جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 21
رسالة فی شرح حدیث حبنا اهل البیت یکفر الذنوب
نویسنده:
علی بن عبدالله البحرانی؛ تحقیق مشتاق صالح المظفر
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
کربلا: العتبه الحسینیه المقدسه، قسم الشوون الفکریه و الثقافیه,
چکیده :
رسالة فی شرح حدیث حبنا اهل البیت یکفر الذنوب، این عنوان و محتوای کتاب است که درباره حب اهل بیت علیهم السلام و آثاری که این حب با ارزش دارد در بخشیده شدن گناهان مومنین می باشد.
بررسی دوستی و خویشاوندی میان اهل بیت علیهم السلام و صحابه
نویسنده:
محمد حسین امامی جو
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: نباء,
چکیده :
این مجموعه بررسی برخی تابلوهایی است که در مکان های مقدس مانند بقیع، احد و ... نصب شده و به صورت کتاب نیز به چاپ رسیده است. این تابلوها درصدد نشان دادن این نکته اند که ازدواج ها و روابط خویشاوندی میان اهل بیت علیهم السلام و صحابه، نشان گر سازگاری اعتقادات همه اهل بیت و صحابه و روابط بسیار خوب و نیکو بین آنان است. البته این نکته با آیات بسیاری در تناقض است. از منظر قرآن کریم نه روابط نسبی و نه سببی لزوماً بیانگر رضایت اخلاقی و اعتقادی طرفین نیست. گاه شرایط به گونه ای اقتضا کرده که بدون وجود رضایتمندی، ازدواج صورت گرفته است. مهم تر آنکه به دلالت قرآن مجید، هیچگاه نسب و سبب عامل سعادت فرد نیست.
گلواژه های هدایت
نویسنده:
ناهید رقابی غلامی
نوع منبع :
کتاب , پرسش و پاسخ , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: نباء,
چکیده :
محتوای این نوشتار، پرسش و پاسخ در موضوعات مختلف دینی است که شامل 6 پرسش به همراه چکیده، مقدمه ومتن پاسخ می باشد. سوالها به این قرار هستند: اولین پرسش در مورد خلافت امامان اثنا عشر است. پرسش دوم درباره امامت رکن دین و مسلمانان نخستین. پرسش سوم در ارتباط با ولایت امیرالمومنین در حدیث غدیر می باشد. پرسش چهارم محبت شیعیان نسبت به اهل بیت است. پرسش پنجم اهل بیت و عصمت در حدیث کسا می باشد. پرسش شش هم آیا هیچ سنی به اهل بیت ناسزا نمی گوید؟ می باشد. پرسش هفتم امام حسن (ع) و محبت شیعیان می باشد.
حب اهل البيت علیه السلام فی الكتاب والسنه
نویسنده:
محمد تقی السید یوسف الحکیم
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
هولندا: موسسه الفکر الاسلامی,
چکیده :
کتاب حاضر فضائل اهل بیت علیهم السلام را در قرآن و روایات بررسی کرده است . در بخش اول با عنوان اهل بیت کیان اند؟ روایات مختلفی را حضرت علی و حضرت زهرا سلام الله علیهما و جمعی از صحابه آورده است در اثبات اینکه اهل بیت مختص حضرت علی و حضرت زهرا و حسنین علیهم السلام می باشند. بخش دوم بررسی فضائل اهل بیت در آیات قرآن کریم می باشد. بخش سوم بررسی فضائل اهل بیت علیهم السلام در سنت طاهره ، در بخش چهارم عنایات به محبت و محبین اهل بیت و بخش پنجم بررسی دو دیدگاه متفاوت درباره اهل بیت که هر دو باطل اند اول غالیون و دومی دشمنان و بغض داران نسبت به اهل بیت علیهم السلام می باشد.
شرف الذاکرين في الصلاة على محمد و آله الطاهرين
نویسنده:
جعفر بياتی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
مشهد: مجمع البحوث الاسلامیة,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
کتاب «شرف الذاکرين في الصلاة على محمد و آله الطاهرين» نوشته جعفر بياتی است. این کتاب به زبان عربی تالیف شده است و مضامین کتاب درباره معنای صلوات، کیفیت صلوات، حکم صلوات و... می‌ باشد که در این باره از آیات قرآن، احادیث، آراء اهل سنت، و همچنین از سخنان شیخ بهائی و علامه مجلسی بهره گرفته است و در پایان هر بحث، نتیجه آن را نیز ذکر کرده است .
محبت اهل بيت(ع)
نوع منبع :
پرسش و پاسخ
پاسخ تفصیلی:
اينكه انسان موجودي است مختار،‌ امري است وجداني و بديهي كه اگر كسي به وجود خود مراجعه كند با تمام وجود مي يابد كه افعال ارادي خود را با اختيار و اراده خود انجام مي دهد و هيچ كسي او را بر اين افعال مجبور نمي كند لذا اگر ابن ملجم يا شمر يا يزيد يا ابن ز بیشتر ...
معناي محبت اهل بيت(ع)
نوع منبع :
پرسش و پاسخ
پاسخ تفصیلی:
ابتدا بايد معناى حب روشن شود و سپس تعريف حب اهل بيت و ائمه اطهار(ع). حب؛ يعنى، رغبت و ميل انسان به چيزى اگر اين ميل باطنى و رغبت دل به چيزى شديد و قوى شود آن را عشق مى‏نامند با استفاده از: طريحى، مجمع البحرين، ج 2، ماده «حبب». تعريف حب اهل بيت(ع) را بیشتر ...
بررسى الگوى کیفیت معاشرت با مردم از منظر امیرمؤمنان على علیه السلام در نهج البلاغه
نویسنده:
حسن نقى زاده، زهرا قاضى زاده هاشمى
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی قدس‌سره,
چکیده :
انسان موجودى اجتماعى است و براى همزیستى مسالمت آمیز ناگزیر به ارتباط با دیگران است؛توسعه هرچه بهتر روابط صحیح اجتماعى افراد یک جامعه بستگى به ارائه تربیت اجتماعى بر پایه فرهنگ آن جامعه دارد. ازآنجا که فرهنگ جامعه ما فرهنگ اسلامى است، بر پیروان این مکتب لازم است به شناسایى نحوه معاشرت مطلوب افراد با دیگران که منطبق بر موازین اسلامى است، اقدام کنند. ازاین رو، معصومان علیهم السلام بهترین الگوى تربیتى بوده و ارائه سیره تربیتى آنان یک ضرورت انکارناپذیر است و در این میان، ارائه دیدگاه هاى تربیتى امیرمؤمنان على علیه السلام بر ضرورت این کار مى افزاید. هدف این پژوهش اثبات برترى نظام تربیتى امیرمؤمنان علیه السلام بر دیگر نظام هاى تربیتى مى باشد.روش پژوهش، توصیفى تحلیلى بوده که طى آن، از تحلیل اسنادى نیز استفاده شده است.نمونه گیرى در پژوهش انجام نشده؛ به عبارت دیگر، کلیه منابع و مراجع مرتبط مورد بررسى واقع شده است.
صفحات :
از صفحه 81 تا 94
شیعیان با دختران پیامبر غیر از فاطمه کینه و دشمنی می ورزند و چنان از آنها نفرت دارند که بعضی گفته اند که اینها دختر پیامبر نیستند پس! کجاست محبت اهل بیت که شیعیان ادّعای آن را می کنند؟
نوع منبع :
پرسش و پاسخ
پاسخ تفصیلی:
خديجه ـ سلام الله عليها ـ اولين بانوئي است كه پيامبر ـ صلي الله عليه و‌ آله وسلم ـ با وي ازدواج کرد. درباره تاريخ اين ازدواج نقل هاي متفاوتي شده برخي مي گويند 13 سال قبل از بعثت بوده و برخي نيز عقيده دارند 15 سال و يا 12 سال پيش از بعثت اين ازدواج صو بیشتر ...
چرا نصب و سب و عداوت با ائمه اطهار (ع) موجب نجاست انسان می شود؟ و آیا دشنام دادن و عداوت با امامان (ع) موجب کفر نیز می شود؟
نوع منبع :
پرسش و پاسخ
پاسخ تفصیلی:
براي روشن شدن جواب به چند نكته مقدمه اشاره مي شود. 1ـ اينكه در قرآن داريم «ان الدين عندالله الاسلام[1]» براستي دين در نزد خدا اسلام است، علي (ع) فرمود: «الاسلام هو التسليم[2]» واقعيت اسلام همان تسليم بودن در برابر خدا است و قبول نمودن احكام خداوند اس بیشتر ...
  • تعداد رکورد ها : 21