جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
مایکل بوراووی (1947-)
نوع منبع :
مقاله , مدخل آثار(دانشنامه آثار) , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , کتابخانه عمومی
چکیده :
مایکل بوراووی (به انگلیسی: Michael Burawoy)؛ (زاده ۱۵ ژوئن ۱۹۴۷) جامعه‌شناس بریتانیایی است که در چارچوب نظریه اجتماعی مارکسیسم فعالیت می‌کند. او بیشتر به عنوان نویسندهٔ کتاب رضایت تولید: تغییرات در فرایند کار تحت سرمایه‌داری انحصاری - مطالعه‌ای در مورد کار و سازمان‌ها که به چند زبان ترجمه شده‌است و طرفدار اصلی جامعه‌شناسی عمومی (مردم‌مدار) شناخته شده‌است. بوراووی همچنین در سال ۲۰۰۴ رئیس انجمن جامعه‌شناسی آمریکا و استاد دانشگاه کالیفرنیا، برکلی بود. او در سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰، معاون کمیته انجمن‌های ملی انجمن بین‌المللی جامعه‌شناسی (ISA) بود. وی در هفدهمین کنگرهٔ جهانی جامعه‌شناسی به عنوان هفدهمین رئیس انجمن بین‌المللی جامعه‌شناسی (ISA) برای دوره ۲۰۱۰–۲۰۱۴ انتخاب شد.
مقایسه وضعیت کودکان کارگر ایرانی و افغان در استان کرمان بر پایه چهار اصل پیمان نامه حقوق کودک (سه جامعه شناسی و دو راه حل)
نویسنده:
زندرضوی سیامک, رحیمی پورانارکی ناهید
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی , نمایه مقاله
چکیده :
جمهوری اسلامی ایران در سال 1373 پیمان نامه حقوق کودک را به طور مشروط پذیرفته است. اما در عمل برای تحقق اصول آن اقدام چندانی صورت نداده است. در این مقاله وضعیت چند اصل پایه ای پیمان نامه مرتبط با آموزش و کار کودکان که ضامن تحقق همه اصول پیمان نامه در زمینه های اصلی (بقاء، رشد، امنیت و مشارکت) برای کودکان است مورد بررسی قرار می گیرد. این پژوهش در استان کرمان انجام شده است و از روش پیمایش با نمونه گیری گلوله برفی (پرسان پرسان) استفاده کرده است. 474 کودک کارگر (کمتر از 18 سال، 411 ایرانی و 63 افغان) در نه نقطه شهری استان کرمان، مورد مصاحبه حضوری قرار گرفته اند. نتایج نشان دهنده معلق شدن دست کم یک حق، به طور مشترک برای هر دو گروه، کودکان کارگر ایرانی و افغان است. در حالی که برای کودکان دسته دوم حقوق بیشتری معلق شده است. در ادامه، راه حل های مساله در سه عرصه جامعه شناسی حرفه ای، جامعه شناسی انتقادی و جامعه شناسی مردم مدار جست وجو می شود.
  • تعداد رکورد ها : 2