مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 124
آلفرد تارسکی: فلسفه زبان و منطق [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Douglas Patterson
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مطالعه به کار استادان تارسکی، استانیسلاو لزنیفسکی و تادئوش کوتاربینسکی نگاه می‌کند، و همه موضوعات اصلی در پژوهش تارسکی را در پرتو مفهوم فرمالیسم شهودی توسعه‌یافته مورد بازنگری قرار می‌دهد: معناشناسی، حقیقت، پارادوکس، پیامدهای منطقی.
سهم اتریش در فلسفه تحلیلی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mark Textor
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اگرچه بخش مهمی از خاستگاه های فلسفه تحلیلی را می توان به فلسفه در اتریش در نیمه اول قرن بیستم ردیابی کرد، به طور قابل توجهی اطلاعات کمی در مورد سهم خاص فلسفه و فیلسوفان اتریشی وجود دارد. در کتاب مشارکت اتریشی در فلسفه تحلیلی، فیلسوفان برجسته تحلیلی نگاهی تازه به ریشه های فلسفه تحلیلی در اندیشه فیلسوفان تأثیرگذار اما اغلب نادیده گرفته شده اتریشی از جمله برنتانو، ماینونگ، بولزانو، هوسرل و ویتاسک دارند. مشارکت کنندگان در این جلد به بررسی موضوعات محوری در فلسفه نظری مانند نیت، آگاهی، حافظه، صفات و حقیقت و همچنین فلسفه سیاسی و زیبایی شناسی می پردازند. این مجموعه اصلی برای هر کسی که به مطالعه ریشه های فلسفه تحلیلی و همچنین بحث های معاصر در فلسفه زبان، متافیزیک و ذهن می پردازد، جالب خواهد بود.
زبان، حقیقت و معرفت: مشارکت در فلسفه رودولف کارناپ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ilkka Niiniluoto (auth.), Thomas Bonk (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجموعه در کنفرانسی که توسط موسسه حلقه وین و دانشگاه وین در مورد دایره وین و تجربه‌گرایی منطقی سازماندهی شده بود، در جولای 2001 در وین برگزار شد. ویرایش شده توسط Frie drich Stadler Dordrecht-Boston-London: Kluwer، 2003، سالنامه موسسه دایره وین 10). تمام مقالات این مجلد به استثنای یک مورد بر اساس گفتگوهایی است که در آن مناسبت ارائه شده است و برای اولین بار در اینجا ظاهر می شود. مشارکت‌ها به طیف وسیعی از مسائل در فلسفه رودولف کارنپ می‌پردازند، اما دو موضوع برجسته هستند. بسیاری از نویسندگان به طور مستقیم یا غیرمستقیم به اعتراضات علیه جنبه‌های مختلف کار کارنپ پاسخ می‌دهند: برنامه Der Logische Aufbau der Welt، دیدگاه‌های او در مورد هستی‌شناسی و واقع‌گرایی، و تبیین او از محمولات منش. w v. سایه کواین بزرگ به نظر می رسد. این نویسندگان با غلبه بر چالش، ایده‌های کارناپی را به طور سازنده اصلاح می‌کنند یا جایگزین‌ها را بدون کنار گذاشتن اصول کلیدی دوره‌ی امپریالیستی خود بررسی می‌کنند. همانطور که درک ما از کار کارنپ در زمینه تاریخی آن در دهه گذشته ظریف تر و جزئی تر شده است، فضای اختلاف نظر در مورد تفسیر آن افزایش یافته است. هدف بسیاری از مقالات این است که کارنامه را با توجه به آثاری مانند Logische Syntax der Sprache، Der Logische Aufbau der Welt و Der Raum درست کنند. این مجموعه سپس بر جذابیت مداوم و رو به رشد فلسفه کارنپ گواهی می دهد.
نظریه توصیفات: راسل و فلسفه زبان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Graham Stevens (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan UK,
اهمیت تاریخی و فلسفی کتاب «زبان، حقیقت و منطق» آیر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Adam Tamas Tuboly
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجموعه ویرایش شده اولین جلد جامع از شاهکار A. J. Ayer در سال 1936، زبان، حقیقت و منطق را ارائه می دهد. این جلد با یازده فصل اصلی، اهمیت تاریخی و فلسفی کار آیر را بازنگری می‌کند و جایگاه آن را در تاریخ فلسفه تحلیلی و میراث بعدی آن بررسی می‌کند. مشارکت‌کنندگان با استفاده از پژوهش‌های پیشگام در تجربه‌گرایی منطقی، موضوعات متنوعی از اخلاق، ارزش‌ها و دین، تا حقیقت، معرفت‌شناسی و فلسفه زبان را بررسی می‌کنند. از جمله سؤالات مورد بحث عبارتند از: آیر چگونه دیدگاه ها و مفاهیم تجربی گرایان منطقی را حفظ یا تحریف کرد؟ استدلال‌های آیر با استدلال‌هایی که او قصد بازسازی آن را داشت، چگونه است؟ و کدام جنبه های کتاب مسئول تأثیر بسیار زیاد آن بوده است؟ این جلد به طور ماهرانه زبان، حقیقت و منطق را در تاریخ فکری و فرهنگی-اجتماعی اندیشه فلسفی قرن بیستم قرار می‌دهد و فصل‌های مقدماتی و زمینه‌ای و همچنین کاوش‌های خاصی در موضوعات متنوعی ارائه می‌کند که موضوعات اصلی کتاب را پوشش می‌دهد. این مجموعه با ارائه بینش های مهم از اهمیت تاریخی و معاصر، منبعی ضروری برای محققان علاقه مند به میراث حلقه وین و تأثیر آن بر اخلاق و فلسفه ذهن است.
وصف ناپذیری و فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
André Kukla
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب با ارائه تحلیلی جذاب از ایده آنچه نمی توان گفت، مشخص می کند که آیا مفهوم حقیقت وجود دارد، یا وضعیتی از امور، یا دانشی که نمی توان از نظر زبانی بیان کرد، مفهومی منسجم است. نویسنده معانی مختلفی را از هم متمایز می کند که ممکن است گفته شود چیزی را نمی توان گفت. بخش اول به این سوال می پردازد که آیا ناگفتنی ایده ای منسجم است یا خیر. بخش دوم دو دسته از استدلال‌ها را در مورد اینکه آیا حالت‌های غیرقابل وصف وجود دارد یا خیر، ارزیابی می‌کند: برهان از عرفان و برهان از حد معرفتی. بخش سوم به طور دقیق تر به رابطه بین مواضع عرفانی و غیر عرفانی می پردازد. نویسنده در بخش چهارم و پایانی پنج نوع ناگفتنی را از نظر کیفی متمایز می کند. ناگفتنی و فلسفه سهم قابل توجهی در این حوزه پژوهشی است و برای فیلسوفان و کسانی که در زمینه فلسفه زبان تحقیق و مطالعه می کنند، خواندنی ضروری خواهد بود.
وصف ناپذیری و متافیزیک آن: ناگفتنی در هنر، دین و فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Silvia Jonas
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا هنر، دین یا فلسفه می توانند بینش های غیرقابل وصفی داشته باشند؟ اگر چنین است، آنها چه هستند؟ ایده ناگفتنی فیلسوفان از لائوزی گرفته تا ویتگنشتاین را متحیر کرده است. در کتاب ناگفتنی و متافیزیک آن: ناگفتنی در هنر، دین و فلسفه، سیلویا جوناس روش‌های متفاوتی از تفکر در مورد آنچه بینش‌های غیرقابل توصیف ممکن است شامل متافیزیکی باشد را بررسی می‌کند و نشان می‌دهد که کدام یک از اینها در واقع نامنسجم هستند. جوناس مفاهیم ویژگی ها و اشیای غیرقابل وصف، گزاره های غیرقابل وصف، محتوای غیرقابل وصف و دانش غیرقابل وصف را مورد بحث قرار می دهد و به بررسی دام های متافیزیکی مربوط به این مفاهیم می پردازد. در نهایت، او از این ایده دفاع می‌کند که بینش‌های غیرقابل توصیفی که در زمینه‌های زیبایی‌شناختی، دینی و فلسفی یافت می‌شوند، به بهترین وجه در قالب خودآشنایی، نوع خاصی از دانش غیر گزاره‌ای، درک می‌شوند. وصف ناپذیری به عنوان یک موضوع فلسفی به قدمت تاریخ خود فلسفه است، اما مشارکت در کشف ناگفتنی کم بوده است. نظریه ای که توسط جوناس ایجاد شده است، این مفهوم را در بسیاری از زمینه های مختلف فلسفی ملموس و قابل استفاده می کند.
وصف ناپذیری: تمرینی در فلسفه تطبیقی ​​دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Timothy D. Knepper, Leah E. Kalmanson (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجموعه مقالات، تمرینی در فلسفه تطبیقی ​​دین است که به بررسی روش های مختلف بیان انسان از بیان ناپذیری می پردازد. این پژوهشگران بیش از دوازده سنت مذهبی، ادبی و هنری را به عنوان بخشی از مجموعه سخنرانی‌ها و گفت‌وگوهای 2013-2015 پروژه مقایسه درباره «مذهب فراتر از کلمات» گرد هم می‌آورد. محققان متخصص ابتدا دستور زبان ناگفتنی را در 9 سنت مختلف مذهبی و همچنین حوزه های مجاور ادبیات، شعر، موسیقی و هنر به تفصیل شرح دادند. سپس مدیران پروژه مقایسه این مجموعه متنوع از پدیده ها را با هم مقایسه کردند، توضیحاتی را برای الگوبرداری از آنها ارائه کردند، و پرسش های فلسفی در مورد حقیقت و ارزش در مورد غیرقابل بیان دینی را در منظر مقایسه ای مطرح کردند. این کتاب انتشار افتتاحیه پروژه مقایسه است، یک رویکرد جدید ابتکاری به فلسفه دین که در دانشگاه دریک (د موین، آیووا، ایالات متحده آمریکا) نگهداری می شود. پروژه مقایسه مجموعه‌ای از سخنرانی‌های پژوهشگر، گفت‌وگوهای متخصصان، و پانل‌های مقایسه‌ای درباره موضوعات هسته‌ای و بین‌فرهنگی در فلسفه دین را سازمان‌دهی می‌کند. علمای متخصص دین ابتدا این موضوع را در مذاهب تخصصی خود بررسی می کنند. سپس فیلسوفان دین تطبیقی، در منظر تطبیقی ​​پرسش هایی را درباره معنا، حقیقت و ارزش درباره این موضوع مطرح می کنند. پروژه مقایسه در تعهد خود به شمول دینی از رویکردهای سنتی به فلسفه دین جدا است. این آینده فلسفه دین در جهانی متنوع و جهانی است.
معنا در ذهن و جامعه: کمکی کاربردی به چرخش اجتماعی در زبان‌شناسی شناختی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter Harder
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
De Gruyter Mouton,
چکیده :
ترجمه ماشینی: زبان شناسی شناختی به طور فزاینده ای به سمت بعد اجتماعی گرایش پیدا می کند. این کتاب این پیشرفت را توصیف می کند و برخی از موضوعات اصلی را برای سنتز اجتماعی-شناختی در حال ظهور مورد بحث قرار می دهد. با ترسیم قلمرو از معنای تجسم یافته فردی به مبارزات گفتمانی، اصولی را برای تحلیل رابطه بین فرآیندهای مفهومی و اجتماعی پیشنهاد می کند.
  • تعداد رکورد ها : 124