جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 8
چندهمسری: تحلیلی میان‌فرهنگی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Miriam Koktvedgaard Zeitzen
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: اشکال تعدد زوجات یا چندهمسری در بیشتر فرهنگ ها و مذاهب جهان انجام می شود. تنوع شگفت‌انگیز، تطبیق پذیری و تطبیق‌پذیری چندهمسری نشان می‌دهد که این امر نه تنها یک عمل عجیب غیرغربی است، بلکه در جوامع مدرن غربی نیز وجود دارد. چندهمسری: یک تحلیل میان فرهنگی، بررسی و تحلیلی از چندهمسری تاریخی و معاصر ارائه می دهد. این کتاب جایگاه چندهمسری را در نظریه انسان‌شناسی و تنوع فرهنگی-اجتماعی غنی آن را در کشورهای مختلف از ایالات متحده و بریتانیا گرفته تا مالزی، هند، مناطق آفریقا و تبت نشان می‌دهد. این کتاب همچنین به مسائل اغلب دشوار و بحث‌انگیز پیش روی چندهمسران مدرن مانند تعصب، HIV می‌پردازد. /ایدز و رهایی زنان. چندهمسری: تحلیلی میان فرهنگی، مروری بر انسان شناختی از نهاد جذاب و در عین حال اغلب اشتباه تعدد زوجات ارائه می دهد.
ساخت ارتدکس و بدعت: الگوهای نئوکنفوسیوس، اسلامی، یهودی و مسیحیت اولیه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John B. Henderson
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اولین بررسی سیستماتیک و بین فرهنگی ایده های ارتدکس و بدعت را در گروهی از سنت های اصلی مذهبی ارائه می دهد.
مواجهه ارنست سوسا با فلسفه چینی: رویکردی میان‌فرهنگی به معرفت‌شناسی فضیلت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Yong Huang (یونگ هوانگ)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ارنست سوسا که یکی از چهره های اصلی سنت تحلیلی انگلیسی-آمریکایی است، پیشگام معرفت شناسی فضیلت معاصر است. گروهی از محققان مشهور فلسفه چین که برای اولین بار با کار مهم او درگیر شدند، معرفت شناسی تحلیلی غربی را با موضوعات و موضوعات تاریخ سنت چینی به گفتگو می اندازند تا چندین نقطه ارتباط را آشکار کنند. با تکیه بر متفکران و متون کنفوسیوس، دائوئیسم، و بودیسم چینی، فصل‌ها موضوعاتی را در معرفت‌شناسی فضیلت‌شناسی، مانند شکاف قابل اعتماد و مسئولیت‌گرا، تمایز بین فضایل سازنده دانش و فضایل کمکی به دانش، صلاحیت معرفتی، و نقش شهادت. این جلد شامل پاسخ‌های سازنده و نظام‌مند سوسا به تفسیر هر محقق از کارش، ارزش گفت‌وگوی بین‌فرهنگی، پیشبرد حوزه معرفت‌شناسی فضیلت، و هموار کردن راه برای تعامل بیشتر بین سنت‌های فلسفی را نشان می‌دهد.
شناسائی دوباره موضوع: چرا دین اهمیت دارد [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
WENDY FELESE
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی مقدمه مقاله: مقدمه: هنگام تدریس کلاس هایی مانند ادیان جهانی یا ادیان تطبیقی، بسیاری از ما از روش شناسی مقایسه ای استفاده می کنیم. این روش شناسی توسط جی.اولاً، به ما کمک کرد تا از ارتباط آکادمیک (و ایدئولوژیک) با الهیات جدا شویم، و ثانیاً، او اصرار داشت که «مسئولیت‌هایی را بر عهده بگیریم که عضوی از آکادمی باشیم». خود فضای قوم‌نگاری تفاوت‌ها را برجسته می‌کند و با این حال ما تلاش می‌کنیم تا در آن قابل درک باشیم. امروزه، بیش از هر زمان دیگری، این امر ضروری است. علیرغم محدودیت‌هایی که در استفاده از اصطلاح «دین» وجود دارد، توضیح خواهم داد که چرا فکر می‌کنم حفظ آن مهم است.تلاش برای توافق بر سر تعریفی از آن آزاردهنده است، نه غیرممکن.بسیاری از ما پیشنهاد کرده‌ایم که آن را برای همیشه کنار بگذاریم.ردیابی ریشه شناسی آن به همان اندازه تلاش مبهم است که توافق بر سر تعریف آن چیست.یا انجام می دهد.یا یعنی.آیا این مشتق از ریشه لاتین - religio به معنای پیوند دادن یا یوغ است؟ اگر چنین است، کریستو-مرکزیت، یا آنچه ژاک دریدا «پدیده عجیب لاتینیت و جهانی شدن آن» نامیده است، واضح است. «مسئله - خود امر - دین چیست؟» تلاش برای توصیف چگونگی عملکرد دین به همان اندازه دشوار است.اگر بنا به نظر Ēmile Durkheim، «بسیار اجتماعی»7 است، چگونه می‌توانیم به بازنمایی‌های مجزا و جمعی و واقعیت‌های آن پی ببریم؟ یواخیم واخ دین را «هنجارهای عمل» می نامد که بدون آنها «به نظر می رسد زندگی ارزش زیستن ندارد.» با این حال توموکو ماسوزاوا آن را «گفتمان دیگری» می نامد؛ او به سودمندی آن برای «به هم ریختن چیزهای اروپای همیشه» اشاره می کند. گسترش قلمرو معرفتی، و جعل هویت اساسی غرب.» راسل تی. مک کا چون «مکانیسمی را نقد می کند که به موجب آن اظهارات درباره اهمیت «انسان باستانی» به قضاوت های معتبر و هنجاری تبدیل می شوند. برخی دیگر آن را به عنوان «صفتی توصیف می‌کنند که وضعیت انسان را توصیف می‌کند، و شیوه‌ای برای دیدن، عمل کردن، و تجربه کردن همه چیز. از شرایط خاص تاریخی یا قدرت دولت جدا باشد. من روی شانه‌های این غول‌ها ایستاده‌ام تا دورتر را ببینم، اما بحث‌ها را پشت سر گذاشته‌ام، حتی با اذعان به «فوریت‌های اخلاقی و سیاسی» در بحث برای نوع جدیدی از مطالعه دین. این یک حرکت استراتژیک است.
فلسفه ژاپنی و قاره‌ای: گفتگو با مکتب کیوتو [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Edited by Bret W. Davis, Brian Schroeder, and Jason M. Wirth
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
bloomington & indianapolis: Indiana University Press,
کلیدواژه‌های فرعی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: با درک اهمیت مکتب کیوتو و تأثیر آن بر فلسفه، سیاست، مذهب و مطالعات آسیایی، فلسفه ژاپنی و قاره‌ای آغازگر گفت‌وگویی بین فیلسوفان ژاپنی و غربی است. مقالات این مجلد میان فرهنگی، متفکران مکتب کیوتو را با ایده آلیسم آلمانی، نیچه، پدیدارشناسی و دیگر چهره ها و مکاتب سنت قاره ای مانند لویناس و ایریگاری در گفتگو قرار می دهد. این جلد که در زمینه فلسفه جهانی تنظیم شده است، گفتگوهای انتقادی، بدیع و سازنده را بین برخی از تأثیرگذارترین چهره های فلسفی شرق و غرب ارائه می دهد.
علوم انسانی با رویکرد میان‌فرهنگی
نویسنده:
مؤلفان: علی‌اصغر مصلح، رضا دهقانی، فرزانه قدمیاری، ماندانا چگنی‌فراهانی، احمد رجبی، علی حاتمیان، حسن رحمانی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - ایران: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی,
خاستگاه بینش و فلسفه میان فرهنگی
نویسنده:
علی اصغر مصلح
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه امام صادق (ع),
چکیده :
فلسفه میان فرهنگی یکی از گرایش های جدید فلسفی است که بر آموزه های مجموعه ای از فیلسوفان و پژوهشگرانی اطلاق می شود که با برداشتی مشترک از شرایط دنیای معاصر در پی تدوین و تنظیم اصولی برای مفاهمه، گفتگو و همزیستی بین فرهنگ ها هستند. این فلسفه خود را نه فلسفه ای در کنار سایر فلسفه ها، بلکه خود را حاوی اصولی می داند که متفکران از فرهنگ های مختلف می توانند با نظر بدان، اندیشه ورزی و پژوهش های خود را دنبال کنند. فلسفه میان فرهنگی با نفی مطلق انگاری و خویشتن محوری می خواهد نظریه گفتگوی میان فرهنگ ها باشد. لذا می کوشد با بازخوانی ادبیات فلسفی در فرهنگ های مختلف، مسیر گفتگو و همراهی بین فرهنگ ها را فراهم کند و کوشش متفکران برخاسته از فرهنگ های متفاوت برای حل مشکلات عالم معاصر را پرثمرتر سازد.
صفحات :
از صفحه 67 تا 82
  • تعداد رکورد ها : 8