جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
استدراج (سقوط گام به گام)
نویسنده:
مرکز فرهنگ و معارف قرآن دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: بوستان کتاب قم (انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم),
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
کتاب «استدراج (سقوط گام به گام)» به بررسی یک از سنت های مهم الهی یعنی استدراج می پردازد. مولف در ابتدای کتاب مباحثی را پیرامون معنای استدراج انجام داده و سپس در رابطه با موضوعاتی هم چون روان شناسی استدراج، ابعاد فراگیر استدراج، فلسفه و حکمت استدراج، راه های ایمنی از استدراج و سایر مطالب مربوط به این سنت الهی سخن گفته است. مولف همچنین از بیان الگوهای منفی استدراج که شامل اقوام و افرادی که مبتلای به این سنت سخت الهی شده اند غفلت نورزیده و از ذکر عاقبت اقوام نوح، فرعون، بنی اسرائیل، قارون و... مطالب آموزنده ای را برای خوانندگان به ارمغان آورده است. وی همچنین از بیان آیات قرآنی مهم و مرتبط نیز در مطالب خویش استفاده کرده است.
قرآن و شیوه اصلاح فرهنگ
نویسنده:
سید موسی صدر
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
دراین نوشتار، نویسنده پس از تعریف مهندسی فرهنگی، برضرورت اصلاح فرهنگ به عنوان یکی از محورهای عمدة مهندسی فرهنگی، تاکید می کند، سپس از الگوی گیری از روش اصلاحی قرآن سخن می گوید، آنگاه ماهیت روش اصلاحی قرآن را توضیح می دهد، درادامه ویژگیهای شیوه اصلاحی قرآن را به دوسته تقسیم می کند 1- ویژگیهای شکلی 2- ویژگیهای محتوایی، از ویژگیهای شکلی به: انگیزش هنری، گونه گونی سخن، ترکیبی بودن اهداف، شفافیت ورسایی، تکرار وتلقین اشاره می کند، و ویژگیهای محتوای را درعناوین زیر مورد بحث قرار می دهد: واقع گرایی، ریشه گرایی، عقل گرایی، فطرت گرایی، علم گرایی، تجددگرایی، بهره گیری ازمعادله سود و زیان، تدریج وگام به گام، تلقی واقعی از خود.
  • تعداد رکورد ها : 2