جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
دين دارى و نقش آن در مسئوليت پذيرى اجتماعى دانشجويان
نویسنده:
سيف اله فضل الهى قمشى، افسانه فداكار
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی قدس‌سره,
چکیده :
هدف تحقيق، پيش بينى نقش دين دارى در مسئوليت پذيرى دانشجويان است. روش تحقيق، توصيفى ـ همبستگى، و جامعه آمارى، دانشجويان دانشگاه پيام نور قم مى باشد. نمونه آمارى نيز 320 نفر از دانشجويان بودند كه به شيوه تصادفى طبقه اى انتخاب شدند. ابزار جمع آورى اطلاعات، دو پرسشنامه استاندارد «دين باورى» و «مسئوليت پذيرى» به ترتيب با پايايى 73.0 و 71.0 براساس آلفاى كرانباخ بود. براى تجزيه و تحليل اطلاعات از روش هاى آمار توصيفى و استنباطى در حد آزمون همبستگى پيرسون و Tبراى مقايسه ميانگين دو گروه مستقل و Z فيشر استفاده شد. نتايج نشان داد: 1. بين نشانه هاى دين دارى با مسئوليت پذيرى اجتماعى به ميزان 154/0 همبستگى مثبت و معنى دار وجود دارد. 2. بين انجام عبادات واجب و مسئوليت پذيرى اجتماعى دانشجويان رابطه معنى دارى وجود دارد 3. بين انجام عبادات مستحب و مسئوليت پذيرى اجتماعى دانشجويان رابطه معنى دارى برقرار است. 4. بين رعايت نشانه هاى دين دارى و مسئوليت پذيرى اجتماعى دانشجويان رابطه معنى دارى وجود دارد. 5. رابطه بين ابعاد دين دارى با مسئوليت پذيرى اجتماعى در دانشجويان دختر و پسر متفاوت نيست.
صفحات :
از صفحه 77 تا 88
رابطه خلاقیت و بهزیستی ذهنی در دانشجویان
نویسنده:
پیوسته گر مهرانگیز, دستجردی الهام, دهشیری غلامرضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مقدمه: توجه به احساس بهزیستی یا رضامندی افراد و رابطه آن با خلاقیت امری ضروری است. موفقیت فعالیت های دانشجویان نیز می تواند تا حد زیادی به دارابودن احساس رضامندی از کیفیت زندگی شان و نیز خلاقیت آنها بستگی داشته باشد. پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه بین خلاقیت و بهزیستی ذهنی در دانشجویان دانشگاه الزهرا (س) انجام شد.روش: این پژوهش همبستگی روی 300 نفر از دانشجویان دانشگاه الزهرا (س) که در سال 1388 به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند، انجام شد. برای ارزیابی خلاقیت از پرسش نامه خلاقیت عابدی و برای سنجش بهزیستی ذهنی از پرسش نامه بهزیستی ذهنی بزرگسالان که ابعاد هیجانی، روان شناختی و اجتماعی بهزیستی ذهنی را ارزیابی می کند، استفاده شد. داده ها با استفاده از آمار توصیفی، ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون گام به گام با نرم افزار SPSS 13 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: میان خلاقیت و بهزیستی ذهنی (r=0.46؛ p<0.01) رابطه معنی داری در جهت مثبت وجود داشت. در تحلیل رگرسیون گام به گام از میان مولفه های خلاقیت، سیالی به همراه انعطاف پذیری در مجموع %25 واریانس بهزیستی ذهنی را به خود اختصاص دادند. سایر مولفه های خلاقیت نقش مهمی در پیش بینی بهزیستی ذهنی و ابعاد آن نداشتند.نتیجه گیری: داشتن روحیه ای شاد و رضایت از شرایط زندگی می تواند بر ایجاد اعمال و بینش های نو و اصیل تاثیر مهمی داشته باشد. همچنین هیجان های مثبت خود می توانند از همین اعمال و بینش های نو خلق شوند.
صفحات :
از صفحه 207 تا 213
  • تعداد رکورد ها : 2