جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
اولویت بندی ارزش های فردی پرستاران
نویسنده:
عریضی سامانی سیدحمیدرضا, عسکری آزاده, نوری ابوالقاسم
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.
صفحات :
از صفحه 81 تا 88
بررسی میزان فرسودگی شغلی پرستاران
نویسنده:
خاقانی زاده مرتضی, سیرتی مسعود, عبدی فتانه, کاویانی حسین
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 51 تا 59
بررسی تاثیر کار شیفتی بر تعارض کار- خانواده و رضایت زناشویی
نویسنده:
ملکیها مرضیه, باغبان ایران, فاتحی زاده مریم السادات
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مقدمه: از آنجا که در سال های اخیر پژوهش های زیادی در خصوص بررسی تاثیر کار شیفتی بر زندگی شغلی و خانوادگی پرستاران صورت گرفته شده است، اما در این میان کمتر پژوهشی به بررسی تاثیر کار شیفتی بر تعارض کار- خانواده و رضایت زناشویی آنان پرداخته است. در همین راستا، این پژوهش به بررسی تاثیر کار شیفتی بر تعارض کار- خانواده و رضایت زناشویی در پرستاران زن پرداخته است.روش: پژوهش حاضر یک پژوهش توصیفی- مقطعی می باشد. نمونه پ‍‍ژوهش شامل 240 پرستار بود که بطور تصادفی از میان شش بیمارستان آموزشی انتخاب شدند. داده ها با پرسشنامه تعارض کار- خانواده و پرسشنامه رضایت زناشویی اینریچ جمع آوری شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از محاسبه میانگین، انحراف معیار، تحلیل کوواریانس و آزمون t برای گروههای مستقل استفاده شد.یافته ها: بر اساس نتایج تفاوت معناداری بین پرستاران ثابت و شیفت در گردش در زمینه تعارض کار- خانواده به دست آمد و پرستاران شیفت در گردش میزان بیشتری از تعارض را تجربه کردند (0.02=p). در زمینه رضایتمندی زناشویی، تفاوت معناداری بین دو گروه نبود (0.18=p) اما در دو متغیر «نظارت مالی» و «رابطه جنسی»، پرستاران شیفت در گردش پایین تر از میانگین بودند (0.02=P).نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده در این پژوهش آموزش مهارت های لازم به نوبت کاران در خصوص مدیریت تعارض کار- خانواده و افزایش رضایتمندی زناشویی، امری ضروری است.
صفحات :
از صفحه 253 تا 261
تاثیر نوبت کاری بر رضامندی زناشویی پرستاران
نویسنده:
حیدری محمود, حسین پور سوسن
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
پژوهش حاضر به منظور بررسی تاثیر نوبت کاری بر رضامندی زناشویی پرستاران زن و متغیرهای پیش بینی کننده رضایت زناشویی آنان اجرا گردید. روش پژوهش از نوع علی- مقایسه ای است که نمونه آماری آن به طور مساوی از بین پرستاران شاغل در نوبت شب و پرستاران روزکار از 6 بیمارستان، شامل 2 بیمارستان دانشگاهی، 2 بیمارستان خصوصی و 2 بیمارستان نظامی، به روش نمونه گیری چند مرحله ای انتخاب شدند و رضامندی زناشویی 10 نفر از پرستاران شاغل در نوبت شب و 10 نفر از پرستاران شاغل در نوبت روز هر یک از بیمارستان ها شامل 120 پرستار زن با پرسشنامه 115 ماده ای «انریچ» مورد اندازه گیری قرار گرفت. داده های جمع آوری شده با روش های آماری t برای گروه های مستقل و تحلیل مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در دو مولفه «روابط جنسی» و «نظارت مالی» در سطح معناداری 0.02 زنان پرستار شب کار به طور میانگین پایین تر هستند. نتایج نشان دهنده این است که افراد در گذار زمان با این پدیده منطبق شده اند و اکنون نوبت کاری تاثیرات خود را در مواردی که نیاز بیشتری به نزدیکی فیزیکی همسران است، می گذارد. تحلیل مسیر نشان داد که نوبت کاری دارای اثر مستقیم با ضریب 0.09 و اثر غیرمستقیم از طریق «ارتباط» و تاثیر آن بر «رابطه جنسی» و «نظارت مالی» برابر با 0.08 است که در نتیجه اثرات مستقیم و غیرمستقیم نوبت کاری بر رضایت زناشویی 0.17 است. این نتایج لزوم بررسی آموزش نوبت کاران در زمینه روش های مدیریت زمان بر کاهش تاثیرات منفی نوبت کاری را نشان می دهد.
صفحات :
از صفحه 341 تا 354
  • تعداد رکورد ها : 4