جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 17
مبانی تحلیل علمی ارزش [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Victor Kraft (auth.), Henk L. Mulder (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در کشورهای انگلیسی زبان، ویکتور کرافت عمدتاً به خاطر روایتش از دایره وین شناخته می شود. ! آن گروه از متفکران در دهه‌های اخیر تأثیر قابل توجهی نه تنها بر فلسفه جهان غرب، بلکه حداقل به طور غیرمستقیم بر فلسفه شرق، جایی که اکنون فرسایش آهسته اما آشکارا مقاومت‌ناپذیر مارکسیسم جزمی در حال وقوع است، اعمال کرده‌اند. با روش های تفکر برگرفته از یک تصور علمی مدرن از جهان. کار کرافت به‌عنوان مورخ حلقه وین منجر به این شده است که او، بدون تعریف بیشتر، به‌عنوان یک فیلسوف نئو پوزیتیویست طبقه‌بندی شود. با این حال، تنها تا حدی صحیح است که او را چنین بشماریم. مطمئناً، او متعلق به گروهی بود که نام برده شد، در جلسات آن شرکت می کرد و از آن پیشنهاداتی برای کار خود استخراج می کرد. اما او به هسته سخت حلقه تعلق نداشت و مخالف آگاهانه برخی از گرایش های رادیکال بود که حداقل گهگاهی توسط برخی از اعضای آن حمایت می شد. گواه این امر را نظریه ارزش که اکنون در ترجمه انگلیسی ارائه می‌کند، ارائه می‌کند، زیرا متفکری کمتر از رودولف کارنپ، در اصل، به هر حال، از یک معیار بسیار محدود از حس تبعیت کرده و قضاوت‌های ارزشی را بی‌معنا اعلام کرده است.
مقدمه ای بر فلسفه علم : مبانی فلسفی فیزیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Carnap, Rudolf; Gardner, Martin
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
مقدمه ای بر فلسفه علم : مبانی فلسفی فیزیک [کتاب عربی]
نویسنده:
رودلف کارناب؛ ترجمة وتقدیم وتعلیق: السید نفادی
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره - مصر: دار الثقافة الجدیدة,
تجربه گرایی، منطق و ریاضیات: مقالات فلسفی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Hans Hahn (auth.), Brian McGuinness (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: نقشی که هانس هان در حلقه وین بازی کرد همیشه به اندازه کافی مورد توجه قرار نگرفته است. از چند جهت مهم بود. در وهله اول، هان به سه نفر از طراحان اصلی دایره تعلق داشت. او و دوستانش، فیلیپ فرانک و اتو نورات، به عنوان دانشجو در دانشگاه وین و در طول دهه اول قرن حاضر، کم و بیش به طور منظم برای بحث درباره مسائل فلسفی ملاقات می کردند. هنگامی که هان اولین پست استادی خود را در دانشگاه چرنوویتز در شمال شرق امپراتوری اتریش پذیرفت و مسیرهای سه دوست از هم جدا شد، آنها تصمیم گرفتند در آینده ای به چنین بحث های غیررسمی ادامه دهند - شاید در یک گروه تا حدودی بزرگتر و با همکاری یک فیلسوف از دانشگاه. اتفاقات مختلف اجرای پروژه را به تاخیر انداخت. هان در طول جنگ جهانی اول به ارتش اتریش فرستاده شد. هان در جبهه ایتالیا مجروح شد. در اواخر جنگ، پیشنهادی از دانشگاه بن را پذیرفت که به پاس قدردانی از 1 دستاوردهای ریاضی قابل توجه او، در بن ماند. بهار 1921 هنگامی که او به وین بازگشت و یک کرسی ریاضیات در دانشگاه خود داشت.در آنجا، در سال 1922، کرسی استادی ماخ بولتزمن برای فلسفه علوم استقرایی با مرگ آدولف استور خالی شد؛ و هان دید. فرصتی برای تحقق نقشه قدیمی خود و دوستانش.
پوزیتیویسم منطقی: آرای هانس هان
نویسنده:
گردآوری و ترجمه: پوریا بقایی مقدم
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
البناء المنطقي للعالم والمسائل الزائفة في الفلسفة
نویسنده:
رودولف کارناب؛ ترجمه وتقدیم: یوسف تیبس
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت - لبنان: المنظمة العربیة للترجمة؛ توزیع: مرکز دراسات الوحدة العربیة,
تاریخ فلسفه و منطق لهستانی: مقالاتی به افتخار یان ولنسکی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kevin Mulligan, Katarzyna Kijania-Placek, Tomasz Placek
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تاریخ منطق لهستانی بین جنگ‌ها، از جمله منطق فلسفی، هنوز حوزه نسبتاً کمی شناخته شده است، به ویژه اگر با معاصران کاملاً مستند جنبش - به عنوان مثال، حلقه وین یا حلقه برلین مقایسه شود. این کتاب در صدد است تا با ارائه وضعیت هنر پژوهش در این بخش از تاریخ فلسفه تحلیلی، به این خلأ بپردازد. این شامل سیزده مقاله است که توسط فیلسوفان برجسته نوشته شده و رویکردهای مختلف به تاریخ فلسفه را نشان می دهد. یکی از رویکردها بر برخی از جنبه های کمتر شناخته شده فلسفه لهستان (مانند حساب لزنیفسکی، هندسه تارسکی، فلسفه ریاضیات در کراکوف بین دو جنگ) تمرکز می کند، و آن را با جزئیات زیاد، گاهی اوقات با استفاده از تکنیک های رسمی رایج، تجزیه و تحلیل می کند. گروه دیگری از مقالات به الهاماتی که لهستانی‌ها از بنیان‌گذاران فلسفه تحلیلی (فرگه، هوسرل، ویتگنشتاین) گرفته‌اند، نگاه می‌کنند و فلسفه لهستان را در چشم‌انداز بزرگ‌تر فلسفه تحلیلی اروپا قرار می‌دهند. در نهایت، برخی از مشارکت‌کنندگان موضوعی را از مدرسه لهستانی انتخاب می‌کنند (گاهی اوقات فقط ذکر می‌شود، اما توسط لهستانی‌ها توسعه نمی‌یابد)، و یک حساب جایگزین می‌سازند که سپس با حساب قبلی مقایسه می‌شود. بیشتر مقالات در سمپوزیومی به مناسبت هفتادمین سالگرد تولد یان ولنسکی ارائه شد که کتاب منطق و فلسفه مکتب لووف-ورشو نقش مهمی در برانگیختن علاقه معاصر به فلسفه تحلیلی لهستان داشته است.
کمبریج و وین: فرانک پی رمزی و حلقه وین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
F. Stadler
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: موسسه حلقه وین کنفرانسی را در سال 2003 در وین، کمبریج و وین - فرانک پی رمزی و حلقه وین، برای بزرگداشت کار فلسفی و علمی فرانک پلامپتون رمزی (1903-1930) برگزار کرد. این کنفرانس رمزی نه تنها دیدگاه‌های تاریخی و زندگی‌نامه‌ای را در مورد یکی از با استعدادترین متفکران قرن بیستم ارائه کرد، بلکه انگیزه‌های جدیدی برای تحقیقات بیشتر در مورد حداقل برخی از موضوعاتی که رمزی پیشگام بود، که علاقه و پتانسیل آن بیش از همیشه است، ارائه کرد. کارهای پیشگامانه ای در چندین زمینه انجام داد که دست اندرکاران آن به ندرت از کارهای مهم او در زمینه های دیگر اطلاع دارند: فلسفه منطق و نظریه زبان، مبانی ریاضیات، ریاضیات، نظریه احتمالات، روش شناسی علم، فلسفه روانشناسی و اقتصاد. تمرکز بر موضوعی بود که بیشترین نگرانی را برای رمزی و دایره وین داشت، یعنی مسئله مبانی ریاضیات، به ویژه وضعیت منطق گرایی. اگرچه ارتباط علمی عمده ای که رمزی را با اتریش مرتبط می کند، کار او در زمینه منطق است. ، که حلقه وین جلسات متعددی را به آن اختصاص داد، مطمئناً ارتباطی که بیشتر مورد توجه عموم است، مربوط به دیدارها و گفتگوهای رمزی با ویتگنشتاین است. رمزی تنها متفکر مهمی بود که ویتگنشتاین را در طول دوران تدریس خود در مدرسه در پوچبرگ و اوترتال در دهه 1920 در اتریش سفلی ملاقات کرد. و بعدها رمزی در به دست آوردن موقعیت های ویتگنشتاین در کمبریج نقش اساسی داشت.
  • تعداد رکورد ها : 17