوزة ارواح نیاکان در آسمان نیز گسترش می‌یابد. از دیدگاه کنفوسیوس، جامعه از آن حیث که بستر و مرکز ظهور ارادة آسمان (tien ) و به تعبیر دقیق‌تر خانوادة آسمان است، مقدس و رمز حیات می‌باشد؛ به طوری که درجامعه با انجام آداب و مناسک اجتماعی (li )، انسانیت (jen) به وجود می‌آید و آن نیز به نوبة خود باعث هماهنگی و رشد آسمان، زمین و انسان می‌گردد و از نزول هر گونه بلایای آسمانی بر جامعه جلوگیری می‌کند و درنتیجه، آرامش، سعادت و خوشبختی را نصیب انسانها می‌سازد.
صفحات :
از صفحه 41 تا 79
کتاب: فلسفة الاخلاق و السیاسة
نویسنده:
هاله ابوالفتوح
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قاهره-مصر: دار قباء,
کلیدواژه‌های اصلی :
تفکر فلسفي چين در دوران جديد (مکتب نوکنفوسيوسي)
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دائرة المعارف اسلامي طهور,
آیین کنفوسیوسی: نگاهی از فراز
نویسنده:
علی موحدیان عطار,احمد شاکرنژاد
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
مکالمات
عنوان :
نویسنده:
کنفوسیوس؛ ترجمه و تنظیم: حسین کاظم زاده ایرانشهر
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: بنگاه ترجمه و نشر کتاب,
چکیده :
کنفوسیوس، حکیم چینی یکی از مردان تاریخی است که مقامی بلند و پر نفوذ در نشر افکار اخلاقی و امور حکومت ، و در تجلی دادن تمدن باستان کشور و ملت چین داشته است. کتاب مکالمات درباره اساس تعلیمات کنفسیوس میباشد که نه گفتار از تعلیمات ایشان در کتاب ذکر شده و مقدمه کتاب درباره خود شخصیت کنفسیوس می باشد.
آشنایی با کنفوسیوس
نویسنده:
پل استراترن؛ مترجم: کاظم فیروزمند
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - ایران: نشر مرکز,
چکیده :
کتاب حاضر، از مجموعه کتابهای «آشنایی با فیلسوفان» است که در آن سرگذشتنامه ای از «کنفوسیوس» به همراه نقد و تفسیر برخی از آثار او ارائه شده است. کنفوسیوس در 551 پیش از میلاد در استان ساحلی شمال مرکزی «شانتونگ» متولد شد. آیین کنفوسیوس تا انقلاب کمونیستی 1949 تقریبا معادل با شیوة زندگی چینی بود، اما در طی انقلاب فرهنگی 1960 گاردهای سرخ کوشیدند تا آخرین بازمانده های این آیین را از چین بزدایند. با این حال، سخنان کنفوسیوس از نسلی به نسل دیگر منتقل میشود و نام او مرکزیتی فرهنگی همانند شکسپیر برای انگلستان، یافته است. کنفوسیوس فکر میکرد که در زندگی موفق نشده است و با همین ناامیدی در سال 479 ق. م درگذشت. در پایان کتاب، گاه شمار رخدادهای فلسفی و زندگی کنفوسیوس، ضمیمه شده است.
آیین‌های: کنفوسیوس، دائو، بودا
نویسنده:
مترجم:غلامرضا شیخ‌زین‌الدین
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - تهران: فیروزه,
چکیده :
در این کتاب آیین‌ها و آموزه‌های مذهبی کنفوسیوسی، دائو و بودا .با اشاره به مکاتب، فرقه‌ها و شاخه‌های منطقه‌ای آن طی سه فصل عرضه شده است .در این کتاب تلاش شده، زمینه‌های فرهنگی، توسعه تاریخی، انجمن‌ها، مراسم‌های مذهبی و اسطوره‌شناسی آنها نیز بیان شده، زمینه‌های فرهنگی، توسعه تاریخی، انجمن‌ها، مراسم‌های مذهبی و اسطوره‌شناسی آنها نیز بیان شود .در بخشی از کتاب می‌خوانیم :((آیین کنفوسیوس یک جهان‌بینی، یک اخلاق اجتماعی، یک نظریه سیاسی، یک سنت حکیمانه و یک شیوه زندگی است. این آیین که گاه به صورت فلسفه و گاه به صورت دین تلقی می‌شود ;نه خدا را انکار می‌کند و نه سبک می‌شمارد)) .((آیین دائو، نیز، یکی از دو سنت مذهبی فلسفی عمده بومی است که بیش از دو هزار سال به زندگی مردم چین شکل داده است .و سنت دیگر آیین کنفوسیوس است .شیوه برخورد دائویی را با زندگی می‌توان در جنبه‌های تسلیم و پذیرش، شادمانی و بی‌خیالی چینیان مشاهده کرد .این برخورد، به ویژگی‌های اخلاقی و وظیفه‌شناسی، پرهیزکاری و هدفمندی آیین کنفوسیوس، توزان می‌بخشد و آن را کامل می‌کند)) .((آیین بودا، دین و فلسفه تمام آسیایی‌هاست که در حیات معنوی، فرهنگی و اجتماعی دنیای شرق نقش مهمی ایفا کرده و در سده بیستم به غرب گسترش یافته است)) . در این کتاب، آیین بودا از سرچشمه‌های آن در آموزش‌های بودا گتمه تا بسط آن به مکتب‌ها مختلف بررسی می‌شود .ذیل هر یک از سه آیین، زندگی‌نامه، پیام‌ها، کشورهای دارای آیین مذکور، تغییر و تحولات آیین‌ها و مشخصه‌های عمومی آنها درج شده است .
تعاليم مذهبي و اصول اخلاقي دين کنفوسيوس
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دائرة المعارف اسلامي طهور,
کلیدواژه‌های اصلی :
  • تعداد رکورد ها : 59