جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 15
چرا نابرابری معضل آفرین است؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
T. M. Scanlon
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: نابرابری به طور گسترده از نظر اخلاقی قابل اعتراض تلقی می شود: T.M.Scanlon بررسی می کند که چرا برای ما اهمیت دارد. تقاضا برای برابری بیشتر می تواند گیج کننده به نظر برسد، زیرا ممکن است مشخص نباشد که مردم چه دلیلی برای مخالفت با تفاوت بین آنچه دارند و آنچه دیگران دارند دارند، در مقابل صرفاً تمایل به داشتن وضعیت بهتر. این کتاب شش دلیل از این قبیل را بررسی می کند. نابرابری می‌تواند قابل اعتراض باشد، زیرا ناشی از کوتاهی یک عامل در توجه یکسان به منافع طرف‌های مختلف است که موظف به ارائه برخی کالاها هستند. می تواند قابل اعتراض باشد زیرا نابرابری های قابل اعتراض در وضعیت را شامل می شود یا به آنها منجر می شود. این می تواند قابل اعتراض باشد، زیرا به ثروتمندان اشکال غیرقابل قبول کنترل بر زندگی کسانی که کمتر دارند می دهد. این امر می تواند قابل اعتراض باشد زیرا با انصاف رویه ای نهادهای اقتصادی تداخل می کند، یا به این دلیل که برخی افراد را از فرصت اساسی برای مشارکت در آن نهادها محروم می کند. نابرابری می تواند قابل اعتراض باشد زیرا با انصاف نهادهای سیاسی تداخل دارد. در نهایت، نابرابری در ثروت و درآمد می‌تواند قابل اعتراض باشد، زیرا ناعادلانه است: مکانیسم‌های نهادی که آن را تولید می‌کنند را نمی‌توان به روشی مرتبط توجیه کرد. هدف اسکنلون ارائه یک آناتومی اخلاقی از این شش دلیل و ایده‌های برابری است که در آنها وجود دارد. او همچنین ایرادات به دنبال برابری را بر این اساس بررسی می‌کند که شامل دخالت قابل اعتراض در آزادی فردی است و استدلال می‌کند که ایده‌های بیابان مبنایی برای توجیه نابرابری اقتصادی قابل توجه یا اعتراض به آن فراهم نمی‌کنند.
سیاست نابرابری اقتصادی در کشورهای در حال توسعه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Philip Nel (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan UK,
چکیده :
ترجمه ماشینی: نابرابری ثروت و درآمد تأثیر بسزایی در دستیابی به توسعه اقتصادی، سیاسی و انسانی در کشورهای در حال توسعه دارد. این کتاب استدلال می‌کند که سطح بالایی از نابرابری اقتصادی، پتانسیل رشد یک کشور را تضعیف می‌کند، توسعه سرمایه اجتماعی را به تاخیر می‌اندازد و فساد را تشویق می‌کند.
نابرابری و قدرت: اقتصاد طبقه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Schutz, Eric A
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب درباره علل و پیامدهای نابرابری اقتصادی در اقتصادهای بازار پیشرفته امروزی است. این امری عادی است که در سیستم‌های بازار، افراد سرنوشت اقتصادی فردی خود را انتخاب می‌کنند، اما مسلماً انتخاب‌هایی که مردم انجام می‌دهند به طور مهمی توسط گزینه‌های در دسترس آنها تعیین می‌شود: نابرابری اقتصادی عمدتاً از فرصت‌های نابرابر ناشی می‌شود. با این حال، این صرفاً این سؤال را ایجاد می کند. نابرابری گسترده فرصت ها از کجا ناشی می شود؟ این کتاب قدرت و طبقه اجتماعی را به عنوان محور واقعی تئوریزه می کند ...؛ مقدمه - مردم انتخاب می کنند - فرصت مهم است - فرصت مهم است: بیشتر - چگونه قدرت کار می کند - سرمایه داری: طبقه "کلاسیک" - واقعیت ها طبقه امروز - اداره نظام: قدرت تجاری و قدرت سیاسی - قدرت فرهنگی - افزایش نابرابری امروز - مقابله با نابرابری و طبقاتی: عدالت توزیعی - مقابله با نابرابری و طبقه: اقتصاد، جامعه و زیست کره - نتیجه گیری.
نابرابری و حکمرانی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andreas P. Kyriacou (آندریاس پی کیریاکو)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: حکمرانی برای رفاه اجتماعی اهمیت دارد. کشورهایی که بهتر اداره می شوند ثروتمندتر، شادتر و مشکلات اجتماعی و زیست محیطی کمتری دارند. حکمرانی خوب دلالت بر این دارد که کارگزاران بخش عمومی بی طرفانه عمل کنند. این خود را در قالب برابری در برابر قانون، مدیریت دولتی مستقل و حرفه ای و کنترل فساد نشان می دهد. این کتاب به این موضوع می پردازد که چگونه نابرابری اقتصادی – چه بین فردی و چه بین قومی – می تواند بر کیفیت حکمرانی تأثیر بگذارد. برای این منظور، بینش ها را از سه دیدگاه مختلف گرد هم می آورد. اول، یک تاریخی بلندمدت که از داده‌های انسان‌شناختی در جوامع پیشا صنعتی بهره‌برداری می‌کند. دوم، بر اساس کار تجربی انجام شده توسط روانشناسان اجتماعی و اقتصاددانان رفتاری. سوم، از طریق تجزیه و تحلیل تجربی بین کشوری که از نمونه بزرگی از جوامع معاصر استخراج شده است. چشم انداز بلندمدت رابطه نابرابری-حکومت را به واکنش های اجتماعی در مواجهه با عدم قطعیت مرتبط می کند - پاسخ هایی که امروزه در پوشش ویژگی های فرهنگی که در کشورهای مختلف متفاوت است ادامه دارند. شواهد تجربی درک ما را از رفتار انسان در شرایط نابرابر و در زمینه های مختلف حکومتی عمیق تر می کند. چشم انداز بلندمدت و شواهد تجربی با هم به تحلیل بین کشوری از تأثیر نابرابری اقتصادی بر حاکمیت کمک می کند. این تحلیل اهمیت نابرابری اقتصادی و فرهنگ را برای کیفیت حکمرانی نشان می‌دهد و پیامدهای سیاستی متعددی را به همراه دارد.
رژیم های نابرابری: اقتصاد سیاسی سلامت و ثروت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Julia Lynch (جولیا لینچ)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: از دهه 1990، احزاب سیاسی جریان اصلی نتوانسته اند به مشکل نابرابری فزاینده رسیدگی کنند، که نتیجه آن واکنش های سیاسی و دگرگونی سیستم های حزبی اروپایی است. بیشتر تلاش‌ها برای توضیح افزایش نابرابری در علوم سیاسی، رویکردی بسیار محدود دارند و تنها نابرابری اقتصادی را در نظر می‌گیرند و نمی‌دانند چگونه مظاهر متعدد نابرابری برای تقویت یکدیگر و ویژگی‌های سیاسی اساسی دولت‌های رفاه پیشرفته ترکیب می‌شوند. جولیا لینچ با ترکیب آموزش در بهداشت عمومی با پیشینه در علوم سیاسی، دیدگاه منحصر به فردی را برای بحث در مورد نابرابری در علوم سیاسی و تفکر بهداشت عمومی در مورد علل و راه‌حل‌های نابرابری سلامت به ارمغان می‌آورد. بر اساس مطالعات موردی تلاش‌ها برای کاهش نابرابری‌های بهداشتی در انگلستان، فرانسه و فنلاند، لینچ استدلال می‌کند که نابرابری همچنان ادامه دارد، زیرا رهبران سیاسی تصمیم گرفتند موضوع نابرابری را به گونه‌ای تنظیم کنند که حل آن را دشوارتر کند.
اقتصاد افزایش نابرابری ها [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Daniel Cohen, Thomas Piketty, Gilles Saint-Paul
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: از نویسنده پرفروش نیویورک تایمز، توماس پیکتی و استادان برجسته اقتصاد دانیل کوهن و ژیل سن پل، بحث عمیقی در مورد افزایش نابرابری در جهان غرب آمده است. این بررسی میزان افزایش نابرابری‌ها پیامد مکانیکی تغییرات در مبانی اقتصادی (مانند تغییرات در پارامترهای تکنولوژیکی یا جمعیتی)، و تا چه حد آنها پیامدهای احتمالی تغییرات خاص کشور و زمان خاص در نهادها هستند را بررسی می‌کند. هم دیدگاه «بنیادگرایان» و هم دیدگاه «نهادگرایان» تا حدی مرتبط هستند. به عنوان مثال، کاهش اشتغال تولید سنتی از دهه 1970 در هر کشور توسعه یافته با افزایش نابرابری در بازار کار همراه بوده است (نابرابری درآمد نیروی کار در میان جمعیت در سن کار در همه کشورها افزایش یافته است)، که باعث حمایت می شود. به دیدگاه اصولگرایان اما، از سوی دیگر، همه موافقند که تفاوت‌های نهادی (حداقل دستمزد، چانه‌زنی جمعی، سیاست مالیات و انتقال و غیره) بین کشورهای اروپای قاره‌ای و کشورهای آنگلوساکسون توضیح می‌دهد که چرا مسیرهای نابرابری درآمد قابل تصرف در این دو گروه بسیار متفاوت بوده است. در طول دهه 1980-1990، که از دیدگاه نهادگرا حمایت می کند. فصول این جلد، قدرت هر دو دیدگاه را نشان می دهد. از طریق شواهد تجربی و بینش‌های نظری جدید، مشارکت‌کنندگان استدلال می‌کنند که مؤسسات همیشه نقش مهمی در شکل‌دهی نابرابری‌ها و گاهی اوقات پیشگیری از آن دارند، اما نابرابری‌ها در سن، جنس و مهارت‌ها اغلب تکرار می‌شوند. از سوئد تا اسپانیا و پرتغال، از ایتالیا تا ژاپن و ایالات متحده، این جلد به بررسی تنوع تعامل بین نیروهای بازار و نهادها می‌پردازد.
گرسنگی، سفیدی و دین در بریتانیای نئولیبرال: نابرابری قدرت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Maddy Power (مدی پاور)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Policy Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب با بررسی چرایی وجود کمک های غذایی و علل عمیق فقر غذایی، به ابعاد نادیده گرفته شده کمک های غذایی سنتی و بحث های فقر غذایی می پردازد. این استدلال می‌کند که صنعت کمک‌های غذایی با حکومت نئولیبرال آمیخته شده است و نشان می‌دهد که چگونه خیریه غذایی از آرمان‌های مسیحی و امتیاز سفیدپوستان حمایت می‌کند و نابرابری‌های طبقاتی، نژادی، مذهبی و جنسیتی را حفظ می‌کند. با این حال، همچنین بخشی را نشان می دهد که بسیار متنوع است، که هم فردگرایی و هم کمک متقابل را در بر می گیرد. با تکیه بر تجربیات زیسته، این مستند را نشان می دهد که چگونه به اشتراک گذاری غذا در میان فقر، همبستگی را تقویت می کند و به شیوه های جایگزین توزیع مجدد غذا در میان جوامع منجر می شود. با استفاده از این روش‌های جایگزین، کمک‌های غذایی و جوامع می‌توانند بخشی از جنبش‌های عدالت اقتصادی و نژادی باشند.
چارچوب بندی متقاطع: بحث در مورد یک مفهوم چند وجهی در مطالعات جنسیتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Helma Lutz, Maria Teresa Herrera Vivar, Linda Supik
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
.Ashgate Pub,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مفهوم «تقاطع پذیری» که در ابتدا توسط کیمبرل کرنشاو در سال 1989 به عنوان ابزاری برای تجزیه و تحلیل شیوه‌های تعامل و همپوشانی اشکال مختلف نابرابری اجتماعی، ستم و تبعیض به شیوه‌های چند بعدی مطرح شد، توجه زیادی را در بحث‌های فمینیستی بین‌المللی به خود جلب کرده است. دهه گذشته «قاب‌بندی متقاطع» طرفداران و منتقدان این مفهوم را گرد هم می‌آورد تا درباره «وضعیت هنر» با کسانی که در بحث‌های پیرامون آن تأثیرگذار بوده‌اند بحث کنند. این کتاب با درگیر شدن با ریشه های تاریخی تقاطع در بحث "نژاد-طبقه-جنسیت" مستقر در ایالات متحده، پذیرش اروپایی این مفهوم را در زمینه های مختلف ملی مورد بررسی قرار می دهد تا موضوعاتی مانند مهاجرت، هویت، پوشش رسانه ای خشونت جنسی را بررسی کند. علیه مردان و معیشت فراملی مهاجران با مهارت بالا و پایین. این کتاب که به لحاظ موضوعی حول موضوعات مهاجرت فراآتلانتیکی از متقاطع، توسعه متقاطع به عنوان یک نظریه، مطالعات مردان و مردانگی، و بدن و تجسم مرتب شده است، از مطالعات موردی تجربی و همچنین گفتگوهای نظری برای بررسی ظرفیت و پایداری استفاده می کند. از مفهوم و روشن کردن وضعیت کنونی تحقیقات متقاطع. با ارائه جدیدترین اثر تیمی از دانشمندان برجسته فمینیست از ایالات متحده و اروپا، "فریمینگ بینابینی" مورد توجه همه کسانی خواهد بود که به جنسیت، مطالعات زنان، مردانگی، نابرابری ها و تفکرات فمینیستی علاقه دارند.
در باب نابرابری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Frankfurt, Harry G (فرانکفورت، هری جی.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: نابرابری اقتصادی یکی از تفرقه‌انگیزترین مسائل عصر ماست. با این حال تعداد کمی استدلال می کنند که نابرابری شری بزرگتر از فقر است. فقرا به این دلیل رنج می برند که به اندازه کافی ندارند، نه به این دلیل که دیگران بیشتر دارند، و برخی بسیار زیاد هستند. پس چرا به نظر می رسد بسیاری از مردم بیشتر از ثروتمندان ناراحت هستند تا فقرا؟ در این کتاب تحریک‌آمیز، نویسنده شماره 1 نیویورک‌تایمز درباره مزخرفات، پاسخ قانع‌کننده و نگران‌کننده‌ای را به کسانی ارائه می‌کند که معتقدند هدف عدالت اجتماعی باید برابری اقتصادی یا نابرابری کمتر باشد. هری فرانکفورت، یکی از تأثیرگذارترین فیلسوفان اخلاق در جهان، استدلال می‌کند که ما از نظر اخلاقی موظف به حذف فقر هستیم - نه اینکه به برابری دست یابیم یا نابرابری را کاهش دهیم. تمرکز ما باید بر این باشد که اطمینان حاصل کنیم که همه افراد به اندازه کافی برای داشتن یک زندگی مناسب هستند. تمرکز به جای آن بر نابرابری، حواس پرتی و بیگانه کننده است. در عین حال، فرانکفورت استدلال می کند که ترکیب ثروت هنگفت و فقر توهین آمیز است. اگر ما خود را وقف این کنیم که مطمئن شویم همه به اندازه کافی دارند، ممکن است نابرابری را به عنوان یک عارضه جانبی کاهش دهیم. اما باید دید که هدف نهایی عدالت پایان دادن به فقر است، نه نابرابری. در مورد نابرابری، چالشی جدی برای باورهای گرامی چپ و راست سیاسی، نوید تأثیر عمیقی بر یکی از بحث های بزرگ زمان ما دارد.
نابرابری اجتماعی از دیدگاه قرآن کریم با تأکید بر تفسیر المیزان
نویسنده:
صادق گلستانی,سید حسین شرف الدین
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
یکی از واقعیت های اجتماعی ریشه دار، مشهود و اجتناب ناپذیر هر جامعه، قشربندی و نابرابری است. جامعه شناسان در تبیین این موضوع دیدگاه های مختلفی ارائه کرده اند که عمدتاً به دو نظریة کلان، موسوم به تضادگرایی و کارکرد گرایی ارجاع دارند. این نوشتار درصدد است که با روشی توصیفی و تحلیلی مواضع کلی قرآن کریم را در این باره با محوریت تفسیر المیزان و دیدگاه های علّامه طباطبائی بحث و بررسی کند.رویکرد انتقادی به برخی دیدگاه های مطرح جامعه شناختی و ارزیابی آنها بر پایة آموزه های قرآنی، بخشی از نتایج این مطالعه است.
  • تعداد رکورد ها : 15