جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی
کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی
کانال ارتباطی از طریق پست الکترونیک :
support@alefbalib.com
نام :
*
*
نام خانوادگی :
*
*
پست الکترونیک :
*
*
*
تلفن :
دورنگار :
آدرس :
بخش :
مدیریت کتابخانه
روابط عمومی
پشتیبانی و فنی
نظرات و پیشنهادات /شکایات
پیغام :
*
*
حروف تصویر :
*
*
ارسال
انصراف
از :
{0}
پست الکترونیک :
{1}
تلفن :
{2}
دورنگار :
{3}
Aaddress :
{4}
متن :
{5}
فارسی |
العربیه |
English
ورود
ثبت نام
در تلگرام به ما بپیوندید
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ...
همه موارد
عنوان
موضوع
پدید آور
جستجو در متن
: جستجو در الفبا
در گوگل
...جستجوی هوشمند
صفحه اصلی کتابخانه
پورتال جامع الفبا
مرور منابع
مرور الفبایی منابع
مرور کل منابع
مرور نوع منبع
آثار پر استناد
متون مرجع
مرور موضوعی
مرور نمودار درختی موضوعات
فهرست گزیده موضوعات
کلام اسلامی
امامت
توحید
نبوت
اسماء الهی
انسان شناسی
علم کلام
جبر و اختیار
خداشناسی
عدل الهی
فرق کلامی
معاد
علم نفس
وحی
براهین خدا شناسی
حیات اخروی
صفات الهی
معجزات
مسائل جدید کلامی
عقل و دین
زبان دین
عقل و ایمان
برهان تجربه دینی
علم و دین
تعلیم آموزه های دینی
معرفت شناسی
کثرت گرایی دینی
شرور(مسأله شر)
سایر موضوعات
اخلاق اسلامی
اخلاق دینی
تاریخ اسلام
تعلیم و تربیت
تفسیر قرآن
حدیث
دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات
سیره ائمه اطهار علیهم السلام
شیعه-شناسی
عرفان
فلسفه اسلامی
مرور اشخاص
مرور پدیدآورندگان
مرور اعلام
مرور آثار مرتبط با شخصیت ها
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی
مرور مجلات
مرور الفبایی مجلات
مرور کل مجلات
مرور وضعیت انتشار
مرور درجه علمی
مرور زبان اصلی
مرور محل نشر
مرور دوره انتشار
گالری
عکس
فیلم
صوت
متن
چندرسانه ای
جستجو
جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در سایر پایگاهها
جستجو در کتابخانه دیجیتالی تبیان
جستجو در کتابخانه دیجیتالی قائمیه
جستجو در کنسرسیوم محتوای ملی
کتابخانه مجازی ادبیات
کتابخانه مجازی حکمت عرفانی
کتابخانه تخصصی تاریخ اسلام و ایران
کتابخانه تخصصی ادبیات
کتابخانه الکترونیکی شیعه
علم نت
کتابخانه شخصی
مدیریت علاقه مندیها
ارسال اثر
دانشنامه
راهنما
راهنما
مرور
>
مرور کلید واژه ها
>
بهداشت عمومی
مرتب سازی بر اساس
عنوان
نویسنده
جنس منبع
محل
ناشر
تاریخ تغییر
و به صورت
صعودی
نزولی
وتعداد نمایش
5
10
15
20
30
40
50
فرارداده در صفحه باشد
جستجو
خروجی
چاپ نتایج
Mods
Dublin Core
Marc
MarcIran
Pdf
اکسل
انتخاب همه
1
تعداد رکورد ها : 9
عنوان :
سیاست بین المللی بهداشت عمومی و اخلاق [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Boylan
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
زبان :
انگلیسی
کلیدواژههای اصلی :
سیاست بین المللی
,
بهداشت عمومی
,
اخلاق و جامعه
,
اخلاق عمومی
,
بهداشت و اخلاق
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
اخلاق غربالگری در خدمات درمانی و پزشکی: خدمت به جامعه یا خدمت به بیمار؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Niklas Juth, Christian Munthe (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
زبان :
انگلیسی
کلیدواژههای اصلی :
اخلاق زیستی
,
سلامت عمومی
,
اخلاق پزشکی و زیستی
,
بهداشت عمومی
,
مراقبت بهداشتی
,
اخلاق کاربردی
,
اخلاق غربالگری
,
جامعه و بهداشت
چکیده :
ترجمه ماشینی: برنامههای غربالگری پزشکی یا سلامت محور یکی از بحثبرانگیزترین جنبههای مراقبتهای بهداشتی و شیوههای بهداشت عمومی در مراقبتهای بهداشتی و اخلاق سلامت عمومی و همچنین بحثهای مربوط به سیاستهای سلامت است. با وجود این، اکثر روشهای غربالگری در ادبیات پژوهشی خود را به جنبههای علمی مجزا محدود میکنند که گاهی با تحلیلهای اقتصادی یا گمانهزنیهای سست در مورد جنبههای سیاست تکمیل میشود. در عین حال، پیشرفتهای اخیر در ژنتیک و فناوری پزشکی، و همچنین تمرکز جامعه به سرعت در حال رشد بر نگرانیهای بهداشت عمومی، الهامبخش افزایش برنامههای غربالگری پیشنهاد شده یا اخیراً آغاز شده است. این کتاب شامل تحلیل عمیقی از مسائل اخلاقی، سیاسی و فلسفی مربوط به برنامه های غربالگری سلامت محور است. این مطالعه ملاحظاتی را که هنگام تعامل مراقبت های بهداشتی با سایر مؤسسات اجتماعی در مقیاس وسیع به وجود می آید، بررسی می کند، همانطور که در مورد غربالگری وجود دارد: چه ارزش هایی ممکن است توسط برنامه های غربالگری ترویج یا به خطر بیفتد؟ چه تضادهای ارزشی معمولاً ایجاد می شود - چه در داخل و چه در رابطه با اهداف مراقبت های بهداشتی، از یک سو، و اهداف سلامت عمومی و جامعه عمومی، از سوی دیگر؟ چه جنبه هایی از غربالگری برای تعیین اینکه آیا باید انجام شود یا نه و چگونه باید سازماندهی شود تا قابل دفاع باقی بماند، مرتبط است؟ اخلاق غربالگری چه پیامدهایی برای اخلاق مراقبت های بهداشتی به طور کلی دارد؟ این سؤالات با استفاده از روشهای فلسفی تحلیل مفهومی، و همچنین مدلها و نظریههای فلسفه اخلاق و سیاسی، اخلاق پزشکی و اخلاق بهداشت عمومی، به تعداد زیادی از برنامههای غربالگری در حال انجام و پیشنهادی پرداخته میشوند که این کتاب را به اولین اثر جامع تبدیل میکند. در مورد اخلاق غربالگری تجزیه و تحلیل ها و پیشنهاداتی ارائه می شود که مورد علاقه کارکنان مراقبت های بهداشتی، محققان پزشکی، سیاست گذاران و عموم مردم است.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
تغییر چشم انداز خدمات درمانی زنان دانشگاهی در ایالات متحده [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jay Schulkin, Kristen A. Matteson (auth.), William F. Rayburn, Jay Schulkin (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
زبان :
انگلیسی
کلیدواژههای اصلی :
سلامت زنان
,
آموزش پزشکی
,
خدمات درمانی
,
بهداشت عمومی
,
انسانشناسی پزشکی
,
زنان آمریکا
,
مربی بالینی
چکیده :
ترجمه ماشینی: از سال 2005، 12 ایالت و بیش از 15 متخصص کمبود پزشک را گزارش کرده اند یا در چند سال آینده کمبود پزشک را پیش بینی کرده اند. این کمبود پیشبینیشده و بدتر شدن توزیع پزشک با افزایش تقاضای پیشبینیشده برای خدمات مراقبتهای بهداشتی زنان ترکیب میشود. مراقبتهای بهداشتی زنان بهویژه آسیبپذیر است، زیرا نیروی کار متخصص زنان و زایمان در حال پیر شدن است و جزو کمترین رضایتبخشترین متخصصان پزشکی است. علاوه بر این، آموزش فلوشیپ در مراقبتهای بهداشتی زنان در پزشکی داخلی و سلامت کودک مادر در پزشکی خانواده و جامعه تنها شامل بخش کوچکی از متخصصان داخلی عمومی و پزشکان خانواده میشود. در پاسخ به این چالش، انجمن کالج های پزشکی آمریکا خواستار گسترش دانشکده های پزشکی و ثبت نام تحصیلات تکمیلی پزشکی شد. از آنجایی که ما با تغییرات قابل توجه و سریع در سازمانها و بازپرداختها کنار میآییم، گروههای دانشگاهی زنان و زایمان، پزشکی خانواده و جامعه، و پزشکی داخلی فرصتهایی برای ایجاد یک برنامه درسی یکپارچه سلامت زنان برای دانشجویان مقطع کارشناسی، به اشتراک گذاشتن سلامت پیشگیرانه و تخصص زنان خوب در این زمینه دارند. برنامه های آموزشی، تداوم بهبود یافته مراقبت را فراهم می کند، مفاهیم یادگیری مادام العمر را به فارغ التحصیلان ما القا می کند و برنامه های تحقیقاتی ما را بهتر توسعه می دهد. فصلهای این جلد بر برنامهریزی استراتژیک از طرف هیئت علمی دانشگاهی متمرکز است که بار اضافی پیشبینیشده دانشجویان، دستیاران و همکاران در مراقبتهای بهداشتی زنان را آموزش خواهند داد. -تغییر جمعیت شناسی اساتید - گسترش نقش مربیان بالینی - پزشکان محقق و آینده آنها - ارزش پنهان هیئت علمی پاره وقت -حقوق هیئت علمی - مهارت های مورد نیاز رهبران دانشگاهی -معنای تصدی و رضایت و ابقای اساتید. توصیههایی که در اینجا از نویسندگانی با مهارتهای رهبری برجسته ارائه شده است، حاکی از اجماع است، اما نه اتفاق نظر. در پیشبرد این اهداف، ما در فصل آخر تخصص جمعی خود را خلاصه می کنیم و راه هایی برای اجرای توصیه هایی برای آمادگی بهتر برای نیازهای فردا در مراقبت های بهداشتی دانشگاهی زنان ارائه می دهیم.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
کارایی، عدالت و مراقبت: تأملات فلسفی در مورد کمبود در خدمات درمانی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Yvonne Denier
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
وضعیت نشر :
Springer,
زبان :
انگلیسی
کلیدواژههای اصلی :
خدمات بهداشتی
,
خدمات درمانی
,
بهداشت عمومی
,
عدالت درمانی
,
مراقبت عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی: فقط مراقبت های بهداشتی به چه معناست؟ آیا این بدان معناست که مردم حق دارند از مراقبت های بهداشتی برخوردار شوند؟ آیا این امر مستلزم وجود تعهدات اجتماعی مبتنی بر حقوق برای ارائه دسترسی برابر به مراقبت های بهداشتی برای همه است؟ و اگر چنین است، چرا؟ چرا منافع مراقبت های بهداشتی آنقدر مهم هستند که مستحق حمایت ویژه هستند؟ مراقبت های بهداشتی چه نوع خیر اجتماعی است؟ وظایف آن چیست و آیا اینها آن را از سایر کالاها متمایز می کند؟ علاوه بر این، چقدر باید در مراقبت های بهداشتی برابری وجود داشته باشد؟ چه نابرابری هایی از نظر اخلاقی قابل قبول است و بارهای دستیابی به برابری چگونه باید تقسیم شود؟ کدام امور بهداشتی در حوزه عدالت و کدام امور خیریه است؟ تا چه حد باید اجازه دهیم مسئولیت شخصی در تخصیص خدمات و منابع مراقبت های بهداشتی و یا در توزیع هزینه ها نقش داشته باشد؟ و عدالت در رابطه با مراقبت طولانی مدت از بیماران مزمن و وابستگی غیرقابل برگشت چه نیازی دارد؟ از دهه 90، مسائل کمبود، تعیین اولویت و سهمیه بندی در مرکز اکثر بحث های جاری در مورد مراقبت های بهداشتی قرار دارد. اینها مسائل مبرمی هستند: به هر طریقی، محدودیت هایی باید تعیین شود. به این ترتیب، این سؤال که چه چیزی در مراقبت های بهداشتی صرف می شود بسیار پیچیده تر می شود. این پیچیدگی را می توان به عنوان یک سه گانه ناسازگار نشان داد، مجموعه ای از سه گزاره که هر دو با هم سازگار هستند اما با هم تضاد را تشکیل می دهند. در مورد مراقبت های بهداشتی، سه ارزش رقیب عبارتند از: کارایی اجتماعی، عدالت و مراقبت با کیفیت مناسب. به نظر می رسد که ما می توانیم هر دو را داشته باشیم اما هر سه را نه. اساساً، سؤال اصلی این است: چگونه به بهترین نحو دایره رفاه ضرب المثل را مربع کنیم. چگونه می توان منابع را با نیازها یا نیازها با منابع به روش های قابل قبول اجتماعی و از نظر اقتصادی امکان پذیر تطبیق داد؟ این کتاب سعی دارد به این سوال پاسخ دهد که چگونه می توان مراقبت های بهداشتی را در یک نظریه جامع عدالت گنجاند و در عین حال تعادل قابل قبولی بین کارایی، عدالت و مراقبت را تحقق بخشید. «... به نظر من آن (کتاب) به طور غیر معمول خوب است. نویسنده با دقت زیادی مواضع کلیدی فلسفی را که در این زمینه به کار گرفته شده اند، تحلیل می کند. تحقیق بسیار کامل است، نوشته واضح و جذاب است. این کتاب می تواند تقریباً در هر دوره دانشگاهی که با مراقبت های بهداشتی عمومی سروکار دارد استفاده شود.» پروفسور دیوید نواک، دانشگاه تورنتو، کانادا یکی از جالبترین کتابهایی که در مدتزمان خواندهام... مروری بسیار گسترده بر برخی از نظریههای برجسته مدرن عدالت و کاربرد آنها در توزیع منابع در مراقبتهای بهداشتی. بر این اساس، تعدادی سؤال جدید و بدیع مطرح می شود که برخی از آنها نیز پاسخ های اصلی و قانع کننده دریافت می کنند.» پروفسور سورن هولم، دانشکده حقوق کاردیف، انگلستان
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
سیاست و اخلاق سلامت عمومی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
D. Micah Hester (auth.), Michael Boylan (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
زبان :
انگلیسی
کلیدواژههای اصلی :
بهداشت عمومی
,
اخلاق کاربردی
,
اخلاق و سیاست (فلسفه اخلاق )
,
اخلاق عمومی
,
جامعه و بهداشت
,
فلسفه و بهداشت
چکیده :
ترجمه ماشینی: خطمشی و اخلاق بهداشت عمومی فیلسوفان و پزشکان را گرد هم میآورد تا به مبانی و اصولی بپردازند که بر اساس آن سیاستهای بهداشت عمومی ممکن است پیشروی شود. چه مبنایی در وهله اول سلامت عمومی را توجیه می کند؟ چرا باید افراد به خاطر گروه محروم باشند؟ چگونه نگرانی های سیاست و عملکرد بالینی با هم کار می کنند و علیه یکدیگر کار می کنند؟ آیا میتوان مرزهای بهداشت عمومی را به گونهای گسترش داد که آسیبهای اجتماعی را در بر گیرد که در معرض راهحلهای گروهی پویا هستند؟ اینها برخی از سؤالات اساسی هستند که هسته اصلی این حجم از مقالات اصلی را تشکیل می دهند که مطمئناً باعث می شود پزشکان در ارزیابی مجدد انتقادی از نقش اخلاق در خط مشی بهداشت عمومی شرکت کنند. این جلد به دلیل رویکرد فلسفی آن منحصر به فرد است. این یک مبنای نظری برای سلامت عمومی ایجاد میکند و سپس موضوعات پیشرفتهای را که شامل مسائل اجتماعی و سیاسی بهداشت عمومی میشود، بررسی میکند. به این ترتیب کتاب محدوده معمول سلامت عمومی را گسترش می دهد. خطمشی و اخلاق سلامت عمومی برای کسانی که در سیاستهای بهداشت عمومی، اخلاق و فلسفه اجتماعی کار میکنند، مورد توجه است. این ممکن است به عنوان یک کتاب درسی برای دورههای مربوط به سیاست و اخلاق بهداشت عمومی، اخلاق پزشکی، فلسفه اجتماعی و فلسفه کاربردی یا عمومی استفاده شود.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
طب پیشگیری بین تعهد و آرزو [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Marcel Verweij (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
زبان :
انگلیسی
کلیدواژههای اصلی :
اخلاق حرفه ای
,
بهداشت عمومی
,
اخلاق کاربردی
,
انسانشناسی پزشکی
,
طب پیشگیری
,
پزشکی و اخلاق
چکیده :
ترجمه ماشینی: طب پیشگیرانه بین تعهد و آرزو مطالعه ای است در مورد سؤالات اخلاقی در مورد غربالگری انبوه، واکسیناسیون و برنامه های خط مشی سلامت. هدف این مداخلات افزایش سلامت عمومی است، اما ممکن است استقلال شخصی را نیز محدود کند و باعث آسیب شود و بر دیدگاههای اخلاقی ما تأثیر بگذارد. تا کنون، این مسائل به سختی مورد تجزیه و تحلیل اخلاقی سیستماتیک قرار گرفته اند. هدف این مطالعه پر کردن این شکاف با ارائه یک نمای کلی از مشکلات اخلاقی در پزشکی پیشگیری و با تبیین هنجارهای عملکرد خوب است. در سرتاسر کتاب استدلال می شود که برخی از نگرانی های اخلاقی در مورد پیشگیری - یعنی نگرانی های مربوط به پزشکی شدن - نمی توانند به اندازه کافی از نظر هنجارهای اخلاقی سختگیرانه و الزام آور درک شوند. مفاهیم اخلاقی مختلف و انواع هنجارهای «فراتر از تعهد» بررسی و توسعه مییابد تا به این نگرانیهای نسبتا مبهم معنای عملی بدهد. به این ترتیب کتاب به اخلاق کاربردی و همچنین به نظریه اخلاقی کمک می کند. این مورد برای متخصصان بهداشت عمومی و پزشکی پیشگیری و دانشمندان در اخلاق کاربردی و فلسفه اخلاق است.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
جهانی شدن و سلامت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
BELINDA BENNETT (auth.), Associate Professor BELINDA BENNETT, GEORGE F. TOMOSSY (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
زبان :
انگلیسی
کلیدواژههای اصلی :
اخلاق زیستی
,
بهداشت عمومی
,
مراقبت بهداشتی
,
جهانی شدن (وابسته اخص اجتماع عظمی )( فلسفه سیاسی)
,
جهانی سازی (وابسته اخص جهانی شدن)
,
سلامت
,
قانون و بهداشت
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجموعه به موقع به بررسی معضلات اخلاقی و قانونی در مراقبت های بهداشتی ناشی از جهانی شدن می پردازد. تضاد بین منافع عمومی و حقوق فردی، چالش قانونگذاری متخصصان و دسترسی به خدمات بهداشتی، و تأثیرات بازار جهانی، همگی در بحثهای معاصر در این زمینه برجسته هستند. در نتیجه جهانی شدن، مسائل مربوط به قوانین سلامت و اخلاق زیستی را نمی توان تنها در محدوده های سیاسی که مفاهیم سنتی افراد و جوامع را تعریف می کند، درک کرد. در عوض، راهحلهای مشکلات نوظهور نیازمند درک جهانی از حقوق و تعهدات، از جمله ارزیابی مجدد چارچوبهای اخلاقی و رژیمهای قانونی است که در حال حاضر بر مبادلات در مراقبتهای بهداشتی حاکم است. دانشمندان برجسته در اخلاق زیستی، حقوق، پزشکی و فلسفه از حوزه های قضایی مختلف این موضوعات را در این جلد درگیر می کنند و نیاز به راه حل های فراملی را در عصر جهانی مراقبت های بهداشتی نشان می دهند.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
بی عدالتی اجتماعی و بهداشت عمومی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Barry S. Levy, Victor W. Sidel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
وضعیت نشر :
USA: Oxford University Press,
زبان :
انگلیسی
کلیدواژههای اصلی :
عدالت اجتماعی
,
بهداشت عمومی
,
حق اجتماعی
,
حقوق مدنی (مقابل حقوق سیاسی و حقوق اجتماعی)(فلسفه سیاسی)
,
بی عدالتی اجتماعی
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
بررسی مولفههای دینی و نقش آنها در سلامت عمومی و خودشکوفایی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان.
نویسنده:
ایمان لشنی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
وضعیت نشر :
ایرانداک,
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
دانشجو
,
مولفه های دینی
,
خودشکوفایی
,
سلامت عمومی
,
بهداشت عمومی
,
دَیِّن
,
روانشناسی عمومی و میان رشته ای
,
دانشگاه سیستان و بلوچستان
,
خود شکوفایی
چکیده :
مطالعه حاضر با هدف شناسایی مولفه های دینی و نقش این مولفه ها در سلامت عمومی و خودشکوفایی دانشجویان انجام شده است. نمونه استفاده شده در این مطالعه، شامل 369 نفر از دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان می باشند که دو گروه مذهبی سنی و شیعه را در بر می گیرد. ابزار مورد استفاده، شامل مقیاس سنجش دینداری در دانشجویان (خدایاری فرد و همکاران)، پرسشنامه سلامت عمومی (GHQ-28) (گلدبرگ و هیلر)، و مقیاس سنجش خودشکوفایی (نجاریان و مهرابی زاده)، می باشد. نتایج بیان گر این مطلب بود که مولفه های نگرش دینی (شناخت دینی، گرایش و عواطف دینی، باور دینی و عمل به دین) با نمرات پرسشنامه سلامت عمومی (GHQ) و اکثر خرده مقیاس های آن ( بجز مقیاس کارکرد اجتماعی) ارتباط منفی معناداری دارند، و نگرش دینی توانایی پیش بینی (3/8) واریانس سلامت را به صورت معنادار نشان می دهد. در بررسی ارتباط مولفه های نگرش دینی و خودشکوفایی نیز نتایج به دست آمده مبین وجود ارتباط مثبت بین اینمولفه ها و خودشکوفایی می باشد، و نگرش دینی توانایی پیش بینی (1/11) واریانس خودشکوفایی را به صورت معنادار نشان می دهد. در بررسی های بیشتر این نکته مشخص شد شناخت دینی به عنوان بهترین پیش بینی کننده برای سلامت (افسردگی و اضطراب)، و عمل به دین بهترین پیش بینی کننده برای خودشکوفایی می باشند. همچنین خودشکوفایی تأثیر بسزایی در تعیین واریانس سلامت که توسط نگرش دینی پیش بینی می شود دارد و این متغیر به عنوان یک متغیر میانجی برای دو متغیر دیگر عمل می کند.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
1
تعداد رکورد ها : 9
×
درخواست مدرک
کاربر گرامی : برای در خواست مدرک ابتدا باید وارد سایت شوید
چنانچه قبلا عضو سایت شدهاید
ورود به سایت
در غیر اینصورت
عضویت در سایت
را انتخاب نمایید
ورود به سایت
عضویت در سایت
×
ارسال نظر
نوع
توضیحات
آدرس پست الکترونیکی
کد امنیتی
*
*
با موفقیت به ثبت رسید