جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
 زنان و اهداف توسعه هزاره
نویسنده:
طاهرخانی ستاره
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
با توجه به گره خوردن موضوعات زنان با علایق مشترک بشری و اهدافی چون ریشه کن کردن فقر و گرسنگی و سایر آرمانهای توسعه هزاره ملل متحد، مقاله حاضر در پی پاسخ دادن به این پرسش است که اهداف توسعه هزاره پس از نه سال تا چه حدی در ارتباط با زنان تحقق پیدا کرده است؟ به این منظور ابتدا به اهداف توسعه هزاره در خصوص زنان و بررسی شاخص های برابری جنسیتی و نظریات توانمندسازی زنان پرداخته، در ادامه با آوردن مطالعات موردی (ایران و ترکیه) به آزمودن و ملموس ساختن تحقق اهداف توسعه هزاره در مورد زنان پرداخته خواهد شد. در پایان نیز ارزیابی کلی از رسیدن به اهداف توسعه هزاره درخصوص زنان ارائه و نیز به این نکته اشاره می شود که مادر همه بحرانها گرفتاری زنان و دختران در فقر و وازنی است که یک بحران صامت است و آنچه که ما را به نتایج مطلوب رهنمون خواهد کرد صرفا پول نخواهد بود، اساسی ترین چیز فراخوان جهانشمول برای برابری حقوق و فرصتها برای زنان و دختران است.
صفحات :
از صفحه 97 تا 109
 نقش زنان در فقرزدایی بر اساس اهداف توسعه هزاره سازمان ملل متحد
نویسنده:
پورعزت علی اصغر, قلی پور آرین, نجاتی آجی بیشه مصطفی, طاهری عطار غزاله
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
بشر در حیات اجتماعی خود با بحران های متعددی مواجه است که مدیریت آن مستلزم اتخاذ مجموعه ای از نگرش های دور و نزدیک است. فقر نیز یکی از دیرپاترین بحران های جوامع بشری است که در طول تاریخ، تعداد بسیاری از انسان ها را درگیر خود ساخته است. شاید یکی از دلایل دیرپایی این بحران، روش های نامناسب مواجهه با آن باشد؛ بدیهی است که حل چنین مسائلی باید در گذر نسل ها و در چشم انداز بلندمدت صورت پذیرد و به ویژه نیروهای جوان را درگیر سازد؛ جوانانی که سازندگان جامعه آینده اند و نوع نگاه آن ها به هر مساله نقش مهمی در شیوه مواجهه با آن مساله دارد.در میان جوانان، نقش بانوان به لحاظ تاثیر در شیوه های تربیتی و آموزشی نسل های آینده، حایز اهمیت ویژه ای است. از این رو در پژوهش حاضر ضمن تامل بر اهداف سند ملی توسعه امور جوانان و تاکیدات اهداف توسعه هزاره، نقش دختران در مواجهه با مساله فقر در آینده بررسی شده است.نتایج پژوهش نشان از آن است که دختران جوان ساکن کشورهای فقیر آن را به مثابه یک واقعیت موجود پذیرفته ا ند که همین امر موجب انتقال این تفکر به آیندگان می شود، در حالی که دختران جوان شرکت کننده در همایش بین المللی «ائتلاف جهانی برای مشارکت شهروندان» که معمولا از اقشار متوسط و بالاتر کشورهای گوناگون بودند، به اهمیت مبارزه با فقر و فقرزدایی ایمان داشتند.
صفحات :
از صفحه 99 تا 118
  • تعداد رکورد ها : 2