جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
بنیادگرایی دینی در ایران: تعدیل مذهبی و روانشناختی در بستر فرهنگی مسلمان [نمایه مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Nima Ghorbani, Zhuo Job Chen, Fatemeh Rabiee & P. J. Watson
نوع منبع :
نمایه مقاله
چکیده :
ترجمه ماشینی: این اولین تحلیل مقیاس بنیادگرایی دینی در ایران، یافته‌هایی را بررسی کرد که تعهدات مذهبی محافظه‌کارانه پیامدهای تعدیل مثبتی در خارج از غرب دارند. بنیادگرایی دینی در نمونه ای متشکل از 385 دانشجوی ایرانی رابطه مستقیمی با دینداری و معنویت مسلمان نشان داد و با عوامل متعالی و با عوامل نمادگرایی پساانتقادی همبستگی منفی داشت. بنیادگرایی مذهبی و به طور کلی دینداری محافظه کارانه، سلامت روانی بهتری را در رابطه با متغیرهای مربوط به خودتنظیمی، خودشیفتگی و انشعاب پیش بینی کردند. عوامل PCB یک نگرش بنیادگرایانه از تأیید تحت اللفظی را تعریف کردند که همچنین برخی پیوندها را با عملکرد روانشناختی سازگارتر نشان داد. ایرانیانی که خود را «هم مذهبی و هم روحانی» می‌دانستند، از نظر مذهبی محافظه‌کارتر و از نظر روان‌شناختی سازگارتر از سه نوع مذهبی- معنوی دیگر بودند. دینداری محافظه کارانه ناسازگاری وابستگی قابل بهره برداری را پیش بینی کرد. این داده ها همچنین نشان می دهد که دینداری محافظه کارانه می تواند تا حد زیادی، اما نه به طور کامل، پیامدهای سلامت روانی مثبت در خارج از غرب داشته باشد.
انواع گشودگی و تعهد مذهبی در هند [نمایه مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Savitri Marigoudar, Zhuo Chen, P. J. Watson & Shanmukh V. Kamble
نوع منبع :
نمایه مقاله
چکیده :
ترجمه ماشینی: فرضیه باز بودن دینی استدلال می کند که ادیان سنتی منابعی برای ادغام عقل با ایمان دارند. در آزمون این فرضیه، دانشجویان فارغ التحصیل هندو در هند به بازتاب مذهبی هندو، نگرش به هندوئیسم، طرحواره مذهبی، جهت گیری مذهبی و مقیاس های باز بودن روانی پاسخ دادند. بازتاب دینی مبتنی بر ایمان و عقل با یکدیگر و با هر سه طرحواره دینی که همبستگی مستقیم داشتند، همبستگی مثبت داشتند. پیوند با نگرش به هندوئیسم و ​​جهت گیری های مذهبی شخصی درونی و بیرونی، سازگاری بازتاب و طرح واره دینی با تعهدات هندو را مستند کرد. انجمن‌هایی با گشودگی بیشتر به تجربه و نیاز به شناخت، باز بودن روان‌شناختی آنها را نیز تأیید می‌کنند. تعاملات بین نگرش نسبت به هندوئیسم و ​​جهت گیری درونی نشان می دهد که هندوئیسم تأثیرات مثبت بیشتری در افرادی دارد که صادقانه مذهبی تر بودند. این داده ها از هند مهمتر از همه از فرضیه باز بودن مذهبی پشتیبانی می کند.
  • تعداد رکورد ها : 2