آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
شفاعة حقیقة أم خیال؟
نویسنده:
حسن طاهری خرم آبادی؛ مترجم: رعد حجاج
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: المجمع العالمی للتقریب بین المذاهب الاسلامیة، مرکز التحقیقات و الدراسات العلمیة,
چکیده :
كتاب «الشفاعة حقيقة أم خيال؟» به زبان عربی، نوشته حسن طاهري خرم آبادي از سلسله بحث‌ های كلامی است كه به بررسی جایگاه والای شفاعت در اندیشه اسلام و مسلمانان اختصاص یافته است. در آغاز كتاب اشكالات وارد بر اصل شفاعت و سپس سه شرط شفاعت از منظر آیات و روایات و از منابع مختلف ذكر گردیده است. همچنین نقش شفاعت در پاكیزگی روح و جان و نیز تفاوت‌ های شفاعت حق و باطل و اشكالات وارده بررسی گردیده است. ارتباط شفاعت و دعا؛ بررسی درخواست شفاعت از پیامبر (ص) در زمان حیات و پس از مرگ آن حضرت؛ و شفاعت در احادیث و سخنان علمای مذاهب مختلف اهل سنت دیگر مباحث كتاب را تشكیل می‌ دهد. فصل پایانی كتاب به موضوع شیعه و مساله شفاعت اختصاص دارد و آنگاه شبهات وارده در خصوص شفاعت و پاسخ تشریحی آنها درج و پاسخ شیخ محمد بن عبدالوهاب در ارتباط با این موضوع نقد گردیده است.
تحریف القرآن اسطورة ام واقع؟
نویسنده:
حسن طاهری خرم آبادی؛ مترجم: تحسین بدری
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: المجمع العالمی للتقریب بین المذاهب الاسلامیة، مرکز التحقیقات و الدراسات العلمیة,
چکیده :
این كتاب كه از زبان فارسی به زبان عربی برگردانده شده به مساله‌ تحریف قرآن و رد آن اختصاص دارد. نویسنده با استناد به آیات و احادیث، عصمت قرآن را از هر نوع تحریف اثبات نموده و مطالب كتاب را در هفت فصل تنظیم كرده است: معنی تحریف، اقسام تحریف قرآن، شیعه‌ امامیه و عدم تحریف قرآن، نگاهی به روایات تحریف، تحریف از نظر اهل سنت، دلایل عدم تحریف قرآن از دیدگاه شیعه و اهل سنت، و سرانجام دلایل معتقدان به تحریف قرآن.
قلمرو دین و اراده ی مردم
نویسنده:
سید حسن طاهری خرم آبادی
نوع منبع :
مقاله , مناظره،گفتگو و میزگرد
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
به طور کلی می توان سه نوع مردم سالاری تصور نمود: 1. در نوع نخست از مرد سالاری، به دلیل نیازی که به قانون و حکومت احساس می کنند با شرکت در انتخابات، نمایندگانی برای خود انتخاب می کنند تا آنان به وضع قانون بپردازند. در این نوع مردم سالاری، قانون حاکم اصلی است. 2. یک نوع دیگر از مردم سالاری را می توان تصور نمود که قانون و نظام و حاکمیت در آن، درون یک ایدئولوژی قرار می گیرد. به عنوان نمونه، کمونیست ها؛ رای، انتخابات و قانون را در چارچوب حزب کمونیست به رسمیت می شناسند. 3. نوع سوم مردم سالاری به گونه ای است که بر اساس یک جهان بینی خاص، که ما از آن به دین تعبیر می کنیم، به وجود آید. در این نوع، مردم بر اساس دین، حکومت تشکیل داده و به وضع قانون می پردازند.
صفحات :
از صفحه 41 تا 50