آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 206
نگارش امر واقعی به مثابه لبه تجربه عرفانی: نظریه روانکاوی و الهیات ترزی
نویسنده:
Fernando Silveira Rosa
نوع منبع :
رساله تحصیلی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : امر واقعی که به عنوان چیزی غیرممکن برای دلالت درک می شود، به نظر می رسد نقطه ای است که فیلسوفان، الهی دانان و روانکاوان هنگام خواندن گزارشی از تجربه عرفانی در آن دچار لغزش می شوند. در واقع، عرفان به عنوان یک واقعیت غیر ممکن برای تسلط بر زبان مطرح می شود. با این حال، نوشته ترزا آویلا نشان می دهد که تجربه عرفانی، برعکس، پیوندی نزدیک با واقعیت دارد. برای روشن ساختن آنچه از واقعیت در خطر است در آنچه برای یک عارف، تجربه معنوی منحصر به فردی را تشکیل می دهد، می توانیم به کار فروید در مورد مفهوم ردیابی و راهی که در آن لاکان مفهوم واقعی را برای دستیابی به دیدگاهی بسط داد نگاه کنیم. الهیات عرفانی ترزا
جامعه و دین از دیدگاه فروید
سخنران:
محمد مهدی عباسی آغوی
نوع منبع :
صوت , سخنرانی , فیلم
چکیده :
فروید علاوه بر نظریات انسان‌شناسانه، نظریات جامعه‌شناختی مهمی داشت. جامعه و نهادهای اجتماعی از دغدغه‌های اساسی فروید بود. وی برای شناخت بسیاری از ابعاد روان آدمی به رفتارهای اجتماعی انسان توجه می‌کرد. به همین خاطر فروید به دنبال فهم ریشه‌های رفتار آدمی در برخورد با دیگران در عرصه حیات اجتماعی بود و در همین راستا سرآغاز بعضی پدیده‌های اجتماعی یا فرهنگی مانند دین، اخلاق و تمدن را بررسی کرده است. فروید معتقد بود ایمان مذهبی امری کهنه، مضر و قابل نابود کردن است. او میان روش علمی و روش دین تفاوت قائل شده و روش علمی را ترجیح می‌داد. او معتقد بود علم به توصیف واقعیت و تحقیق در امور واقعی می‌پردازد اما دین، امر و نهی صادر می‌کند و از روش علمی دور می‌شود. فروید بیان می‌کرد که دین انسان را به آینده‌ای مبهم وعده می‌دهد در حالی‌که تکیه کردن بر امیال و آرزوهای آینده، نوعی «توهم» است و بسیاری از ترس‌های انسان نیز از توهم سرچشمه می‌گیرد.
نسبت علم روان کاوی با آموزه های اسلام
سخنران:
محمد رایجی
نوع منبع :
صوت , سخنرانی , فیلم
چکیده :
فروید موسس رویکرد روان‌کاوی در روان‌شناسی مدرن است. انسان در روان‌کاوی فروید موجودی تکه‌تکه‌شده و شکست‌خورده است. کشمکش و سردرگمی، بنیاد وجود انسان را تشکیل می‌دهد. بر این اساس، انسان‌ها دائماً در ذهن خود در حال کشمکش با خود هستند و اختلالات روانی در اثر عدم پاسخ مناسب به این کشمکش به وجود می‌آید. اما بر مبنای آموزه‌های اسلام، روح الهی در وجود انسان دمیده شده و اسمای حسنی الهی به وی تعلیم داده شده است. انسان دارای نهادی پاک است و بر مبنای فطرت پاک خلق شده و فطرتاً به سمت پرستش خدای متعال و توحید الهی گرایش پیدا می‌کند. انسان ظرفیت دارد تا به مقام جانشینی خداوند متعال برسد و از مقام فرشتگان بالاتر برود. انسان اختیار و اراده کنترل اعمال خویش را دارد. برهمین اساس نظریات انسان‌شناسی فروید با انسان‌شناسی بر مبنای آموزه‌های اسلام تفاوت هایی دارد که تلاش خواهد شد تا بدان پرداخته شود.
راهنمای کمبریج برای فروید [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jerome Neu (جروم نو)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا فروید هنوز چیزی برای آموزش به ما دارد؟ فرض این جلد این است که او قطعاً این کار را می کند. با نزدیک شدن به فروید نه تنها از منظر فلسفی، بلکه تاریخی، روانکاوانه، انسان‌شناسی و جامعه‌شناختی، مشارکت‌کنندگان به ما نشان می‌دهند که چگونه فروید راهی جدید و قدرتمند برای اندیشیدن درباره اندیشه و عمل انسان به ما ارائه کرده است. آنها زمینه اندیشه فروید و ساختار استدلال های او را برای آشکار ساختن این که او چگونه طیف های تجربی را که عموماً نادیده گرفته شده یا به اشتباه درک شده اند، درک می کند. تمام موضوعات اصلی کار فروید از جنسیت و روان رنجوری گرفته تا اخلاق، هنر و فرهنگ پوشش داده شده است.
فروید متقدم و فروید متاخر: مرور مطالعات جدید درباره «هیستری» و «موسی و توحید» [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Grubrich-Simiti (ایلسه گروبریچ-سیمیتی)
نوع منبع :
کتاب , نقد و بررسی کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: ایلسه گروبریچ-سیمیتیس، معروف به فروید پژوه و ویراستار آثار فروید، مدتهاست که از بازگشت به متون اصلی خود به منظور درک کامل قدرت و نیروی نوآورانه نظریه هایش حمایت کرده است. در فروید اولیه و فروید متأخر، او اولین کتاب روانکاوانه، مطالعاتی درباره هیستری را که فروید همراه با برویر نوشته است، و موسی و توحید، آخرین کتاب فروید، بررسی می کند. مقاله مطالعاتی درباره هیستری به خواننده نشان می دهد که چرا آن کتاب در واقع «کتاب اولیه» روانکاوی است. نه تنها گزارشی تکان دهنده و دراماتیک از تولد روش روانکاوی ارائه می دهد، بلکه با معرفی مفهوم کلیدی تروما، پایه ای را ایجاد می کند که بسیاری از روانکاوی مدرن بر آن بنا شده است. فروید قرار بود در آخرین کتاب خود، موسی و توحید، به نظریه اصلی خود درباره تروما بازگردد، جایی که او آن را در پرتو تحقیقات مداخله‌ای خود توسعه داد. ایلسه گروبریچ-سیمیتیس بر اساس مطالعه دست نوشته های موسی و با استفاده از روش روانکاوی نشان می دهد که چگونه رویدادهای آسیب زا معاصر در آلمان نازی ممکن است بر این بازگشت به آغاز و تشدید خودکاوی فروید تأثیر گذاشته باشد. این به نوبه خود منجر به بینش های جدیدی در مورد اشکال باستانی دفاع می شد و راه رو به جلو را برای روانکاوی مدرن نشان می داد. فروید اولیه و فروید متأخر که به زیبایی ساخته شده و با استدلال متقاعدکننده ای ارائه شده است، اهمیت دو متن عمده فرویدی را دوباره تثبیت می کند و درک جدیدی از اهمیت آنها ارائه می دهد.
موسی و یکتاپرستی
نویسنده:
Sigmund Freud-Ghasem Khatami
نوع منبع :
کتاب
وضعیت نشر :
چاپ پیروز,
موسی و توحید [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sigmund Freud (زیگموند فروید)
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: گمانه زنی های فروید در مورد جنبه های مختلف دین، جایی که او ویژگی های مختلف یهودیان را در روابطشان با مسیحیان توضیح می دهد.
درسگفتار فروید و نظریۀ اجتماعی (از پارسونز تا هابرماس)
مدرس:
آرش حیدری
نوع منبع :
صوت , درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
تحليل النفسي للهستيريا
نویسنده:
سيگموند فرويد، جورج طرابیشی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
خمس حالات من التحليل النفسي
نویسنده:
سيجمند فرويد، صلاح مخیمر، عبده میخائیل رزق
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 206