جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
هنجارگرایی و عاملیت: مضامینی از فلسفه کریستین ام. کورسگارد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Tamar Schapiro (editor), Kyla Ebels-Duggan (editor), Sharon Street (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کریستین ام. کورسگارد در طول چهل سال گذشته تأثیر عمیقی بر فلسفه اخلاق داشته است. او از طریق نوشتن و تدریس خود روشی متمایز، دقیق و دارای اطلاعات تاریخی در مورد اخلاق، عاملیت و بعد هنجاری زندگی انسان به طور کلی ایجاد کرده است. دوازده مقاله اصلی در این مجلد به افتخار او به مناسبت بازنشستگی از تدریس نوشته شده است. آنها سؤالاتی را درگیر می کنند که در کار او تکرار می شود: چرا ما موظف به انجام آن چیزی هستیم که اخلاق می خواهد؟ چه ویژگی های طبیعت ما ما را مشمول تعهدات اخلاقی می کند؟ مستقل بودن و مسئولیت پذیری در برابر کاری که انجام می دهیم به چه معناست؟ ما به حیوانات غیر انسانی چه مدیونیم؟ مشارکت کنندگان عبارتند از: Stephen Darwall، Kyla Ebels-Duggan، Barbara Herman، Richard Moran، Japa Pallikkathayil، Faviola Rivera-Castro، T.M. اسکانلون، تامار شاپیرو، خیابان شارون، دیوید ساسمن، سیگرون سووارسدوتیر، و دیوید ولمن. این مقاله‌ها دیدگاه‌های خود کورسگارد را روشن می‌کنند و در عین حال مطالب جدید تحریک‌آمیزی را مطرح می‌کنند مواضع در مورد موضوعاتی که به طور مرکزی در کار خود او وجود دارد.
چرا نابرابری معضل آفرین است؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
T. M. Scanlon
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: نابرابری به طور گسترده از نظر اخلاقی قابل اعتراض تلقی می شود: T.M.Scanlon بررسی می کند که چرا برای ما اهمیت دارد. تقاضا برای برابری بیشتر می تواند گیج کننده به نظر برسد، زیرا ممکن است مشخص نباشد که مردم چه دلیلی برای مخالفت با تفاوت بین آنچه دارند و آنچه دیگران دارند دارند، در مقابل صرفاً تمایل به داشتن وضعیت بهتر. این کتاب شش دلیل از این قبیل را بررسی می کند. نابرابری می‌تواند قابل اعتراض باشد، زیرا ناشی از کوتاهی یک عامل در توجه یکسان به منافع طرف‌های مختلف است که موظف به ارائه برخی کالاها هستند. می تواند قابل اعتراض باشد زیرا نابرابری های قابل اعتراض در وضعیت را شامل می شود یا به آنها منجر می شود. این می تواند قابل اعتراض باشد، زیرا به ثروتمندان اشکال غیرقابل قبول کنترل بر زندگی کسانی که کمتر دارند می دهد. این امر می تواند قابل اعتراض باشد زیرا با انصاف رویه ای نهادهای اقتصادی تداخل می کند، یا به این دلیل که برخی افراد را از فرصت اساسی برای مشارکت در آن نهادها محروم می کند. نابرابری می تواند قابل اعتراض باشد زیرا با انصاف نهادهای سیاسی تداخل دارد. در نهایت، نابرابری در ثروت و درآمد می‌تواند قابل اعتراض باشد، زیرا ناعادلانه است: مکانیسم‌های نهادی که آن را تولید می‌کنند را نمی‌توان به روشی مرتبط توجیه کرد. هدف اسکنلون ارائه یک آناتومی اخلاقی از این شش دلیل و ایده‌های برابری است که در آنها وجود دارد. او همچنین ایرادات به دنبال برابری را بر این اساس بررسی می‌کند که شامل دخالت قابل اعتراض در آزادی فردی است و استدلال می‌کند که ایده‌های بیابان مبنایی برای توجیه نابرابری اقتصادی قابل توجه یا اعتراض به آن فراهم نمی‌کنند.
  • تعداد رکورد ها : 2