جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
طبیعت انسان در اندیشه فرانسیسکن اولیه: پیشینه فلسفی و اهمیت الهیاتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Lydia Schumacher
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : در این کتاب، لیدیا شوماخر این فرض رایج را به چالش می کشد که تفکر اولیه فرانسیسکن به سادگی سنت دیرینه آگوستین را تکرار می کند. او نشان می‌دهد که چگونه دانشمندان این سنت، آثار فیلسوفان اسلامی و یهودی را که اخیراً آثارشان از عربی ترجمه شده‌اند، با هدف ایجاد رویکردی منحصربه‌فرد برای پرسش‌های مربوط به ماهیت انسانی، ترکیب کردند. این پرسش‌ها به دغدغه‌های فلسفی همیشگی در مورد رابطه بدن و روح، کار شناخت و احساس انسان و قدرت اراده آزاد مربوط می‌شوند. شوماخر با برجسته کردن منابع عربی دیدگاه‌های اولیه فرانسیسکن در مورد این موضوعات، نشان می‌دهد که چگونه محققانی که در اوایل قرن سیزدهم کار می‌کردند، تحولات بعدی در تفکر فرانسیسکن را که اغلب بدیع یا بی‌سابقه توصیف شده‌اند، پیش‌بینی کردند. مهمتر از همه، مطالعه او نشان می دهد که فلسفه اولیه فرانسیسکن در مورد طبیعت انسان با دیدگاهی برای تقویت آرمان های الهیاتی و مذهبی خاص نظم تدوین شده است.
فلسفه الهیات: بازاندیشی در عقلانیت ایمان مسیحی
نویسنده:
Lydia Schumacher
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
چکیده :
چکیده ماشینی : در بیشتر دوران مدرن، متکلمان و فیلسوفان دین با مشکل اثبات عقلانی بودن اعتقاد به خدا دست و پنجه نرم کردند. با تکیه بر اندیشه توماس آکویناس، فلسفه الهیاتی می‌کوشد تا مشکل دیرینه اثبات عقلانیت ایمان را واژگون کند و در عوض ثابت کند که عقلانیت باید با توسل به ایمان تبیین شود. لیدیا شوماخر با تکیه بر استدلال سازنده ای که در یک کتاب همراه، عقلانیت به مثابه فضیلت، توسعه یافته است، به این نتیجه می رسد که اعتقاد به خدای ایمان مسیحی، منطق استثنایی قوی برای عقلانیت فراهم می کند و به این ترتیب ذاتاً عقلانی است. در عین حال، شوماخر بر یک گرایش مشترک برای جدا کردن زندگی معنوی از زندگی عادی غلبه می کند و دومی را به عنوان محل اثبات عقلانیت ایمان مسیحی تعبیر می کند.
  • تعداد رکورد ها : 2