جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
اهمیت تاریخی و فلسفی کتاب «زبان، حقیقت و منطق» آیر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Adam Tamas Tuboly
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجموعه ویرایش شده اولین جلد جامع از شاهکار A. J. Ayer در سال 1936، زبان، حقیقت و منطق را ارائه می دهد. این جلد با یازده فصل اصلی، اهمیت تاریخی و فلسفی کار آیر را بازنگری می‌کند و جایگاه آن را در تاریخ فلسفه تحلیلی و میراث بعدی آن بررسی می‌کند. مشارکت‌کنندگان با استفاده از پژوهش‌های پیشگام در تجربه‌گرایی منطقی، موضوعات متنوعی از اخلاق، ارزش‌ها و دین، تا حقیقت، معرفت‌شناسی و فلسفه زبان را بررسی می‌کنند. از جمله سؤالات مورد بحث عبارتند از: آیر چگونه دیدگاه ها و مفاهیم تجربی گرایان منطقی را حفظ یا تحریف کرد؟ استدلال‌های آیر با استدلال‌هایی که او قصد بازسازی آن را داشت، چگونه است؟ و کدام جنبه های کتاب مسئول تأثیر بسیار زیاد آن بوده است؟ این جلد به طور ماهرانه زبان، حقیقت و منطق را در تاریخ فکری و فرهنگی-اجتماعی اندیشه فلسفی قرن بیستم قرار می‌دهد و فصل‌های مقدماتی و زمینه‌ای و همچنین کاوش‌های خاصی در موضوعات متنوعی ارائه می‌کند که موضوعات اصلی کتاب را پوشش می‌دهد. این مجموعه با ارائه بینش های مهم از اهمیت تاریخی و معاصر، منبعی ضروری برای محققان علاقه مند به میراث حلقه وین و تأثیر آن بر اخلاق و فلسفه ذهن است.
عاطفه گرایی در اخلاق پیشینه تاریخی تا وضعیت پست مدرن
نویسنده:
غفاری ابوالفضل
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
آشنایی با مکاتب فلسفی در اخلاق، مهم ترین گام برای وارد شدن در مبحث فلسفه اخلاق است. عاطفه گرایی از عمده ترین مکاتب اخلاقی است که قدمت و گستره ای به پهنای تاریخ دارد. متفکران، فیلسوفان، شاعران و روان شناسان برجسته ای را می توان برشمرد که دیدگاههای جالب و پرسش برانگیزی را در این زمینه ارایه نموده اند. کنفوسیوس، بودا، لائوتسه، دیوید هیوم، آدام اسمیت، ژان ژاک روسو، آرتور شوپنهاور، آلفرد جولز آیر، کارول گیلیگان و نل نادینگز کسانی هستند که در این مقاله، معرفی شده اند. همگرایی میان آرای این متفکران را می توان در مفاهیم مورد استفاده ایشان، نظیر همدردی، هم حسی، نوع دوستی، خیرخواهی، شفقت و احساس مسوولیت و غمخواری ملاحظه نمود. از این میان، تاکید روانشناسان و فیلسوفان معاصر بر مفهوم غمخواری و مبالات، امری است که در متون روان شناختی و فلسفی جدید زیاد به چشم می خورد. رویکرد غمخواری یا احساس مسوولیت، یکی از چند رویکرد عمده معاصر در فلسفه اخلاق و تربیت اخلاقی است که می توان آن را در زمره نظریه های عاطفه گرا قرار داد. جنبش مدافعان حقوق زن، نیز به عنوان یکی از جلوه های بارز دوران پست مدرن، از مدافعان سرسخت این رویکرد به شمار می رود. به علاوه، طبیعت گرایی عمل گرا نیز می تواند به عنوان مبنای فلسفی دیگری برای این رویکرد قلمداد شود.
صفحات :
از صفحه 147 تا 190
  • تعداد رکورد ها : 2