جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 41
دِوی: الهه‌های هند [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
John Stratton Hawley, Donna Marie Wulff
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی: من این نسخه را تحت عنوان Devi: Goddesses of India دارم که در هند منتشر شده است. من از این کتاب راضی هستم. بسیاری از کتاب ها کالی را به عنوان یک قاتل و ویرانگر بی رحم نشان می دهند، در اینجا شما در مورد جنبه نرمتر و در عین حال آزادی بخش کالی برای زنان و مردان خواهید خواند. این کتاب دارای مقالات بسیاری از مؤلفان مختلف است که واقعاً به خواننده نگاهی به طرح‌های مختلف از دیدگاه‌های مختلف می‌دهد. وقتی شروع به خواندن این کتاب کردم نتوانستم آن را زمین بگذارم. من همچنین هر چیزی را از دیوید کینزلی و کالی از الیزابت یو هاردینگ توصیه می کنم.
هندو کردن هند: دین، جامعه و سیاست دموکراسی در هند [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David E. Ludden (دیوید ای. لودن)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجموعه کلاسیک توسط محققان برجسته نگاهی انتقادی به بسیج‌ها، نسب‌نامه‌ها و درگیری‌های تفسیری دارد که در تلاش‌ها برای هندو کردن هند از زمان به قدرت رسیدن احزاب سیاسی هندو از سال 1980 حضور داشته‌اند. ویرایش دوم با مقدمه‌ای جدید به روز شده است. که لودن تحلیل دقیقی از انتخابات اخیر ارائه می دهد و چگونگی عملکرد هندوتوا در جریان اصلی سیاسی هند را برجسته می کند.
لباس پوشیدن (برای) خدا: لباس به عنوان «صمیمیت مؤثر» در انجمن بین‌المللی آگاهی کریشنا [پایان‌نامه انگلیسی]
نویسنده:
Mohan, U
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی: این پایان‌نامه لباس را به‌عنوان شیوه‌های سوبژکتیزه‌کننده باکتی یا فداکاری هندو معاصر، و وسیله‌ای برای تجسم که بدن الهی، انسانی و اجتماعی را در انجمن بین‌المللی آگاهی کریشنا (Iskcon) شکل می‌دهد، بررسی می‌کند. بدن اجتماعی Iskcon به عنوان فضایی از حرکات و احساسات که از شبکه ای از بدن و مواد برای دستکاری کارایی تکنولوژیکی و کنترل جریان الوهیت استفاده می کند، تحلیل می شود. فناوری یا مطالعه تکنیک ها به عنوان کمکی در ایجاد و حفظ ارزش ها و روابط عبادی تلقی می شود. از خود گذشتگی به عنوان «صمیمیت مؤثر»، یک رابطه حسی و عاطفی با الهی است که کانالی برای ارتباط، تبادل و امکان رستگاری ایجاد می‌کند. با نگاهی به یک لنز متنی، گسترش جهانی و موعظه Iskcon با کتاب مقدس مرتبط است. در عوض، من پیشنهاد می‌کنم که مفاهیم فلسفی باید در تمرین روزانه مورد مذاکره قرار گیرند و جانبازان به همان اندازه بر کارآیی غیرگفتمانی مواد و اعمال تکیه کنند. فداییان قدرت و حضور امر مقدس را از طریق محسوس بودن شکل و ویژگی های فیزیکی خدا و ناملموس بودن کیفیت هایی که از طریق عمل و نوآوری به دست می آید، تجربه می کنند. اعمال لباس پوشیدن و لباس دوزی، فدائیان را با واسطه کردن مرزهای متخلخل بین خود و جهان، ایجاد روابط بین الاذهانی و شکل دادن به افراد به شیوه ای موقعیتی، متحول می کند. با ردیابی حالات متمایز عبادت در سراسر فضای معبد و خانه و لباس بدن انسان و خدا، استدلال می‌کنم که عبادت یک فرآیند روزمره جهت‌گیری و مقیاس‌بندی است. چنین فرآیندهایی می‌توانند با ارتباط دادن مقوله‌های درونی/بیرونی و دنیوی/آخر دنیا به جای دادن فداییان در منظر دینی معاصر کمک کنند. من پیشنهاد می‌کنم که مطالعه لباس به‌عنوان عبادت می‌تواند به ما کمک کند تا بفهمیم مردم چگونه از مواد برای ارتباط با خدا استفاده می‌کنند و مفاهیم ارزش و کارآمدی را که جامعه دینی جهانی را پیوند می‌دهند، روشن می‌کند.
انواع گشودگی و تعهد مذهبی در هند [نمایه مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Savitri Marigoudar, Zhuo Chen, P. J. Watson & Shanmukh V. Kamble
نوع منبع :
نمایه مقاله
چکیده :
ترجمه ماشینی: فرضیه باز بودن دینی استدلال می کند که ادیان سنتی منابعی برای ادغام عقل با ایمان دارند. در آزمون این فرضیه، دانشجویان فارغ التحصیل هندو در هند به بازتاب مذهبی هندو، نگرش به هندوئیسم، طرحواره مذهبی، جهت گیری مذهبی و مقیاس های باز بودن روانی پاسخ دادند. بازتاب دینی مبتنی بر ایمان و عقل با یکدیگر و با هر سه طرحواره دینی که همبستگی مستقیم داشتند، همبستگی مثبت داشتند. پیوند با نگرش به هندوئیسم و ​​جهت گیری های مذهبی شخصی درونی و بیرونی، سازگاری بازتاب و طرح واره دینی با تعهدات هندو را مستند کرد. انجمن‌هایی با گشودگی بیشتر به تجربه و نیاز به شناخت، باز بودن روان‌شناختی آنها را نیز تأیید می‌کنند. تعاملات بین نگرش نسبت به هندوئیسم و ​​جهت گیری درونی نشان می دهد که هندوئیسم تأثیرات مثبت بیشتری در افرادی دارد که صادقانه مذهبی تر بودند. این داده ها از هند مهمتر از همه از فرضیه باز بودن مذهبی پشتیبانی می کند.
حقیقت یوگا چیست؟ با یوگا به چه چیزهایی می رسیم؟
نویسنده:
حمیدرضا مظاهری‌سیف
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
عصر اسلام,
چکیده :
یوگا چیست؟ ورزش، دین، سنت معنوی، عرفان یا یک تکنیک روانشناسی؟ در این مقاله با تکیه بر اصلی‌ترین متن یوگا، یعنی یوگاسوتره، حقیقت یوگا بررسی شده است و رابطه آن با آیین هندوییسم، اهداف و آثار آن مورد بررسی قرار گرفته است. یوگا راهی است برای ارتباط با نیروهایی شعورمند که در طبیعت حضور دارند و یوگی را در انجام کارهای خارق العاده، قدرتمند می‌سازند.
نقد و بررسی دلایل مشائیان بر ابطال تناسخ
نویسنده:
محمد تقی یوسفی
نوع منبع :
مقاله , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: دانشگاه باقرالعلوم,
چکیده :
تناسخ آموزه‌ای است که از دیرباز، فکر اندیشمندان را به خود معطوف داشته است؛ بحثی که هم در فلسفه نفس، بازتاب‌های درخور توجهی دارد و هم در دیگر مباحث فلسفی؛ علاوه بر اینکه نمی‌توان از بازتاب‌های کلامی آن نیز غافل شد. از اینرو اندیشمندان مسلمان به فراخور توان فکری خویش به بررسی آن پرداخته و عمدتا به امتناع عقلی آن گرایش نشان داده‌اند. فیلسوفان مشائی نیز بر امتناع عقلی تناسخ تأکید کرده‌اند و گاه تقریرهای جدیدی از دلایل گذشتگان ارائه نموده و گاه به دلایل جدیدی دست یافته‌اند. در این مقاله، تلاش شده تا دیدگاه مشائیان درباره تناسخ ارائه شود. ابتدا نگاهی به تاریخچه آموزه تناسخ، گرایش‌های گوناگون در این‌باره، اصطلاحات تناسخ و انواع آن می‌شود و در نهایت مبانی انکار تناسخ طرح می‌گردد. بررسی دلایل ایشان، تعیین مقدار دلالت آنها و نقد و بررسی هر یک از آنها محور بحث‌های‌ بعدی است.
صفحات :
از صفحه 175 تا 202
درآمدى بر وحدت وجود در فلسفه هند
نویسنده:
مهدى مسیب زاده
نوع منبع :
مقاله , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی قدس‌سره,
چکیده :
در برخى از مکتب هاى فلسفى هند، تعالیم قدیسان آن مکتب مبتنى است بر اینکه انسان جزء و ذره اى از کلى است که در آرزوى پیوند با آن است و آن کل نیز جداى از خود او نیست. به عبارت دیگر، خداى هندیان «درونى» است و هستى جهان «توهمى» بیش نیست. آنچه از شارحان این مکاتب به دست آمده این است که خدا و نفس انسان وارسته، یکى هستند و جهان مادى به وسیله قدرت خلاقه خدا نمود پیدا کرده و استقلال و هستى او، توهمى بیش نیست.
آموزۀ تسلیم، مبنایی برای اخلاق جهانی با موردپژوهی در اسلام و آیین هندو
نویسنده:
علی موحدیان عطار، محمدجواد دانیالی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: پژوهشگاه علوم وحیانی معارج,
چکیده :
قرآن کریم محوری‌ترین دعوت خود را دعوت به تسلیم در مقابل خدا قرار داده است. همچنین در آیین هندو به طور عام، و در برخی مکاتب آن به طور خاص، این اصل، جایگاهی به برجستگی جایگاه تسلیم در اسلام دارد. از طرفی، تسلیم در مقابل حقیقت را می‌توان جامع‌ترین اصل اخلاقی دانست. از این رو، بررسی تطبیقی این مفهوم می‌تواند مبنایی جهانی برای اخلاق فراهم کند که قرآن نیز آن را می‌پذیرد و بر آن تأکید دارد. این پژوهش تلاش دارد با تأمل در این آموزۀ اساسی، آن را به مثابه مبنایی برای اخلاق الاهی جهانی، فراپیش نهد. به این منظور، این اصل اساسی از باب موردپژوهی، در دو دین بزرگ از دو گونۀ اصلی ادیان جهان، بررسی شده است.
صفحات :
از صفحه 5 تا 27
  • تعداد رکورد ها : 41