مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
آداب بهار (آیین‎های دین یونانی باستان) آداب تطهیر دین یونانی (آیین‎های دین یونانی باستان) آداب قربانی یونانی (آیین‎های دین یونانی باستان) آداب گذرِ دین یونانی (آیین‎های دین یونانی باستان) اَفشانی (آیین‎های دین یونانی باستان) امپراتورپرستی رومی (آیین‎های دین یونانی باستان) پیام‌های وَخشوری (آیین‎های دین یونانی باستان) پیشکش (آیین‎های دین یونانی باستان) قربانی دین یونانی لوُدی (آیین‎های دین یونانی باستان) مناسک آیین باکوسی (آیین‎های دین یونانی باستان) مناسک اسرار (آیین‎های دین یونانی باستان)
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
الهیات فیلسوفان اولیه یونان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Werner Wilhelm Jaeger (ورنر ویلهلم یاگر)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
اخلاق کونیة لثقافات متعددة
نویسنده:
بییر سیزاری بوری / سافیریو مارشینیولی
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
پایدیا: آرمان‌های فرهنگ یونانی، جلد سوم: تضاد آرمان‌های فرهنگی در عصر افلاطون [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Werner Jaeger (ورنر یگر)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اثر کلاسیک سه جلدی ورنر یاگر که در ابتدا در سال 1939 منتشر شد، اکنون با جلد شومیز موجود است. Paideia، شکل دادن به شخصیت یونانی از طریق اتحاد تمدن، سنت، ادبیات، و فلسفه، مبنای ارزیابی یاگر از فرهنگ یونانی است. جلد اول، بنیاد، رشد و بحران فرهنگ یونانی را در دوران باستانی و کلاسیک توصیف می‌کند و به پایان می‌رسد. با فروپاشی امپراتوری آتن. جلد دوم و سوم این اثر به تاریخ فکری یونان باستان در عصر افلاطون، قرن چهارم قبل از میلاد می پردازد - عصری که در آن یونان هر چیزی را که در این جهان ارزشمند است - دولت، قدرت، آزادی - از دست داد. اما همچنان به مفهوم payeia چسبیده بود. مناندر به عنوان آخرین شاعر بزرگ آن، نقش اصلی این آرمان را در فرهنگ یونانی خلاصه کرد و گفت: "مالیاتی که هیچ کس نمی تواند از انسان سلب کند، پایدیا است."
  • تعداد رکورد ها : 5