مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
تاریخ مختصر برابری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Thomas Piketty
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Harvard University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اقتصاددان برجسته جهان در زمینه نابرابری، تاریخچه کوتاه اما گسترده و به طرز شگفت انگیزی خوش بینانه از پیشرفت بشر به سوی برابری علیرغم بحران ها، بلایا و عقب نشینی ها ارائه می دهد. مقدمه ای عالی برای ایده های توسعه یافته در کتاب های تاریخی قبلی او. بدبین بودن نسبت به نابرابری آسان است. ما می دانیم که طی دو نسل گذشته در بسیاری از نقاط جهان به طور چشمگیری افزایش یافته است. هیچ کس بیشتر از توماس پیکتی برای آشکار کردن این مشکل انجام نداده است. اکنون، در این اثر شگفت‌انگیز و قدرتمند جدید، پیکتی به ما یادآوری می‌کند که حرکت بزرگ تاریخ به ما دلایلی برای خوش‌بین بودن می‌دهد. او نشان می دهد که در طول قرن ها به سمت برابری بیشتر حرکت کرده ایم. پیکتی ما را با ظرافت و دقت از طریق جنبش های بزرگی که دنیای مدرن را به سمت بهتر و بدتر ساخته است راهنمایی می کند: رشد سرمایه داری، انقلاب ها، امپریالیسم، برده داری، جنگ ها، و ساختن دولت رفاه. این تاریخ خشونت و مبارزه اجتماعی است که با پسرفت و فاجعه مشخص شده است. اما با همه اینها، پیکتی نشان می‌دهد، جوامع بشری به‌سوی توزیع عادلانه‌تر درآمد و دارایی‌ها، کاهش نابرابری‌های نژادی و جنسیتی، و دسترسی بیشتر به مراقبت‌های بهداشتی، آموزش و پرورش و حقوق شهروندی حرکت کرده‌اند. راهپیمایی خشن ما به جلو سیاسی و ایدئولوژیک است، مبارزه ای بی پایان علیه بی عدالتی. پیکتی استدلال می‌کند که برای ادامه حرکت، باید یاد بگیریم و به سیستم‌های نهادی، قانونی، اجتماعی، مالی و آموزشی که می‌تواند برابری را به واقعیتی پایدار تبدیل کند، متعهد شویم. در عین حال، ما باید در برابر فراموشی تاریخی و وسوسه‌های جدایی‌طلبی فرهنگی و تقسیم‌بندی فکری مقاومت کنیم. کیفیت زندگی میلیاردها انسان در خطر است. پیکتی نتیجه می گیرد که می دانیم می توانیم بهتر عمل کنیم. گذشته به ما نشان می دهد که چگونه. آینده به ما بستگی دارد.
معنویت، فرهنگ گروهی و تجارت آمریکایی: اخلاق نئولیبرال و روح سرمایه جهانی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James Dennis LoRusso, Craig Martin
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در اوایل قرن بیست و یکم، آمریکایی‌ها دیدگاهی جامع از کار را پذیرفته بودند، اینکه شغل فرد باید با معنا و هدف آغشته باشد، تجارت باید نه تنها در خدمت سهامداران، بلکه به نفع عمومی نیز باشد، و برای بسیاری از افراد باید به آن توجه کنند. سلامت «معنوی» افراد و جامعه به طور یکسان. در حالی که بسیاری از صداها تلاش برای معرفی «معنویت در محل کار» را به عنوان یک نوآوری اخیر که دارای پتانسیل تحول مثبت کسب و کار و محل کار آمریکایی است، تحسین می کنند، جیمز دنیس لوروسو استدلال می کند که معنویت محل کار در واقع با ایدئولوژی های نئولیبرالی که در خدمت منافع هستند، همسوتر است. ثروت خصوصی و تضعیف قدرت کارگران. LoRusso چگونگی ظهور این زبان اخلاقی جدید تجارت را به عنوان بخشی از تغییر بزرگتر از دولت رفاه پس از معامله جدید به سمت نظم اجتماعی بازارمحور جهانی امروز نشان می دهد. لوروسو با تکیه بر مطالعات دیگری که بر پیوند بین محافظه‌کاری مذهبی آمریکایی و ظهور سرمایه‌داری جهانی تأکید می‌کند، نشان می‌دهد که چگونه «معنویت» مترقی بخش حیاتی این داستان نیز باقی می‌ماند. این کتاب با تکیه بر تاریخ فرهنگی و همچنین مطالعات موردی از شهر نیویورک و سانفرانسیسکو در مورد مشاغل و طرفداران برجسته معنویت در محل کار، استدلال می‌کند که آن دین چیزهای زیادی را در مورد کار، فرهنگ شرکتی و تجارت در آمریکای معاصر نشان می‌دهد.
ایده آزادی خواهانه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jan Narveson
نوع منبع :
کتاب , مدخل مفاهیم(دانشنامه مفاهیم) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Temple Univ. Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آزادی خواهی هم یک فلسفه است و هم یک دیدگاه سیاسی. مفاهیم کلیدی که لیبرتارینیسم را تعریف می کنند عبارتند از: حقوق فردی به عنوان ذاتی انسان ها که توسط دولت اعطا نمی شود. نظم خود به خودی که از طریق آن مردم تعاملات روزمره خود را انجام می دهند و جامعه از طریق آن مستقل از جهت مرکزی (دولت) سازمان می یابد. حاکمیت قانون که حکم می کند هر کس آزاد است هر کاری که می خواهد انجام دهد تا زمانی که به حقوق دیگران تجاوز نکند. یک دولت تقسیم شده و محدود که توسط قانون اساسی کتبی تأیید شده است. بازارهای آزاد که در آن قیمت و مبادله به طور متقابل توسط افراد توافق می شود. فضیلت تولید که به موجب آن کار مولد فرد و هرگونه تبدیل آن کار به درآمد، حقاً به فردی تعلق دارد که نباید آن درآمد را قربانی مالیات کند. و صلحی که در طول تاریخ معمولاً توسط منافع طبقه حاکم یا دولت متمرکز مختل شده است.
سیاست نابرابری اقتصادی در کشورهای در حال توسعه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Philip Nel (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan UK,
چکیده :
ترجمه ماشینی: نابرابری ثروت و درآمد تأثیر بسزایی در دستیابی به توسعه اقتصادی، سیاسی و انسانی در کشورهای در حال توسعه دارد. این کتاب استدلال می‌کند که سطح بالایی از نابرابری اقتصادی، پتانسیل رشد یک کشور را تضعیف می‌کند، توسعه سرمایه اجتماعی را به تاخیر می‌اندازد و فساد را تشویق می‌کند.
اقتصاد افزایش نابرابری ها [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Daniel Cohen, Thomas Piketty, Gilles Saint-Paul
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: از نویسنده پرفروش نیویورک تایمز، توماس پیکتی و استادان برجسته اقتصاد دانیل کوهن و ژیل سن پل، بحث عمیقی در مورد افزایش نابرابری در جهان غرب آمده است. این بررسی میزان افزایش نابرابری‌ها پیامد مکانیکی تغییرات در مبانی اقتصادی (مانند تغییرات در پارامترهای تکنولوژیکی یا جمعیتی)، و تا چه حد آنها پیامدهای احتمالی تغییرات خاص کشور و زمان خاص در نهادها هستند را بررسی می‌کند. هم دیدگاه «بنیادگرایان» و هم دیدگاه «نهادگرایان» تا حدی مرتبط هستند. به عنوان مثال، کاهش اشتغال تولید سنتی از دهه 1970 در هر کشور توسعه یافته با افزایش نابرابری در بازار کار همراه بوده است (نابرابری درآمد نیروی کار در میان جمعیت در سن کار در همه کشورها افزایش یافته است)، که باعث حمایت می شود. به دیدگاه اصولگرایان اما، از سوی دیگر، همه موافقند که تفاوت‌های نهادی (حداقل دستمزد، چانه‌زنی جمعی، سیاست مالیات و انتقال و غیره) بین کشورهای اروپای قاره‌ای و کشورهای آنگلوساکسون توضیح می‌دهد که چرا مسیرهای نابرابری درآمد قابل تصرف در این دو گروه بسیار متفاوت بوده است. در طول دهه 1980-1990، که از دیدگاه نهادگرا حمایت می کند. فصول این جلد، قدرت هر دو دیدگاه را نشان می دهد. از طریق شواهد تجربی و بینش‌های نظری جدید، مشارکت‌کنندگان استدلال می‌کنند که مؤسسات همیشه نقش مهمی در شکل‌دهی نابرابری‌ها و گاهی اوقات پیشگیری از آن دارند، اما نابرابری‌ها در سن، جنس و مهارت‌ها اغلب تکرار می‌شوند. از سوئد تا اسپانیا و پرتغال، از ایتالیا تا ژاپن و ایالات متحده، این جلد به بررسی تنوع تعامل بین نیروهای بازار و نهادها می‌پردازد.
  • تعداد رکورد ها : 5